Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar şey sorcam ya
klomen kullanıldığı zaman çatlatma iğnesi olmadan erkenden yumurta kendisi çatlayabilir mi
ben cuma gidicem kontrole ama meraktan çıldırmak üzereyim:sm_confused:

Bazılarının yumurtaları kendiliğinden çatlayabiliyor canım. Benim doktorum pregnyl iğne verdi şimdiye kadar ama doktorun senin yumurtanı kontrol edecek ve çatlamadıysa iğne verecek. Sakın stres yapma, rahatla ve cumaya kadar da en azından gün aşırı çalışma yap. Ne olur ne olmaz, dimi ama kaydirigubbakcemile3.

canım hayırlısı olsun inşallah.. ben de rahim filmi istiyorum gelecek ay,ve bende kesinlikle anestezisiz yaptıramam ..
lokal galiba sadece belden aşağı uyuşuyo sen uyanık oluyosun ben öyle biliyorum:teselli:

Canlarım sakın önyargılı olmayın. Özelde son teknoloji ile çektirin anestezisiz, eğer pişman olursanız gelin bana hesap sorun. Anestezi için iğne yaptırmak daha çok canınızı yakar. Bu kadar kesin söylüyorum. İnşallah hiç korkmayın. Dün yaptırdım ondan biliyorum a.s

Canım sakin ol, sen çok telaş yaptın bu ay. Belki döllenme geç olacak, belki kan testinde bile göremeyeceksin. Herşeyi oluruna bırak. Rahatla. Örgüye başlayalım biz seninle. Hadi örnek bulalım. Ne dersin?:1hug:

hala regl olamadımmm...

of ya yumurta yok dedi doktor gebelik testi bile yaptım... tabi ki tek çizgi.... ama hala regl olamadım!

çıldırıciğiimmm...........

simeray madem ki yumurtan yok o zaman inşallah adet olursun diyebilirim çünki adetten sonra tekrar ilaca başlaman için canım
birde kızlar test yaptım negatif ama bugün için adet sancılarım başlamadı normalde başlardı daha 6 gün var ama en azından sinyallerin gelmesi gerkirdi yinede umutlanmak istemiyorum birkaç güne kalmaz başlar başlar heralde kendimi kandırmayayımda
teste tek çizgi görünce şaşırmadım sanki ben biliyordum zaten der gibi baktım teste artık alıştımmı ne tek çizgiye:roflol:

ya bende de hiç adet belirtisi yok... amannn bekle işin yoksa :))

hamile değilsem ki mucize olur heralde... doktor yumurtlama olmamış deyipde ben hamile kalırsam yuh derim... :)) adet olacksam olayım da tekrar klomene başlıyım...

bi de bayram girecek araya... yumurta takibini nasıl yaptırıcam o zaman bilemiyorum... kayınvaldemlere gidicez bi de... mazallah anlarsa benim doktora gidip tedavi olduğumu dilinden düşürmez artık... tmam kötü bir insan değil ama çok samimi bulmuyorum o kadar. bu da benim en özelim ve hassas olduğum bir konu. onun bilmesini istemiyorum...

ayyyyyyyy başakcım yaa:roflol::roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 vallaa koptum hee şaşırmadm sanki bn biliodum der gibi baktm teste dedn ya aynı bn yemn ederm bnde öle her test yaptıımda yanmda kim olursa olsn bakın şmdi tek çizgi çıkcak diorm ve hooooooop tabi tahmn edebiliorm:roflol: artık gülüorm bn bu halime dakga alıorum kendimi her test yapışımda

amaaaaan canım bırak herşeyide bilmeyiversinler.. çok bişi biliolar ya zaten.. aynen bnmkide suratsızın teki yaa sevmiorm bn hiç onu :) boşver gizliden tedavini ol sn :1rolleyes:

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

26 11 08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARIN LİSTESİ******************

KASIM LİSTESİ

mavioje :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25KASIM (aşılama )
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26KASIM
jenefer1983:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????
elmas kahraman:.::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21KASIM
BERKNİLAY:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 KASIM
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30KASIM
doruk::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: aşılama yapıldı beklemede

HABER ALAMADIKLARIMIZ ?

loresimax:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 KASIM??????
nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 KASIM???????
balımnur:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 KASIM??????
nurunisa :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 KASIM???????
beyza :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.:17 KASIM?????
gamzeli:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 KASIM????
melankoli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 KASIM????
ARROWS:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 KASIM?????
simeray ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 KASIM?????
KIRMIZIBEYAZ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
COCOSH::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
gurbetgelini:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
BERAY::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:

ARALIK AYI LİSTEMİZ...

başak 35:::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ARALIK
mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::1 ARALIK
SUSADİM:::::::::::::::::::::::::::::::::3 ARALIK
serdi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ARALIK
zeliş82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ARALIK
reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ARALIK
turkua turkuaz:::::::::::::::::::::::::.5 ARAKIK
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 ARALIK
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ARALIK
MİLKSHAKE:::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK
polenss:::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK
nina55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK
PINAR77::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
gülücük:::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ARALIK
papatyaaaa:::::::::::::::::::::::::::::::12 ARALIK
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ARAKIK
cerot::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.13 ARALIK
zencefill::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ARALIK
zeytinn79::::::::::::::::::::::::::::::::.13 ARALIK
interhat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ARALIK
reyyan86:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ARALIK
d.e.s.i.r.e:::::::::::::::::::::::::::::::::17 ARALIK
betty0:::::::::::::::::::::::::::::::::::::.17 ARALIK
nisan13:::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ARALIK
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::..22 ARALIK
sevgim 21::::::::::::::::::::::::::::::::23 ARALIK
arrows:::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ARALIK

GÜNAYDIN KIZLAR HADİ BAKALIM BUGÜN KİMLERDEN HAMİŞ HABERİ ALICAGIZ BAKALIM

ne yapalım güzelim işte çaktırmıyoruz üzülmemiş gibi yapalımki çevremizdekilerde bize üzülmesin ama demi kaydirigubbakcemile5

günaydın canlarım dün akşam doktora gittim doktor ilacın dozajını arttırdı yeni bir tedavi yeni bir umut.
ben sabah 1 akşam 1 içiyordum ilacı şimdi sabah 1,5 akşam 1,5 içicem 14.günde kontrole gidicem yanlız anlamadığım bir nokta var sonuçta ben yine 1 kutu ilaç içmiş olucam 1 tane içerkende 1 kutu içiyodum aynı şey diilmi kızlar bilgilendirirmisiniz beni

slm kızlar günaydın bende bugün yine bu sabah bacak agrısı oldu biraz şimdiş geçti ama bir kaç gündür agrılarım kesilmişti..bu arada benim yumurta tek ve çok büyük dgldi doktor igneyle önümüzdeki ay aşılama yaparız demişti o yüzden bu ay fazla müdahale etmedi sadece klomen kullandım igne falan vurulmadımayın 15 de kontrol etmişti siz bu hafat çalışmaya devam edin demişti ve o gün 12 ml di yumurta sizce şimdi çatlamışmıdır ayın 15 den bu yana yumurta falan kalmamıştır sanırım..reyyancım sananrım belden aşagısı olsa gerek diye düşünüyorum ama bilmiyorum bende ama filmden sonra nasıl kalkıp yürüyecegiz sonra orası meçhul uyuşuk halde bacak tutumazki acaba sprey tarzımı olur anestezi..bakalım regl olursam doktoru arayacam..neşecim aneztezi konusunda anlattım sana valla korku endişe hepsi var ya bilmiyorum dua ette inş. bunlara gerek kalmadan bebişim gelir..maviş sanırım sen anladıgım kadarıyla cvplıyayım önceden de bir kutu kullanıyordum şuanda ilaçın dozu artı ama yine bir kutu kullanıcaksın dgl mi peki bu ilacın kapsül olarak sayıca fazla olanı varmı? birde önceden 1 tane içerken şimdi 1,5 içecen buda aynı anda fazla doz almış olacaksın kutuya takılma bence..umarım ne demek istedigimi anlatabilmişimdir..

kızlar cevaplarınız için teşekkür ederim doktorumla görüştüm gene aynı şeyleri söyledi.bakalım yapıcaz pek içime sinmedi ama burdada doktor seçemiyorsun zaten 5-6 tane doktor var.
bişey daha soracaktım benim adetlerim düzensiz klomenden sonra yani bu ay düzenlimi olacak.doktorun söylediğine göre 14.-15. günler önemli dedi ama iğne 10. günde vurulacak sizce iğneden sonra 14. güne kadar ilişki olmalımı?çok uzattım ama hiçbi bilgim yok bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum bu ayı doktorum yüzünden boş geçirmek istemiyorum.

papatya klomenle düzene girip girmyecegini bende tam ögrenemedim ama doktorum belli olmaz demişti bende ilk kez bu ay klomen kullandım ama günümde regl olurmuyum bilmem..bekliyorum bugün 27.günümdeyim..10 14 günler önemli tabii sen 20 gününe kadar gün aşırı birlikte olun boş geçirmeyin ne olacagı belli olmaz.zaten 14 günde görecek seni bence boş geçirmeyin..pek yardımcı olamadım kusura bakma..

arkadaşlar günaydın.. Benim adet tarihim 8 aralık eğer adet olursam rahim flimi çektirmem gerek
iyor.. adetin kaçıncı günü gidildiğinde iyi oluyor.. Birçok yerde 5. 6. 7. gibi değişiyor. Çektiren arkadaşlar nerede ve kaça çektidi ağrısız olarak aneztezisiz ? SSk geçmiyormuş bildiğim kadarıyla..Şimdiden teşekkürler..

canım adetın 9 veya 10. günü çekıyolar ben cektırdım özel hastanede nastezısız 207 ytl anestezılı 250ytl ben anestezili istedınm cok korktugum ıcın dr kolumdan bır ıgne yaptı ben bayılacagımı veya hıcbısey hıssetmeyecegımı sanmıstım oysa yapılan herseyi hissettım gercı canım fazla acımadı korktugum kadar yokmus böyle olacagını bılseydım anestezısız cektırırdım 50 ytl fazla para vermıs oldum sadece

polones sanırım adet döneminde çekiliyor benim 5 günüydü çekildiginde çünki diger araştırdıgım hastanelerdede aynısını söylediler bana anestezili istiyordum ama acil çekildigi için anestezisiz oldu korktugum kadar yoktu birde o kadar para vericektim ben üniversite hastanesinde çektirdim para vermedim yani anestezili düşündügüm hastanede bayıltarak yapıyorlarmış işlemi uyanınca herşey bitmiş oluyor dediler canım

bana lokal anestezi 360 dediler acaba benmi yanlış anladım 260 dedi belkide tlf da sordum doktoruma ses gidip geliyordu çünkü..

mavi deniz lokal anestezi sadece işlem yapılıcak yeri uyuşturucaklar yine herşeyi görüp hissediceksincanım 15 dk bile sürmeyen bir işlem için o kadar para alıyorlar bari genel anestezi yapsalarya uyandıgında herşey bitmiş olsa

kızlar bilgi verirseniz sevinirim ben anlamadım bunu:uhm:

bana lokal anestezi 360 dediler acaba benmi yanlış anladım 260 dedi belkide tlf da sordum doktoruma ses gidip geliyordu çünkü..

canım ben anestezili çektirdim zaten 15 dk falan sürmüş uyandığımda hiç bişey hissetmiyodum çok rahattı ne ağrı ne kanama hiç bişey olmadı 350 ytl verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…