kızlar şey sorcam ya
klomen kullanıldığı zaman çatlatma iğnesi olmadan erkenden yumurta kendisi çatlayabilir mi
ben cuma gidicem kontrole ama meraktan çıldırmak üzereyim:sm_confused:
canım hayırlısı olsun inşallah.. ben de rahim filmi istiyorum gelecek ay,ve bende kesinlikle anestezisiz yaptıramam ..
lokal galiba sadece belden aşağı uyuşuyo sen uyanık oluyosun ben öyle biliyorum:teselli:
kızlar doktoru aradım sordum regl olunca ara ona göre rahim filmi çektiririz dedi ne olacak tam bende bilmiyorum ama doktoruma anestezili istiyorum dedim ben lokal anestezi yaparım o zman dedi nasıl oluyorki yani nasıl anestezi yapılıyor...bende bir kaç gün sonra kan testi yapacam sanırım bu gidişle.kafamdaki bu belirsizligi atmak istiyorum bir an önce. rabbim inş bu ay pozitif görmek nasip etsin.
simeray madem ki yumurtan yok o zaman inşallah adet olursun diyebilirim çünki adetten sonra tekrar ilaca başlaman için canım
birde kızlar test yaptım negatif ama bugün için adet sancılarım başlamadı normalde başlardı daha 6 gün var ama en azından sinyallerin gelmesi gerkirdi yinede umutlanmak istemiyorum birkaç güne kalmaz başlar başlar heralde kendimi kandırmayayımda
teste tek çizgi görünce şaşırmadım sanki ben biliyordum zaten der gibi baktım teste artık alıştımmı ne tek çizgiye:roflol:
ya bende de hiç adet belirtisi yok... amannn bekle işin yoksa :))
hamile değilsem ki mucize olur heralde... doktor yumurtlama olmamış deyipde ben hamile kalırsam yuh derim... :)) adet olacksam olayım da tekrar klomene başlıyım...
bi de bayram girecek araya... yumurta takibini nasıl yaptırıcam o zaman bilemiyorum... kayınvaldemlere gidicez bi de... mazallah anlarsa benim doktora gidip tedavi olduğumu dilinden düşürmez artık... tmam kötü bir insan değil ama çok samimi bulmuyorum o kadar. bu da benim en özelim ve hassas olduğum bir konu. onun bilmesini istemiyorum...
ayyyyyyyy başakcım yaa:roflol::roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 vallaa koptum hee şaşırmadm sanki bn biliodum der gibi baktm teste dedn ya aynı bn yemn ederm bnde öle her test yaptıımda yanmda kim olursa olsn bakın şmdi tek çizgi çıkcak diorm ve hooooooop tabi tahmn edebiliorm:roflol: artık gülüorm bn bu halime dakga alıorum kendimi her test yapışımda
kızlar bi sorum olacaktı size bizimde 3 aydır çocuğumuz olmuyor adet düzensizliğim var.bugün doktora gittik gonaphene ve pregnyl verdi adetin 5. gününden itibaren hapı içicem 5 gün 10. günde iğneyi vurunucam 14. günde kontrole gelin bi bakalım yumurtan oluşuyormu dedi.ama ben biraz araştırdım yumurta istenilen büyüklüğe ulaştığında vuruluyormuş iğne.kafam karıştı sizce doktorum doğrumu yapıyor?
günaydın canlarım dün akşam doktora gittim doktor ilacın dozajını arttırdı yeni bir tedavi yeni bir umut.
ben sabah 1 akşam 1 içiyordum ilacı şimdi sabah 1,5 akşam 1,5 içicem 14.günde kontrole gidicem yanlız anlamadığım bir nokta var sonuçta ben yine 1 kutu ilaç içmiş olucam 1 tane içerkende 1 kutu içiyodum aynı şey diilmi kızlar bilgilendirirmisiniz beni
bana lokal anestezi 360 dediler acaba benmi yanlış anladım 260 dedi belkide tlf da sordum doktoruma ses gidip geliyordu çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?