Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

arkadaslar ekran da kirlilik yaratıttım biliyorum ama isteyerek olmadı tum yanıtları yazmada n yanlıslıkla enter a bastım.

papatya ,
dr unun yumurta buyuklugune bakmadan sana direk su gun igneyi vurul demesi çok ama çok sacma
hani ilacı verip igen vermeyip 14. gn gel dese yine anlıycam. bilmiyorumku bi durumda ne yapmak gerek dr a sen eksik is yapıyrosun da denmezkii. ama yanlıs olduguna eminim. hani bu nası olur seni aylardır takip ediyordur 10. gunde durumun nası falan çok iyi biliyordur her ay yumurtan o gun o buyuklukte denk gelmistir istatistikyapıp igneyi verirsin ama onun haricinde çok yanlıs.

milksahake ,

sen ilaclarla birlikte diger bitkisel karısımları kullanıp kullanmamak konusunda çokkararsızdın en son kullanmaya karar verdin sanırım ve çok basarılı olmus umarım faydasını gorursun. hos 25 mm de ideail bir olcu değil ama birseylerin yumurta gelisimine olumlu etki ettigini bilmek bile guzel eminim.

sevgim kullandıgımız ilaçlar hormon içerikli buda haliyle bizim dengemizi bozuyor bir yandan olumlu olurken diger yandan başka yerden olumsuzlukları oluyor canım kontrole gidince dr sor istersen

doğru diosun valla kesin bu sebeptendir.. bi an önce btsnde gidiyim doktora yeniden şu rahim filmimi çektiriym.. korkuyormda aslında ama mecburuz işte bebiş için değer dimi allahım hepimize bi an önce nasib etsin inşallaaaaaaahhhhhhhhhh!!!!

amin cnm inşallah hayrlısıyla tabi... bnde rahm filmnden snra bakiim doktorum ne önericek tüplerimde açıksa bi sorun yoksa eğer bnde ara vercem çok kullanmadm gonaphene'i ama olsn kafa rahat oluo bu kdr düşünmüosn en azndan.
bakarsn sende bu ay çığlıklar atarsn hamileym die hee :CüvCüv: inşallaaahh:1rolleyes:

canımcım benimde aynı bazı aylar kanamam çok oluyor bazı aylar az gelip hemn bitiyor bende şöyle yorumladım bayanların hava degişimden üşütmeden kanamalrı degişiyor diye düşünüyorum

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

25 11 08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARIN LİSTESİ******************

KASIM LİSTESİ

GAMZELİ...................................................19 KASIM????????
melankolia ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20KASIM ????????
ARROWS:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 KASIM ???????
simeray:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24KASIM
mavioje :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25KASIM (aşılama )
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26KASIM
jenefer1983:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????
elmas kahraman:.::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21KASIM
BERKNİLAY:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 KASIM
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30KASIM
doruk::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: aşılama yapıldı beklemede

HABER ALAMADIKLARIMIZ ?

loresimax:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 KASIM??????
nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 KASIM???????
balımnur:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 KASIM??????
nurunisa :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 KASIM???????
beyza :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.:17 KASIM??????
KIRMIZIBEYAZ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
COCOSH::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
gurbetgelini:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
BERAY::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:

ARALIK AYI LİSTEMİZ...

başak 35:::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ARALIK
mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::1 ARALIK
SUSADİM:::::::::::::::::::::::::::::::::3 ARALIK
serdi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ARALIK
zeliş82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ARALIK
reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ARALIK
turkua turkuaz:::::::::::::::::::::::::.5 ARAKIK
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 ARALIK
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ARALIK
MİLKSHAKE:::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK
polenss:::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK
nina55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK
PINAR77::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
gülücük:::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ARALIK
papatyaaaa:::::::::::::::::::::::::::::::12 ARALIK
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ARAKIK
cerot::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.13 ARALIK
zencefill::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ARALIK
zeytinn79::::::::::::::::::::::::::::::::.13 ARALIK
interhat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ARALIK
reyyan86:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ARALIK
d.e.s.i.r.e:::::::::::::::::::::::::::::::::17 ARALIK
betty0:::::::::::::::::::::::::::::::::::::.17 ARALIK
nisan13:::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ARALIK
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::..22 ARALIK
sevgim 21::::::::::::::::::::::::::::::::23 ARALIK
arrows:::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ARALIK

kızlar doktoru aradım sordum regl olunca ara ona göre rahim filmi çektiririz dedi ne olacak tam bende bilmiyorum ama doktoruma anestezili istiyorum dedim ben lokal anestezi yaparım o zman dedi nasıl oluyorki yani nasıl anestezi yapılıyor...bende bir kaç gün sonra kan testi yapacam sanırım bu gidişle.kafamdaki bu belirsizligi atmak istiyorum bir an önce. rabbim inş bu ay pozitif görmek nasip etsin.

canım inşallah hamilesindir güzel haberlerle gel hadi inşallah :Saruboceq: eger degilsende üzülmek yok :1no2:yola devam tamamı:dance::dance:

selam kızlar..kimsecikler yok mu..Allah'ıma şükürler olsunki moralim çok çok iyi..gezmek tozmak iyi geliyor bana..kafam dağılıyor olumsuz şeylerde düşünmüyorum ..saolsun çevremdeki insanlarda çokk motive ediyor beni..oh beaa...hihoyyyt

canım nekadar güzel ya keşke bende öyle olabilsem bugün adetimin 11.günü,klomenim bitti ama benim hep aklımda yumurtalarım büyümüşmüdür sorusu varsenağlama

canım hayırlısı olsun inşallah.. ben de rahim filmi istiyorum gelecek ay,ve bende kesinlikle anestezisiz yaptıramam ..
lokal galiba sadece belden aşağı uyuşuyo sen uyanık oluyosun ben öyle biliyorum:teselli:

kızlar şey sorcam ya
klomen kullanıldığı zaman çatlatma iğnesi olmadan erkenden yumurta kendisi çatlayabilir mi
ben cuma gidicem kontrole ama meraktan çıldırmak üzereyim:sm_confused:

canım nekadar güzel ya keşke bende öyle olabilsem bugün adetimin 11.günü,klomenim bitti ama benim hep aklımda yumurtalarım büyümüşmüdür sorusu varsenağlama

canım yaa öyle düşünme gerçi diyene bak..benimde hep aklımda ne oldu tutturabildikmi oldumuki aceba diye sabah akşam aklımda hep..gamyoncuiremsu ama düşün düşün nereye kadar canım..keşke düşününce herşey yoluna girse ne iyi olurdu..ama girmiyor maalesef olan bize oluyor..hem şöyle düşün bak..ne zaman hakkımda hayırlısıysa o zaman olacak Allah'ın izniyle diye hep dua et..bak bende oğluşuma kavuşabilmek için çok zor sınavlardan geçtim.Ama şükürler olsunk Rabbim nasip etti..ne ağlardım herkezin karnı burnunda kucagında bebekleri var benim yok diye..ama derdi veren Rabbim dermanınıda veriyor..hadi canımm toparlan..daha bebe doğuracaz hepberaber büyütecez hadi bakiyim..:teytey: :teytey:

kızlar şey sorcam ya
klomen kullanıldığı zaman çatlatma iğnesi olmadan erkenden yumurta kendisi çatlayabilir mi

canım ben çatlama iğnemi 10.gün vuruldum ve 11.gün akşamı çalışmalara başladık..dr. bu şekilde takip ediyor beni..senin kaç gün oldu bence adetinin ilk başından say 10.gün dr. git..yumurtayı takip edip büyüklüğüne göre çatlatmayı yapabilir..

kızlar şey sorcam ya

neden çatlamasın arkadaşım doktorlar çatlayan yumurtaya igne veriyorlar tabikide çatlar stres yapma canım benim olan yumurtanda kaybolur bak heee ona göre klava:

neee canım ya benim bugün 11.günüm ve14.gün gitcem geç olmaz inşallah druma hala hiç güvenemiyorum:mymeka:klava:

neee canım ya benim bugün 11.günüm ve14.gün gitcem geç olmaz inşallah druma hala hiç güvenemiyorum:mymeka:klava:

canım belki senin herşey normaldir o yüzden dr. çatlatmaya gerek duymamıştır..benim yumurtalrımda tembellik ve yaşlanma var..dr. çokk zor tüp bebek yaptır dedi bana direk..fsh değerim çok yüksekk benim..belki senin normaldir oyüzden sadece takip yapacaktır dr.

evet canım kendime kızıyorum ama yine de düşünüyorum işte..
senin bebişin de gelir inşallah en kısa zamanda

evet canım kendime kızıyorum ama yine de düşünüyorum işte..
senin bebişin de gelir inşallah en kısa zamanda

saol canım..inşallah senin bebişinde tez zmanda hayırlısıyla gelir..relax hadi bakıyım..sen sakin olamazsan hiçbirşey yolunda gitmez iyi düşün iyi olsun tamamı canım benim..:1hug:

saol canım..inşallah senin bebişinde tez zmanda hayırlısıyla gelir..relax hadi bakıyım..sen sakin olamazsan hiçbirşey yolunda gitmez iyi düşün iyi olsun tamamı canım benim..:1hug:

kaydirigubbakcemile5:1hug::sm_cool::teytey::dance:sositososito
herşey çook güzel olacak:teytey::sm_cool::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…