sevgim kullandıgımız ilaçlar hormon içerikli buda haliyle bizim dengemizi bozuyor bir yandan olumlu olurken diger yandan başka yerden olumsuzlukları oluyor canım kontrole gidince dr sor istersen
sevgim 21 benimde adet dönemim kısaldı... ben 4-5 gün adet olurken 2 gün bilemedin o kahverengilik 3 gün sabahı. toplam 2.5 gün. Klomen yapıyor sanırım. 3 ay kullandım. bu ay beklemedeyim. Beyaz Melek 3 aydan sonra 1 ay ara verdi ara verdiğinde hamile kaldı. Onunla adet tarihlerimiz yakındı geneldi. Bakarsın bende bu ay olurum inşallah.... Allah herkezin bebişini kucağına almayı nasip etsin... AMİNNNNNN..
kızlar mrb... ya bn 23ünde adet oldm fakat ilk gün çok akıntım olmadı oldu ama normalde bnm fazla akıntm olurdu ilk 3 gün ama bu ay ilk gün ble fazla olmadı 2. günü çok çok az hani btmeye yakın olurda kahverengi olur ya bnmde öle oldu dün 3. günü yani bgn sabah kalktm baktm yok gibi bişi artk.. şaşırdm kaldm yaa aynı durumu yaşayan arkadaşlar varsa nolur sölesn nedn böle oldu bana.geçen ayda az olmştu hep akıntım ama bu ay daha az oldu geçen ay adet olmadan önce gonaphene kullanmadm geçen ay adetmden snra başlamştm bn..neden oluo sizce 2 aydır böle????????
kızlar doktoru aradım sordum regl olunca ara ona göre rahim filmi çektiririz dedi ne olacak tam bende bilmiyorum ama doktoruma anestezili istiyorum dedim ben lokal anestezi yaparım o zman dedi nasıl oluyorki yani nasıl anestezi yapılıyor...bende bir kaç gün sonra kan testi yapacam sanırım bu gidişle.kafamdaki bu belirsizligi atmak istiyorum bir an önce. rabbim inş bu ay pozitif görmek nasip etsin.
selam kızlar..kimsecikler yok mu..Allah'ıma şükürler olsunki moralim çok çok iyi..gezmek tozmak iyi geliyor bana..kafam dağılıyor olumsuz şeylerde düşünmüyorum ..saolsun çevremdeki insanlarda çokk motive ediyor beni..oh beaa...hihoyyyt
kızlar doktoru aradım sordum regl olunca ara ona göre rahim filmi çektiririz dedi ne olacak tam bende bilmiyorum ama doktoruma anestezili istiyorum dedim ben lokal anestezi yaparım o zman dedi nasıl oluyorki yani nasıl anestezi yapılıyor...bende bir kaç gün sonra kan testi yapacam sanırım bu gidişle.kafamdaki bu belirsizligi atmak istiyorum bir an önce. rabbim inş bu ay pozitif görmek nasip etsin.
canım nekadar güzel ya keşke bende öyle olabilsem bugün adetimin 11.günü,klomenim bitti ama benim hep aklımda yumurtalarım büyümüşmüdür sorusu varsenağlama
kızlar şey sorcam ya
klomen kullanıldığı zaman çatlatma iğnesi olmadan erkenden yumurta kendisi çatlayabilir mi
ben cuma gidicem kontrole ama meraktan çıldırmak üzereyim:sm_confused:
kızlar şey sorcam ya
klomen kullanıldığı zaman çatlatma iğnesi olmadan erkenden yumurta kendisi çatlayabilir mi
ben cuma gidicem kontrole ama meraktan çıldırmak üzereyim:sm_confused:
canım ben çatlama iğnemi 10.gün vuruldum ve 11.gün akşamı çalışmalara başladık..dr. bu şekilde takip ediyor beni..senin kaç gün oldu bence adetinin ilk başından say 10.gün dr. git..yumurtayı takip edip büyüklüğüne göre çatlatmayı yapabilir..
neee canım ya benim bugün 11.günüm ve14.gün gitcem geç olmaz inşallah druma hala hiç güvenemiyorum:mymeka:klava:
canım belki senin herşey normaldir o yüzden dr. çatlatmaya gerek duymamıştır..benim yumurtalrımda tembellik ve yaşlanma var..dr. çokk zor tüp bebek yaptır dedi bana direk..fsh değerim çok yüksekk benim..belki senin normaldir oyüzden sadece takip yapacaktır dr.
evet canım kendime kızıyorum ama yine de düşünüyorum işte..
senin bebişin de gelir inşallah en kısa zamanda
saol canım..inşallah senin bebişinde tez zmanda hayırlısıyla gelir..relax hadi bakıyım..sen sakin olamazsan hiçbirşey yolunda gitmez iyi düşün iyi olsun tamamı canım benim..:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?