Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

çok haklısın arkadaşım benim kayınvalidemler doktora gitmiyormusunuz para verelimde gidin diyorlar benim eşimin hatası oda geçen sene ocakta bizde artık bebek düşünüyoruz dedi sinir şey kaynanamlarda şimdi bana hep şuç benden kaynaklanıyormuş gibi düşünüyorlar ogullarından kaynaklanmaz nerde kötü şey var hep ben yapmışımdır eşim benim biraz yalakta sinir ediyor beni sorma bu konuda ben baya dertliyim :çok üzgünüm:

canım inşallah yumurtan çatlamıştır arkadaşlar rahim filminden korkuyorsanız bence anestesiziz yapmayın daha rahat geçiririsiniz

canımcım doktoruna güvenmiyormusun için rahat olsun 1 tane içmişsin yada 1,5 içmişsin işe yaradıktan sonra

bencede öyle yap canım igneden sonra 4 gün ilişkide bulun bebişin tutunması daha çok yardımcı olursun öyle hamile kalan arkadaşlarımız var bende bu aya öyle çalışıcam:dance:

iyigünler bayanlar umutlarınmız inşallah en kısa zamanda kucağımızda sağlıklı ve hayırlı bişekilde olur... benim dkt klomeni günde 3 e çıkardı ve 20 lik verdi .acaba böyle kullanan varmı ...şansım yükseliyomu aynımı acaba...

canım ben adetin 5 günü çektirdim özel kontrad görüntüleme merkezinde 350 ytl ama şimdiki aklım olsa anestesiz hayatta çektirdim benim çok agrım sancım yürüyemedim bile okdar kötüydü bence korkan arkadaşlar anestesili yaptırın derim ben allah hepimizin yardımcısı olsun...

canımcım demkki fazla bi rgelişme olmadı yumurtalıklarında oyüzden doktorun dozunu arttırmıştır sen içini ferah tut bende sabah 1 akşam 1içiyordum

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

26 11 08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARIN LİSTESİ******************

KASIM LİSTESİ

mavioje :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25KASIM (aşılama )
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26KASIM
jenefer1983:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????
elmas kahraman:.::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21KASIM
BERKNİLAY:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 KASIM
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30KASIM
doruk::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: aşılama yapıldı beklemede

HABER ALAMADIKLARIMIZ ?

loresimax:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 KASIM??????
nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 KASIM???????
balımnur:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 KASIM??????
nurunisa :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 KASIM???????
beyza :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.:17 KASIM?????
gamzeli:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 KASIM????
melankoli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 KASIM????
ARROWS:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 KASIM?????
simeray ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 KASIM?????
KIRMIZIBEYAZ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
COCOSH::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
gurbetgelini:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
BERAY::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:

ARALIK AYI LİSTEMİZ...

başak 35:::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ARALIK
mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::1 ARALIK
SUSADİM:::::::::::::::::::::::::::::::::3 ARALIK
serdi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ARALIK
zeliş82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ARALIK
reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ARALIK
turkua turkuaz:::::::::::::::::::::::::.5 ARAKIK
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 ARALIK
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ARALIK
MİLKSHAKE:::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK
polenss:::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK
nina55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK
PINAR77::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
gülücük:::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ARALIK
papatyaaaa:::::::::::::::::::::::::::::::12 ARALIK
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ARAKIK
cerot::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.13 ARALIK
zencefill::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ARALIK
zeytinn79::::::::::::::::::::::::::::::::.13 ARALIK
interhat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ARALIK
reyyan86:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ARALIK
d.e.s.i.r.e:::::::::::::::::::::::::::::::::17 ARALIK
betty0:::::::::::::::::::::::::::::::::::::.17 ARALIK
nisan13:::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ARALIK
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::..22 ARALIK
sevgim 21::::::::::::::::::::::::::::::::23 ARALIK
arrows:::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ARALIK

kızlar doktoru aradım sordum ohh be rahatladım 5 gün boyunca günde 3 tane içicekmişim 5. güne kadar 1 kutu biterse 2.kutuya geçicekmişim ama sadece 5 gün içicen dedi

merhaba kızlar,bu sabah test yaptım sonuç herzamanki gibi negatif...listeden silebilirsiniz beni...gonaphene başlamak için regl olmayı bekliyorum...

üzülme gamzeli bak bende regl oldum doktora gittim yeni bi tedavi yeni bi umut inş.bu ay bebişler gelcek

herkese merhabaa...
gelişmelerden sizi de bilgilendirmek istedim kızlar
dün usg ye girdim ve 1 tane yumurtam vardı 20 mm ve dr um ovitrelle iğne verdi..dün itibariyle vuruldum ve 48 saat sonra gün aşırı ilişki dedi..bakalım kısmet..
kızımda uzun seneler tedavi görmüş olmam nedense ümidimi kırıyor..eşim benden daha ümitli hep.
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın kızlarr..ama inancınızı da yitirmeyin..gerçekten de inanmak=başarmak...
birbirimize moral vermeye devam edelim lütfennn..
herkese sevgilerimleeea.s.

kızlar sagolun abeyaz melek haklısın kokrumdan birşey olmazsa acı olmasa bile ben acı hissederim bu korkuyla..ama ben bunları düşünmek istemiyorum çok kaptırdım kendimi hayallerdeyim şimdi hala bir ümit bekliyorum...bana tutunacak bu sefer hissediyorum..

merhaba kızlar,bu sabah test yaptım sonuç herzamanki gibi negatif...listeden silebilirsiniz beni...gonaphene başlamak için regl olmayı bekliyorum...

gamzelim bende test yaptım negatif ama adet olmadanda ümit kesilmez bende senin gibi ilk önce karamsarlıga kapıldım ama arkadaşlarım daha adet olmadın ümit var deyince içim biraz rahatladı kırmızıları görünce umudumuz birdahaki aya kalır güzelim beklemekte fayda var bence kaydirigubbakcemile3

radyomar bana 270 ytl fiyat verdi ve yeni sistem dedi.. anestezili yapmıyorlarmış. muane gibi dedi.. Adet sancısı gibi hafif bir ağrı oluyormuş..

Rahim filmi HSG değişik bir sistem olduğunu söyledi kafam karıştı.. ya sonuç iyi çıkmazsa..

kızlar doktoru aradım sordum ohh be rahatladım 5 gün boyunca günde 3 tane içicekmişim 5. güne kadar 1 kutu biterse 2.kutuya geçicekmişim ama sadece 5 gün içicen dedi

tamam işte canım bak doktorunu aramakta fayda varmış rahatlamana sevindim kaydirigubbakcemile5

canım adet ol ondan sonra sileriz belki geç döllenmedir kalbini ferah tut hastalanırsanda üzülme elbet bir gün göbişli olucaz bizdekaydirigubbakcemile2

canımcım inşallah tedavin ugurlu gelirde güzel haberlerle gelirsin tabikide bizi bizden başka kimse anlıyamaz birbirimzi için varız buırdaaa:1hug:

hayal etmek güzel hayalsiz yaşanmaz ama fazlada ümitlenmek iyi degil kendimize yapıyoruz inşallah tutunur bitanem :Saruboceq:

çıkar canım kalbini ferah tut güzel haberlerle gel inşallah ne zaman çektireçeksin

canım zannedersem işlem aynı sadece cihazlar yeni oluyor farklılık ondan olsa gerek ama söyledikleri dogru muayne gibi sadece içeriye basınçlı ilaç veriliyor o esnada zaten filimde çekilmiş oluyor fiatı iyi gibi bizim burada 400 bile diyen merkezler var

turkuazcım buradayım şekerim yemek yapıcaktım sebzelerin buzları erimemiş takılıyorum işte benim fındık bugün erken çıkıcak okuldan onu almaya giderim birazdan gelince küçük hanım geçer pc bana mutfak yolları görünür akşama tekrar girerim nasılsa herkese iyi akşamlar kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…