ya bende de hiç adet belirtisi yok... amannn bekle işin yoksa :))
hamile değilsem ki mucize olur heralde... doktor yumurtlama olmamış deyipde ben hamile kalırsam yuh derim... :)) adet olacksam olayım da tekrar klomene başlıyım...
bi de bayram girecek araya... yumurta takibini nasıl yaptırıcam o zaman bilemiyorum... kayınvaldemlere gidicez bi de... mazallah anlarsa benim doktora gidip tedavi olduğumu dilinden düşürmez artık... tmam kötü bir insan değil ama çok samimi bulmuyorum o kadar. bu da benim en özelim ve hassas olduğum bir konu. onun bilmesini istemiyorum...
slm kızlar günaydın bende bugün yine bu sabah bacak agrısı oldu biraz şimdiş geçti ama bir kaç gündür agrılarım kesilmişti..bu arada benim yumurta tek ve çok büyük dgldi doktor igneyle önümüzdeki ay aşılama yaparız demişti o yüzden bu ay fazla müdahale etmedi sadece klomen kullandım igne falan vurulmadımayın 15 de kontrol etmişti siz bu hafat çalışmaya devam edin demişti ve o gün 12 ml di yumurta sizce şimdi çatlamışmıdır ayın 15 den bu yana yumurta falan kalmamıştır sanırım..reyyancım sananrım belden aşagısı olsa gerek diye düşünüyorum ama bilmiyorum bende ama filmden sonra nasıl kalkıp yürüyecegiz sonra orası meçhul uyuşuk halde bacak tutumazki acaba sprey tarzımı olur anestezi..bakalım regl olursam doktoru arayacam..neşecim aneztezi konusunda anlattım sana valla korku endişe hepsi var ya bilmiyorum dua ette inş. bunlara gerek kalmadan bebişim gelir..maviş sanırım sen anladıgım kadarıyla cvplıyayım önceden de bir kutu kullanıyordum şuanda ilaçın dozu artı ama yine bir kutu kullanıcaksın dgl mi peki bu ilacın kapsül olarak sayıca fazla olanı varmı? birde önceden 1 tane içerken şimdi 1,5 içecen buda aynı anda fazla doz almış olacaksın kutuya takılma bence..umarım ne demek istedigimi anlatabilmişimdir..
günaydın canlarım dün akşam doktora gittim doktor ilacın dozajını arttırdı yeni bir tedavi yeni bir umut.
ben sabah 1 akşam 1 içiyordum ilacı şimdi sabah 1,5 akşam 1,5 içicem 14.günde kontrole gidicem yanlız anlamadığım bir nokta var sonuçta ben yine 1 kutu ilaç içmiş olucam 1 tane içerkende 1 kutu içiyodum aynı şey diilmi kızlar bilgilendirirmisiniz beni
kızlar cevaplarınız için teşekkür ederim doktorumla görüştüm gene aynı şeyleri söyledi.bakalım yapıcaz pek içime sinmedi ama burdada doktor seçemiyorsun zaten 5-6 tane doktor var.
bişey daha soracaktım benim adetlerim düzensiz klomenden sonra yani bu ay düzenlimi olacak.doktorun söylediğine göre 14.-15. günler önemli dedi ama iğne 10. günde vurulacak sizce iğneden sonra 14. güne kadar ilişki olmalımı?çok uzattım ama hiçbi bilgim yok bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum bu ayı doktorum yüzünden boş geçirmek istemiyorum.
arkadaşlar günaydın.. Benim adet tarihim 8 aralık eğer adet olursam rahim flimi çektirmem gerek
iyor.. adetin kaçıncı günü gidildiğinde iyi oluyor.. Birçok yerde 5. 6. 7. gibi değişiyor. Çektiren arkadaşlar nerede ve kaça çektidi ağrısız olarak aneztezisiz ? SSk geçmiyormuş bildiğim kadarıyla..Şimdiden teşekkürler..
iyigünler bayanlar umutlarınmız inşallah en kısa zamanda kucağımızda sağlıklı ve hayırlı bişekilde olur... benim dkt klomeni günde 3 e çıkardı ve 20 lik verdi .acaba böyle kullanan varmı ...şansım yükseliyomu aynımı acaba...
merhaba kızlar,bu sabah test yaptım sonuç herzamanki gibi negatif...listeden silebilirsiniz beni...gonaphene başlamak için regl olmayı bekliyorum...
kızlar doktoru aradım sordum ohh be rahatladım 5 gün boyunca günde 3 tane içicekmişim 5. güne kadar 1 kutu biterse 2.kutuya geçicekmişim ama sadece 5 gün içicen dedi
merhaba kızlar,bu sabah test yaptım sonuç herzamanki gibi negatif...listeden silebilirsiniz beni...gonaphene başlamak için regl olmayı bekliyorum...
herkese merhabaa...
gelişmelerden sizi de bilgilendirmek istedim kızlar
dün usg ye girdim ve 1 tane yumurtam vardı 20 mm ve dr um ovitrelle iğne verdi..dün itibariyle vuruldum ve 48 saat sonra gün aşırı ilişki dedi..bakalım kısmet..
kızımda uzun seneler tedavi görmüş olmam nedense ümidimi kırıyor..eşim benden daha ümitli hep.
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın kızlarr..ama inancınızı da yitirmeyin..gerçekten de inanmak=başarmak...
birbirimize moral vermeye devam edelim lütfennn..
herkese sevgilerimleeea.s.
kızlar sagolun abeyaz melek haklısın kokrumdan birşey olmazsa acı olmasa bile ben acı hissederim bu korkuyla..ama ben bunları düşünmek istemiyorum çok kaptırdım kendimi hayallerdeyim şimdi hala bir ümit bekliyorum...bana tutunacak bu sefer hissediyorum..
radyomar bana 270 ytl fiyat verdi ve yeni sistem dedi.. anestezili yapmıyorlarmış. muane gibi dedi.. Adet sancısı gibi hafif bir ağrı oluyormuş..
Rahim filmi HSG değişik bir sistem olduğunu söyledi kafam karıştı.. ya sonuç iyi çıkmazsa..
radyomar bana 270 ytl fiyat verdi ve yeni sistem dedi.. anestezili yapmıyorlarmış. muane gibi dedi.. Adet sancısı gibi hafif bir ağrı oluyormuş..
Rahim filmi HSG değişik bir sistem olduğunu söyledi kafam karıştı.. ya sonuç iyi çıkmazsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?