arkadaşlar merhaba
ben 2,5 yıldır evliyim 1,5 senedir korunmuyoruz ama çocuğumuz yok doktora gittim. bana direk çatlatma iğnesi ile başlattı. horman tahlilleri dışında hiç bir tahlil yapmadı. eşimden test istedi ononunkinde spermin ileri hareketlisi hiç yok ve eşime hiçbir tedavi uygulanmadı. buna dayanarak bana tedavinin ikinci ayında aşılama dedi.bana çok aceleci davrandı gibi geldi. ben aşılamaya gitmedim doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. doktorum acaba yanlış tedavi mi uyguladı? kafam çok karıştı sizce ne yapmalıyım?
kızlar ya bende dünden beri hafif bir yanma.hafif bir akıntı var. daha öncede mantar olduğum için biliyorum. yani okadar kötü değil ama başlangıcı yada hafif bir enfeksiyon var. bugün 26.günüm.duramadım test yaptım ve negatif çıktı. bu yanma için ne yapmalıyım bilmiyorum...:çok üzgünüm:
ya kızlar bişey sorcam adet tarihim 29 kasım şu eczanelerdeki testten yapsam çıkarmı sizce
ya kızlar bişey sorcam şu ateş ölçme olayı ne ben ilk kez duyuyorumda
Selam kızlar sanırım adet sancılarım başladı kasıklarım feci agrıyor :çok üzgünüm: umudum biraz vardı ama belirtiler başlayınca oda kalmadı kaçınılmaz son kırmızılar yolda
berknilay canım ateş ölçme yöntemi biray boyunca sabah yataktan çıkmadan hemen ateşini dil altından ölçüyorsun ateşin düzenli aynı yada yüksek olursa adet gününe kadar hamile olabiliyorsun yok adetine yakın düşerse degilsin demektir 2 ay bende yaptım valla işe yaradı adetime yakın ateşim düştü bende ümitlenmedim yani
arkadaşlar merhaba
ben 2,5 yıldır evliyim 1,5 senedir korunmuyoruz ama çocuğumuz yok doktora gittim. bana direk çatlatma iğnesi ile başlattı. horman tahlilleri dışında hiç bir tahlil yapmadı. eşimden test istedi ononunkinde spermin ileri hareketlisi hiç yok ve eşime hiçbir tedavi uygulanmadı. buna dayanarak bana tedavinin ikinci ayında aşılama dedi.bana çok aceleci davrandı gibi geldi. ben aşılamaya gitmedim doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. doktorum acaba yanlış tedavi mi uyguladı? kafam çok karıştı sizce ne yapmalıyım?
merhaba,
bizde 1.5 yıldır bebek istiyoruz hiçbir sorunda yok. bu ay klomen başladık. yarın regly günüm. yarın eşimin doğum günü belki ona bir sürpriz yaparım diye dün kan testi yaptırdım maalesef negatif. çok üzüldüm.. insan ne kadar üzülmicem desede içinde bir burukluk oluyor. . eşime de söylemedim. 2 ay daha klomen kullanıcam. doktorum öyle söylemişti. ben mi bu kadar takıyorum sadece, o yüzdenmi olmuyor. ufff
merhaba,
bizde 1.5 yıldır bebek istiyoruz hiçbir sorunda yok. bu ay klomen başladık. yarın regly günüm. yarın eşimin doğum günü belki ona bir sürpriz yaparım diye dün kan testi yaptırdım maalesef negatif. çok üzüldüm.. insan ne kadar üzülmicem desede içinde bir burukluk oluyor. . eşime de söylemedim. 2 ay daha klomen kullanıcam. doktorum öyle söylemişti. ben mi bu kadar takıyorum sadece, o yüzdenmi olmuyor. ufff
hayır sadece yumurta tembelligi oldugunu söylemisti doktor daha önce 3 ay glukofen kullandım 6 aylık evliyim hakkımızda herseyin hayırlısı
daha yeni evliymişsin canım,kendini çok fazla strese sokmadan tedavini gör..ama inan her olumsuzluğun başında stres var...bu arada glukofene hala devam ediyormusun ? bu tarz antidiabetik ilaçlar yumurtalıkların daha iyi çalışmasına çok yardımcı oluyor..inşallah ALLAH hepimizin gönlüne göre verir
hayır sadece yumurta tembelligi oldugunu söylemisti doktor daha önce 3 ay glukofen kullandım 6 aylık evliyim hakkımızda herseyin hayırlısı
merhaba,bizde 1,5 senedir uğraşıyoruz...stres yaptıkça gebe kalmakta zorlaşıyor,rahat olmamız lazım ama olmuyor işte..inşallah ALLAH tüm isteyenlere en kısa zamanda anne olmayı nasip eder...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?