Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

arkadaşlar merhaba
ben 2,5 yıldır evliyim 1,5 senedir korunmuyoruz ama çocuğumuz yok doktora gittim. bana direk çatlatma iğnesi ile başlattı. horman tahlilleri dışında hiç bir tahlil yapmadı. eşimden test istedi ononunkinde spermin ileri hareketlisi hiç yok ve eşime hiçbir tedavi uygulanmadı. buna dayanarak bana tedavinin ikinci ayında aşılama dedi.bana çok aceleci davrandı gibi geldi. ben aşılamaya gitmedim doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. doktorum acaba yanlış tedavi mi uyguladı? kafam çok karıştı sizce ne yapmalıyım?

spermlerin ileri hareketlisi hiç yok diyorsun bence doktoruna güvenmelisin
aşılamayı istemesi doğru bişey spermler yeterince olmadığı zaman aşılama yapıyorlar
nerdeyse 1 senedir aşılama yaptırmadan çalışıyoruz ama malesef olmuyor bende önümüzdeki ay aşılamayı deneyeceğim

kızlar ben bugünde regl olmadım.... kafayı yiycem az kaldı yaa... bugün bi test daha yaptım yok yok yok işte... negatif ama bi de regl olabilseydim.........

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

28 11 08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARIN LİSTESİ******************

KASIM LİSTESİ

dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26KASIM ???????
elmas kahraman:.::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21KASIM
BERKNİLAY:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 KASIM
doruk::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: aşılama yapıldı beklemede

HABER ALAMADIKLARIMIZ ?

loresimax:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 KASIM??????
nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 KASIM???????
balımnur:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 KASIM??????
nurunisa :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 KASIM???????
beyza :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.:17 KASIM?????
gamzeli:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 KASIM????
melankoli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 KASIM????
ARROWS:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 KASIM?????
simeray ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 KASIM?????
mavioje:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 KASIM????(aşılama)
KIRMIZIBEYAZ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
COCOSH::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
gurbetgelini:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
BERAY::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:

ARALIK AYI LİSTEMİZ...

başak 35:::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ARALIK
mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::1 ARALIK
SUSADİM:::::::::::::::::::::::::::::::::3 ARALIK
serdi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ARALIK
zeliş82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ARALIK
reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ARALIK
turkua turkuaz:::::::::::::::::::::::::.5 ARAKIK
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 ARALIK
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ARALIK
MİLKSHAKE:::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK
polenss:::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK
nina55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK
PINAR77::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
gülücük:::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ARALIK
papatyaaaa:::::::::::::::::::::::::::::::12 ARALIK
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ARAKIK
cerot::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.13 ARALIK
zencefill::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ARALIK
zeytinn79::::::::::::::::::::::::::::::::.13 ARALIK
interhat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ARALIK
reyyan86:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ARALIK
d.e.s.i.r.e:::::::::::::::::::::::::::::::::17 ARALIK
betty0:::::::::::::::::::::::::::::::::::::.17 ARALIK
nisan13:::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ARALIK
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::..22 ARALIK
sevgim 21::::::::::::::::::::::::::::::::23 ARALIK
arrows:::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ARALIK
mehtapgülü:::::::::::::::::::::::::::::.25 ARALIK

günü geçen arkadaşlar bir ses verseniz meraktayız

canım geçmiş olsun inşallah en kısa zamnda hamile kalırsın:Saruboceq:

ya kızlar bişey sorcam adet tarihim 29 kasım şu eczanelerdeki testten yapsam çıkarmı sizce

canımcım bekle adetin geçsin öyle yaparsın testi direk morel bozucu test

ya kızlar bişey sorcam şu ateş ölçme olayı ne ben ilk kez duyuyorumda

canım bende geçen ay ölçmeye başladım gerçektende güzel sonuç veriyor başak ablanın tarif ettigi gibi yapıyorsun

canım ablacım üzülme hayırlısı olsun sıkma canını bende artık okadar rahatımki aman ben boşverdim olursa olur olmazsa olmasın napayım allahımın bilecegi şey relaxzım yanisüprizzzzzsositososito

canım bende doktora gittigimde senin tahlillerin yanında hsg var bende banadan doktorum ilk ay çaylama ignesi diger ay aşılama dedi bende kortugumu söyledim geçen ayda igne vermişti öyle tedavi oldum bana doktorum sen kendini hazır hissetmiyorsun hazır hissettiginde gelirsin aşılama yaparız dedi doktorlar biz çok istedigimiz için tedaviyi hızlandırmaya çalışıyorlar oyüzden böyle davranıyorlar canım :1hug:

mehtap gülü arkadaşım üzülme yeni bir senye giricez bir ay sonra yeni umutlar yeni hayallerle ümitlerimiz tükenmemesi dilegiyle...

merhaba,
bizde 1.5 yıldır bebek istiyoruz hiçbir sorunda yok. bu ay klomen başladık. yarın regly günüm. yarın eşimin doğum günü belki ona bir sürpriz yaparım diye dün kan testi yaptırdım maalesef negatif. çok üzüldüm.. insan ne kadar üzülmicem desede içinde bir burukluk oluyor. . eşime de söylemedim. 2 ay daha klomen kullanıcam. doktorum öyle söylemişti. ben mi bu kadar takıyorum sadece, o yüzdenmi olmuyor. ufff

allah gönlüne göre versin inş. hepimizin bende bu ay klomene basladım 5 gün günde iki tane olarak kullandım simdi bekliyorum sonucunu hayırlısı

aminnn... sağolasın haletrn. aslında aklımıza çok getirmesek belki herşey daha kolay olucak sanırım. ama zaman geçtikçe insan daha çok telaş ediyor. sizin bir sorun varmı peki?

günaydın kızlar,bugün tam 9 gün oldu adetimi geçeli ve hala hiçbir belirti yok,neden olamıyorum ki (
karnım şişti,patlayacak gibi gerginim...bir an önce olmak istiyorum artık,gonaphene başlamak için

hayır sadece yumurta tembelligi oldugunu söylemisti doktor daha önce 3 ay glukofen kullandım 6 aylık evliyim hakkımızda herseyin hayırlısı

merhaba,bizde 1,5 senedir uğraşıyoruz...stres yaptıkça gebe kalmakta zorlaşıyor,rahat olmamız lazım ama olmuyor işte..inşallah ALLAH tüm isteyenlere en kısa zamanda anne olmayı nasip eder...

hayır sadece yumurta tembelligi oldugunu söylemisti doktor daha önce 3 ay glukofen kullandım 6 aylık evliyim hakkımızda herseyin hayırlısı

daha yeni evliymişsin canım,kendini çok fazla strese sokmadan tedavini gör..ama inan her olumsuzluğun başında stres var...bu arada glukofene hala devam ediyormusun ? bu tarz antidiabetik ilaçlar yumurtalıkların daha iyi çalışmasına çok yardımcı oluyor..inşallah ALLAH hepimizin gönlüne göre verir

glukofeni 3 ay kullandım su an kullanmıyorum canım bu ay 5 gün klomen kullandım sonucu ay basında belli olacak hayırlısı

bencede canım, daha yeni evliymişsin. inş. en kısa zamanda hayırlısıyla hamiş olursun.. ama stres kesinlikle etkiliyor gerçektenklava:

merhaba,bizde 1,5 senedir uğraşıyoruz...stres yaptıkça gebe kalmakta zorlaşıyor,rahat olmamız lazım ama olmuyor işte..inşallah ALLAH tüm isteyenlere en kısa zamanda anne olmayı nasip eder...

çok doğru!! stres zorlaştırıyor işleri.. inş. en kısa zamanda olur.. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…