merhaba,
bizde 1.5 yıldır bebek istiyoruz hiçbir sorunda yok. bu ay klomen başladık. yarın regly günüm. yarın eşimin doğum günü belki ona bir sürpriz yaparım diye dün kan testi yaptırdım maalesef negatif. çok üzüldüm.. insan ne kadar üzülmicem desede içinde bir burukluk oluyor. . eşime de söylemedim. 2 ay daha klomen kullanıcam. doktorum öyle söylemişti. ben mi bu kadar takıyorum sadece, o yüzdenmi olmuyor. ufff
slm kızlar sabır kızlar valla bende çatlayacam artık neyseki rabbim güç veriyor.benim bugün 29 günüm ama testi yapmayı erteledim salı günü falan yapacam idrarda ise şimdi çıkmaz diye tahmin ediyorum pazar günü yapayım dedim ama vazgeçtim çıkma ihtimali çok düşük hem negatif görürüsem kötü olur o gün benim için ablamda bizde olacak pazar günlerini bozmak huzursuz geçirmeleri istemem..
sizler nasılsınız kızlar hadi hamiş çıkar inş burdan bu aralar duymaya ihtiyacımız var bu aralar..
mavi deniz canım inş. hamiş kalırsın bu ay..
Kızlar bende c.tesiye randevu aldım yani yarın. bu ay ilk defa başlıcam klomen tarzı hapa ama hangisine bilmiyorum. Adet ol gel demişti dr. bana ama 2 ay oldu olmadımben bi görüşmeye gidicem nereye kadar beklicem böyle artık tedavime başlamak istiyorum çok heyecanlıyımm.
Kızlar benim adetim cok düzensiz dr. kendiliğinden adet ol dedi ama böyle olurmu sizce olmadım hala klomen filan kullanırsam düzene giriyormu?
Birde benim dr.umda hamileymiş :))) tedavim nsl olcak bimiyorum başka dr. amı yönlendircek acaba?
selam kızlar mavi deniz umarım hamilesindir,benimde bugün 30.günüm ama bende senin gibi düşünüyorum.son günler geçmek bilmiyo ,hadi bakalım belki beraber veririz bebiş haberlerini
selam kızlar bugün giremedim pek baktım hamişimiz yok ama yinede umutluyuzzzz degilmi kızlar şuan en favori hamiş adayımız bence gamzelim geç adet olsada umudum var arkadaşımızdan
kızlar benimde son 3 günüm ama nasip
aabeyazmelek yarn canım ben yokum listeyle ilgilenirsin degilmi canım azıcık röflemi yaptırıcam akşamda dügüne gidicem anlıyacagın bütün gün kuaförde geçicek zamanım şimdiden sagol canım
merhaba kızlar çok kötüyümsenağlamasenağlama.bugün adetin 14.günüydü ve kontrole gitmiştim ilk kez klomen kullanmıştım ve çok ümitliydim çünkü geçen ay ilaçsız bi şekilde yumurtlamam çok güzel olmuştu,yani dr öyle demişti progesteron 16 çıkınca..
bu ay bilirsiniz yumurtanın fazla gelişmesinden kiste dönüşmesinden korkuyodum ve bıktırmıştım sizi sorularımla
ama şok oldum.. dr vajinal ultrasona bakarken yok dedi hiç yumurtan oluşmamış:
düşünsenize 1 tane bile yumurta yokk
okadar kararsızım ki dr değiştircem ama önce rahim filmi mi çektirsem diyorum
ama çok kötüyüm ya ne kadar ümitliydimsenağlamasenağlamasenağlama
:Saruboceq:Selam kızlar bugün çatlatma iğnem vuruldu tam beş tane yumurta oluşmuş süper yani inşallah bu ay tutar.Zaten bu ayda tutmazsa klomen tedavisi bitecek iğneye başlıyacağım sıkıldım ama yapacak birşey yok hayallerimize kavuşmak istiyorsak katlanmak zorundayız. Umarım hepimizin istediği olur umarım hepimiz güzel haberler veririz.Herkese bol şanslar sağlıkla kalınn
merhaba kızlar çok kötüyümsenağlamasenağlama.bugün adetin 14.günüydü ve kontrole gitmiştim ilk kez klomen kullanmıştım ve çok ümitliydim çünkü geçen ay ilaçsız bi şekilde yumurtlamam çok güzel olmuştu,yani dr öyle demişti progesteron 16 çıkınca..
bu ay bilirsiniz yumurtanın fazla gelişmesinden kiste dönüşmesinden korkuyodum ve bıktırmıştım sizi sorularımla
ama şok oldum.. dr vajinal ultrasona bakarken yok dedi hiç yumurtan oluşmamış:
düşünsenize 1 tane bile yumurta yokk
okadar kararsızım ki dr değiştircem ama önce rahim filmi mi çektirsem diyorum
ama çok kötüyüm ya ne kadar ümitliydimsenağlamasenağlamasenağlama
selam kızlar bişey bütün kontroller ve tahliller temiz çıktıktan sonra geçen ay gonaplene başladık doktorum iki ay kullan eger bu iki ayda hamilelik olmazsa aşıma yaparız dedi.çatlatma ignesini sizlerden duydum ve hiç kontrole çagırmadı beni yani yumurtam varmı bilmiyorum sizce ne yapmalıyım yarın ya da pazar test yapıcam ya dua edin ne olur gerek kalmasın başka şeylere..rabbim hepimizin arzusunu hayırlı kılsın
zeytin79 maşşallah canım tü tü tü nazar degmesin süper ya 5 yumurta kız hepsi döllenirse neyapcan beşizleri sana burdan bir fon açarız alllah ne güzel olur ay ben çokmu hayal kurdum ne yok biz bunları 2 düşürelim azı karar çogu zarar olmasın
canım şaka bir yana gerçekten aldıgım çok güzel bir haber bu inşallah herşey gönlünce olur
:Saruboceq:Selam kızlar bugün çatlatma iğnem vuruldu tam beş tane yumurta oluşmuş süper yani inşallah bu ay tutar.Zaten bu ayda tutmazsa klomen tedavisi bitecek iğneye başlıyacağım sıkıldım ama yapacak birşey yok hayallerimize kavuşmak istiyorsak katlanmak zorundayız. Umarım hepimizin istediği olur umarım hepimiz güzel haberler veririz.Herkese bol şanslar sağlıkla kalınn
Saol canım inşallah bu sefer olurr.Ayyy keşke iki tane birden olsa aynı sıkıntıları bidaha çekmem ne güzel olurr yaaaaaaaaa ....
kıslar size bi sorum var. bu arada ben tekrar dr'a gitsemmi yaa?bugün 3.günüm .gerçi hafta sonu dr'um yok p.tesiye kaldı ama kararsızım.büyük ihtimal klomen verecek oda aşırı kilo yaptı bana kullanmak istemiyorum ay bana bi yol gösterin nolur yaa...zaten fsh değerim yüksek nasıl olacak onuda bilmiyorum ooooffff offff.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?