Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar biz diğer topikteki arkadaşlarla bugün saat 11de namaz kılıp dua edecez hepimiz için sizlerde katılırsanız..hadi 10 dkkaldı canlarım katılın bize..öptüm canlarım..

bazı doktorlar önce klomen veriyorlar bazıları glukofen. bu kişiye göre değişiyor sanırım. etken maddeleri aynı değil mi acaba bu ilaçların?

kızlar biz diğer topikteki arkadaşlarla bugün saat 11de namaz kılıp dua edecez hepimiz için sizlerde katılırsanız..hadi 10 dkkaldı canlarım katılın bize..öptüm canlarım..

ne güzelyerimseniben... ayrıca cuma günleri sela ile öğle ezanı arasında ki dualar çok makbuldür. Rabbim mübarek eylesin dua ve namazlarımızı..

ne güzelyerimseniben... ayrıca cuma günleri sela ile öğle ezanı arasında ki dualar çok makbuldür. Rabbim mübarek eylesin dua ve namazlarımızı..

saol canım iyi dileklerin için rabbim hepimizin dualarını kabul etsin herkezin gönlüne göre versin

bazı doktorlar önce klomen veriyorlar bazıları glukofen. bu kişiye göre değişiyor sanırım. etken maddeleri aynı değil mi acaba bu ilaçların?

canım etken maddeleri farklı bu ilaçların...glukofen antidiyabetik ,metformin içeriyor..özellikle PKO olan kişilerde insülin direncini kırıyor,yumurtalıkların daha düzenli çalışmasını sağlayarak adetleri düzene sokmakta ve kilo vermekte yardımcı oluyor...
klomen ise daha farklı,ovülasyon uyarıcı olarak kullanılıyor..ikiside birbirine yardımcı ilaçlar galibaa

yeni gördüm yazını,kaçırdım galibaa.ama olsun her duamda aklımdasınız...ALLAH isteyen herkesin gönlüne göre versin..anne olmayı nasip etsin....dualarınız kabul olur inşallah

neye göre öncelik sırası değişiyor acaba peki?* ben önce 3 ay klomen kullanıcam daha sonra başka bir ilaç

slm kızlar sabır kızlar valla bende çatlayacam artık neyseki rabbim güç veriyor.benim bugün 29 günüm ama testi yapmayı erteledim salı günü falan yapacam idrarda ise şimdi çıkmaz diye tahmin ediyorum pazar günü yapayım dedim ama vazgeçtim çıkma ihtimali çok düşük hem negatif görürüsem kötü olur o gün benim için ablamda bizde olacak pazar günlerini bozmak huzursuz geçirmeleri istemem..
sizler nasılsınız kızlar hadi hamiş çıkar inş burdan bu aralar duymaya ihtiyacımız var bu aralar..

mavi deniz canım inş. hamiş kalırsın bu ay..
Kızlar bende c.tesiye randevu aldım yani yarın. bu ay ilk defa başlıcam klomen tarzı hapa ama hangisine bilmiyorum. Adet ol gel demişti dr. bana ama 2 ay oldu olmadım ben bi görüşmeye gidicem nereye kadar beklicem böyle artık tedavime başlamak istiyorum çok heyecanlıyımm.
Kızlar benim adetim cok düzensiz dr. kendiliğinden adet ol dedi ama böyle olurmu sizce olmadım hala klomen filan kullanırsam düzene giriyormu?
Birde benim dr.umda hamileymiş :))) tedavim nsl olcak bimiyorum başka dr. amı yönlendircek acaba?

neye göre öncelik sırası değişiyor acaba peki?* ben önce 3 ay klomen kullanıcam daha sonra başka bir ilaç

neye göre değişiyor bilmiyorum..doktorun bileceği şey o...ama ben PKO olduğum için,bebek tadavisine başlamadan öncede glukofen kullanıyordum...tedaviye başladıktan sonrada devam dedi doktorum..sonrasında glukophege verdi,o da glukofenle aynı maddeyi içeriyor..gonaphen verdiğinde de glukophage devam et dedi...
şimdi adet olmayı bekliyorum 9 gün gecikti,testler negatif ( gonaphene başlıyacağım adet olduktan sonra..geçen ay yumurtalarım gelişmedi..bu 2.ay olacak inşallah

selam kızlar mavi deniz umarım hamilesindir,benimde bugün 30.günüm ama bende senin gibi düşünüyorum.son günler geçmek bilmiyo ,hadi bakalım belki beraber veririz bebiş haberlerini

slm kızlar benimde 8 gunum geciyodu hamileyimdir cok ümitlendim ama malesef bugun adet oldum kısmet artık sevgilerler....................

kızlar merhaba berknilay inş cnm beraber veririz güzel haberi sen ne zaman yapacaksın testi?düzenlimi oluyor adetlerin?

selam kızlar
mavideniz canım benim de adetim düzensiz ama doktorum gonaplenin düzene sokacagını söylemişti.test için çok sabırsızlanıyorum ama pazartesiyi beklicem galiba tabii o zamana kadar olmazsa

canım ben kısaca sana bildiklerimi anlatayım benimde adetlerim son 1 yıldır çok düzensizdi hatta 3 kere falan gelmiştir koca senede oda leke leke. sonra ben doktora gittim önce doktor bana adet olmam için progestan adında bi ilaç verdi onu 3 ay kullandım adetlerim düzenli her ay gelmeye başladı daha sonra çocuk istediğimi bildiği için adet düzenleyici ilacımıda değiştirdi onun yerine cyclo adında bi adet düzenleyici ilaç verdi yanında gulukofen insilün direncini kıran bi ilaç birde yumurtlama sorunum olduğu için gonaphene verdi bu 3 ilacı bu ayla birlikte 4 aydır kullanıyorum umarım bu 4. ayımda hamiş kalırım adetlerim ilaçlada olsa yaklaşaık 10 aydan beri düzenli.bence sen adet olmayı bekleme başka bi doktorada git adet düzenleyici verir belki

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

28 11 08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARIN LİSTESİ******************

KASIM LİSTESİ

dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26KASIM ???????
elmas kahraman:.::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21KASIM
BERKNİLAY:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 KASIM
doruk::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: aşılama yapıldı beklemede

HABER ALAMADIKLARIMIZ ?

loresimax:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 KASIM??????
nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 KASIM???????
balımnur:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 KASIM??????
nurunisa :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 KASIM???????
beyza :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.:17 KASIM?????
gamzeli:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 KASIM????
melankoli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 KASIM????
ARROWS:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 KASIM?????
simeray ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 KASIM?????
mavioje:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 KASIM????(aşılama)
KIRMIZIBEYAZ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
COCOSH::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
gurbetgelini:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
BERAY::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:

ARALIK AYI LİSTEMİZ...

başak 35:::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ARALIK
mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::1 ARALIK
SUSADİM:::::::::::::::::::::::::::::::::3 ARALIK
serdi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ARALIK
zeliş82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ARALIK
reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ARALIK
turkua turkuaz:::::::::::::::::::::::::.5 ARAKIK
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 ARALIK
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ARALIK
MİLKSHAKE:::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK
polenss:::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK
nina55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK
PINAR77::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
gülücük:::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ARALIK
papatyaaaa:::::::::::::::::::::::::::::::12 ARALIK
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ARAKIK
cerot::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.13 ARALIK
zencefill::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ARALIK
zeytinn79::::::::::::::::::::::::::::::::.13 ARALIK
interhat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ARALIK
reyyan86:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ARALIK
d.e.s.i.r.e:::::::::::::::::::::::::::::::::17 ARALIK
betty0:::::::::::::::::::::::::::::::::::::.17 ARALIK
nisan13:::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ARALIK
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::..22 ARALIK
sevgim 21::::::::::::::::::::::::::::::::23 ARALIK
arrows:::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ARALIK
mehtapgülü:::::::::::::::::::::::::::::.25 ARALIK

güncellllllll

selam kızlar bugün giremedim pek baktım hamişimiz yok ama yinede umutluyuzzzz degilmi kızlar şuan en favori hamiş adayımız bence gamzelim geç adet olsada umudum var arkadaşımızdan
kızlar benimde son 3 günüm ama nasip
aabeyazmelek yarn canım ben yokum listeyle ilgilenirsin degilmi canım azıcık röflemi yaptırıcam akşamda dügüne gidicem anlıyacagın bütün gün kuaförde geçicek zamanım şimdiden sagol canım

merhaba kızlar çok kötüyümsenağlamasenağlama.bugün adetin 14.günüydü ve kontrole gitmiştim ilk kez klomen kullanmıştım ve çok ümitliydim çünkü geçen ay ilaçsız bi şekilde yumurtlamam çok güzel olmuştu,yani dr öyle demişti progesteron 16 çıkınca..
bu ay bilirsiniz yumurtanın fazla gelişmesinden kiste dönüşmesinden korkuyodum ve bıktırmıştım sizi sorularımla
ama şok oldum.. dr vajinal ultrasona bakarken yok dedi hiç yumurtan oluşmamış:
düşünsenize 1 tane bile yumurta yokk
okadar kararsızım ki dr değiştircem ama önce rahim filmi mi çektirsem diyorum
ama çok kötüyüm ya ne kadar ümitliydimsenağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…