Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar hepinizin konuşmalarından şunu farkettim we aklıma takıldı sormak istiyorum siz regl olmadan önce pembemsi veya kırmızımsı lekeler veya akıntılar geliomş ama bende öle bişi olmuo direk regl oluorm neden acaba ???

canım inş. tutturmuşsundur hamiş haberini verirsin.p.tesi gideyim gitmesinede, sanki dr'um başından savıyo gibi, ultrasonla bi bakıp hemen klomen ve pregenyl iğne yazıyo,olmazsa bidahaki aya yine gel ve iğnemi bile şugün vurul dio.yumoş takibi bile yapmaz ben ısrarla giderim.ssk ya gitsem inferfektile ye git diyor,artık eşimde pek isteksiz amaan boş ver olmazsa olmaz diyor yani çok kararsız kaldım.ay ne güzel banada tam tersi, 3 ay peşpeşe içmiştim 5 kilo yaptı.

canım benim. dr benim ısrarım üzerine bakmıştı 22mm olunca tam kıvamında hemen iğneni yaptır demişti.seninki niye iki gün sonra vurulduki anlamadım,ve iğneyi olduğun akşam çalışmalara başlayıp gün aşırı ilişki önermişti.hadi canım inş. seninde bu ay tutar bebişin.dualarım hepimiz için.

selam kızlar dayanamayıp yine test yaptım büyük bir umutla ama yine negatif şimdi cam gibi kırılan umudumun parçalarını toplamakla meşgulüm acaba kırılan ümidimmi kalbimmi diyede düşünüyorum bu gidişle ben 2 çizgiyi hiç görmiyecegim galiba yok birde kendi kendime okadar ümitlendimki birde randevumu iptal ettim salak kafam :mymeka:

başakcım canım dur bakalm adet günün yarın heralde seni ümitlendirmek istemem ama belki geç dölleme olmuştur bekle biraz daha hemen ümitsizlizliğe kapılma

neyapayım zelişim ya inan elimde degilki sanki sabah bir umutla uyandım birazda gördügüm rüyadan olabilir ama olsa silikte olsa 2 çizgi çıkmazmıydı

canım forumda neler okuyoruz kiminin adete bir hafta kala çıkıyo kiminin bir hafta geçiyo çıkmıyo değişiyo bunlar ama bence biraz daha bekle zaten hamile değilsen yarın öbürgün adet olursun eğer olmazsan kan testi yaparsın en garantilisi o sabret canım inşallah hamilesin bitanem............

aabeyazmelek canım bugün gitmiycem süslenmeyae malesef içime bir kurt düştü adetimi bekliycem acaba sorusuna takıldım yine neolur neolmaz birkaç gün daha beklesin saç boyası

sen bilirsin başak abla

canım bence ihmal etme sorunun varsa ilk baş degerini düşürsün doktorun sonrada beebiş gelsin acil şifalar diliyorumkaydirigubbakcemile5

canımcım neden üzülüyorsunki artık bunları aşmalıyız her ay hastalancakmışız gibi yapmalıyız valla artık ben her geçen gün hamile degilim elbet bir gün olacak takılıp kalmıyorum artık biz nekadar istesekte allah yazmayınca olmuyacak :içelim:

canım hayırlı olsun ignen evet ben geçen ay sabah 10 vuruldum ertesi akşam 10 ilişki demişti doktorum ve ben 3 gün üst üste çalışmıstım olmadı tabi herşeyde vardır bir hayır

canım herkezin bünyesi bir degil bende bazen kahverengi leke gelir bazende direk hastalanırım takılma bunlara

canım ablacım napalım kısmet işi bunlar nekadar çaba sarfetsekte olmayınca olmuyor ilk çoçugum olacak ama kaç senedir takıldım olmuyor diye ben artık boşverdim aman olursa olur olmazssa rabbim bilir herşeyi diyorum hayırlısıyla nezaman gelmek istiyorsa ozaman gelsin... ben beklemiyecegim artık

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

29 11 08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARIN LİSTESİ******************

KASIM LİSTESİ

dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26KASIM ?????
BERKNİLAY:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 KASIM
doruk::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: aşılama yapıldı beklemede

HABER ALAMADIKLARIMIZ ?

loresimax:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 KASIM??????
nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 KASIM???????
balımnur:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 KASIM??????
nurunisa :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 KASIM???????
beyza :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.:17 KASIM?????
gamzeli:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 KASIM????
melankoli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 KASIM????
ARROWS:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 KASIM?????
simeray ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 KASIM?????
mavioje:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 KASIM????(aşılama)
KIRMIZIBEYAZ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
COCOSH::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
gurbetgelini:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
BERAY::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:

ARALIK AYI LİSTEMİZ...

başak 35:::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ARALIK
mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::1 ARALIK
SUSADİM:::::::::::::::::::::::::::::::::3 ARALIK
serdi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ARALIK
zeliş82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ARALIK
reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ARALIK
turkua turkuaz:::::::::::::::::::::::::.5 ARAKIK
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 ARALIK
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ARALIK
MİLKSHAKE:::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK
polenss:::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK
nina55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK
PINAR77::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
gülücük:::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ARALIK
papatyaaaa:::::::::::::::::::::::::::::::12 ARALIK
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ARAKIK
cerot::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.13 ARALIK
zencefill::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ARALIK
zeytinn79::::::::::::::::::::::::::::::::.13 ARALIK
interhat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ARALIK
reyyan86:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ARALIK
d.e.s.i.r.e:::::::::::::::::::::::::::::::::17 ARALIK
betty0:::::::::::::::::::::::::::::::::::::.17 ARALIK
nisan13:::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ARALIK
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::..22 ARALIK
sevgim 21::::::::::::::::::::::::::::::::23 ARALIK
arrows:::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ARALIK
mehtapgülü:::::::::::::::::::::::::::::.25 ARALIK
elmas kahraman :::::::::::::::::::::28 ARALIK

elmas kahraman kendini düzeltmişsin ama haberimiz olmadı[/QUOTE]

kızlar dun yazmıştım 8 gun gecikmeli adet oldum diye az önce dr..umu aradım dedim aşırı sancılarım var bana dedi ufak ufak parcalar geliyormu diye bende evet dedim ve bana dediki kızım sen düşükmü yapıyosun diye eğer pazartesiye kadar bu şekilde olursa hemen ara beni dedi kızlar inş... değildir ya ellerim titriyo şuan sizce düşükmü bu anlam veremedim........

canım içini ferah tut..geçtiğimiz ayda ben 12 gün geçikmeli adet oldum hatırlıyorsan..aynı senin gibi çok sancım oldu ve parçalar düştü..geçikme olunca içeride kan pıhtılaşıyor o yüzden pelte şeklinde oluyor..onlar düştükçe sende rahatlayacaksın gör bak..benim inan avuç ortası kadar düştü en son rahatladım sonrada..seninde geçikmeli adetin olunca ondan olmuştur canım benim..dinlen yat belini dinlendir en çokda çok iyi geliyor. cok geçmiş olsun canım:1hug:

Canım takma kafana yoktur öle birşey .Geçen ay ben de geç adet oldum ve kocaman parçalar düşürdüm ve çok korktum doktor normal olduğunu endometriumun döküldüğünü söyledi senin de öyledir .Bence içini ferah tut hiç öle şeyler düşünme canımm....CADIARZU

canım aynı duyguları paylaşıyoruz seninle. her zaman allaha şükür diyorum.sonuçta sağlıklı insanlarız.allah kötü hastalık vermesin.ama dilim böyle desede içimde fırtınalar kopuyor.arkadaşlarımın %90 ı ya hamile yada doğurdu.28 yaşındayım. bende bir an önce bebek sahibi olmak istiyorum. bir zamanı vardır diyorum. sağlıklı olsunda geçolsun diyorum .
ama artık bir an önce istiyorum.
inan hiç kimseye gidesim gelmiyor. kimseyi arayasım gelmiyor.onlar beni arıyor. ve ben kötü oluyorum. şmdi bide 3 gündür yanma var biraz. pazartesi gitcem artık dktra. kanda çıkar heralde ama umudum yok. test negatif zaten hiçde belirti yok.
sabah o kadar kötü oldum ki inan oturdum ağladım.
ALLAHIM BİR AN ÖNCE BÜTÜN BEBEK İSTEYENLERE SAĞLIKLI BEBEKLER VER...

içini ferah tut değildir büyük ihtimal. arkadaşların dediği gibi.kan pıhtılaşmasıdır. üzülme doktorada gitmeyi ihmal etme yinede

elmas üzlme birşey yokur ama için rahat etsin diye kanda beta hcg yaptırabilirsin gebelik varsa düşüyorsa bile çıkar

teşekkür ederim canım çok güzel açıklamışsın. teşekkürler....Daha az korkuyorum şimdi.. adetimi bekliyorum çektirmek için.

kızlar selam

bugun adetimin 21, gunu 10, gun catlatma ignesini olmustum ve dr um 10 gunsonra goruselim dedi bgugun gittim kanda gebelik testi yaptırmamı soyledi ve sonuç 10,81 cıktı, inanamadım yarım saat agladım hala da inanamıyorum yani dr gebelik baslamıs ptesi tekrarlayalım testi artarsa kesinlesmisolur dedi ama sevinemiyorum hala daha

tebriklerrrrrrr Allah ım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah darısı bizim basımıza

merhaba arkadaslar
bende bu ay ilk kez klomene basladım 1.5 senedir bebek istiyorum 8 ayım yanlıs doktorla gecti ve sonra baska bir dra gittigimde bende polikistik over oldugunu soyledi yanlız dr bana klomeni verdi ama bir dahaki adetinin 3. gunu tekrar gel yine vericem dedi sizinde klomene baslayınca ilk tedaviniz boyle mi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…