canım inş. tutturmuşsundur hamiş haberini verirsin.p.tesi gideyim gitmesinede, sanki dr'um başından savıyo gibi, ultrasonla bi bakıp hemen klomen ve pregenyl iğne yazıyo,olmazsa bidahaki aya yine gel ve iğnemi bile şugün vurul dio.yumoş takibi bile yapmaz ben ısrarla giderim.ssk ya gitsem inferfektile ye git diyor,artık eşimde pek isteksiz amaan boş ver olmazsa olmaz diyor yani çok kararsız kaldım.ay ne güzel banada tam tersi, 3 ay peşpeşe içmiştim 5 kilo yaptı.canım benim ikimizde aynıyız..benim fsh değerim çok yüksek 15.58 dr. direk tüp bebek dedi..hatta elini çabuk tut birkaç ay sonra hiç şansın bile olmayabilir dedi.buayda ben klomen+pregl kullandım..bakalım belkide tuturmuşuzdur inşallah..Rabbim hayırlı sağlıklı ömürlü ewlat nasip eder inşallah tekrardan..canım benim ne desem boş biliyorum şuan aklından geçenleride gayet iyi tanıyorum o duyguları..önce sakin ol..pazartesi dr. git iyice konuş durumunu tahlillerini tekrardan gözden geçirsin ve gerçekten bebek çok istediğini söyle..belki başka tedavi yöntemi uygular..klomen bende hiç kilo yapmadı aksine zaten 1lokmacığım üzüntüden 2 kiloda vermişim..eşimde çok kızıyor iyice elden ayaktan kesileceksin diye..:1no2:
selam arkadaşlar nasılsınız... ben fena değil çarşamba günü gece 10 da çatlatma iğnem oldu bekliyorum işte bişey orcam iğne olduktan sonra ki 72 saat çok önemli değilmi yumurtalarım çok iyiydi 22mm di sonra iki gün sonra iğnem oldu dua edin ben hepinize çok çok ediyorum
aabeyazmelek canım bugün gitmiycem süslenmeyae malesef içime bir kurt düştü adetimi bekliycem acaba sorusuna takıldım yine neolur neolmaz birkaç gün daha beklesin saç boyası
kıslar size bi sorum var. bu arada ben tekrar dr'a gitsemmi yaa?bugün 3.günüm .gerçi hafta sonu dr'um yok p.tesiye kaldı ama kararsızım.büyük ihtimal klomen verecek oda aşırı kilo yaptı bana kullanmak istemiyorum ay bana bi yol gösterin nolur yaa...zaten fsh değerim yüksek nasıl olacak onuda bilmiyorum ooooffff offff.
kızlar merhaba benimde belim falan agrıyor ara ara regl olacam dşye korkuyorum..off dün akıntım çok idi hatta katı gibi sıvı dgl hafif sünüyordu ve arasında çok belli belirsiz pembemsi bir leke vardı canım sıkıldı benim kırmızılar geliyor herhalde.senağlama
selam arkadaşlar nasılsınız... ben fena değil çarşamba günü gece 10 da çatlatma iğnem oldu bekliyorum işte bişey orcam iğne olduktan sonra ki 72 saat çok önemli değilmi yumurtalarım çok iyiydi 22mm di sonra iki gün sonra iğnem oldu dua edin ben hepinize çok çok ediyorum
kızlar hepinizin konuşmalarından şunu farkettim we aklıma takıldı sormak istiyorum siz regl olmadan önce pembemsi veya kırmızımsı lekeler veya akıntılar geliomş ama bende öle bişi olmuo direk regl oluorm neden acaba ???
selam kızlar dayanamayıp yine test yaptım büyük bir umutla ama yine negatif şimdi cam gibi kırılan umudumun parçalarını toplamakla meşgulüm acaba kırılan ümidimmi kalbimmi diyede düşünüyorum bu gidişle ben 2 çizgiyi hiç görmiyecegim galiba yok birde kendi kendime okadar ümitlendimki birde randevumu iptal ettim salak kafam :mymeka:
kızlar dun yazmıştım 8 gun gecikmeli adet oldum diye az önce dr..umu aradım dedim aşırı sancılarım var bana dedi ufak ufak parcalar geliyormu diye bende evet dedim ve bana dediki kızım sen düşükmü yapıyosun diye eğer pazartesiye kadar bu şekilde olursa hemen ara beni dedi kızlar inş... değildir ya ellerim titriyo şuan sizce düşükmü bu anlam veremedim........
kızlar dun yazmıştım 8 gun gecikmeli adet oldum diye az önce dr..umu aradım dedim aşırı sancılarım var bana dedi ufak ufak parcalar geliyormu diye bende evet dedim ve bana dediki kızım sen düşükmü yapıyosun diye eğer pazartesiye kadar bu şekilde olursa hemen ara beni dedi kızlar inş... değildir ya ellerim titriyo şuan sizce düşükmü bu anlam veremedim........
selam kızlar dayanamayıp yine test yaptım büyük bir umutla ama yine negatif şimdi cam gibi kırılan umudumun parçalarını toplamakla meşgulüm acaba kırılan ümidimmi kalbimmi diyede düşünüyorum bu gidişle ben 2 çizgiyi hiç görmiyecegim galiba yok birde kendi kendime okadar ümitlendimki birde randevumu iptal ettim salak kafam :mymeka:
polens gercekten rahim filmini iyi biryerde cektiriyorsan kormana gerek yok. ben echomarda sisli de cektirmistim. gercekten kadın dogum muaynesi seklinde bastan olan hersey. içeriye bir pipet gibi bir boru yerlestiriyorlar hassasiyet hissediyosun 10 sn falan sonra ilacı verdigi an adet sancısı ile gaz sancısı bir sancı hissediyorsun yarım dk surmez yani anında azalıyor agrı . zaten o arada ekrandan sen digital ise sayet çekim yapılan yer direk kendi gozunle goruyorsun tuplerin acık olup olmadıgını. boyalı ilac once rahim içine doluyor daha sonra tuplerden geçerek karın bosluguna yayılıyor. o arada dr filmleri çekiyor çıktı almıs olmak için ama zaten sen goruyorsun acık yada değil diye. endise etme çıkmazsa falan diye .
kızlar selam
bugun adetimin 21, gunu 10, gun catlatma ignesini olmustum ve dr um 10 gunsonra goruselim dedi bgugun gittim kanda gebelik testi yaptırmamı soyledi ve sonuç 10,81 cıktı, inanamadım yarım saat agladım hala da inanamıyorum yani dr gebelik baslamıs ptesi tekrarlayalım testi artarsa kesinlesmisolur dedi ama sevinemiyorum hala daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?