kızlar dun yazmıştım 8 gun gecikmeli adet oldum diye az önce dr..umu aradım dedim aşırı sancılarım var bana dedi ufak ufak parcalar geliyormu diye bende evet dedim ve bana dediki kızım sen düşükmü yapıyosun diye eğer pazartesiye kadar bu şekilde olursa hemen ara beni dedi kızlar inş... değildir ya ellerim titriyo şuan sizce düşükmü bu anlam veremedim........
canım aynı duyguları paylaşıyoruz seninle. her zaman allaha şükür diyorum.sonuçta sağlıklı insanlarız.allah kötü hastalık vermesin.ama dilim böyle desede içimde fırtınalar kopuyor.arkadaşlarımın %90 ı ya hamile yada doğurdu.28 yaşındayım. bende bir an önce bebek sahibi olmak istiyorum. bir zamanı vardır diyorum. sağlıklı olsunda geçolsun diyorum .
ama artık bir an önce istiyorum.
inan hiç kimseye gidesim gelmiyor. kimseyi arayasım gelmiyor.onlar beni arıyor. ve ben kötü oluyorum. şmdi bide 3 gündür yanma var biraz. pazartesi gitcem artık dktra. kanda çıkar heralde ama umudum yok. test negatif zaten hiçde belirti yok.
sabah o kadar kötü oldum ki inan oturdum ağladım.
ALLAHIM BİR AN ÖNCE BÜTÜN BEBEK İSTEYENLERE SAĞLIKLI BEBEKLER VER...
kızlar selam
bugun adetimin 21, gunu 10, gun catlatma ignesini olmustum ve dr um 10 gunsonra goruselim dedi bgugun gittim kanda gebelik testi yaptırmamı soyledi ve sonuç 10,81 cıktı, inanamadım yarım saat agladım hala da inanamıyorum yani dr gebelik baslamıs ptesi tekrarlayalım testi artarsa kesinlesmisolur dedi ama sevinemiyorum hala daha
kaydirigubbakcemile3
kuzum artık düşünmiycem diyorum kendimi yine kadınlar kulübünde buluyorum :enbuyukkk:
sende durum nasıl bilmiyorum ama ben zaten şişkonun tekiyim... cokacimcoook
bi tarafım bırak önce biraz kilo ver diyo... sonra boşver olsun hamilelikten sonra verirsin diyo... haaa bide bu arada şıp diye hamile kalıyorum ya... kaydirigubbakcemile3
amaaannnn saldım yaaa....
kızlar selam
bugun adetimin 21, gunu 10, gun catlatma ignesini olmustum ve dr um 10 gunsonra goruselim dedi bgugun gittim kanda gebelik testi yaptırmamı soyledi ve sonuç 10,81 cıktı, inanamadım yarım saat agladım hala da inanamıyorum yani dr gebelik baslamıs ptesi tekrarlayalım testi artarsa kesinlesmisolur dedi ama sevinemiyorum hala daha
selam kızlar nasılsınz görüşemiyrz kaç günden beri girmiorm buraya.. moralim çok bozuktu son günler ve dayanamadm artk psikiyatrise gttm tedaviye başlicakmış acil olarak ihmal etmemem gerekiymş.. ara verdm bebiş işine ilk önce kendi sağlımı düşünmem gerek sonra o.. doktorum bile şaşırdı sn bu zamana kadar neden gelmedn diye hep erteledm hep erteledm...
çok sıkıntılıym bilemezsnz çok zor günler geçiriyrm...:çok üzgünüm:
merhaba kızlar,dün sabah gördüm kırmızıları,beni listeden silebilirsiniz....yarın gonaphene başlıyorum,gelişmlerden haberdar ederim sizi..
canım benimm,hayatta hiçbirşey kendi sağlığından önemli değil...inşallah en yakın zamanda kendini daha iyi hissesersin daha sonrada mutlu mutlu bir hamilelik geçirip anne olursun...kontrollerini ihmal etme sakın
Meraba canım,hayırlısı olsun.ama bişey sorucam,dün sabah gördüm demişsin,kaçıncı gün başla dedi doktor sana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?