canım moralini bozma diycem ama insan acayip bozuluyo yani... ama birazzaman... inşallah zaman herşeyin ilacı... benim 2 tane olmuştu yumurtam. 13mm 14mm 2 gün sonra gittiğimde yumurtalar yoktu... progesterona bakınca doktor yumurta oluşmamış dedi... bende çok kötü olmuştum. güzel düşün güzelşeyler olsun!:1hug:
günaydın kızlar herkese bol hamişli bir ay diliyorum inş bu ay bebişlerimiz annelerine gelecek benim bugün 10. günüm çalışmalara başladım haftasonu son sürat bu ay nedense çok ümitliyim ilacımın dozajıda arttı biliyosunuz belkide ümidim ondandır. cuma günü 14.gün yani kontrolüm var yumişlere bakılacak inş. büyümüşlerdir duruma görede belki çatlatma iğnesi verir doktor belkide kendi çatlasın der ama çatlatma iğnesiyle daha garanti diyolar en azından ne zaman çatladığını biliyosun diyolar sizce kızlar?
selam kızlar
başakcım yeni tarihim 30 aralık ve sormak istedigim birşey var ben geçen ay gonaplen kullanmıştım ve doktorum iki ay kullanmamı söylemişti ama ben bu ay gonapleni bulamadım klomen aldım üç gün sonra içmeye başlıcam sizce aynı ilaca devam etsem dahamı iyi olur bu iki ilacın farkı varmı
[Franklin Gothic Medium"]off kızlar egl oldum ben çok kötüyüm c.tesi ögledne sonra geldi:1no2: belki yerleşmedir dedim ama yok yogun ve kırmızı geldiler senağlamaöle pembe kavrengi dgl yanii ben çok umutluydum ama olmadı olmadı :1no2:işte..rahim filmi çekilecekti bu aya ama sanrıım oda bayram tatili dolayısıyla çekilmez..yani bitimi o zamanlara denk geliyor..silin beni listeden başak ve aa beyaz melek..umutluydum ama olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?