Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

CANIM İNTERHATIN DEDİGİ GİBİ İKİSİDE AYNI İŞİ GÖRÜYOR BENDE 2 AY KLOMEN 1 AYDA GONAPHENE KULLANMIŞTIM BUAYDA KLOMEN KULLANDIM AMA ADETİM ELİ KULAGINDA GELİCEK BUGÜN OKUMA GÜNÜ VARDI ARKADAŞTA ORADA HERKES İÇİN DUA ETTİM AMA ÖYLE KASIK AGRIM OLDUKİ ZANNETTİM ADET OLDUM ALLAHTAN EVDEN TEDBİRLİ ÇIKTIM GİTMADEN ÇAMAŞIRIMA PED KOYMUŞTUM HUYUM KURUSUN YABANCI YERDE LAVABOYA GİDEMEM EVDE KENDİMİ ZOR ATTIM :roflol: BİR BAKTIM YOK BİŞİ AMA KESİN GELİCEK ISRARLA SİNYALLERİ GÖNDERDİ KAÇINILMAZ SON :a015:

kızlarr umarım bu sefer sorumun yanıtını alabilirim..diğer sayflardada sormuştum ama sanırım arada kaynadı göremediniz..bu ay klomen +pregl kullandım..dozuda yüksekti..zaten biliyorsunuz dr. direk tüp demişti bana fsh değerimden dolayı..ama iğneyi vurulduğumdan beri yaklaşık 10 gün geçti..ilkzamanlar çok kasık agrım rahim agrım vardı..şimdide ara ara oluyor..aynı hamilelikteki gibide kasıklarımda kasılma ve sancılar var..daha adetimede çok var..sizlerde böyle bir durum varmı..lütfen mesajıma cevap veriri misiniz..

hadi yaa başak ablagerçekten milkshake hamişmi? ya bi gelsede şuraya bi tedavisini anlatsa belirtilerini anlatsa ne kadar güzel olur nasıl ulaşıcaz ona

kızlar sormuştum ya size çok ağrım var yoksa yumurtam çatlamadımı acaba diye...
korktuğum başıma geldi. yumurtam çatlamamış 4 cm olmuş. zaten en büyüğü 18 mmdi. ilk defa kullandım klomeni ve çatlatma iğnesini.
bugün doktora gittim test yaptırdım.daha sonucu almadan regli oldum.aslında benimki düzensizdir55-60 günde olurum. ama şimdi 29.günde oldum. sevindim önce neyse bebek olmadıysada reglim düzüeldi dedim.dktora girdim ultrasyona baktı. öyle duruyor kocaman.tedaviye ara verelim dedi. hiç bir ilaç vermedi.diğer reglinde gel dedi.
okdar kötüyüm ki...anlatamam. çok yoruldum

kızlar çok kötüyüm ya beni bilgilendirin nolur progesteron testim çıktı 6.71 çıktı çok kötüyüm doktorum iğne yapıcaz dedi peki iğne etkili oluormu ltf cewap yazınız

cnm bgn gittim psikolojik test yaptrdm.. aniden sinrlenme,kuşkuculuk,korku,detaycılık ve insanlardan kaçıp içine kapanıklık varmş bnde.. ilaç kullanıcakmışm.. yrn doktoruma gidiem ve bu ilaçları kullanmamda bi sorun olurmu die sorcm bebiş için yani.. bakalım eer sorn olursa bu ay düşünmicem hiç aslnda düşünmüydm bn bu ay ama işte kaybım olmasn 1 ayda 1 aydır dimi ama ?? nesee yrn bakıcam artk ne dicek doktorm inş sorn çıkmaz öle bi etkisi yoktr inş..
sen napıysn tatlım nasıl gidiyo tedaviye devam demi.giremiorm fazla artık kendimle uğaşmaktan:uhm::bbo:

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bu topic i bir süredir takip ediyordum fakat yeni kayıt oldum ben de bu ay klomen kullandım bakalım bebiş gelicek mi pek ümidim yok ama insan yine de meraklanıyor

geçmiş olsun en kısa zamnda anlatırsın inşallah canım tabikide doktoruna sormakta fayda var yok canımbenim ben ara verdim buay gitmedim doktora zaten doktorum kendiside artık huyumu ögrendi sen kendini aşılamay hazır hissettiginde gel dedi kendi haline bırakıcam benkaydirigubbakcemile bakalım nasip artık

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bu topic i bir süredir takip ediyordum fakat yeni kayıt oldum ben de bu ay klomen kullandım bakalım bebiş gelicek mi pek ümidim yok ama insan yine de meraklanıyor

canım hoşgeldin aramıza kaydirigubbakcemile5tedavin hayırlı olsun :Saruboceq: en kısa zamanda hamile kalırsın

CANIM BENİM ÜZÜLMEK YOK ALIŞMALIYIZ BEN ARTIK HASTA OLMAMA BİLE SEVİNİYORUM SENDE BETERİN BETERİ VARDIR UMUDUMUZU TÜKETMEK YOK HERŞEYİN BAŞI SAGLIK BİZİM BEBİŞLERDE YENİ SENEDE YENİ UMUTLAR TAMAMMI:1hug:

CANIM HADİ BAKALIM STRES YAPMA YUMUŞLAR KOCAMAN OLMUŞTUR İNŞALLAH
hihoyyyt

İNŞALLAH CANIM HAMİLE KALIRSIN :CüvCüv:

CANIM DAHA ERKEN GEÇ DÖLLENMEDİR İNŞALLAH :Saruboceq: GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ

CANIM BENDE GEÇEN AY GONOPENE VE İGNE VURULMUŞTUM SENİN YAŞADIKLARININ AYNISINI YAŞADIM AMA MALESEF BEBİŞ YOKMUŞ İNŞALLAH SENDE VARDIR

aabeyazmelekcim saol canım ilgin için..inan kaçtır soruyorum kimse bir cevap yazmayınca tuhafıma gitti..inş.canım saolasın..

kızlar ben hala adet olmadım kasıklarım agrıyor gelsede rahatlasam diyorum hah geldi diyorum hop lavaboya yine yok geçen ay 2 gün erken geldi buayda 2 gün geçmi gelcek acaba -tatlicadiarzu-

kızlar selam...

ne tesadüf bende hala regl olmadım. canım bana söktürücü verse bile bayram girecek araya. yumurta takibi yapılamaz o zaman. diyorum bayramda falan adet olursam kendim alıyım içiyim klomen. dönüşte baktırırım yumurtama denk gelirse yani... sizce nasıl fikrim? olmaz mı?

simeray canım dr kontrolünde iç bence ben buay kendim içtim bilmiyorum yumoşlar ne alemde diye ama dr gitmeden içmem bir daha neme lazım çatlamayıp kiste dönişebilir

aabeyazmelekcim saol canım ilgin için..inan kaçtır soruyorum kimse bir cevap yazmayınca tuhafıma gitti..inş.canım saolasın..

canım görmedim ben görseydim yazardım kusura bakma geç oldu ama

başakabla olabilir belki buayda geç gelir ama bebiş vardırda ondandır inşallah simeray senden bir bomba haberi bekliyorum :hooray: bencede doktor kontorulu altında içmek lazım sonuçta hormon ilaçlar

bende klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum adetime 4 gün kaldı ama snaırım adet olucam
offfff yaaaaaaaa

neyse kızlar ben gidiyorum koçiş çagırıyor biraz çalışalım dimi ama:dance::dance:

waw demek birtek ben çalışma yapmamışım süper gelsin bebişler kaydirigubbakcemile3 valla okuma gününde bol bol dua ettim melegim :Saruboceq: her banyodan sonra abdestimi alınca allaha yalvarırım herşeyin hayırlısını ver diye evlat bile verse ailesine vatanına milletine hayırlı olsun misafir gittigim evinin bayanıda 1 aylık hamile imiş 2 ye valla elinden çayını içtim heralde banada darısı seper diye sırnaşık şey herneyse birde bu gece bir rüya gördüm çeyiz sandıgımı ve bir bahçe benimmiş ve orayı ekicekmişim küs oldugum babam diyor annen sandıgını karıştırıyor bende zaten sandıgı o düzenliyor diyorum babam yengemin erkek bebegini sevip sevmedigimi soruyor hayır diyorum evet ya diyorum 1 yaşına girecek 3 kere gördüm oda banyo yaptırdım dualı su ile babam hangi dua diyor ayetelkürsüyü bir kagıda yazdım onun suyu ile sonra içimden bak hain karıya diyorum benim bebek özlemi çektigimi biliyor inerken çocugu indirmiyor dedim kendime ve içimden sonra eşim seslendi uyandım valla hayırdır dedim kendime rüyalarda bile benim sıpa gelmiyo ya :çok üzgünüm:

bende klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum adetime 4 gün kaldı ama snaırım adet olucam
offfff yaaaaaaaa

hemen karamsar olma canım kırmızıları görmeden yılmak yok baın başak ablanıza adetim dündü olmadım kesin gözüyle bakıyorum gelmesine ama içimde gizli kalan umut kırıntılarıda yok degil hani :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…