Merhaba Kizlar,
Bir suredir bu siteyi takip ediyordum, daha yeni uye oldum, buradaki paylasimlar cok hosuma gidiyor. Bende biraz kendimden bahsetmek istiyorum. Benim kendimi bildim bileli adetlerim duzensiz, cok uzun sure Diana 35 kullandim. 3 yildir evliyim, ilk 1.5 yil korunduk, daha sonra birkac ay dogal yollarla denedik olmadi. Ilk Ocak ayinda gonaphene basladim gunde 1 kez cevap vermedi. obur ay gunde 2 adete cikti yine cevap yok, ucuncu ayda ayni sekilde, gunde iki tane bu da ise yaramadi.. 3 aylik gonaphen tedavisinden sonra ara vermek istedim biraz. ve ilacsiz ikinci ayimda (Mayis) hamile kaldim, yalniz bu sevincim birkac gun surdu cunku kimyasal gebelik yasadim. Sunuda belirtmek istiyorum, hamile kalmadan once bir ayda siki bir diyet ve egzersizle yaklasik 10 kilo verdim ve o ay hic stres yapmadim, bebek olayinida cok dusunmemistim. Demem o ki hamile kalmamda kilo vememin ve o ay stres yapmamamin cok etkisi olmustu,
Neyse dusukten sonra 6 ay gecti, bu sure zarfinda bir tedavi uygulamadim. Tabi bu arada ben yine stres yaptim, verdigim kilolarida aldim, adetim 3 ay gelmedi vs. Simdi bu ay tekrar gonaphene basladim gunde 3 tane. En kisa zamandada tekrar diyete basliyorum insallah.. Bayramin gecmesini bekliyorum. Onumuzdeki birkac ayi atlatayim yine umutluyum. Cok uzun yazdim kusura bakmayin, ilk olunca boyle birikti soyleyeceklerim. Basak 35 benide listeye eklersen sevinirim, adet tarihim 12 Aralik. Umarim Aralik ayi hepimize ugurlu gelir ve teker teker hamis haberlerini aliriz...
Arkadaslar bu arada adetimin 9. gunu yumurta takibine gittigimde bir tane 11 mm yumos vardi, 15. gunu tekrar gittim, benim yumos pek buyumemis 13 mm idi. Tabi benim moral sifir, Yalniz doktorum pozitif yaklasti daha buyuyebilir, bekleyelim dedi. Tekrar randevu vermedi. Bu konuda bilgisi olan varmi acaba, Bu sekilde olupta yumosu sonradan buyuyen, simdiden hepinize cok tesekkur ediyorum...
Günaydın canlarım tebrik ederim milkshake inş.bebişin seni bırakmıyacak.diğer sayfalarda yazmıştım canım milkshakeye nsl ulaşıcaz bi ulaşsakta bize tedavisini belirtilerini falan bi anlatsa demiştim paylaşırmısın umut olsun bizlere
aabeyazmelekcim saol canım ilgin için..inan kaçtır soruyorum kimse bir cevap yazmayınca tuhafıma gitti..inş.canım saolasın..
canım benim teşekkür ederim inşallah tez zamanda rabbim sizlerede nasip etsin.....biraz uzun olacak ama anlatayım tatlım ne demek belki sizlere bir yardımım dokunur.... canım burdada anlatmıştım klomen kullanıyordum 2-3 aydır hiç yumurtam yoktu progestan testim 0,53 çıkıyordu ve dr. klomen tedavisine başladı adetimin 5. günü günde bir tane 5 gün kullandım ve 13. dr. gittim hiç yumurtam yoktu ufacık bile tabi benim moralim çok bozuldu çok ağladım yumurtam olmazsa hiçbirşey olmaz ne tüp bebek ne aşılama falan dedim sonra dr. ikinci ay günde 2 tane klomen kullan dedi ama ben dr. dediğini yaptım ama biraz değiştirerek bu sefer klomene adetin 3. günü başladım ve yine 5 gün kullandım sonra 12. gün gittim 25 mmden büyük yumurtam vardı dr. çatlatma iğnesi vermedi kendiliğinden çatlamasını beklicez hatta çatlatmayıp kist olabilir dedi ve beni adetimden 2-3 gün önce çağırdı progestan testi yapmak için ve bende adetimin 26. günü gittim ve kistim yoktu yani yumurtam çatlamıştı allanıma şükür ve progestan değerim 40 çıktı dr. çok yeni bir gebelik olabilir bir adet gününün geçmesini bekleyelim dedi....ve ben dün dayanamayıp test yaptım ikinci çizgiyi gördüm inşallah doğrudur ultrasonla görmeden inanmayacağım......
belirtilerime gelince doğru dürüst birşeyim yok çok az gögüslerim acıyor ve acayip akıntım var beyaz beyaz hatta korkuyorum adet oluyorum sanıyorum bir bakıyorum akıntı......ve birde ilk defa bu ay ateş ölçme yöntemini kullandım ve ateşim yüksek gidiyordu......
ben yanlız klomene ek olarak birçok şey kullandım onlarıda anlatmadan geçemeyeceğim... çünkü yumurtam hiç olmayınca tek başına klomenin yeterli olmayacaığını düşündüm..... soğan suyunu, incir suyunu, çörekotu, bal ve tarçın karışımını ve birkaç sabahta balla poleni karıştırıp öyle yedim ve bunların faydasının olduğunu düşünüyorum inşallah rabbim sizlerede tez zamanda yaşatır ve inşallah rabbimde beni hayal kırıklığına uğratmaz......
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar çok kötüyüm ya beni bilgilendirin nolur progesteron testim çıktı 6.71 çıktı çok kötüyüm doktorum iğne yapıcaz dedi peki iğne etkili oluormu ltf cewap yazınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?