neden tuhafına gidiyor ki zaten tecrübe olsa yani kullandıgımız birşey oldugundan zaten kullanan bunun bilen cvp yazacaktır biraz geç gelir ama cvp verilir kafana takma..inş hayırlsı ile gelir bebişin.. bende sadece klomen tablet kullandım bu aya ama yumurta gelişmedi yeterince..
canım aramıza hoşgeldin bizler burada bir aile gibi olduk bebek konusundan hariç diger üzüntü ve sevinçlerimizi paylaşıyoruz yani kısacası dertlerimize ortak oluyoruz senide aramızda görmek bizi sevindirir umarım listemize ugur getirirsin en kısa zamanda bebegin gelir ve hamiş listesine terfi ettiririz seni kaydirigubbakcemile3
günaydın hatta tünaydın kızlar... ben hala regl olmadım...
kafama takılan bişey var yalnız... klomen içtik sonra doktora gittik yumurta küçüktü veya yumurta oluşmadı... diyelimki...
acaba regl e kadar yeni bir yumurta oluşabilirmi? bu konuda bi fikri olan varmı?
arkadaşlar burada okuyorum klomen kullandıktan sonra yumurta takibi yapılıyor benim doktor böyle birşey istemedi daha önce 2 ay gonophane kulladım ve ilk ay sadece progesteron testi yapmıştı son gittiğimde de 3-4 ay gonaphane kullan olmazsa gel aşılamaya geçelim dedi bu normal mi sizce
merhaba arkadaşlar yeni üyeyim aranıza yeni katıldım. Biz de çocuk için 7 aydır deniyoruz ama olmadı. Adetimin 5. günü kan testi verdim normal çıktı. Adetlerim de düzenli. Doktorum bana ilk muayenede daha kan sonuçlarıma bile bakmadan klomen verdi. Adetimin 5. günü başladım beş gün süreyle günde iki tane aldım. 15. gün gel dedi. Benim anlamadığım neden direkt o ilcı verdi, yarın 15. gün oluyor doktora gideceğim. doktora sormadım neden 15. gün çağırdı. Bundan sonra hangi aşamalar olacak. Tecrübeli arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim. Bu arada çok erken ama yarın hamile kalıp kalmadığım ultrasonla ya da kanla anlaşılabilirmi
Selam arkadaşım. Ben 2 aydır ilaç kullanıyorum. 15. gün çağırdıklarında yumurtalarına bakacaktır. Belli bir büyüklük gerekiyor çünkü çatlama için. büyük ihtimallede çatlatma iğnesi olmanı söyleyecek ve ilişkiye girmeniz gereken günleri tespit edecek.Sonrada inşallah regl olmamayı bekleyeceksin ve kan testi yaptırıp hamiş olduğunu öğreneceksin...a.s
sağol arkadaşım teşekkürler. Ama ben 13. Gün yumurtladım. Bunu hissettim. 15.günden sonrası geç olmaz mı. Bi de yumurtamın büyüklüğüne nasıl bakacak. Yani altan muayeneylemi ultrasonla mı. Eğer alttansa bu çok zor olacak benim için
neden acayipime gitmesinki..sizlerde bir soruyu birkaç kez sorup yanıt alamazsanız elbetteki garibinize gider.pekalada farkındaysanız çoğumuz klomen +pregl kullanıyoruz..sizinde agrınız var mı diye soru sormam..tecrübeyle bir alakası olduğunu sanmıyorum..agrının olup olmadığı tecrübeye baglı olmaması gerek..güzel dileklerin için çok mersi..umarım sizinde meleginiz biran önce hayırlısıyla gelir..:1hug:
maalesef yumurta büyüklüğüne vajinal ultrosonla bakıyorlar. Alışırsın diyeceğim ama. çok fazla vajinal ultrasona girmiş biri olarak hala o koltuğa yatınca stres oluyorum.
Birde gebelik için yumurta olması yetmiyor. Onun belli bir büyüklüğe gelip çatlaması lazım. Geçen ay 4 yumurtam vardı çatlatma iğnesi de oldum ama hamile kalamadım. Bu ay solda 2 tane var dedi.14. Gün yumurta büyüklüğüne baktı.16. Gün iğne yaptırdı 17-18-20. Günlerde mutlaka ilişki dedi.
herkesinki vajinal ultrasonlamı oluyooo.....
öyleyse benim doktorum niye öyle yapmıyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?