özel dr yazzsa tabi olur çünki reçetenin altında dr kaşesi ve imzası oluyor
bana bugün çok yardımcı oldunuz bi şey daha sormak istiyorum 29 kasımda doktora gittigimde 3 yumurtan var demişti şimdi böyle kasıklarımda sanki igne gibi bi şeyler batıyo canım acıyo birazcık bu çatlıyo demekmi oluyo
Kaç günde bir adet görüyon belki hamişlik akıntısıda olabilir
canım senin bugün kaçıncı günün ona göre yardımcı oliim
bana bugün çok yardımcı oldunuz bi şey daha sormak istiyorum 29 kasımda doktora gittigimde 3 yumurtan var demişti şimdi böyle kasıklarımda sanki igne gibi bi şeyler batıyo canım acıyo birazcık bu çatlıyo demekmi oluyo
Pınarcım senin yumurtlaman 17. Günden itibaren oluyodur büyük ihtimalle bugün kaçıncı gün 24.gününmü
Büyük ihtimalle yumurtan çatlamış olmalı pınar çalışmalara tam gaz devam et bazen bi ay içinde bikaç yumurta oluşabiliyo biri çatlıyo bi kaçgün sonrada diğeri çatlıyo olabilir sen boş geçirme bu günleri
selam kızlar
ben bugün klomene başladım çatlatma ignesini sordum doktora adetin 21. günü yapılan testler vardı onlar normal çıktıgı için bu igneye gerek yok diyo ama yumurta takibide yapmıyo yani yumurtam varmı yokmu çatlıyomu bilmiyorum başka bir doktora sordum bu durumu o da o halde bu ilacı niye içtin yumurtlama sorununda yok bu ilacı kontrollü yumurta elde etmek için veriyoruz ve bundan sonraki aşamada o yumurtaların kontrollü çatlaması dedi kafam çok karıştı sizce ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?