Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

maviş ben en son aşılamada reçeteye yazdırdım dr eczaneye 10 ytl verdim canım ssk lıyım benama pahalı degil o kadar
bende şuan için kocaman şiş bir karın var birde öksürürken kasıgımda ani batmalar oluyor heran adet oldum diye bakıyorum yani tetikteyim canım

Saol ablam içime su serptin bende alamayacağım sandım ödüm koptu. Seldafid sanada teşekkür ederim cevap verdiğin için. Ben senden ümitliyim ablacığım olacak bu ay

özel dr yazzsa tabi olur çünki reçetenin altında dr kaşesi ve imzası oluyor

bana bugün çok yardımcı oldunuz bi şey daha sormak istiyorum 29 kasımda doktora gittigimde 3 yumurtan var demişti şimdi böyle kasıklarımda sanki igne gibi bi şeyler batıyo canım acıyo birazcık bu çatlıyo demekmi oluyo

kılzar aciill yardım istiyorum.REGLime daha 8 gün var.bir akıntı geldi bol miktarda elimle baktığımda o bahsedilen gibi iki elimin arasına alınca uzadı yapışkan bişey
acaba ben şimdi yumurtlamış olabilirmiyim?

canım senin bugün kaçıncı günün ona göre yardımcı oliim

Pınarcım senin yumurtlaman 17. Günden itibaren oluyodur büyük ihtimalle bugün kaçıncı gün 24.gününmü

BÜYÜK İHTİMALLE ÖYLE CANIM. yUMURTALAR BÜYÜRKEN VE ÇATLARKEN KASIK AĞRISI OLABİLİYOR

Büyük ihtimalle yumurtan çatlamış olmalı pınar çalışmalara tam gaz devam et bazen bi ay içinde bikaç yumurta oluşabiliyo biri çatlıyo bi kaçgün sonrada diğeri çatlıyo olabilir sen boş geçirme bu günleri

selam kızlar
ben bugün klomene başladım çatlatma ignesini sordum doktora adetin 21. günü yapılan testler vardı onlar normal çıktıgı için bu igneye gerek yok diyo ama yumurta takibide yapmıyo yani yumurtam varmı yokmu çatlıyomu bilmiyorum başka bir doktora sordum bu durumu o da o halde bu ilacı niye içtin yumurtlama sorununda yok bu ilacı kontrollü yumurta elde etmek için veriyoruz ve bundan sonraki aşamada o yumurtaların kontrollü çatlaması dedi kafam çok karıştı sizce ne yapmalıyım

CANIM HERALDE ÇATLIYODUR BOŞ GEÇİRME BU GÜNLERİyerimseniben

Eemelcim yumurtalar büyürken ve çatlarken böyle sancılar ağrılar olur ama senin de büyük ihtimalle çatlıyodur

seldafid canım benim bi şey daha sorcam benim sorularım hiç bitmez ilişkiden sonra içimizde spermler kaç saat canlı kalıyo ben bi keresinde duymuştum 24 saat diye dogrumu bu

birşey söylemek çok zor. Ama doktorlar arasında da tutarsızlık var. Deneyimli ve ilgili bir doktor en önemlisi. Benim 3. doktorum.İlki olur olur bi sorun yok dedi. İkincisi sadece vitamin verdi ve sperm testi yaptırdı. son doktorum ilaç iğne tedavisi önerdi 3 ay olmazsa rahim içi filmi çekerim ve tekrar ayruntılı bi sperm tahlili (sadece tüp bebek merkezlerinden olmak üzere) isterim dedi. Ben diğer doktorları bekleseydim daha hiçbişey yapmadan bekleyecektim . Bilmiyorum içine kurt mu düşürdüm. Ama ilk doktor sen de bir sorun görmemiş ikincisi de kontrollü gitmekten yana sanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…