Kızlar bişey sorucam.Bana doktor gonaphene vermişti ama bulamadğım için klomen aldım.Bide doktorun kendisiyle konuşamadım,asistanıyla konuştum o söyledi klomen alın die.Ama bişey sormayı unuttum,oda gonaphene ile aynı şekildemi alınıcak günde 1 mi 2 mi ? kullananlar cvp verirse sevinirim. a.s.
başak aynı bende sen gibiyim. kolumu kaldıracak mecalim yok. mirmirmirmir içimden hiçbişey yapmak gelmiyor. bende hala regl olmadım. üzülsemmi sevinsemmi bilmiyorum. kafam çok karışık! dün gece kasıklarımda ağrı oldu. dedim tamam geliyo kırmızılar ama hala gelen giden yok...
kasım listesinde bende varım canım. sil bencede... yeni durumdan haberin olur nasıl olsa a.s
aahhh canım nerde o günler???
inşallah allah mı söyletti ne? :CüvCüv: ben hala beklemedeyim. hastayım aynı zamanda boğazım çok kötü. bebiş vardır belki diye ilaçda içmek istemiyorum fazla... mirmirmirmir herşeyin hayırlısı canım!
cuma tekrar test yapmayı düşünüyorum. cumartesi eşimin ailesinin yanına gidicez çünkü. oralarda yapamam zaten. cuma yaparım artık son olrak tabi o zamana kadar regl olmazsam!
canım benim bogazların için bal karabiber ve brazda limon sık 2_3 kaşık ye çok iyi gelir geçmiş olsun kaydirigubbakcemile5
sen nasılsın başak? regl oldunmu?
dimi ya ben de artık öyle düşünüyorum hayırlısı ile gelsin artık bebişlerimiz..sen ne yaptın sende durumlar nedir valla ben unutuyorum sürekli kusura bakma cnm..
önemli degil canım kafamız okadar doluki unutmamaız normel ben tedaviye ara verdim
çalışmalara başladım hayırlıs artık açık lise okumaya karar verdim ders çalışıyorum kafam dagılsın diye ama şimdide çok kafam agrıdı bir girip bakayım size dedim
cnm geçmiş olsun bencede ilaç alma fazla ya bebiş varsa inş vardır..hadi testi yapma bize müjdeli haberler ver valla ihtiyacımız var..
benide listenize alırmısınız bende klomen kullandım bu ay hayırlısı
ya kızlar benim sağ tarafımda batma var çok fena hissediyorum...yumurta oluşumu sol taraftaydı ama batmalar sağda acaba tuttu mu???pregnyl işe yaradı mı ki???
sagol başak ama kafam çok bulandı bu ara..neyse dün doktora gittim ben anlatayım hemen..igneli aşılama yapacaktı ama igneler çok pahalı imiş ve yeni sistemde ssk ilaçları ödemesi için 3 yıllık evli olması lazım diyormuş..doktor klomenle bir iki ay devam edelim dedi ben umutluyum klomenle gebe kalabilirsiniz dedi.şuanda bir sürü yumurta var dedi klomenle devam edelim şimdi sonra bakarız duruma dedi..rahim filmine gerek duymuyorum şuan dedi.bakalım bayram bitimi kontrolüm var ya perş ya cuma arayıp soracam önce..klomenle düzenlü regl olmam bile benim için bir adım..dünden itibaren kendimi daha umutlu hissediyorum..sanırım doktorumun verdigi güvenden ve umutlu olmasından kaynaklanıyor sanırım..inş rabbim kısa zamanda nasip eder bebişlerimizi..başakcım sen neden kan testi yaptrmıyorsun ki?
arkadaşlar klomen kullandığınızda adet gecikmesi oldu mu kaç gün gecikir acaba ben bu ay ilk kez klomen kullandım da
Teşekkür ederim canım bilgilendirmen için.Gonaphane kulandığında kist oluşmamıştı değil mi? ben bu ay kist oluşur mu diye korkuyorum biraz da.Hamileliğin düşükle sonuçlanmasına üzüldüm canım.En kısa zamanda inşallah tekrar hamile kalırsın:1rolleyes:
canım bence klomen bile kullanmadan önce rahim filmi çektir çünkü ben 2 ay gonaphane kullandıktan sonra çektirdim ve tüplerimin ikisi de tıkalıymış film çekilirken biri açıldı diğerinin açılıp açılmadığı net görülemedi (ben ağrıdan duramadım da çok kötüydü) yani boş boş 2 ay ilaç kullanmışım doktor ilaç kullanmadan çekelim demişti oysa ben korkumdan çektirmemiştim.seni korkutmak istemem ama korktuğum kadar da varmış
BEN 2 AYDIR İLAÇ İĞNE KULLANIYORUM DOKTORUM GEBELİK OLMAZSA BİR AY DAHA KULLAN OLMAZSA RAHİM İÇİ FİLMİ ÇEKELİM DEDİ. DAHA ÖNCE Bİ KEZ HAMİLE KALDIĞIM İÇİN FİLMİ HEMEN ÇEKMEDİ.DEDİĞİ BİR ŞEY VAR Kİ BANA ÇOK ENTERASAN GELDİ. RAHİM İÇİ FİLMİNDEN SONRA DAHA KOLAY HAMİLE KALINIYORMUŞ. SIVIYLA İÇİNİ TEMİZLEDİKLERİ İÇİN. ÇOK BÜYÜK Bİ SORUN YOKSA TIKALI TÜPLER BİLE AÇILABİLİRMİŞ. AĞRILI BİRAZ DEDİ AMA SEN DE AĞRIDAN DUAMADIM DEMİŞSİN. BİRAZ KORKTUM BEN:benneyaptımki
merhaba bende 3 aydır tedavi görüyorum 2 ay gonaphene bu ayda klomen kullandım 3 adet yumurtam varmış 29 kasımda doktora gittigimde ögrendim gün aşırı ilişki dedi acaba hamile kalırmıyım bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?