Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Canım ben de bu ay gonaphane bulamadığım için klomen aldım.Doktorla da görüşme imkanım olmadı.Bu nedenle aynı şekilde 5.gün başlayıp 1 tane kullandım.

arkadaşlar merhaba.ben de sizin gibi aynı durumdayım adetim ha oldu ha olucak diye bekliyorum.ama sıkmayın canınızı kendinizi oyalayacak birşeyler bulmaya çalışın ben mesala örgü öğrenmeye çalışıyorum bu sıralar bu nedenle gün içersinde adet olucam diye pek düşünmüyorum

ben iş bile yapmak istemiyorum hep aklımda hamilelik bana herkes kafana taktıkça olmaz diyorlar ama elimde degilki ögleden sonra biraz gardrobu düzenledim iyi oldu yarında yapayım işlerimide zaman geçsin bari aabeyazmalek nasıl gidiyor dersler

benide listenize alırmısınız bende klomen kullandım bu ay hayırlısı

tabikide alırız canım hoşgeldinhihoyyyt

ya kızlar benim sağ tarafımda batma var çok fena hissediyorum...yumurta oluşumu sol taraftaydı ama batmalar sağda acaba tuttu mu???pregnyl işe yaradı mı ki???

olabilir canım inşallah allahım göndermiştir meleginikaydirigubbakcemile3 melegini dedim kız bebekmi gelicek sırnaşık şeyyoksa agzımdan birde öyle çıktı

canım bence klomen bile kullanmadan önce rahim filmi çektir çünkü ben 2 ay gonaphane kullandıktan sonra çektirdim ve tüplerimin ikisi de tıkalıymış film çekilirken biri açıldı diğerinin açılıp açılmadığı net görülemedi (ben ağrıdan duramadım da çok kötüydü) yani boş boş 2 ay ilaç kullanmışım doktor ilaç kullanmadan çekelim demişti oysa ben korkumdan çektirmemiştim.seni korkutmak istemem ama korktuğum kadar da varmış

arkadaşlar klomen kullandığınızda adet gecikmesi oldu mu kaç gün gecikir acaba ben bu ay ilk kez klomen kullandım da

canım benim hiç olmadı hatta erken geldigi bile oldu ama buay gecikti klomenden olacagını zannetmiyorum
kızlar ben çıkıyorum karnımın içinde tuaf agrılar var yatayım belki geçer herkese iyi geceler

arkadaşlar klomen kullandığınızda adet gecikmesi oldu mu kaç gün gecikir acaba ben bu ay ilk kez klomen kullandım da

Canımcım ben üç aydır klomen kullanıyorum ve adet günüm bir gün bile oynamazdı ,ama iki aydır adetim geç gelmeye başladı ben ilaca bağladım ama yinede bilemiyorumm.
:çok üzgünüm:

Başak cım inşallah hamilesindir . Böyle gün geçtikçe ben heycanlanıyorum sen nasılsın kimbilir... Benim içime sanki hamileymişsin gibi doğuyo... inşallah öle olurr da hepimiz seviniriz ....

a.s Rica ederim canim. Benim ilaci kullandigim donemde hic bir sorunum olmadi, yani kist olusmadi. Her gun her vakit dua ediyorum hem kendime hem sizlere..:Saruboceq: Insallah en kisa zamanda hepimiz hamile kaliriz :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

04 12 08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
COCOSH::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
gurbetgelini:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
BERAY::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN

************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR********************

ARALIK AYI LİSTEMİZ

simeray:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::beklemede
başak 35:::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ARALIK beklemede
SUSADİM:::::::::::::::::::::::::::::::::3 ARALIK
serdi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ARALIK
zeliş82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ARALIK
reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ARALIK
turkua turkuaz:::::::::::::::::::::::::.5 ARAKIK
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ARALIK
polenss:::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK
nina55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK
PINAR77::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
gülücük:::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ARALIK
papatyaaaa:::::::::::::::::::::::::::::::12 ARALIK
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ARALIK
RANA.ABLE::::::::::::::::::::::::::::::::12 ARALIK
cerot::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.13 ARALIK
zencefill::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ARALIK
zeytinn79::::::::::::::::::::::::::::::::.13 ARALIK
beyz@::::::::::::::::::::::::::::::::::::.13 ARALIK
interhat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ARALIK
reyyan86:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ARALIK
d.e.s.i.r.e:::::::::::::::::::::::::::::::::17 ARALIK
betty0:::::::::::::::::::::::::::::::::::::.17 ARALIK
nisan13:::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ARALIK
blue eye::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ARALIK
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::..22 ARALIK
sevgim 21::::::::::::::::::::::::::::::::23 ARALIK
arrows:::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ARALIK
mehtapgülü:::::::::::::::::::::::::::::.25 ARALIK
elmas kahraman :::::::::::::::::::::28 ARALIK
mavideniz::::::::::::::::::::::::::::::::28 ARALIK
berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::.:30 ARALIK

OCAK AYI LİSTESİ

reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK

günaydın kızlar yeni birgün inşallah bu gün günü geçen arkadaşlardan güzel haberler alırız

BEN 2 AYDIR İLAÇ İĞNE KULLANIYORUM DOKTORUM GEBELİK OLMAZSA BİR AY DAHA KULLAN OLMAZSA RAHİM İÇİ FİLMİ ÇEKELİM DEDİ. DAHA ÖNCE Bİ KEZ HAMİLE KALDIĞIM İÇİN FİLMİ HEMEN ÇEKMEDİ.DEDİĞİ BİR ŞEY VAR Kİ BANA ÇOK ENTERASAN GELDİ. RAHİM İÇİ FİLMİNDEN SONRA DAHA KOLAY HAMİLE KALINIYORMUŞ. SIVIYLA İÇİNİ TEMİZLEDİKLERİ İÇİN. ÇOK BÜYÜK Bİ SORUN YOKSA TIKALI TÜPLER BİLE AÇILABİLİRMİŞ. AĞRILI BİRAZ DEDİ AMA SEN DE AĞRIDAN DUAMADIM DEMİŞSİN. BİRAZ KORKTUM BEN:benneyaptımki

merhaba bende 3 aydır tedavi görüyorum 2 ay gonaphene bu ayda klomen kullandım 3 adet yumurtam varmış 29 kasımda doktora gittigimde ögrendim gün aşırı ilişki dedi acaba hamile kalırmıyım bu ay

ordamısınız neden hiç kimse bana yardımcı olmuyor yazmıyorsenağlamasenağlama

merhaba bende 3 aydır tedavi görüyorum 2 ay gonaphene bu ayda klomen kullandım 3 adet yumurtam varmış 29 kasımda doktora gittigimde ögrendim gün aşırı ilişki dedi acaba hamile kalırmıyım bu ay

Ben genelde burdayım emel. Her ne kadar tıp gelişmiş olsada hamile kalmak biraz da kader nasip işi. İnşallah kalırsın hamile. 15-20 gün sonrada güzel haberini de alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…