cnm dogru tahmin etmişim..neyse biz seni bekleriz burada fırsat buldukça gir..neler yapıyorsun senin regl var sanırım daha..bende fazla takmıyorum kafaya oluruna bırakmaya çalışıyorum...cnm seninle tanışalı 1 sene bitti biliyormusun yeni hatırladım birden yazını görünce geçen sene bu zmanlar gibi eşime ne alayım bana akıl ver diye soruyordum sana..pazar eşimin d.günü bugünde benim..ne çabuk geçti..birden o günlere gittim güzel günlerdi daha sık yazışıyorduk...klomene bugün başladım cnm önümüzdeki hafta doktorla görüşecez tekrar bayram bitimi,bakalım ne diyecek daha dogrusu yumurtaların durumu ne alemde olacak...öptm cnm kendine ii bak..
selam Sunnes. Daha önce düşük yaptığım gebelikte böyle belirtiler yaşamıştım. Yani regl oldum olacak hissi. Benim de adetime 3-5 gün var. Aynı hissiyat içindeyim. İnşallah hayırlısıyla diyelimiyi akşamlar arkadaşlar..nasılsınız görüşmeyeli..ben biraz garip duygular içindeyimm adetime daha 3 gün var ama yaklaşık 4 gündür ara ara karnım çok ağrıyor birden korkunç bir ağrıyor sonra geçiyor bi ara diyorum tam adet oldum öğle adet sancısı gibi olup geçiyor..hamilelikte böğle belirtiler olabilirmi benim klomende 2 ci ayım ve yumurtalarım çok iyiydi 22 24 mm di.yoksa çatlamadıda o ağrımı bana yardım edin hamile olabilirmiyim yoksa adet öncesi belirtimi şimdidern hepinize teşekkürlerr...
seLam kızLar.Benide eklermisiniz klomen listesine senağlama
AraLık 28 günümde,bu ay ve sonraki 8 ay kırmızı görmemek diLekLerimLe kaydirigubbak
cemile5[/Q
günaydın kızlar bende her ay diliyorum hepimiz için kırmızı görmemeyi ama hep hüsrana ugruyorum zaten artık benim moralim bozuluyo artık ilaç falan içmiycem doktorada gitmiycem bırakıcam tedaviyisenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?