Ben genelde burdayım emel. Her ne kadar tıp gelişmiş olsada hamile kalmak biraz da kader nasip işi. İnşallah kalırsın hamile. 15-20 gün sonrada güzel haberini de alırız inşallah
yazdıgınız için teşekür ederim inşallah kalırım çok zormuş böyle beklemek evet kısmet işi allah inşallah verir.peki 3 adet yumurta varmış bunlar kaç günde çatlar biliyomusunuz
Başak listeyi güncellemişsin. Eline sağlık.Senden yeni msj görünce kalbim hızlı atmaya başlıyor. İnşallah kendi ellerinle kendini hamiş kalanlar listesine eklersin....
cerot sen nerdesin ugramıyorsun yine yogunsundur eminim işyerinde sene sonuda yaklaşıyor..bizim burada çok karışık kriz ödemeler hatta yapılamayan ödemeler tlf trafigi falan beynim durdu gibi..bir kaç gündür başım agrıyor..sen neler.yaptın?
kızlar durgun bugün burası fazla kimse ugramamış..reyyan ne yaptı acaba oda gelmemiş sanırım?
inşallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimize.bi şey sormak istiyorum sitenin içindeyken sizin yazdıklarınızı göremiyorum ancak tamamen çıkıyorum yeniden açıyorum siteyi öyle görebiliyorum ben yeniyim sitede beceremedim siteden çıkmadan nasıl görebilirim yazdıklarınızı
canım siteden çıkmana hatta sayfadan bile çıkmana gerek yok F5 tuşuna basarsan sayfan yenilenir birde sayfanın altında kimlerin sayfada oldugunu görebilirsin yazıyor çünki listemize girmek istersen bekledigin adet tarihini yazarsan ekleriz canım aramıza hoş geldin :1hug:
canım aynen tahmin ettiğin gibi inan aşırı yoğunuz... yıl sonu olması da iyice kudurttu işleri yine..inan bi fırsat bulsam bu topikteyim yani:))
canım yazını okudum ve dr un söyledikleri beni taa burdan çok mutlu etti..sen çok çabuk karamsar oldun canım ya..klomenle en geç 3 ay sonrasında, şayet varsa yeterli yumurta hücren, mutlaka oluşuyor..ve kaldı ki oluşup ta yeterli olgunluğa gelmesi bazen yine gebeliğe yetmiyor ki..lütfen ÜMİT ÜMİT ÜMİT... inan bana olacak canım..çok istemek çağırmak zaten o şeyi..biz bebişlerimizi istiyoruz ve GE-LE-CEK-LER...başka yolu yok
sevgilera.s.
Mrb kızlar size bişey sorucam bu çatlatma iğnesi illaki raporlamı alınıyo ben yarın doktora gidicem kontrole yumurtalara bakıcak büyümüşmü diye belki çatlatma iğnesi verir ama eczanelerde bulamayanlar varmış bide rapor şartmış diye duydum yani ben alamayacakmıyım raporum yok diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?