Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Ben genelde burdayım emel. Her ne kadar tıp gelişmiş olsada hamile kalmak biraz da kader nasip işi. İnşallah kalırsın hamile. 15-20 gün sonrada güzel haberini de alırız inşallah

yazdıgınız için teşekür ederim inşallah kalırım çok zormuş böyle beklemek evet kısmet işi allah inşallah verir.peki 3 adet yumurta varmış bunlar kaç günde çatlar biliyomusunuz

Başak listeyi güncellemişsin. Eline sağlık.Senden yeni msj görünce kalbim hızlı atmaya başlıyor. İnşallah kendi ellerinle kendini hamiş kalanlar listesine eklersin....

yazdıgınız için teşekür ederim inşallah kalırım çok zormuş böyle beklemek evet kısmet işi allah inşallah verir.peki 3 adet yumurta varmış bunlar kaç günde çatlar biliyomusunuz

canım ben de 3 yumurta vardı. ama 1 tanesi yaşlıymış. Yani işe yarar 2 yumurta. Hamile kalabilmek için bir tane kaliteli yumurtamız olsa yeter zaten..yumurtanın büyümesi ve çatlaması bir hafta sürüyor sanıyorum. Ben dahil bazı arkadaşlarım çatlatma iğnesi de oluyoruz. Sana iğne vermediyse gün aşırı ilişkiyi atlama yeter. İğne yapıldığında ise 24 veya 36 saat sonra ilişki öneriyor doktorlar sonrada düzenli ilişkiye devam diyorlar

NBHN sagol cvbın için tatlım ben henüz başında sayıllırım tedavinin ama doktorum çok başarılı ona gübvendigim için bıraktım o ne derse yapıyorum..rahim filmi agrılı bir film şuanda ona gerek duymuyorum klomenle devam edelim şimdi dedi..klomen benim reglimi bile normal zamanda bile getirdi klomen hiç birşey kullanmadan 45 50 gün regl olmadıgımı bilirim sonra progestan kullanarak regl olmuştum..yumurtalarım var demişti bana geçen gün takip altındayım şimdi..bende pko var zaten yumrutayla sorunum öncelikle..bana klomenle sonuç alacagmıza inanıyorum ben artık demişti.inş hayırlısı ile olur bu ay..

pınar daha önce nasıldı canım ateşin eger devamlı ölçtüysen diger topige çizelgeni yaz arkadaşlar bir baksınlar canım bende sabah ölçüyorum 2 gündür 7.20 de birde 7.30 dil altından farklılık olacakmı diye ama aynı 36.7 özellikle sadece yorgan örtüyorum ve ince pijamalarımı giyiyorum ateşimi anlamak için henüz adet olmadım bugünde olmassam 3 gün geçmiş oluyor daha erken biraz daha beklerim bakarsınız olurum sonra üzülmeyeyim

inşallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimize.bi şey sormak istiyorum sitenin içindeyken sizin yazdıklarınızı göremiyorum ancak tamamen çıkıyorum yeniden açıyorum siteyi öyle görebiliyorum ben yeniyim sitede beceremedim siteden çıkmadan nasıl görebilirim yazdıklarınızı

Başak listeyi güncellemişsin. Eline sağlık.Senden yeni msj görünce kalbim hızlı atmaya başlıyor. İnşallah kendi ellerinle kendini hamiş kalanlar listesine eklersin....

kız seni allahmı söyletiyor yoksa keşke be güzelim askerde manevi oglum vardı izine gelmiş sıpa bana süpriz yapacakmış sıpa ama eşimin yanına gidince eşim aradı akşam oglumla buluşacagım erteledigim kuaför randevuma gideyim saçlarımı röfle yaptırayım nasıl olsa gelmedi adetim beklerken bayram gelecek kızım bile söylendi anne saçını ne zaman boyatacaksın olmuyormuş hanımın gözüne güzel gelmiyormuş konuyla pek alakalı sohpet olmadı hanımlar ama başka türlü kafamı dagıtamıyacagım neyse ögleden sonra yokum gece tekrar takılırım kızlar yerimseniben

canım aynen tahmin ettiğin gibi inan aşırı yoğunuz... yıl sonu olması da iyice kudurttu işleri yine..inan bi fırsat bulsam bu topikteyim yani:))
canım yazını okudum ve dr un söyledikleri beni taa burdan çok mutlu etti..sen çok çabuk karamsar oldun canım ya..klomenle en geç 3 ay sonrasında, şayet varsa yeterli yumurta hücren, mutlaka oluşuyor..ve kaldı ki oluşup ta yeterli olgunluğa gelmesi bazen yine gebeliğe yetmiyor ki..lütfen ÜMİT ÜMİT ÜMİT... inan bana olacak canım..çok istemek çağırmak zaten o şeyi..biz bebişlerimizi istiyoruz ve GE-LE-CEK-LER...başka yolu yok
sevgilera.s.

Son düzenleme:

canım siteden çıkmana hatta sayfadan bile çıkmana gerek yok F5 tuşuna basarsan sayfan yenilenir birde sayfanın altında kimlerin sayfada oldugunu görebilirsin yazıyor çünki listemize girmek istersen bekledigin adet tarihini yazarsan ekleriz canım aramıza hoş geldin :1hug:

Mrb kızlar size bişey sorucam bu çatlatma iğnesi illaki raporlamı alınıyo ben yarın doktora gidicem kontrole yumurtalara bakıcak büyümüşmü diye belki çatlatma iğnesi verir ama eczanelerde bulamayanlar varmış bide rapor şartmış diye duydum yani ben alamayacakmıyım raporum yok diye

çok teşekür ederim süper ya f5 bastım ve oldu çok teşekürler :1hug:bekledigim adet tarihim 13 aralık

mavişim çatlatma ignesini reçetene yazıyor dr ve eczaneden alıyorsun eger ellerinde yoksa getitiriyorlar raporlu olan igneler farklı canım aşılamada ve tüp bebekde kullanılan igneler bazı dr klomenden sonra bu tür ignelere başlayabiliyorlar ama çok pahalı igneler bunlar inşallah yumuşların büyümüştür yarın bizede haber ver olurmu

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

04 12 08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
COCOSH::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
gurbetgelini:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
BERAY::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN

************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR********************

ARALIK AYI LİSTEMİZ

simeray:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::beklemede
başak 35:::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ARALIK beklemede
SUSADİM:::::::::::::::::::::::::::::::::3 ARALIK
serdi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ARALIK
zeliş82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ARALIK
reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ARALIK
turkua turkuaz:::::::::::::::::::::::::.5 ARAKIK
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ARALIK
polenss:::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK
nina55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK
PINAR77::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
gülücük:::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ARALIK
papatyaaaa:::::::::::::::::::::::::::::::12 ARALIK
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ARALIK
RANA.ABLE::::::::::::::::::::::::::::::::12 ARALIK
cerot::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.13 ARALIK
zencefill::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ARALIK
zeytinn79::::::::::::::::::::::::::::::::.13 ARALIK
beyz@::::::::::::::::::::::::::::::::::::.13 ARALIK
eemell::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ARALIK
interhat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ARALIK
reyyan86:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ARALIK
d.e.s.i.r.e:::::::::::::::::::::::::::::::::17 ARALIK
betty0:::::::::::::::::::::::::::::::::::::.17 ARALIK
nisan13:::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ARALIK
blue eye::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ARALIK
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::..22 ARALIK
sevgim 21::::::::::::::::::::::::::::::::23 ARALIK
arrows:::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ARALIK
mehtapgülü:::::::::::::::::::::::::::::.25 ARALIK
elmas kahraman :::::::::::::::::::::28 ARALIK
mavideniz::::::::::::::::::::::::::::::::28 ARALIK
berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::.:30 ARALIK

OCAK AYI LİSTESİ

reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK

ekledim eemell listemize ugurlu gelirsin inşallah

Saol ablacım bende öyle biliyorum fakat başka bi topicteki arkadaş raporla alınıyor dedide bende merak ettim çünkü ben ilk defa çatlatma iğnesi kullanıcam doktor verirse tabi çünkü bugüne kadar hep kendi çatladı yumoşlar ama çatlatma iğnesiyle biraz daha garanti diyolar tam çatlama zamanını bildiğin için. Bu çat.iğnelerinin fiyatı ne kadar acaba

cnm dogru tahmin etmişim..neyse biz seni bekleriz burada fırsat buldukça gir..neler yapıyorsun senin regl var sanırım daha..bende fazla takmıyorum kafaya oluruna bırakmaya çalışıyorum...cnm seninle tanışalı 1 sene bitti biliyormusun yeni hatırladım birden yazını görünce geçen sene bu zmanlar gibi eşime ne alayım bana akıl ver diye soruyordum sana..pazar eşimin d.günü bugünde benim..ne çabuk geçti..birden o günlere gittim güzel günlerdi daha sık yazışıyorduk...klomene bugün başladım cnm önümüzdeki hafta doktorla görüşecez tekrar bayram bitimi,bakalım ne diyecek daha dogrusu yumurtaların durumu ne alemde olacak...öptm cnm kendine ii bak..

selam canım. Reçetesiz satıyorlar mı bilmiyorum. ama reçeten olmadan eczaneler de sağlık merkezleri de vurmuyorlar iğneyi.. ben enson iğneyi 24 ytl ye aldım galiba...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…