Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

üff yarın kayınvaldemlere gidiyoruz... hiç istemiyorum ne yalan söyliyim! içimden gelmiyoru yani... orda nasıl test yapıcam yaa... yarın sabah gitmeden yapsam bişey farkedermi bir günde? yoksa bekleyip birkaç gün sonra mı yapsam? benimda ara ara kasıklarım ağrıyo...

a.s Cevap yazdigin icin tesekkur ediyorum canim.. Insallah tekrar bu kuru yapmana gerek kalmaz adetin gecikir ve hamiş haberini aliriz :CüvCüv: Doktor beyinde dedigi gibi boyle buyuk bir patlama yasanir insallah .. :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: sırnaşık şey

nisancım yumurta çatladıktan sonra 24 saat ile 36 saatte ilişki öneriyor dr lar sonra gün aşırı ilişki akşam eşin işten gelince tenhada kıstır canım boş bırakmak yok çalışmalara devam

ya benim kocam bigün evde bi gün yok yani bu akşam yoooook....
yarın sabah gelcek artık tenhayıda beklemem heralde geldiği gibi...

kızlaaaaaaaaaaaaaaar mrb ben geldim doktora gittim bu akşam 14.günümdü çok mutluyum yumurtalarım büyümüş 3 adet yumurta varmış biri ufakmış diğeri 16mm diğeride 22mm olmuş doktor çok iyi dedi benim normalde 14.gün en fazla 13mm falan oluyodu bu ay klomenin dozajını arttırdık sabah 1,5 akşam 1,5 içtim ve yumurtalar süper olmuş 15. gün 17.gün ilişki önerdi ondan sonrada gün aşırı devam dedi inş allahım bu ay nasip eder

iyi akşamlar kızlar..yarın eşimin ailesinin yanına gidiyoruz..şimdiden hepinize iyi bayramlar dilerim..orda nete giremem herhalde net yok çünkü..inşallah tatil dönüşü size süprizle gelirim dualarınızı eksik etmeyin..Allah herşeyi gönlünüze göre verir inşallah..sağlıcakla kalın Allah'a emanet olun öpüyorum hepinizi..

gülücük sana hayırlı yolculuklar canım güzel haberlerini bekliyoruz

maviş canım çok güzel olmuş yumoşlar çatlatma ignesi vermedimi dr un kız ikiz olurmuş bide toptan aileyi tamamlarsın eniştede pek memnun olurmuş demi ama o zaman halayın başı enişte olur :teytey:

saol canım teşekkür ederim..umarım güzel haberle dönerim tekrardan evime vede sizlere..a.s.

yok ablacım allah bi taneyi nasip etsinde ikiz olmasada olur ben zaten kiloluyum bide ikiz olursa taşıyamam valla. ayy inş.allahım ya bu ay tutar çok istiyorum çooooook. doktor iğne vermedi be ablam.
senin yumurtalar kendi çatlıyor dedi gerek yok dedi bu ay böyle dene olmazsa bidahaki aya bakarız çatlatma iğnesine dedi

gülücük inş.canım hepimiz bayramdan sonra güzel haberlerle gelicez

kızlar ya meraktan çatlamak üzereyim. belkide bebişim içimde canımın içi yaa... allah'ım inşallah hayırlısıyla... yarın sabah bi daha mı test yapsam acaba yaaa.... bugün çıkan hayalet çizginin anlamı inşallah güzel bişeydir...........

simeray cnm yaaa inşallah hamilesindir dua edicem sana şimdi... Allahım nasip etsin inş.. ne güzel ikinci cizgiyi silikde olsa görmek ve böyle bircok arkadaşımız hamileydi ama yinede fazla ümitlenmeki üzülmeyesin.. ama dua etmeye devam.. Canım benim ne kadardır bekliyodun sen.. bende bu topiğe yeni yeni giriyorum cunku bende bu ay klomene başlıcam hayırlısıyla bakalım adet olmayı bekliyom sonra başlıcam sonrada iğnemi vurulcam sonra bakalım neler bekliyo bizi...

simeray canım eger testin varsa elinde sabah ilk idrarınla yap bebiş olmasa hayalet çizgi bile olmzdı benimki hep tek çizgide degil hayaletini görmek benim için mucize olur sen yapta bayramı rahat geçir darısı başıma darısı başıma hani bir türk filiminde bir sahnede kadın bunları söylüyordu ya kendimi onun gibi hissettim :roflol: :roflol:

Canım inşallah hamilesindir.Senin için bu gece dua edicem .Bence yarın da tekrarla testi çünkü hcg hamileysen eğer gün geçtikçe artıyor o yüzden yarınki çizgi daha koyu olabilir.Bol şanslar tatlım...:CüvCüv:

bugün 2 tane test aldım canım. malum kayınveldemlere gidiyoruz ve orda bi dakka ben şey bi test alayım da... diyemem! yarın sabah yapıcam inşallah hayırlı bir sonuç olur... senden naber test yaptınmı hiç?

kaydirigubbakcemile3 ay bugün sen beni testi incelerken görcektin... şaşı oldum sandım yaaa... uzaktan bak yakından bak ışıkta bak camın önüne git orda bak... kaydirigubbakcemile3 ay gerçekten inşallah allah isteyen herkese, bizlere de nasip etsin o günleri görmeyi... :Saruboceq:

canım benim testim hastane onaylı unuttunmu zaten pozitif olursa şak diye bayılırım heralde bekliyicem bakalım bayram sonrasını

canım saol güzel dileklerin için... biz hazirandan beri istiyoruz. 6-7 ay olmuş. yumurtlama olmadığından şüpheleniyordum ben. öyle çıktı. geçen ay ilk defa klomen kullandım. progesteron düşük çıktı doktor yumurtlama olmamış olabilir dedi. ama en son 23 ekimde regl oldum. hala beklemedeyim. inşallah bu kadar beklediğime değer hihoyyyt

canım benim testim hastane onaylı unuttunmu zaten pozitif olursa şak diye bayılırım heralde bekliyicem bakalım bayram sonrasını

doğruya... bakalım bende hamiş değilsem bayramda regl olursam doktor 5. gün klomene başla günde 2 tane iç dedi. eğer bayramdada olmazsam dönüşte doktora giderim artık... ne olacaksa olsun valla... böyle belirsizce beklemek çok kötü... ve zor... :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…