canım ben kürü adetimin 2 günü başladım çünkü 15 gün kullanılıyor tam yumurtlama zamanında işe yarıyor.ben de klomenle beraber kullandım herhangi bir zararı yok 15 gün boyunca günde 2 defa öğünlerden 15 dk önce içiliyor.ılık olarak ama her defasında taze olrak hazırladım.15 gün sonra da çatlatma kürü var incirden ben bir kaç günde tam çatlatma zamanı yani iğne vurulamadan bir gün önce de onu yaptım.şimdi bekliyorum..ama adet görürüsemde bu ay tekrar yaparım tavsiye ederim..
gülücük sana hayırlı yolculuklar canım güzel haberlerini bekliyoruz
maviş canım çok güzel olmuş yumoşlar çatlatma ignesi vermedimi dr un kız ikiz olurmuş bide toptan aileyi tamamlarsın eniştede pek memnun olurmuş demi ama o zaman halayın başı enişte olur :teytey:
kızlar ya meraktan çatlamak üzereyim. belkide bebişim içimde canımın içi yaa... allah'ım inşallah hayırlısıyla... yarın sabah bi daha mı test yapsam acaba yaaa.... bugün çıkan hayalet çizginin anlamı inşallah güzel bişeydir...........
simeray canım eger testin varsa elinde sabah ilk idrarınla yap bebiş olmasa hayalet çizgi bile olmzdı benimki hep tek çizgide degil hayaletini görmek benim için mucize olur sen yapta bayramı rahat geçir darısı başıma darısı başıma hani bir türk filiminde bir sahnede kadın bunları söylüyordu ya kendimi onun gibi hissettim :roflol: :roflol:
simeray cnm yaaa inşallah hamilesindir dua edicem sana şimdi... Allahım nasip etsin inş.. ne güzel ikinci cizgiyi silikde olsa görmek ve böyle bircok arkadaşımız hamileydi ama yinede fazla ümitlenmeki üzülmeyesin.. ama dua etmeye devam.. Canım benim ne kadardır bekliyodun sen.. bende bu topiğe yeni yeni giriyorum cunku bende bu ay klomene başlıcam hayırlısıyla bakalım adet olmayı bekliyom sonra başlıcam sonrada iğnemi vurulcam sonra bakalım neler bekliyo bizi...
canım benim testim hastane onaylı unuttunmu zaten pozitif olursa şak diye bayılırım heralde bekliyicem bakalım bayram sonrasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?