ikizmi istiyorsun yoksa sen
benim dr olabilicegini söyledi benimde klomenle 2 ayımda 2 tane olmuştu ikiside kaliteli ve büyümüştü ikiz olabilir demişti yani neden olmasın
mrb arkadaşlar bende bu ay klomen kullandım dün akşam iğnem oldu benide alırmısınız aranıza
selam kızlarr..
mesaimiz bitmek üzere..çıkmadan hepinize İYİ BAYRAMLAR dileyeyim dedim..Umarım bu bayram hepimize hayırlı olur ve çifte bayram yaşarız kızlar...hayırlı haberlerle dönelim inşallah..evde bilgisayar olmadığı için yazamayacağım 9 gün..
kendinize iyi bakın ve bol bol çalışın:)))
:1hug:
sevgilerimleee
hoşgeldin:) ,gerçi ben de yeniyim ama olsun...
arkadaşlar 3 ay klomen kullandıktan sonra bu ay ara vermiştim. 10 kasımda adet olmuştum .8 aralık yazdırdım fakat dün oldu.4 aralık . Yani 24 günde adet oldum.. Bu ay klomen kullanmadım. Adet tarihimi 24 üzerindenmi hesaplamalıyım.. Yoksa olmam gerekendenmi ? Başına böyle birşey gelen oldumu.? Başakçığım ne dersin ? 24 günü mü baz alayım bir sonraki aya
hoşbulduk canım ilk defamı kullanıyorsun klomeni benim ilk ve çok heyecanlıyım doktor 2 hafta sonra adet olursan gel dedi olmazsan hamilesin dedi merakla bekliyorum 2 haftanın geçmesini allah hepimizin yardımcısı olur inş
benim klomen ile 2. ayım , ilk ay bişi olmadıçatlatma iğnesi yaptılar mı sana da..günlerimiz yakınmış bu arada..hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?