Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Üfff kızlar yaaa bu sefer de TSH hormonum yüksek çıktı.Bundan önce baktırtığımda normaldi bu ay ki ümitlerde suya düştü galiba çünkü bu hormonun yüksekliği gebeliği engelliyormuş canım sıkıldı yine...:uhm:

Başakcım üzüldüm testin negatif çıktığında çokda umutlanmıştım ama olsun canın saolsun nasılsa birgün olucak önemli olan umudumuzu kaybetmemek...

mavideniz dün ögleden sonra yaptırdım röflemi yıllardır yapıldıgı için sarı oluyor saçım güzel duruyor kumrallarda hamileligin ilk 3 ayından sonra röfle yapılıyormuş canım saç dibinden olmadıgı için etkilemez cildi ben kızıma hamile kalmadan önce sarıya boyattım saçımı kızıma hamile kaldım evet alttan kendi saçımız çıkıyor ama hamilelikte bu bile güzel be canım valla benim kendimi güzel görünce moralim düzeliyor şahsen

Kızlar ya İbrahim Saraçoğlu şu meşhur soğan kürü sayesinde 2009 sonunda nüfus patlaması olacağını bebeği olmayanların bebeğinin olacağını idda :CüvCüv: ediyor ,deneyelim hepimiz bence ne kaybedicezki aksine belki özlemle beklediğimiz bebişlerimize kavuşuuruzzz...

Merhaba arkadaşlar,beni de klomen listesine ekler misiniz 21/12/2008..bu ay klomende ve ardından iğne de 2. ayım..hepinize teşekkürler...bi dee klomen kullanıp ikizi olan var mı biliyor musunuz?

merhaba zeytinn ben bu ay soğan kürünü denedim 22 24 mm yumurtam oluştu ilk defa bence kesinlikle faydası var dene mutlaka benim daha adetime 3 gün var tam bayramada hayırlısı ama karnım çok ağrıyor hayırlısı

KIZLAR BİR DE İNCİR SUYU VARMIŞ. HAMİLE KALMAYI KOLAYLAŞTIRAN. BU İBRAHİM BEY TV YE ÇIKIYORMUŞ ANNEM VE BABAM İZLEMİŞLER BENİ ARADILAR BÖYLE BÖYLE YAP DİYE.VAKTİM OLMAZ BENİM İŞE GİDERKEN BİRAZ DAHA UYUYAYIM DİYE KAHVALTI BİLE YAPMIYORUM DEDİM İKİSİNDEN DE AZARI İŞİTTİM. DENESEK Mİ ACABA. KLOMEN GONAPHENE İNCİR KÜRÜ SOĞAN KÜRÜ DERKEN BAKARSINIZ HAMİLE KALIRIZ:CüvCüv:

merhaba kizlar benimde 2 senedir olmuyo bebegim.sogan kurunu bende duydum
nasil yapiliyor bu kur ve kac gun kullaniliyor
yardimci olursaniz sevinirim
birde gercekten bu kurun faydasini goren oldumu tsk

:uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:
merhaba kizlar benimde 2 senedir olmuyo bebegim.sogan kurunu bende duydum
nasil yapiliyor bu kur ve kac gun kullaniliyor
yardimci olursaniz sevinirim
birde gercekten bu kurun faydasini goren oldumu tsk

evet bu konu ile bilgi veren arkadaşımız olursa çok sevinirim..hem burada okudum hem de bir kaç arkadaşım söyledi..

:uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:

evet bu konu ile bilgi veren arkadaşımız olursa çok sevinirim..hem burada okudum hem de bir kaç arkadaşım söyledi..

HEMEN VEREYİM KIZLAR(TAZE TAZE ŞİMDİ OKUDUM İNTERNETTEN)
SOĞAN KÜRÜ: ORTA BOY SOĞANI DÖRDE BÖLÜYORUZ. KAYNAMIŞ OLAN 1,5 BARDAK SUYUN İÇİNE ATIP 5 DAKİKA DAHA KAYNATIYORUZ. BUNU YAPARKEN KAYNATTIĞIMIZ KABIN KAPAĞINI KAPATIYORUZ. SOĞAN KIRMIZI YADA ÇOK BEYAZ OLANLARDAN OLMAMALI. SONRADA İÇİYORUZ BUNU SABAH VE AKŞAM 15 GÜN SÜREYLE.

NASIL AMA İĞRENÇ DİMİ? AMA BEBEK İÇİN YAPILIR VALLA
a.s

Son düzenleme:
bir de soğan kürü kistleri temizliyormuş arkadaşlar soğan kürüyle berarber incir kürü yaparsak hem kistler temizleniyor hem de daha kolay hamile kalıyoruz. Babamın deyimiyle; ''koskoca profösör yalan mı söylüyor?''

çok teşekkür ederim canım..dediğin gibi bebek için yapılır...kilo vermek için daha kötülerini uygulamıştım yerimseniben

Canim sagon kurunu ne zaman uygulamak daha dogru olur? adet donemi mi? :uhm: Birde bu klomen gonaphen turu ilaclarla kullanilmasinda bir sakinca yoktur degil mi?
Bilgisi olan aradaslardan cevap bekliyorum, simdiden tesekkurler...

selam kızlar..bu ay eger bebiş olmazsa bende deneyecegim soğan kürünü..neden bilmiyorum ama çok umutluyum bu ay Allah inşallah bu ay umutlarımı boşa çıkarmaz..yoksa bana tüp bebek yolu görünecek..hayırlısı diyelim öyle olsun ne yapayım keşke başka çare olsa nasip kısmet işte böyle işler..

Canim sagon kurunu ne zaman uygulamak daha dogru olur? adet donemi mi? :uhm: Birde bu klomen gonaphen turu ilaclarla kullanilmasinda bir sakinca yoktur degil mi?
Bilgisi olan aradaslardan cevap bekliyorum, simdiden tesekkurler...

canım ben kürü adetimin 2 günü başladım çünkü 15 gün kullanılıyor tam yumurtlama zamanında işe yarıyor.ben de klomenle beraber kullandım herhangi bir zararı yok 15 gün boyunca günde 2 defa öğünlerden 15 dk önce içiliyor.ılık olarak ama her defasında taze olrak hazırladım.15 gün sonra da çatlatma kürü var incirden ben bir kaç günde tam çatlatma zamanı yani iğne vurulamadan bir gün önce de onu yaptım.şimdi bekliyorum..ama adet görürüsemde bu ay tekrar yaparım tavsiye ederim..

kızlar bu sogan kürü çok faydalıymış evet heryerde bas bagırıyorlar tv de ama ben hala denemedim duydum sonra annem söyledi ablam söyledi görümcem söyledi halamda söylemiş annemler bende tık yok denemedim bile ama igrenç olacagı kesin..bebek için katlanılır degilmi..işe yaradıgını duymuştum hem koskoca prof.yalanmı söylüyor :roflol:

başakcım haklısın saç dibine gelmedigi için sorun olmaz ama ne bileyim hamile iken kesinlikle bişe yaptırmıyorlar ya o yüzden..hem moralimizde yerine gelir dimi..valla bilmiyorum bi danışayım bakalım..ne diyecek bana ne gider önceden sormuştum aslında röfle istiyorum diye gel yaparız birşeyler demişti.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

05 12 08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
COCOSH::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
gurbetgelini:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
BERAY::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN

************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR********************

ARALIK AYI LİSTEMİZ

simeray:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::beklemede
başak 35:::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ARALIK beklemede
SUSADİM:::::::::::::::::::::::::::::::::3 ARALIK???????????
serdi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ARALIK???????????
zeliş82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ARALIK???????????
reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ARALIK
turkua turkuaz:::::::::::::::::::::::::.5 ARAKIK
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ARALIK
polenss:::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK
nina55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK
PINAR77::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
gülücük:::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ARALIK
papatyaaaa:::::::::::::::::::::::::::::::12 ARALIK
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ARALIK
RANA.ABLE::::::::::::::::::::::::::::::::12 ARALIK
cerot::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.13 ARALIK
zencefill::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ARALIK
zeytinn79::::::::::::::::::::::::::::::::.13 ARALIK
beyz@::::::::::::::::::::::::::::::::::::.13 ARALIK
eemell::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ARALIK
interhat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ARALIK
reyyan86:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ARALIK
d.e.s.i.r.e:::::::::::::::::::::::::::::::::17 ARALIK
betty0:::::::::::::::::::::::::::::::::::::.17 ARALIK
nisan13:::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ARALIK
blue eye::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ARALIK
beyaz beyaz::::::::::::::::::::::::::::21 ARALIK
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::..22 ARALIK
sevgim 21::::::::::::::::::::::::::::::::23 ARALIK
arrows:::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ARALIK
mehtapgülü:::::::::::::::::::::::::::::.25 ARALIK
elmas kahraman :::::::::::::::::::::28 ARALIK
mavideniz::::::::::::::::::::::::::::::::28 ARALIK
BeyaAZz::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ARALIK
berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::.:30 ARALIK

OCAK AYI LİSTESİ

reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK
bumuyani :::::::::::::::::::::::::::::::::3 OCAK
NBNH ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK

beyzbeyaz ekledim canım aramıza hoşgeldin

teşekkür ederim başak35 uzun soluklu arkadaşlıklarımız olur inşallah...kaydirigubbakcemile5, birşey daha merak ediyorum hiç klomen ile ikizleri olan var mı biliyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…