Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

sğl canım bakalım buay olesine kulandımzatn ben.önumzdekı ay dokotra gidicez.buay soğan kuru,keçiboynzu da kullandık.umitliyim hayır değilim ama boşda durmk istemedim

ya ben iğne kullanmadım daha sadece klomen kullandım bilmiyorum ki iğnedenmi ilaçtanmı......bende ateş basması felanda var bakalım yarın doktora gidecem 19 günüm zaten nolcak geçmiyo günler offff offfff

Merhaba arkadaşlar. Benim ağrılarım ve baş dönmelerim hala devam ediyor.benneyaptımki. Bu arada doktorum bana çatlatma iğnesinden 4 gün sonra başlamam üzere progynex diye bir ilaç verdi. sabah akşam 1 tane. Sizlerden kullanan var mı bu ilacı. İnsan ne kadar çok soru soruyor kendi başına geldiğinde dimişutarafagitti

nisancım duymadım olebişi ama spermelrın kalıteıs acısındna toplanması acısındna belkı onermıstır doktor ilşkiye girmeyın demişitr yni

benim özel dr klomen kullanırkende ilişki öneriyordu yani ya tutarsa misali yaptı bana heralde çünki bütün hastaları gebe idi sadece ben hamile kalmak için gitmiştim ona

merhaba bu bahsettiğin ilaç ne işe yarıyor biliyor musun ?:uhm:

başakcım beni sil listeden canım geldi benim kırmızılar bugünbenneyaptımki,çok ilginç adetim geç gelirdi hep bu ay çok erken oldu 25.günde adet oldum ki ben 30-31 bazen 33 bile olurdu çatlatma iğnesi erken olmasına neden olabilir mi???

selam kızlar.... malum bayram pek giremiyorum.

hala bi gelişme yok. regl olmadım. artık bayramın bitmesini bekliyorum doktora gidicem... regl olsam da olmasam da! inşallah başka bir sorun yoktur.

bu arada kayınvaldem bana bir laf soktu inanamazsınız!
yok biri varmış da yumurtlama olmuyomuş, bişeyler bişeyler doktor falan nlattı anlattı... ibrahim saraçoğlunun soğan kürü var sen biliyomusun ondan yap dedim dedi... yani kızım sana söylüyorum gelinim sen anla!!!

arkadaşlar bir sorunummm vaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr......çocuk istiyoruz ancak 1 yıldır olmuyor.ara kanamalarım var.sebebini bilinmeyen ve hormonal olduğunu tahmin edilen....ilk ultrasona girdiğimde herhangi bir kist falan yokken klomen adlı yumurta geliştirici ilacı kullandım ve 2 aydır bu kistle yaşıyorum..en so gittiğimde ultrasonda bakarken doktor karnıma öyle bir baskı yaptı ki anlatamam o da sinirlendi artık .en son artık ankaraya git sen dedi......kist bir türlü küçülmüyor.bir de bu bela oldu başıma.kisti eritmek için doğum kontrol hapı dahi kullandım.düşünsenize bebek istiyorum ancak doğum kontrol hapı kullanıyorum......

elifcım doktorunu değiştir canım bnce
sen eger sehır dısına çıkcaksan
izmire gel burdaguzel doktorlar önerebılırm.
özel olmazsaara kanamalar demişisnya ilşkisırasındada oluyormu kanaman?

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

11 12 08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
COCOSH::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
gurbetgelini:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
BERAY::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
BAŞAK 35:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:

************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR********************

ARALIK AYI LİSTEMİZ

simeray:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::beklemede?????????
SUSADİM:::::::::::::::::::::::::::::::::3 ARALIK???????????
serdi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ARALIK???????????
zeliş82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ARALIK???????????
turkua turkuaz:::::::::::::::::::::::::.5 ARAKIK ???????????
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ARALIK ??????????
nina55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK ?????????
PINAR77::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
gülücük:::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ARALIK
papatyaaaa:::::::::::::::::::::::::::::::12 ARALIK
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ARALIK
RANA.ABLE::::::::::::::::::::::::::::::::12 ARALIK
cerot::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.13 ARALIK
zencefill::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ARALIK
zeytinn79::::::::::::::::::::::::::::::::.13 ARALIK
beyz@::::::::::::::::::::::::::::::::::::.13 ARALIK
eemell::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ARALIK
interhat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ARALIK
reyyan86:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ARALIK
d.e.s.i.r.e:::::::::::::::::::::::::::::::::17 ARALIK
betty0:::::::::::::::::::::::::::::::::::::.17 ARALIK
vildan83::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ARALIK
umutlu 22::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ARALIK
nisan13:::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ARALIK
beyaz beyaz::::::::::::::::::::::::::::21 ARALIK
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::..22 ARALIK
sevgim 21::::::::::::::::::::::::::::::::23 ARALIK
arrows:::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ARALIK
mehtapgülü:::::::::::::::::::::::::::::.25 ARALIK
elmas kahraman :::::::::::::::::::::28 ARALIK
mavideniz::::::::::::::::::::::::::::::::28 ARALIK
BeyaAZz::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ARALIK
berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::.:30 ARALIK

OCAK AYI LİSTESİ

reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK
polenss:::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK
bumuyani :::::::::::::::::::::::::::::::::3 OCAK
hayat70 :::::::::::::::::::::::::::::::::::4 OCAK
NBNH ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK

blue eye canım gerçekten erken olmuşsun adet belkide bu önümüzdeki ay hamiş kalacaksın anlamına geliyordur yeni tarihin belli olunca yaz güzelim

25. gun cok erken. hangi gun oldun igneni?

merhaba kudra ben 16 sında adet oldum 5 .gününden itibaren klomen aldım 26sında kontrol oldu ve doktor 28 iğne olmamı söyledi veee gerisini tahmin edersin bekleme süreci işte siteden konuştuğum bir arkadaş iğneden sonra 14.günde kanda gebelik testi ile belli olur dedi ama ben adet oldum,bilmiyorum ilk defa bu kadar kısa sürede geldi etkisi olabilir mi???benneyaptımki

başakcım walla bende anlamadım döngüm alt üst vaziyette kendimi artık tanıyamıyorum bazı arkadaşlar var şu gün olcam diyor şak diye oluyor gıpta etmemek mümkün değil,ya ben anlayamıyorum artık kendimi....sana da şu tarihe yaz diyeceğim ama korkuyorum erkene alsam ben ümitleniyorum geçe yazdırsam erken gelip böyle beni şaşırtıyor?????????kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

evet pınarcım memişler acıyordu birde şişlerdi bende normal degildi kasıgına giren sancıda bende hala devam ediyor bazen sag kasıgım bazende sol tarafta oluyor acaba diyorum ikizmi olcak pazartesiyi bekliyemiyecegim bir polikilinikte kadın dogumcu varmı yarın gelirse onada ultrasona giricem

blue eye canım benide senin gibi oldu şu tarihte olcam demişim olmamışım geriye dönük mesajlarımı araştırdım adet oldugum gerçek tarihleri buldum ve hesaplayıcılara hesaplattım 25 günde oldugum ortaya çıktı sonki adet tarihim dogruydu 1 aralık sende birkaç ay takip et canım bakalım nasıl sonuç çıkıcak

hayır canım klomenden sonra iğne vurulmadım.1,5 yıllık evliyim.nisan 2007 çikolata kisti ameliyatı yaşadım.benim için çok zor bir ameliyat oldu.yumurtalıklarımdaki kistler alıntı ameliyatım başarılı geçti.herhangi bir sorun olmadığını söyledi doktor.ama iki sorun vardı .1.sorun tüplerimden birisi kist yüzünden bağırsaklarıma yapışmış tıkalı açamadılar ameliyatta 2.sorunda çikolata kistinin tekrarlamasıymış.doktor bana 6 ay içinde normal yollla hamile kal dedi kalamadım.tüpün birisi açık olduğundan ,tek tüple yumurtalığa ulaşması güçmüş.6 ay sonra dr gel dedi.hamile kalamazsan gittim.adetimin 5.günü klomen içmemi söyledi kulllandım.kontrole gittim.17 mm 18 mm olmuş.yine bir tek sorun kist oluşmuş.vücudum bu tarz ki,stlere hasas olduğu için iğne vuramam .iğne vurursam o kisti tetikleyebilir.ve tekrar ameliyata kadar gider .gün verdi bekledi.ama bir fayda yok adet oldum zaten arkadaşlar bu ayda geçti.ben ameliyat günümden beri bekliyorum.benim tek kötü sansım tüpümün tıkalı oluşu birde üst üste ilaç yada iğne vurulamıyor olmam.bana dr ağrı kesici hap bile vermiyor.kist oluşturur .diye önümüzdeki ay tekrar bakalım .allahım herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.insallah

başak hamilemisinnnnn çok sevindim ya bak sana kaç kere dedim sende umutluyum ben diye hatta simeraydanda bekliyorum ben..hayırlı olsun rabbim saglıkla büyütmek nasip etsin...kanda baktırmışmıydın?
bende dün doktora gittim daha dogrusu yumurtlalara balacaktı önceden kararlaştırmıştık..şimdi mantar oldu bende pazardan beri canım çok yanıyor onun için krem antibiyotik verdi..yumurtlarım 12 günümde ortalama 12 13 ml büyüklüklerinde dedi ve geçen ayın aksine birden fazla yumurtam varmış..inş nüyümeye devam eder..kızlar 12 günümde bu büyüklükte olmaları normalmi,?yarın tekrar gidecem bakacak ne durumda diye hem mantarada bakar ne durumda diye..kızlar hepiniizn geçmiş bayramınız mübarek olsun..umarım güzel vakit geçirmişsinizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…