başak hamilemisinnnnn çok sevindim ya bak sana kaç kere dedim sende umutluyum ben diye hatta simeraydanda bekliyorum ben..hayırlı olsun rabbim saglıkla büyütmek nasip etsin...kanda baktırmışmıydın?
bende dün doktora gittim daha dogrusu yumurtlalara balacaktı önceden kararlaştırmıştık..şimdi mantar oldu bende pazardan beri canım çok yanıyor onun için krem antibiyotik verdi..yumurtlarım 12 günümde ortalama 12 13 ml büyüklüklerinde dedi ve geçen ayın aksine birden fazla yumurtam varmış..inş nüyümeye devam eder..kızlar 12 günümde bu büyüklükte olmaları normalmi,?yarın tekrar gidecem bakacak ne durumda diye hem mantarada bakar ne durumda diye..kızlar hepiniizn geçmiş bayramınız mübarek olsun..umarım güzel vakit geçirmişsinizdir.
bu basbayagi adet kani mi? yani bol ve kirmizi? leke filan degil yani? eger oyleyse durumu doktoruna acikla. 10 gun surmus yumurtlama sonrasi gunlerin, cok az. progesteron eksikligin olabilir.
Başak35 hamiş misin? Her zaman takip edemiyorum. Çok tebrik ediyorum canım. Öyle çok sevindim ki. Bize de dua et neolur.
kızlar eşim çalışıyor emekli olacak diye haberi olmadan 6 ayda ssk çıkarmışlar normalde 9 ayda çıkışı olması gerekirdi 10 ayda dilekçemizi verdik emeklilik için ama o ................ iş ortaklarından biri yapmış bunu emekli olsada aynı iş yerinde çalışacak eşim bayram boyunca hep çagırdıklarında gitti opel teknisyeni eşim gece yolda araba kalır ararlar gider ama bu yaptıkları hiçde hoş degil ben bun kızıyorum
umutlu 6 yaşında kızım canım kardeşi olacak diye çok heycanlı annecim günler nasıl geçecek şimdi ben çok heycanlanıyorum biran önce gelse bebegimiz diyor annem bile sanki ilk hamileligimmiş gibi üzerime titremeye başladı allah herkese nasip etsin arkadaşlar sizlerinde dualarınızla saglıklı bir hamilelik geçirmek istiyorum
mrb kızlar bn geldim uzun süreden beri yoktum bayram tatilindeydim bitti geldmkaydirigubbakcemile2.ama bişi sorcam size ben çok büyük bi sorunum var bn geçen ayın 23ünde adet oldm kanamalarm çok kuru ve azdı.. ve dünde eşimle ilişkide bulundum ve ilşki esnasında kanamam oldu adet kanaması gibi zaten 1 haftadan beride göğüslerim şiş ve ağrılıydı anlayamadığım adetim bittikten sonra başladı göğüs arıları ve yumurtalıklarımda ara ara sancılar oluoyodu.. adetimn üstünden sadce 2 hafta geçti ve dediğim gibi dünde kanamam oldu ilişki esnasında:bbo: bugünde baktm dışarı doğru akan bi kanama olmadı.. sizce neden oldu bu yaa çok tedrginm bi bilgisi olan varmı lütfen aciil cvp.. kafayı yicem düşünmekten.:uhm:
bu arada başakçım hamileymişsn yemn edrm çok sevndm vede şaşırdm.. allah inş hayrlısıyla ve sağlıklısyla kucağına almayı nasib etsn..tebrik ederm darısı bekleyenlerin başına dua et bizim içinde tatlım:Saruboceq::ecrin_bebek::dance:
kızlar eşim çalışıyor emekli olacak diye haberi olmadan 6 ayda ssk çıkarmışlar normalde 9 ayda çıkışı olması gerekirdi 10 ayda dilekçemizi verdik emeklilik için ama o ................ iş ortaklarından biri yapmış bunu emekli olsada aynı iş yerinde çalışacak eşim bayram boyunca hep çagırdıklarında gitti opel teknisyeni eşim gece yolda araba kalır ararlar gider ama bu yaptıkları hiçde hoş degil ben bun kızıyorum
umutlu 6 yaşında kızım canım kardeşi olacak diye çok heycanlı annecim günler nasıl geçecek şimdi ben çok heycanlanıyorum biran önce gelse bebegimiz diyor annem bile sanki ilk hamileligimmiş gibi üzerime titremeye başladı allah herkese nasip etsin arkadaşlar sizlerinde dualarınızla saglıklı bir hamilelik geçirmek istiyorum
selam arkadaşım.
senin durumununla ilgili bir fikrim yok. Duymadım ve okumadım böyle bir şeyi. Ama kanama işleri mutlaka kontrol edilmeli bence. Sürekli gittiğin bi doktorun varsa bir ara derim ben. yada en iyisi bi muayene ol.fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?