Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

pınaarcım kendini fazla dinleme akıntım çok baş agrısı falan kasık agrısı falan diye hiç düşünme bunlar yanıltıcı olabiliyor genelded öyle oldu..bırak oluruna..kafana taktıgın içinde başın agrıyordur yada normalde regl zamanında agrırmıydı.benimki genelde agrır o yüzden takılmam öyle belirtilere..

sagol canım darısı tüm isteyenlere sana bir tavsiyem var daha dogrusu bütün kızlara heray dr gider yumurta takibi yaptırırdım eşim kafayı kırıcan bu gidişle derdi buay dr gitmedim kafamdanda yumurta büyüdümü küçükmü kaçtane oldu sorusunu attım bak şimdi hamişim takınca vallahi olmuyormuş kısmetse birazdan dr gidicem buldum birtane polikilinikte inşallah güzel haberlerle gelirim

bu basbayagi adet kani mi? yani bol ve kirmizi? leke filan degil yani? eger oyleyse durumu doktoruna acikla. 10 gun surmus yumurtlama sonrasi gunlerin, cok az. progesteron eksikligin olabilir.

pazartesi gitcem doktora baya baya edet ya kırmızı falan bakalım hayırlısı ben çok şaşkınım ya...bilmiyorum umarım bi problem yoktur,progesteron baktırayım ben bi o zaman ya bak şimdi korktum iyice... :1shok:

Başak35 hamiş misin? Her zaman takip edemiyorum. Çok tebrik ediyorum canım. Öyle çok sevindim ki. Bize de dua et neolur.

merhaba kızlar,
bu ay gonapheni hiçbir eczaneden bulamadığım için klomen kullandım,pazar günü ilaç bitiyor ve pazartesi dr. gidicem...inşallah yumurtalarım bu ay istenilen olgunluğa erişir..benim için dua edin.....

selam arkadaşları bayram bitti ben de bursa ya döndüm...bi arkadaşım bana iğneden sonra 12. günde kanda hamileleik olup olmadığı anlaşılıyor demişti doğru mu bilginiz var mı?ayrıca ben bu ay da klomen ile olmaz ise artık aşılamaya geçeceğim bu konuda bilgisi olan var mı?şimdiden teşekkürler...

selam kızlar inan moralim çok bozuk polikilinige gittim muayne için birde ne görelim ssk bize bakmıyormuş şok oldum eşimi ssk çıkışını yapmışlar bakınma zamanımızda geçmiş emekli olduk ama kayıtlara geçmemiş nasıl sinirlendim anlatamam size eşime agzıma geleni söyledim sinirden normal ücretli olayım da dememişim sinirlerim boşaldı sanki arabada eve gelene kadar agladım kızdıgım eşimdi hakkını aramadıgı için bizi düşünmesi gerekti dr devamlı gidiyorum tedavi oluyorum böyle birşeye müsade etmemesi gerekti

Başak35 hamiş misin? Her zaman takip edemiyorum. Çok tebrik ediyorum canım. Öyle çok sevindim ki. Bize de dua et neolur.

canım bütün dualarım sizin için bir arkadaşım dua vermişti bugün sela ile ezan arasında okudum allahım nerde varsa bekleyen isteyen versin rabbim :Saruboceq:

başakcım sagol duaların için..nasıl ssk çıkışını yapmışlar anlamadım eşin çalışmıyormu şimdi.?bi çözüm yolu olmalı bence..fazla sinirlenip kendini yıpratma artık karnındaki minicigi de düşünmek zorundasın üzme onu..

Selam arkadaşlar. Başakçığım bu kadar fazla sinir etme kendini. İki canlısın bunu hatırla lütfen. Hem kocalar bizim kadar takılmıyor bence bebek işine. Senin de bir kızın vardı dimi. Kaç yaşında canım. Benim 10 yaşında oğlum var o normal yollarla olmuştu. Ama şimdi uğraşıyoruz iştea.s Olsun bunda da hayır vardır. Biraz daha sakin olmanı dilerim arkadaşıma.s. Bu klomendi, çatlatma iğnesiydi ne zor şeylermiş. Benim çok ağrılarım oldu arkadaşlar. Hala da kendimi kötü hssediyorum-tatlicadiarzu- Bu çektiklerimize değse bari. Çok uzun yazdım dimi. Ama insan herzaman aynı konuda konuşabileceği kişileri bulamıyor. Sevgiler...

kızlar eşim çalışıyor emekli olacak diye haberi olmadan 6 ayda ssk çıkarmışlar normalde 9 ayda çıkışı olması gerekirdi 10 ayda dilekçemizi verdik emeklilik için ama o ................ iş ortaklarından biri yapmış bunu emekli olsada aynı iş yerinde çalışacak eşim bayram boyunca hep çagırdıklarında gitti opel teknisyeni eşim gece yolda araba kalır ararlar gider ama bu yaptıkları hiçde hoş degil ben bun kızıyorum
umutlu 6 yaşında kızım canım kardeşi olacak diye çok heycanlı annecim günler nasıl geçecek şimdi ben çok heycanlanıyorum biran önce gelse bebegimiz diyor annem bile sanki ilk hamileligimmiş gibi üzerime titremeye başladı allah herkese nasip etsin arkadaşlar sizlerinde dualarınızla saglıklı bir hamilelik geçirmek istiyorum

kendine stress yapma lütfen..elbette yapılan hiç hoş değil ama kendini ve bebişini düşün olur mu canım..ALLAH ın izni ile çok sağlıklı bir hamilelik geçireceğine inanıyorum...:CüvCüv:

mrb kızlar bn geldim uzun süreden beri yoktum bayram tatilindeydim bitti geldmkaydirigubbakcemile2.ama bişi sorcam size ben çok büyük bi sorunum var bn geçen ayın 23ünde adet oldm kanamalarm çok kuru ve azdı.. ve dünde eşimle ilişkide bulundum ve ilşki esnasında kanamam oldu adet kanaması gibi zaten 1 haftadan beride göğüslerim şiş ve ağrılıydı anlayamadığım adetim bittikten sonra başladı göğüs arıları ve yumurtalıklarımda ara ara sancılar oluoyodu.. adetimn üstünden sadce 2 hafta geçti ve dediğim gibi dünde kanamam oldu ilişki esnasında:bbo: bugünde baktm dışarı doğru akan bi kanama olmadı.. sizce neden oldu bu yaa çok tedrginm bi bilgisi olan varmı lütfen aciil cvp.. kafayı yicem düşünmekten.:uhm:

bu arada başakçım hamileymişsn yemn edrm çok sevndm vede şaşırdm.. allah inş hayrlısıyla ve sağlıklısyla kucağına almayı nasib etsn.. tebrik ederm darısı bekleyenlerin başına dua et bizim içinde tatlım:Saruboceq::ecrin_bebek::dance:

Ben geldim kızlaaaar..
Başak canım bir sevindim ki sorma.. Eşime sööledim şimdi arkadaşlardan biri hamileymiş diye:)) kendi adını kendi ellerinle yazdın dimi listeye? allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin. Ama böyle ssk falan gibi formalite işleri kafana takmayacaksın tamam mı?

Bu arada benden bu ay pas. Regl oldum 8 aralıkta.. Listemizi Başak- aabeyazmelek mi günceller bilmiyorum ama yeni tarihim 8 ocak. Yarın klomene başlıyorum tekrar. Bu arada iğrenç soğan suyu kürü ve incir suyuna başladım. İçerken ve hazırlarken içim dışıma çıkıyor ama dayanıyorum işte.. Herşey bebiş için ne yapacaksın!!!

selam arkadaşım.
senin durumununla ilgili bir fikrim yok. Duymadım ve okumadım böyle bir şeyi. Ama kanama işleri mutlaka kontrol edilmeli bence. Sürekli gittiğin bi doktorun varsa bir ara derim ben. yada en iyisi bi muayene ol.fisfisfis

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

11 12 08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
COCOSH::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
gurbetgelini:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
BERAY::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
BAŞAK 35:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:

************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR********************

ARALIK AYI LİSTEMİZ

simeray:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::beklemede?????????
SUSADİM:::::::::::::::::::::::::::::::::3 ARALIK???????????
serdi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ARALIK???????????
zeliş82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ARALIK???????????
turkua turkuaz:::::::::::::::::::::::::.5 ARAKIK ???????????
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ARALIK ??????????
nina55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK ?????????
PINAR77::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
gülücük:::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ARALIK
papatyaaaa:::::::::::::::::::::::::::::::12 ARALIK
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ARALIK
RANA.ABLE::::::::::::::::::::::::::::::::12 ARALIK
cerot::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.13 ARALIK
zencefill::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ARALIK
zeytinn79::::::::::::::::::::::::::::::::.13 ARALIK
beyz@::::::::::::::::::::::::::::::::::::.13 ARALIK
eemell::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ARALIK
interhat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ARALIK
reyyan86:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ARALIK
d.e.s.i.r.e:::::::::::::::::::::::::::::::::17 ARALIK
betty0:::::::::::::::::::::::::::::::::::::.17 ARALIK
vildan83::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ARALIK
umutlu 22::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ARALIK
nisan13:::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ARALIK
beyaz beyaz::::::::::::::::::::::::::::21 ARALIK
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::..22 ARALIK
sevgim 21::::::::::::::::::::::::::::::::23 ARALIK
arrows:::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ARALIK
mehtapgülü:::::::::::::::::::::::::::::.25 ARALIK
elmas kahraman :::::::::::::::::::::28 ARALIK
mavideniz::::::::::::::::::::::::::::::::28 ARALIK
BeyaAZz::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ARALIK
berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::.:30 ARALIK

OCAK AYI LİSTESİ

reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK
polenss:::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK
bumuyani :::::::::::::::::::::::::::::::::3 OCAK
hayat70 :::::::::::::::::::::::::::::::::::4 OCAK
NBNH ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
seldafid ::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK

SELDACIM BELKİ BUAY GELİR BEBİŞİN CANIM

Canım çok üzüldüm ama herşeyde bir hayır vardır sıkma canını. Rabbim yardımcımız olsun.

evet cnm var ariycam zaten yarın doktorumu alcam randevu ama çok şaşırdm ilk defa böyle bişi geldi başıma anlamadm halada kurcalıyorum kafamda inşallh bi bilgisi olan arkadaşımz çıkar bari doktora gidene kadar biraz rahatlasam:uhm:

başakcım inan bana çok sevindim.arkadaşım.allah sağlıklı analı babalı büyütmek nasip etsin.lütfen ne olur stres yapma rahat ve sakin ol stresli ortamlardan uzak durabildiğin kadar dur .bak görüyorsun bir bebek sahibi olmak için neler çekiyoruz.vücudumuzun olmadığı iğne yiyemediği hap kalmıyor .bol bol hormon alıyoruz vücudumuza ne yazikki valla 1,5 sene önce 56 kiloydum şimdi ameliyatlardan haplardan oldum 70 kilo .dikkat et lütfen bu günlerin değerini bil.allah nazarlardan korusun sizleri insallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…