başakcım beni sil listeden canım geldi benim kırmızılar bugünbenneyaptımki,çok ilginç adetim geç gelirdi hep bu ay çok erken oldu 25.günde adet oldum ki ben 30-31 bazen 33 bile olurdu çatlatma iğnesi erken olmasına neden olabilir mi???
selam kızlar.... malum bayram pek giremiyorum.
hala bi gelişme yok. regl olmadım. artık bayramın bitmesini bekliyorum doktora gidicem... regl olsam da olmasam da! inşallah başka bir sorun yoktur.
bu arada kayınvaldem bana bir laf soktu inanamazsınız!
yok biri varmış da yumurtlama olmuyomuş, bişeyler bişeyler doktor falan nlattı anlattı... ibrahim saraçoğlunun soğan kürü var sen biliyomusun ondan yap dedim dedi... yani kızım sana söylüyorum gelinim sen anla!!!
selam arkadaşları bayram bitti ben de bursa ya döndüm...bi arkadaşım bana iğneden sonra 12. günde kanda hamileleik olup olmadığı anlaşılıyor demişti doğru mu bilginiz var mı?ayrıca ben bu ay da klomen ile olmaz ise artık aşılamaya geçeceğim bu konuda bilgisi olan var mı?şimdiden teşekkürler...
evet cnm var ariycam zaten yarın doktorumu alcam randevu ama çok şaşırdm ilk defa böyle bişi geldi başıma anlamadm halada kurcalıyorum kafamda inşallh bi bilgisi olan arkadaşımz çıkar bari doktora gidene kadar biraz rahatlasam:uhm:
Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.kızlar eşim çalışıyor emekli olacak diye haberi olmadan 6 ayda ssk çıkarmışlar normalde 9 ayda çıkışı olması gerekirdi 10 ayda dilekçemizi verdik emeklilik için ama o ................ iş ortaklarından biri yapmış bunu emekli olsada aynı iş yerinde çalışacak eşim bayram boyunca hep çagırdıklarında gitti opel teknisyeni eşim gece yolda araba kalır ararlar gider ama bu yaptıkları hiçde hoş degil ben bun kızıyorum
umutlu 6 yaşında kızım canım kardeşi olacak diye çok heycanlı annecim günler nasıl geçecek şimdi ben çok heycanlanıyorum biran önce gelse bebegimiz diyor annem bile sanki ilk hamileligimmiş gibi üzerime titremeye başladı allah herkese nasip etsin arkadaşlar sizlerinde dualarınızla saglıklı bir hamilelik geçirmek istiyorum
mavi deniz umarım güzel haberlerle gelirsin
bugün kaçıncı günündü mavi deniz
mavi deniz moralini bozmak istemem ama biraz az büyümüş gibiler benimde seninki gibi az büyüyolardı doktor ilacın dozajını arttırdı bu ay çok iyilerdi 14.günde 22mm olmuşlardı ama yinede şansın var belki 20.güne kadar istenilen büyüklüğe gelebilirler ve o zaman doktorun çatlatma iğnesi verip çatlatır belki biliyosundur sağlıklı bir gebelik için yumurtaların en az 18mm olması gerekiyormuş
Merhaba arkadaşlar ben başka bir topicte yazıyodum sizi yeni gördüm, bende 12 aralıkta başladım ganophene kullanıcam ilk kez, adetim ayın 8 indeydi, benide eklermisiniz acaba, daha önce 3 kez çatlatma iğnesi olmuştum, ovitrelle, olmadı.
Hamile kalan ne çok arkadaş var, çok sevindim, arkadaşlar sizden tavsiye almak istiyorum, çatlatma iğnesinden ne kadar sonra ilişkiye girmek gerekiyor mesela, 36. saat sonra günaşırı diyo doktorum, ben 3 seferdir öyle yapıyorum, ilk sefer daha geç çatlamıştı sanki 4 gün sonra filan ve eşim yoktu, ama bu sefer hiç çatlama belirtisi olmadı mesela, nitekim kalamadımda, bazılarına iğne olmadan önceki gün yada 24 saat sonra üstüste 2 gün filan demişler, benim kafa gitti artık, hamile kalan arkadaşlarımız naapmıştı bilenimiz varmı. Yumurtladığınızı nerden anlıyorsunuz, Birde son bişey arkadaşlar , ganophene başağrısı yapıyomu, başım çatlıyacak gibi ağrıyor, başka yanetkisi varmı.
Arkadaşlar Allah hepinize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin, her ay ümitlenip üzülüyorum hele bide ilaç kullanmaya başladığımdan beri daha çok, çünkü insanda hamileliğe benzer etkiler gösteriyor , zor tabi, birde hormonlar alt üst oluyor onu saymıyorum bile ama Allah çaresiz dert vermesin diyorum hepinize bu ay iyi haberler diliyorum.
Kızlar benide listenize alın bende 3 gün önce basladım klomene hepimizden hayırlı haberler inşalahhhhhhh
slm kızlar nasılısn yeni gelen arkadaşlar var sanırım hoşgeldin diyorum buradan..başakcım yinede fazla üzme kendini sakin olmaya çalış bebişini düşün..aabeyaz melek sen nasılsın.bende birazdan doktora gidecem bakalım yumoşlar ne alemde? hepinizi öptm..
12 ve 14 gün arası belli oluyormuş doktorum bana sayalım su gün test yap varsa çıkar demişti aşılama banada önerdi doktorum fakat ben daha hazır degilim..
pazartesi veya salı günü test yaptırırsam çıkar o halde ama korkuyorum ..her ay test yapıyor ya da yaptırıyorum sonra bi daha ki ay için yaptırmayacağım diyorum :)) gerçi olumsuz ise hemen dr. bilgi verip aşılama için gerekli ilaç ya da işlemleri öğreneyim diye düşünüyorum...sen neden hazır değilsin aşılama için?
selam kızlar çok üzgünüm dün 13.günümdü 2 yumurtan var dedi 14 15 ml yarın gel dedi bugünde teki 17 olmuş dedi igne yazdı ama yarın kendin yap dedi ve umutlanma dedi ben ilk kez igne yapıcam yarına kadar büyür belki biraz daha dedi tek yumurta varmış sizce şansım varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?