teşekkür ederim ablacım bende zaten seğirme yok. sadece kasık ağrısı var karnıma saplanan ağrılar var ama çokta umutlanmıyorum bişey daha sorucam göğüs ağrısı falan varmıydı çünkü bende oda yok bi kaçgün öncesi biraz acı vardı sanki ama oda kalmadı tek belirti karın ve kasık ağrısı inş. hamiş olurum bu ay çok istiyorum ama çok umutlu değilim
evet değiştirelim ablacım.31 aralıkhayatcım ocak ta adet olman gerkmiyormu ocak listesindesin çünki öyleyse degiştirelimmi canım
slm kızlar.başak cım herkes bir şey sorarken ben ne oldugunu kavrayamadım nasıl gözümden kaçtı bilmiyorum ..üzüldüm fazla birşey yazıp moralini bozmak istemem..rabbim yar ve yardımcın olsun sen bu sefer seni üzmelerine fırsat verme bebgine sıkı sıkı tutun dua et eşinede sestek olmaya çalış rabbim sizi her iki cihanda mutlu etsin canım arkadaşım..aabeyaz melek ne haber eskisi gibi sık ugramıyorsun ne var ne yok..simeraycım baya bir zaman olmuş annen ne zaman gidecekti doktora gitmek için çok gecikme bence.. hayırlısı olsun..cerot klomen mi kullanıyorsun bu ay?kızlar sizler nasılsınız?hepinizi öptm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?