Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Herkese iyi akşamlar kızlar. Ben gündüz de bahsetmiştim şu kasık ağrılarımdan ama kimseden ses çıkmadı. Bu konuda tecrübesi olan yok mu hiiç:çok üzgünüm:
tatlım kasık agrıları ya kıstın habercısı yada gebelıgın bı baktırman lazım allah gonlune gore versın tatlım

umutlum ben öglenden beri fazla yoktum güzelim kasık agrısı her halükarda herşeyde oluyor tatlım yumurtlarken büyürken hele çatlarken ayrı bir agrı biraz dişimizi sıkıcaz kızlar bu agrılar hamileliktede oluyor önceleri kasık agrısı olurmu hamişken diye düşünürdüm başıma geldi son birkaç gündür azaldı benimde kasık agrım dr fazla oturma dedi ama dinleyen kim ben her daim buralardayım

Başak ve İngilizceci ok tşk. ederim cevaplarınız için. Benim adetim dündü normalde. Dr. 22 aralıkta gelirsin test yaparız dedi ama ben çok fazla kasık ağrısı çekiyorum. Bu saatten sonra çatlamass dimi bu yumurtalarCADIARZU

umutlu canım bende hamile oldugumu ögrendigim gün bile adet sancısı çekiyordum adet beklerken bebişim geldi inşallah senin bebişte yoldadır canım güzel haberini bekliyoruz buarada ilaç kullanma sakın

Herkese iyi akşamlar kızlar. Ben gündüz de bahsetmiştim şu kasık ağrılarımdan ama kimseden ses çıkmadı. Bu konuda tecrübesi olan yok mu hiiç:çok üzgünüm:

yardımcı olmak isterdim ama kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş die bi laf var aynen benimkide o hesap sanırım dr.larımızı tekrr tekrar aramamız lazım en doğrusunu onladan öğrenicez

Başakçığım ağzın bal yesin be gülümm. Sen çok iyi niyetli bi insansın. Üç günden beri kahverengi lekelenmelerim oluyor. Doktorumu aradım bugün ama babası rahmetli olmuş o yüzden yokmuş. Pazartesi arayın dediler. Allah cümlemize hayırlısını versin inşallah

nehir umarım hamilesindir.bende bahsettigin şekilde agrılar aşadım hatta benim belimde agrıyodu ama maalesef hamilelik olmadı ilacın yan etkileri hamilelik belirtilerine çok benziyo

kızlar görümcemle birlikte gidiyorduk tedaviye o 3 yıllık evli iki düşükten sonra 2 yıldır hamile kalamıyordu geçen ay klomen +ovelle(adını yanlış hatırlıyo olabilirim)igne kullandık bugün onun hamile oldugunu ögrendim.onun için çok zor diyorlardı ama oldu işte ben tam umudumu kesmiştimki önce başak abla bugünde görümcem umut oldu bana.belli mi olur belki rabbim ol der ve olur.
bu arada sormak istedigm birşey var klomen ya da gonapleni iki aydan fazla kullanan varmı bana iki ay kullan demişti doktor daha fazla kullanılsa bir sakıncası varmı

Son düzenleme:
30 aralıkmış. bence sen çalışmalara devam et. belli mi olur. ben dinlenmeye geçtim artıkın. yani buna can derler dimii:))

arkadaşlar uyku zamanı. Herkese allah rahatlık versin. Hepimize tatlı tatlı rüyalar. Bebişlerimiz hiç olmadı rüyalarımıza gelir belkiyerimseniben

umutlu canım geçmiş olsun..umarım bu kasık ağrıları benim yaşadığım gibi değildir..çünkü bende ilk hamileliğimde adetim bir hafta geçmesine rağmen klomenden kist oldu deyip dra gittim..ağrılarım dayanılmazdı fakat dış gebelikti..iç kanama yapmış...bence adtetin geçtiği an druna görün..hiç bekleme...Allah hayırlı haberler almanı nasip etsin..inşallah bebişin kendine yer açıyorda ondan ağrın oluyordur..

canım klomeni 3.kullanışım ganopheni 2. klomende hamile kaldım..bu arada klomen 9 kez kullanılabiliryor tabi 3 er aylık dinlenmelerle arka arkaya en fazla 3 kez..4.de hormon vücuda alışıyor yan etkileri iki kat fazla oluyor..sanırım şimdilik sende problem yok..Allah gönlüne göre versin

MAVİŞ CANIM hakkını helal et hala burada besmele listene başlayıp sabır ile bizim için uğraşıyorsun..Allah gönlüne göre versin..ama en önce sağlık versin

kasım 12 oldum bitti.aralık 11 oldum bitti.5.günü klomen kullandım.cumartesi sabahı bitiyor.sabah aksam aldım.pazartesi kontrol var bakalım.eklersen sevinirim.canımmm...teşekkür ederim.

canım çok teskkür ederim.neyi vermem gerekiyor bilmiyorum ama.geçen kasım 12 de hastalandım.bu ayda 11 aralıkta oldum.5.gün klomen kullanmaya başladım.cumartesi sabah bitiyor.pazartesi kontrolüm var.hastalığım 2 -3 gün önceden geliyor.yani 8 yada 9 ocak olman gerekiyor.insallah hastalanmam...tekrar teşekkür ederim.mavişim.

Herkese günaydın canlarım. Benim bahsettiğim kasık ağrılarım ne yazıkk ki adetimin habercisiymiş.:çok üzgünüm: Kırmızı kartı gördüm yine fakat sancılarım inanılmaz. Muhtemel adet tarihim 20 Ocak Başakçığım.senağlamasenağlamasenağlama

slm kızlar nasılsınız..berknilay yanlış hatırlamıyorsam senin görümcen hamile kaldı dimi..baka onun için daha umutsuz olduklarını söylemişsin..bizim hala umudumuz var..rabbim bizlere nasip etsin .kasık agrısı yaşayan arjkadaş valla o kadar ilerliyor ki sayfalar aklımda tutmam mümkün dgl umutlu sendin sanırım o hayırlısı olsun be gülüm üüzlme bu kadar rabbim önce saglık sonra bebiş versin bizlere..başak nasılsın tansiyonunu hergün ölçtür takip altında olsun ne olur ne olmaz dikkat et kendine..

Herkese selam kızlar.
Bir şey sormak istiyorum.bu folic asit ilaçlarını sürekli kullanmanın bir zararı varmı bilen varmı acaba.çünkü ben 6 aydır kullanıyorum. Hamilelik oluşmadığı için malum.Her bittiğinde alıp içiyorum.Umarım fazlasının zararı olmaz.

canım merak etme folic asiti çoğu dr.gebeliği düşündüğün son bir yılda başlatıyor içmeye..yan etkisi yok rahat ol..aksine faydası var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…