tatlım kasık agrıları ya kıstın habercısı yada gebelıgın bı baktırman lazım allah gonlune gore versın tatlımHerkese iyi akşamlar kızlar. Ben gündüz de bahsetmiştim şu kasık ağrılarımdan ama kimseden ses çıkmadı. Bu konuda tecrübesi olan yok mu hiiç:çok üzgünüm:
Herkese iyi akşamlar kızlar. Ben gündüz de bahsetmiştim şu kasık ağrılarımdan ama kimseden ses çıkmadı. Bu konuda tecrübesi olan yok mu hiiç:çok üzgünüm:
4 aydır klomen kullanıyorum.dr.um bu ay için çok olumlu konuştu. duphaston ile adet görüyorum pkoluyum maaselef:çok üzgünüm: ilaç bitti ama ilacım bitmeden göğüs uçlarımda ağrılar oluştu bide oturup kalkarken sol kasığıma ağrı giriyor. sizce sebebi nedir bi fikri olan varmı hamilemiyim acaba CADIARZU
Başak ve İngilizceci ok tşk. ederim cevaplarınız için. Benim adetim dündü normalde. Dr. 22 aralıkta gelirsin test yaparız dedi ama ben çok fazla kasık ağrısı çekiyorum. Bu saatten sonra çatlamass dimi bu yumurtalarCADIARZU
kızlar görümcemle birlikte gidiyorduk tedaviye o 3 yıllık evli iki düşükten sonra 2 yıldır hamile kalamıyordu geçen ay klomen +ovelle(adını yanlış hatırlıyo olabilirim)igne kullandık bugün onun hamile oldugunu ögrendim.onun için çok zor diyorlardı ama oldu işte ben tam umudumu kesmiştimki önce başak abla bugünde görümcem umut oldu bana.belli mi olur belki rabbim ol der ve olur.
bu arada sormak istedigm birşey var klomen ya da gonapleni iki aydan fazla kullanan varmı bana iki ay kullan demişti doktor daha fazla kullanılsa bir sakıncası varmı
Herkese selam kızlar.
Bir şey sormak istiyorum.bu folic asit ilaçlarını sürekli kullanmanın bir zararı varmı bilen varmı acaba.çünkü ben 6 aydır kullanıyorum. Hamilelik oluşmadığı için malum.Her bittiğinde alıp içiyorum.Umarım fazlasının zararı olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?