kızlar yarın doktora gidiyorum.klomen im bitti.bakalım ne diyecek,? dün gece inanılmaz kasık ağrım arada bir geldi.bacaklarıma kadar vurdu.bugün birseyim yok ama dün gecede şimdide midem çok bulanıyor.birde arkadaşlar çok sinirliyim.kocamın üstüne çok fazla gidiyorum.gerginim.herseyden birsey çıkartıp adama durmadan bağırıyorum.salak gibi birsey oldum.sinirliyim.kimseyle konuşmak istemiyorum.sizdede böyle belirtiler varmı arkadaşlar?valla bu işten çok sıkıldım.allah günah yazmasın ama erkek kardeşim.benden 9 yaş küçük ağustosun 17 sinde evlendi.karısı şu an 2 aylık hamile bende evleneli haziranda 2 yıl dolcak hala birsey yokkk...ahhhhhh ahhhhh iyece sinirlerim laçka oldu.inanın arkadaşlar..
Merhaba arkadaşlar bende ilk kez bu ay klomen kullandım ve ayın 15.inde pregnyli iğne oldum iki doz inşallah hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olur,,,,,
papatya cım benim 12. gün çatlatma iğnem vurulmuştu yumurtanın büyüklüğü iyi dedi eğer sizinde yumurtasnızda sorun yoksa olgunlaşmıştır ve tahminime göre benimki 14. gün çatladı ısımdan anladığım kadarıyla 15. günde kontrole gittim folikül kalmamış çatlamış yumurtan dedi,,, sizinde 12. günden sonra çalışın doktorunuzun tavsiye ettiği gibi Allah gönlünüze göre versin,,,,
merhaba canım 14.gün çatladı demişsin ısımdan anladım demişsin o nedir?anlayamadımda böyle bir yöntemmi var .açıklarsan sevinirim.
:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?