Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

walla ben hem umutla hemde bi korkuyla gidiyorum gün geçtikçe hem umutlanıyorum hem tedirginim bakalım normaldede zaten 40günü bulur bekliycem o yüzden hayırlısı inş.rabbim herkese hayırlı sağlıklı ewlat wersin..amin

canım napalım her ay yeni umut hepimiz için ama üzülmek bize yakışmıyor allahım yukarıda görüyor herşeyi bizleri bir gün sevindirecek bizde ozamanı bekliyoruz....elimizden bir şey gelmiyor dua etmekten başka...

selam bayanlar klomen kullandım bu ay ama 12.gün yumurta gözlenemedi doktorum çatlamış olabilir dedi bikaç gün çalışın dedi yada oluşmadı hiç sizce 12.gün erkenmi çatlaması için

kızlar yarın doktora gidiyorum.klomen im bitti.bakalım ne diyecek,? dün gece inanılmaz kasık ağrım arada bir geldi.bacaklarıma kadar vurdu.bugün birseyim yok ama dün gecede şimdide midem çok bulanıyor.birde arkadaşlar çok sinirliyim.kocamın üstüne çok fazla gidiyorum.gerginim.herseyden birsey çıkartıp adama durmadan bağırıyorum.salak gibi birsey oldum.sinirliyim.kimseyle konuşmak istemiyorum.sizdede böyle belirtiler varmı arkadaşlar?valla bu işten çok sıkıldım.allah günah yazmasın ama erkek kardeşim.benden 9 yaş küçük ağustosun 17 sinde evlendi.karısı şu an 2 aylık hamile bende evleneli haziranda 2 yıl dolcak hala birsey yokkk...ahhhhhh ahhhhh iyece sinirlerim laçka oldu.inanın arkadaşlar..

kasık agrılarım muhtemelen yumurtalıkların oluşmuş olmasıyla alakalı canım mide bulantında ilaçın yan etkileri doktora gidecegin için streslisin biraz uzak durmaya çalış yoksa olan yumurtalarda yok olur canım birde şu yönünden bak olayların lütfen hamile olupta düşük olasından saglıksız olup kürtaj olmasını ve ne bileyim bir sürü sorun olupta bu durumları yaşayan bir sürü arkadaşımız var (onlarda beni yanlış anlamasınlar her insanın başına gelebilie benim bile)
geç gelsinde saglıklı sıhatli gelsin allaha kafi gelme allahım bizi sınıyor sonra pişman olursun hayırlısını iste herzaman lütfen tamammı arkadaşım :teselli:

Merhaba arkadaşlar bende ilk kez bu ay klomen kullandım ve ayın 15.inde pregnyli iğne oldum iki doz inşallah hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olur,,,,,
papatya cım benim 12. gün çatlatma iğnem vurulmuştu yumurtanın büyüklüğü iyi dedi eğer sizinde yumurtasnızda sorun yoksa olgunlaşmıştır ve tahminime göre benimki 14. gün çatladı ısımdan anladığım kadarıyla 15. günde kontrole gittim folikül kalmamış çatlamış yumurtan dedi,,, sizinde 12. günden sonra çalışın doktorunuzun tavsiye ettiği gibi Allah gönlünüze göre versin,,,,

Son düzenleme:
yok ben allaha karşı gelmiyorum haşa yüce rabbim veriir .yüce rabbim alır.tabiki herseyi hayırlısı ..ama kendim kontrol edmiyorum .eşimin kalbini kırıp sonra çok pişman oluyorum.o haklıyken bile galiba ilacın yan etkisi bunun yanında her sabah 2 tane guatır ilacıda alıyorum.ilaçlardan diye tahmin ediyorum.yok dr gitcem diye stresim yok ben zaten haftada 2 kez dr gidiyorum.geçen yıl guatır dr ma bu yılda kistim için kontrole sürekli gidiyordum iki yıldır doktorlarım hayatımda şimdi çocuk için gidiyorum.hayırlısıyla o yüzden dr lara alıştım.onlara yardım bile etmeye başladım.gidince onun stresi deil bu .....

merhaba canım 14.gün çatladı demişsin ısımdan anladım demişsin o nedir?anlayamadımda böyle bir yöntemmi var .açıklarsan sevinirim.
:1shok:

merhaba canım 14.gün çatladı demişsin ısımdan anladım demişsin o nedir?anlayamadımda böyle bir yöntemmi var .açıklarsan sevinirim.
:1shok:

canım beyaz melek arkadaşım sorunu yanıtlamış,,,amabende belrteyim ben 3 aydır her sabah ateşimi dijital termometreyle 6,30da yataktan kalkmadan ölçüyorum burda okudğum tecrübelreden yumurtlama günümü ve adet olacağım günü anlayabiliyorum gerçekten çok doğal güvenli bir yöntem,,, çatlamadan önce ısı biraz düşüyor a.s.

ya şu ateş mewzusunu anlatırmısınız anlamadım ben nası oluyo nezaman nekadar oluyo ısı

adetin 1 günü başlıyorsun adet oluncana yakın veya adet günün düşerse hastalancaksın demek ama yüksekse yüzde 90 gebe olma ihtimalin var neyini anlamadın ki ateş ölçme yöntemi topiginden bakabilirsiniz...

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

21 12 08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
COCOSH::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
gurbetgelini:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
BERAY::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
BAŞAK 35:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
beyz@:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:

************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR********************

ARALIK AYI LİSTEMİZ

simeray:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::beklemede?????????
SUSADİM:::::::::::::::::::::::::::::::::3 ARALIK???????????
serdi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ARALIK???????????
turkua turkuaz:::::::::::::::::::::::::.5 ARAKIK ???????????
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ARALIK ??????????
nina55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK ??????????
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK ?????????
zencefill::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ARALIK ??????????
interhat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ARALIK ??????????
d.e.s.i.r.e:::::::::::::::::::::::::::::::::17 ARALIK ??????????
betty0:::::::::::::::::::::::::::::::::::::.17 ARALIK ??????????
beyaz beyaz::::::::::::::::::::::::::::21 ARALIK
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::..22 ARALIK
arrows:::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ARALIK
mehtapgülü:::::::::::::::::::::::::::::.25 ARALIK
elmas kahraman :::::::::::::::::::::28 ARALIK
mavideniz::::::::::::::::::::::::::::::::28 ARALIK
BeyaAZz::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ARALIK
gamzeli ::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ARALIK
ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ARALIK
berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::.:30 ARALIK
duygumm:::::::::::::::::::::::::::::::31 ARALIK
hayat70::::::::::::::::::::::::::::::::::31 ARALIK

OCAK AYI LİSTESİ

reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK
polenss:::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK
bumuyani :::::::::::::::::::::::::::::::::3 OCAK
NBNH ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
sevil78 :::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
gülücük:::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
nazanorbay:::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
papatyaaaa::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
seldafid:::::::::::::::::::::::::::::::::::.8 OCAK
ebrunisa:::::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::9 OCAK
bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::9 OCAK
cerot::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 OCAK
black pearl:::::::::::::::::::::::::::::::11 OCAK
emell::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 OCAK
Sevgim21::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
reyyan89:::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 OCAK
ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::15 OCAK
vildan 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::17 OCAK
umutlu 22:::::::::::::::::::::::::::::::::20 OCAK
nisan 13:::::::::::::::::::::::::::::::::::21 OCAK

selam kızlar herkese günaydın..
Hafta sonu girememiştim internete şimdi hepinizin yazdıklarını okudum.
Berknilaycım; Fortelden bahsetmişsin. Ben kullandım. İnternetten sipariş etmiştim. Regl tarihine bir hafta kala yaptığında bile doğru sonuç verdiğini iddia ediyorlar. Ben de yaptım ama maalesef gebelik olmadığı için net bir karar veremedim bu testle ilgili. 5-6 ytl ye aldığımız testler yeterince hassas değiller onu biliyorum. Çünkü düşük yaptığım bi gebelik yaşamıştım ve gecikmemden 5 gün sonra ev tipi ucuz testlerden yapmıştım sonuç negatif çıktı. Gidip kan testi yaptırınca öğrendim.
Bebek konusunda ben de çok sabırsızım ama böyle olmamak lazım.
bügün yumurtalarıma bakacak doktorum 13:15 de randevum var. Gelişmelerle tekrar karşınızda olacağım. Hepinize sevgiler...

selam bayanlar. benim klomende bugun 5.günüm günde 1 tane aldım fazla bir belirti yok arada bir kasık ağrısı var yarın dr. gidicem bu benim ilk klomen tedavim. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur acaba kaçıncı gün yumurtam oluşur?..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…