slm kızlar hafat sonu benim için çok yorucu idi temizlik falan taşınıyoruzda..aabeyaz melecim nasılsın tatlım derslerin yogunmuş allah kolaylık versin..bende bu ay maalesef umut yok tabi doktora gittigimde 12 ml büyüklügünde kalmıştı yumurtalarım büyümüyorlardı..ama bu gün falan kasıgımda ara ara batma veagrı oluyor yumurtlamadan degildir regl sancısı gibi de degil nedir bu anlamadım..hayırlısı bakalım..başak cım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik..umarım diger tüm arkadaşlarımda iyilerdir..hepinize güzel bir gün diliyorum..
merhaba hanımlaryerimseniben
ben artık beklemeye geçtim... ama sanki hamile kalamayakmışım gibi geliyor...yumurtam 22mm oldu ve iğne olduktan sonra çatladı... o dönemde çalışmalar iiiydi yaniii:sm_coolama laf aramızda eşim benden kaçıyor artıkkafamçokkarıştı)napsın adam ona her yaklaştığımda aklına aynı şey geliyorsositososito. sizce olur mu acaba?(ne saçma bir soru değil mi)ama ne yapayım bir şekilde rahatlamak istiyorum....
RABBİM HERKESİN BEBİŞLEARİNİ TEZ ZAMANDA KUCAKLARINA ALMASINI NASİP EDER İNŞALLAH....:Saruboceq::Saruboceq:
Mrb kızlar benim nette hesaplattığıma göre adet tarihim ayın 24'ü çıkıyo ama ben bugünden itibaren bekliyorum umarım gelmez kırmızılar.belirti olarakta fena şekilde bel ağrım var karnımda ara ara ağrılar batmalar var.sizce nedir olabilirmi hamişlik
senağlamasenağlama topiklerde belli arkadaşlıklar kuruluyor daha sonra gelen arkadaşları sanırım aranıza almak veya konuşmak olmuyor:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Canım muhtemel regl tarihim 2 ocak ,,,,,tabi daha önce gelmezse reglim şimdiden herkez için hayırlısı olsun inşallah,,,,
mrb arkadaşlar bnde bu ay klomen kullanıyorum.
bir daha ki regl tarihim 18 ocak beni de eklerseniz lsteye sevinirim.
görüşmek üzere. hoşçakalın.
canım hiç olurmu öyle şey..tabiki burada hepimiz arkadaşız..en nihayetinde hepimizin sorunu aynı..bu aralar arkadaşların ve benimde dahil olmak üzere hepimizin yumurtlama zamanı haliyle çok çalışıyoruz:roflol: o yüzden çok fazla yazı yazacak konuşacak gücümüzde kalmıyor..valla ben artık bunaldım bu iğnelerden ilaçlardın birde malum her gece çalışmaktan bıktım valla yeter...ebruli inan ben evde böyle geziyom artık gözümü açamıyorum-tatlicadiarzu-
..sevilcim canım ağrılarım var diyorsun benimde var bu ağrılar yüzünden dik yürüyemez oldum..az daha sık dişini..bu arada bizim heriflerin de canı çıktı delirtecez adamları delikafadulden aha böyle..
hadi hepinizi öptüm...Allah tez zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin
canım İnşallah hayırlısıyla ve sağlıkla kalırız, sıkma canını:1hug:merhaba arkadaşlar klomen bitti bugün iğne verecek doktorum birazdan eşim uğrayıp tahlil sonuçlarını gösterecek ben artık doktora bile gitmek istemiyorum.çok sıkıldım.kasıklarım sanki düşecekmiş gibi ağrıyor okula bile gidemedim kuzucuklarım bensizdi bugün...umarım 2009 da doğururuz inşallah yani.
Kızlar ben beklemedeyim sadece belirtim gögüSlerim dolgun dolgun sütyenden çıkacakmış gibiAMA GEÇİKMEDE OLABİLİR OYÜZDEN HERŞEYE HAZIRLIKLIYIM YARINDA ATEŞİM YÜKSEK ÇIKARSA TEST YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM HAYIRLIS OLSUN BAKALIM NEYSE BEN ÇIKIYORUM KIZLAR EŞİMDE DIŞARI ÇIKIYORUM CANIM SIKILDI EV BATIYOR ÇIKIP NEFES ALAYIM DEDİM BELKİ RAHATLARIM :a015:
ben şimdi doktordan geldim. Yumurtalar 2 tane solda pek gelişmemiş sağda büyük bi tane var ama ondan da pek umutlu değilim dedi. Çarşamba bir daha bakalım yumurtaların gelişecek mi bakalım dedi. Bugün adetimin 14. günü bu saatten sonra yumurta gelişir mi sizce kızlar.. Ben pek umutlu değilim açıkçası.
ben şimdi doktordan geldim. Yumurtalar 2 tane solda pek gelişmemiş sağda büyük bi tane var ama ondan da pek umutlu değilim dedi. Çarşamba bir daha bakalım yumurtaların gelişecek mi bakalım dedi. Bugün adetimin 14. günü bu saatten sonra yumurta gelişir mi sizce kızlar.. Ben pek umutlu değilim açıkçası.
Canım kendini üzme. benim de 15.gün baktığında gelişmişti yumurtam. ama bu ay bişi olmadı kısmet işte. sen tatlı canını üzme sakın. eğer olacağı varsa olur canımcım, eğer olmayacaksa da isterse 4-5 tane büyük yumurtan olsun yine olmaz. en büyük ilacımız moral bizlerin bunu unutma sakın emi?kaydirigubbakcemile5
bernadette bu arada geçmiş olsun guatr nasıl ilaçlık galiba durumun
kolay gelsin canım ne taşınması bu sogukta sagol canım çalışıyorum ama bakalım becebilecekmiyim hakkında hayırlısı olsun canım
canım içimden bir his hamile kalıcan gibi geliyor hayırlısı olsun amin canım cümlemize :Saruboceq:
olabilir canım hayırlısı olsun inşallah güzel haber verirsin :1hug:
beyz melek adet belirtilerin yoksa İnşallah hamilesindir canım benim, yap bi test inşallah görürsün ikinci çizgiyi.
hadi inşallah canım. .
:Saruboceq:
evet canım 2006 nisan guatır ameliyatı oldum.bende tiroid bezi artık yok ne yazıkki sentetik hormon ilacı içmek zorundayım.ölene kadar biliyorsunuz troid bezleri hormonlarınızı düzenliyor.benimde o bezlerden olmadığı için haplar düzenlemeye yardımcı oluyor.bunun üstüne 2007 nisan yine çikolata kisti ameliyatı oldum .işte böle birsey durmadan kilo alıyorum..:icecream:
canım ağzından bal damlıyorr ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?