Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım.ben yaklaşık 8 aydır yumurta takibi yaptırıyorum klomen,progestan,2 defa aşılama herşeyi denedim sonuç hüsran maalesef.rabbim isteyen herkese verir inşallh.

Benide ekleyin hadee 30 temmuz......Klomen ve pregnly başarı sağlayacakmı bakalım bende????

saol cicim ya ama hala ölüyom yorgunluktan.terasa in çık vallahi.senin regline 5gün kaldı dimi.ben yarın kontrole gidiyom.doktor çatlamışmı yumuşum diye bakicekkk.sanrada progestan yazıcak....nese sabah 11de doktora gidiyom 12gb evde olur kkya girerim ok.öptüm hepinizi tekrar hoşgeldiniz saolun:enbuyukkk:a.s.

kızlarrr günaydın doktora gitmeden bi uğrayayım dedim nasılsınız bakalım.ben şimdi heyecanlıyım acaba çatladımı diye.ama bence çatladı.bakalım ğrogesstan vercekmi yine....ya inşallah bu liste ve temmuz ayı hepimize uğurlu gelcek. benim 6.hissim kuvvetlidir.hadi bkalım sonra görüşürzzzz

Kizlarr ya kafayi yicem ben geçen ay gonaphene kulandim ve adetim düzenli olsun diye cyclo-prognova kullaniyorum ilacim ayin 2sinde bitti 3 gün içinde adetin gelir dediler hala tik yok cumartesi test aldim yaptim negatif çikti acaba gonaphene kistmi yapti kist olduysa eğer adetim gelmez mi?

merhaba arkadaşlar birgün açmadım listemiz kapanmış yeni listemiz hayırlı uğurlu olsun inşallah temmuzda hepimiz hamile kalırız bugün benim dört günüm geçiyor inşallah hamileyimdir ilk sizlerle paylaşacağım mutluluğumu herkese sevgiler

mavişcim zaten klomen türü ilaçlar gecikme yapabiliyor diye biliyorum,dur bakalımbirkaç gün daha sabret en başında kist falan diye düşünme kötüsünü..bende 1 yıl çektim adet düzensizliği yumurtlama tembelliğinden dolayı..öyle aylar olduki farlutal türü ilaçlarla bile sökülmedi adetim..bu ay ilk klomeni denedim..3 ay önce cycloyu bende kullandım,ilk ay 4.gün geldi,2. ve 3. ay gelmedi,lekelenme oldu sadece..bütün testlerde negatifti ve kistte yoktu..olabiliyor yani..sıkma canını canım üzülme..

merhaba cyclo-prognova yı bende senelerdi kullanırım birgün bile günüm geçmez hap biter üçüncü gün hastalanırım kaç günün geçti bilmiyorum ama bir doktora görün canım :teselli:

canim yüreğime su serptin inş.dediğin gibidir adetimin 12.günü yumurtama bakildi 14 mm dedi doktor çatlatma iğnesi falan vermedi ama birde zaten glikofen ve cycloyu verdi adetin cyclo bitince bi kaç gün içinde gelir dedi 5 gün oldu yok

07.07.08 itibariyle listemiz

****************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARIN LİSTESİ*************
AZEERDAL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::BEKLEMEDE::::::?????::::::
EMİNEKAYA:::::::::::::::::::::::::::::::3 TEMMUZ::::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
OelfidaO :::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::7 TEMMUZ
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ
ROSEM ::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 TEMMUZ
GÜLCEZA::::::::::::::::::::::::::::::::::10 TEMMUZ
DESİRE:::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 TEMMUZ
KIRMIZIBEYAZ:::::::::::::::::::::::::::11 TEMMUZ
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMUZ
GURBET GELİNİ ::::::::::::::::::::::::12 TEMMUZ
CAM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMUZ
PAPATYAAAA ::::::::::::::::::::::::::13 TEMMUZ
AYISIGI44::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ
MAYSİMİRNA ::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ
ZYNP1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ
YAS23:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 TEMMUZ
NESEMESE:::::::::::::::::::::::::::::::19 TEMMUZ
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZ
BASAK35 ::::::::::::::::::::::::::::::::::27 TEMMUZ
NESLİHAN RONA::::::::::::::::::::::::??????????
MAVİŞ83::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????? ????
JAPANGIRL::::::::::::::::::::::::::::::::???????? ??
FİLİZİM::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::30 TEMMUZ
SUDENAZ222 ::::::::::::::::::::::::::::31 TEMMUZ
FUSFULU:::::::::::::::::::::::::::::::::::4 AĞUSTOS

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BEYAZBULUT::::::::::::::::::::GONAPHENE
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::KLOMEN

******************** HAZİRAN HAMISLERİ**********************
BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN

Son düzenleme:
kızlar ben geldim.ama biraz aklım karıştı.doktor yumurtam çatlamışmı diye vajinal ultrason ile baktı.yumurta sıvısı dışarda ama yumurta hafif çatlamış dedi.tam deil dedi. bi de yıldız gibi bi işaret görünürmüş çatlayınca ama sıvı dışarda olduğundan yumurtan çatlamış ama kendini onarmış olabilir dedi.gebe kalmaya engel değil.1 -2 çalışma daha yap dedi.yani yumurtasında böle bişeyle karşılaşan oldumuki??? doktor dediki bende çok merak ettim şimdi.hadi hayırlısı dedi.progestan verdi.ama korkma yumurta hücrelerin dışarı çıkmışlar yoksa bu sıvı olmaz dedi.kurcaladı durdu.nasıl canım yanda anlatamam.ayyy ya çok aklım karıştıııı...

kız ben bir haftadır bundan kafayı yiyiyomya..çatlamış sanırım falan diye 10 dk kurcalayıp durdu,sonrada yolladı,kapıdan çıkarken bile hala soru soruyodum ben:1rolleyes:
susturdu beni,çatladı işte ama sen yinede 4 gün ilişki yap,garantiye alalım dedi..ama benim ısı hala çatlamadı gibi...bir tane daha vardı büyümesi 16mmde duran ona hiç bakmadı bile..iğneye gerek yok dedi..progestan falanda vermedi..yani en azından seninki çatlamış demiş ve sıvıyı görmüş..tam çatlamadıysada 1 güne çatlar,bence 2 gün daha ilişkiye girin garanti olsun..endişelenme kuzum hayırlı haberlerle geldin işte..

Ayy canim yaa burdayim ben ama senin anlattiklarini ilk defa duydum herkesin derdi farkli offf offf

ya bu daoktor her ay moralimi bozcak biş iilla buluyo işte.napim değiştirmek de istemiyom.herşeyimi biliyo.ilgili alakalıda ama işte sinir yaaaa.sıvı dışardaysa gebeliğe engel yokmuş.sıvım dışarda yani yumurta önce çatlamışşş.ama şimdi kesinn olarka bişe deiyemedi.yani ilk önca çatlamış sıvı ve yumurta hücreleri dışarı çıkmışşşş.ama yumurta çatlarken kanama olurmuş içerde işte bu da iz yapaarmışşş ama bende o izi göremedi net.
delimi ne kurcalayıp durdu nasıl canım yandı anlatamam sana .bi iki kez daha ilişki dedi.bakalım.ama eşime çaktırmıcam .sanki iş gibi oluyo bildiği zaman spontane gelişmiş gibi yapcam.böle işte.:uhm:

yaa canlarımm ben günün sorusunuda sorayımda hergüne bir tane..kırmızıbeyaz öldürcek artık beni rahat ol diye ama napıyım takılıyo aklıma...
semayada doktor progestan verince iyice takıldım..ben şu ısıya taktımya acayip araştırdım artık yurtdışında yazılan makaleleri bile okudum yani..,çatladıktan sonra o ısı artışını sağlayan progesteron hormonuymuş,rahim zarını kalınlaştırmak için adet gününe kadar progesteron hormonu salgılanıyomuş..
benim her gittiğim doktor rahim zarın çok ince,progesteronda eksiklik var dedi..ama benimki doğal olsun ilk deneme diye yazmadı ilacı sinir..Kötü Kazen
1 hafta geçti çatladı denilmesinden ama ben alıp kullansammı ki şu progesteron hormonu ilacını..offfff başınızı ağrıttım yine kusura bakmayın..

ay canım ya seninkide niye öle yapıyoki ben valla geçen ay bi azarladıydm ondan sonra aramız bi ii bi ii sorma.benim geçen ay yumuş geç büyüdü.bana dediki ayyy senin yumuş büyümücek ama sen yinede 3 gün sonra bidaha gel ilaça tepki vermiyosun.çalışmıyo yumurtalık heralde gibi bişe söledi.ben 3 gün perişan oldum.ağla ağla.sonra gittiğimde 19mm di ya.büyümüşşşş.dedimki siz benim neler yaşadığımı biliyomusunuz şu 3günde.ilacın etkisi deva ediu-yoda madem ne diye sölenmiyon dedim.hangi hakla dedim.zaten git gel psikolojim bozuldu bi daha üslubunuza dikkat edin dedim.ben cahil bilgisiz anlamıcak biri olsam söleme ama sorunca açıkla ama dim,i

e canım bende salı çatlattım biliyosun daha bugün başladım al kullan 10gün 1 akşam bi sabah oral yoldan
nolurki ne zararı var anlamadım.al kullan reçetesiz veriliyosa.. geçen ay vermişmiydi kalan yokmu hiç
:uhm:

canım bu ay benim ilk klomen..o yüzden ilk seferde herşey doğal olcakmış,birine giderim olmaz böyle aşılama,tüp bebek der,biride doğal olcak diye delirir..valla yok bende şans falan..tatlım o sıvıyı gördüyse o çatlayınca çıkıyo zaten bide spermle döllenecek olan o içinden çıkan sıvıdaki hücre,o yüzden sıkma canını,eminim bu konuda..herşey allahtan tabiki ama..
ya canım ben dün senin misafirin var diye saat başı kontrol ettim listeyi..en son bu sabah güncelledim ama pek iyi olmadı sanırım,ee ilk deneyim ancak bu kadar..sende bakabildiğin zamanlar bir listeyi kontrol et ben yoksamda devamlı güncel olsun..kırmayalım listeye girmek isteyen arkadaşları...öptüm..

taamam cicim canım doktorunu değiştirme sürekli ya.ii deil.bende benimkini pek sevmiyom kaba konuşuyo ama işte.şimdi başka doktora gidersem başka şeyler dicek aklım karışcak valla.evlendiğimden beri aynı doktor...

merhaba kızlar ne oldu eski konumuz kapanmış malum yoktum?semacım sen devam ediyorsun neyseki sabah bankada işim vardı halledip çıktım birkaç dakika sonra sag kasıgımda çok fena agrı oldu zannetim içimden birşeyler kopuyor yarın sabah gidicem yumurtalık kontrolüne sol tarafımda olmuyor sadece sagda oluyor yumurta sizce erken çatlamış olabilirmi sagolsun dr fazla birşey anlatmıyor akşama çalışmalara başlamak lazım neolur neolmaz bakarsınız tutururuz degilim aaah umut dünyası ne yapalım degilmi arkadaşlar.

07.07.08 itibariyle listemiz

****************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARIN LİSTESİ*************
AZEERDAL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::BEKLEMEDE::::::?????::::::
EMİNEKAYA:::::::::::::::::::::::::::::::3 TEMMUZ::::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::: :
OelfidaO :::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::7 TEMMUZ
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ
ROSEM ::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 TEMMUZ
GÜLCEZA::::::::::::::::::::::::::::::::::10 TEMMUZ
DESİRE:::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 TEMMUZ
KIRMIZIBEYAZ:::::::::::::::::::::::::::11 TEMMUZ
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMUZ
GURBET GELİNİ ::::::::::::::::::::::::12 TEMMUZ
CAM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMUZ
PAPATYAAAA ::::::::::::::::::::::::::13 TEMMUZ
AYISIGI44::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ
MAYSİMİRNA ::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ
ZYNP1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ
YAS23:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 TEMMUZ
NESEMESE:::::::::::::::::::::::::::::::19 TEMMUZ
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZ
BASAK35 ::::::::::::::::::::::::::::::::::27 TEMMUZ
NESLİHAN RONA::::::::::::::::::::::::??????????
MAVİŞ83::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????? ????
JAPANGIRL::::::::::::::::::::::::::::::::???????? ??
FİLİZİM::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::30 TEMMUZ
SUDENAZ222 ::::::::::::::::::::::::::::31 TEMMUZ
FUSFULU:::::::::::::::::::::::::::::::::::4 AĞUSTOS

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BEYAZBULUT::::::::::::::::::::GONAPHENE
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::KLOMEN

******************** HAZİRAN HAMISLERİ**********************
BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…