semaciim misafirleri atlatmissin gecmis olsun
konuyudu devralman iyi olmus ortada kalmamisiz emegine saglik canim
insallah bol hamis cikar
sudenazciim sende uzulme onumuzdeki ay insallah olur yeni ay yeni umut
bu arada benim safak 5 hayirlisi olur insallah
Kizlarr ya kafayi yicem ben geçen ay gonaphene kulandim ve adetim düzenli olsun diye cyclo-prognova kullaniyorum ilacim ayin 2sinde bitti 3 gün içinde adetin gelir dediler hala tik yok cumartesi test aldim yaptim negatif çikti acaba gonaphene kistmi yapti kist olduysa eğer adetim gelmez mi?
mavişcim zaten klomen türü ilaçlar gecikme yapabiliyor diye biliyorum,dur bakalımbirkaç gün daha sabret en başında kist falan diye düşünme kötüsünü..bende 1 yıl çektim adet düzensizliği yumurtlama tembelliğinden dolayı..öyle aylar olduki farlutal türü ilaçlarla bile sökülmedi adetim..bu ay ilk klomeni denedim..3 ay önce cycloyu bende kullandım,ilk ay 4.gün geldi,2. Ve 3. Ay gelmedi,lekelenme oldu sadece..bütün testlerde negatifti ve kistte yoktu..olabiliyor yani..sıkma canını canım üzülme..
Ayy canim yaa burdayim ben ama senin anlattiklarini ilk defa duydum herkesin derdi farkli offf offf
kız ben bir haftadır bundan kafayı yiyiyomya..çatlamış sanırım falan diye 10 dk kurcalayıp durdu,sonrada yolladı,kapıdan çıkarken bile hala soru soruyodum ben:1rolleyes:
susturdu beni,çatladı işte ama sen yinede 4 gün ilişki yap,garantiye alalım dedi..ama benim ısı hala çatlamadı gibi...bir tane daha vardı büyümesi 16mmde duran ona hiç bakmadı bile..iğneye gerek yok dedi..progestan falanda vermedi..yani en azından seninki çatlamış demiş ve sıvıyı görmüş..tam çatlamadıysada 1 güne çatlar,bence 2 gün daha ilişkiye girin garanti olsun..endişelenme kuzum hayırlı haberlerle geldin işte..
yaa canlarımm ben günün sorusunuda sorayımda hergüne bir tane..kırmızıbeyaz öldürcek artık beni rahat ol diye ama napıyım takılıyo aklıma...
semayada doktor progestan verince iyice takıldım..ben şu ısıya taktımya acayip araştırdım artık yurtdışında yazılan makaleleri bile okudum yani..,çatladıktan sonra o ısı artışını sağlayan progesteron hormonuymuş,rahim zarını kalınlaştırmak için adet gününe kadar progesteron hormonu salgılanıyomuş..
benim her gittiğim doktor rahim zarın çok ince,progesteronda eksiklik var dedi..ama benimki doğal olsun ilk deneme diye yazmadı ilacı sinir..Kötü Kazen
1 hafta geçti çatladı denilmesinden ama ben alıp kullansammı ki şu progesteron hormonu ilacını..offfff başınızı ağrıttım yine kusura bakmayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?