Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Ilk defa gonaphene kullanmiştim bugün hemen olur hamişlik saniyodum ama malesef hamiş olmamamin yanisira bide adetimin hala gelmemesi beni çildirtiyo

Ilk defa gonaphene kullanmiştim bugün hemen olur hamişlik saniyodum ama malesef hamiş olmamamin yanisira bide adetimin hala gelmemesi beni çildirtiyo

canım durumunu birz daha açıklasan daha ii olur.ben sorim sen cevapla?ilacı doktor kontrolündemi alıyosun?son adet tarihin neydi.tahlilin kan tahlilimiydi?

Doktor Kontrolünde aliyorum canim son adet tarihim 7 hazirandi adetimin 5.gününden itibaren ilk defa gonaphene kullandim bunun yanisira glukofen ve adet düzenleyici cyclo kullaniyorum idrar testi yaptim cumartesi günü ama çikmadi fakat adetimde hala gelmedi adet düzenleyiciyi kullandiktan sonra bi kaç gün içinde gelir dedi ilaç biteli 5 gün oldu ama hala gelmedi beklenen adet tarihimde ayin 3 üydü

canım benim idrar testi adet gününün geçmesinde 1 hafta fala sonra kesin cevp verir.bence doğum kontrol hapıda bitti ve hala adet olmadıysan hamiş olabilirsin .ama doğunm kontrol ilaçlarından en geç 1 hatfa sonra adet oluyosun yani daha olabilrsin.bence bi kaç gün daha bekle bi kan testi yyaptırr.regl tarihin ne bu ay yani hangi gün olmalıydınnnn:uhm:

temmuzun 3 yada 4 ünde adet olmam gerekirdi gerçi doktor 3 gün içinde falan olursun demişti ama bu ilaci kullananlari okuyorum 1 hafta sonrada adet olanlar varmiş

arkadaslar merhaba

bu ayda hamile kalamassam onumuzdeki ay itibari ile bu ilaclardan bende kulanmaya baslayacagım. mujdeli haberlerinizi bekliorum simdilik.

Bide adetimin 12.gnü yumurtama baktirmiştim 14 mm demişti doktor ama çatlatma iğnesi falan vermedi

Bide adetimin 12.gnü yumurtama baktirmiştim 14 mm demişti doktor ama çatlatma iğnesi falan vermedi

canım ondan geç hastalanabilirsin.yumurtan en az 18 19 olmalıki çatlasın.ondan beklemiştir doktorun belki geç çatladı yumurtan ondan adet olamadın.canım hamiş de olabilirsin.ya dediğim gibi yarında olmazsan kan testi yaptırrr..elinden geldiğince düşünmemeye çalış zor ama deneŞeniz

canim 12.gün yumurtam 14mm ise 14.gün 18mm felan olmamişmidirki peki geç çatladiysa geçmi adet olurum

canim 12.gün yumurtam 14mm ise 14.gün 18mm felan olmamişmidirki peki geç çatladiysa geçmi adet olurum

tabiki olabilir cicim ben geçen ay 3üncü kontrolümde büyümüştü.tabiki yumurtan geç çatlarsa geç adet olursun diye biliyorummmm.canım gerçekten adetini düşünme belki hamişsin dimi ama?????

07.07.08 itibariyle listemiz

****************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARIN LİSTESİ*************
AZEERDAL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::BEKLEMEDE::::::?????::::::
EMİNEKAYA:::::::::::::::::::::::::::::::3 TEMMUZ::::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::: :
OelfidaO :::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ
ROSEM ::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 TEMMUZ
GÜLCEZA::::::::::::::::::::::::::::::::::10 TEMMUZ
DESİRE:::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 TEMMUZ
KIRMIZIBEYAZ:::::::::::::::::::::::::::11 TEMMUZ
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMUZ
GURBET GELİNİ ::::::::::::::::::::::::12 TEMMUZ
CAM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMUZ
PAPATYAAAA ::::::::::::::::::::::::::13 TEMMUZ
AYISIGI44::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ
MAYSİMİRNA ::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ
ZYNP1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ
YAS23:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 TEMMUZ
NESEMESE:::::::::::::::::::::::::::::::19 TEMMUZ
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZ
ESRAKO....................................25 TEMMUZ
BASAK35 ::::::::::::::::::::::::::::::::::27 TEMMUZ
NESLİHAN RONA::::::::::::::::::::::::??????????
MAVİŞ83::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????? ????
JAPANGIRL::::::::::::::::::::::::::::::::???????? ??
FİLİZİM::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::30 TEMMUZ
SUDENAZ222 ::::::::::::::::::::::::::::31 TEMMUZ
FUSFULU:::::::::::::::::::::::::::::::::::4 AĞUSTOS
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::6 AĞUSTOS
**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BEYAZBULUT::::::::::::::::::::GONAPHENE
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::KLOMEN

******************** HAZİRAN HAMISLERİ**********************
BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN

Son düzenleme:
canım pes etmek yok.üzülmemek elde değil ama yeni ay yeni ümitler değilmi?yeni adet tarihin ne 1 ay sonramı?

haklısın cnm üzülmemek elde değil ama bi faydasıda yok.bu ay tedaviye gitmicem doktorumu arıcam çünkü şehir dışında olucaz.bir ay da olsa ara verip dinlenmek iyi gelir inş.eşimle bana.bu ay yazmayalım istersen cnm ama her ay umuttur tarihimde 6 ağustostur.

canlarım,maysi,fusfulu,sema,maviş,kadriye,,,,,,,,hadi tek tek saymıyayım....gönül dostlarım,kader arkadaşlarım....sabah açıp yazılarınız takip ettim......
sonra eşim oyun oynuyor...gönderip,telefon görüşmelerim sonrası tekrar bakıyorum...neler var tedavilere devam....
allah herşeyin sebebini yaratmış.............
doktorlarımızda bu sebeplerden biri...........
ama iyi ,ama
aklınıza uymayan da olsa tıp ba güvenicez.....
çok fedakarlık yapıyorsunuz...bebek lerinize kavuşaçaksınız elbette...
şunu da belirtmeliyim ki gonaphene -bu benim fikrim-klomen e göre daha fazla kist yapabiliyor...ve adeti daha geçiktiriyor..........tecrübe ve duyumlarım bu yönde........

canlarım,maysi,fusfulu,sema,maviş,kadriye,,,,,,,,hadi tek tek saymıyayım....gönül dostlarım,kader arkadaşlarım....sabah açıp yazılarınız takip ettim......
sonra eşim oyun oynuyor...gönderip,telefon görüşmelerim sonrası tekrar bakıyorum...neler var tedavilere devam....
allah herşeyin sebebini yaratmış.............
doktorlarımızda bu sebeplerden biri...........
ama iyi ,ama
aklınıza uymayan da olsa tıp ba güvenicez.....
çok fedakarlık yapıyorsunuz...bebek lerinize kavuşaçaksınız elbette...
şunu da belirtmeliyim ki gonaphene -bu benim fikrim-klomen e göre daha fazla kist yapabiliyor...ve adeti daha geçiktiriyor..........tecrübe ve duyumlarım bu yönde........

arkadaşlar merhaba ben şimdi doktordan geldim geçen ay yumurtlama olmamıştı doktor doğ.kontrol hapı vermişti şimdi de hiç muayne etmeden klomen verdi fisfisfisadetimin 5.günü başlıycakmışım sabah akşam.adetin 13.günü tekrar çağırmıştı fakat ben 13.gün şehirdışında olacağım doktoru aradım söledim o da önce acaba iptal mi etsek dedi sonrada o zamn 15. günü gel dedi eşimin de sperm sayısını ölçtürmsini istedi kızlar acaba 15 günü gitmem bi problem oluştururmu:uhm:klomen kullananlar biliyosanız biraz bilgilendirirmisiniz benia.s.

ben geldim canlarım.merhabalar.kırmızıbeyazcım yazdıklarımı okudunmu bilmiyom ama bi oku önceki 1 2 sayfada bugün doktora gittim ya onla ilgili ne diyosun bu konu hakkında cicim ya bişe sölesen rahatlicam belki.hadi tatlım ya okuda bana bi yaz.arada kaldım.çelişkideyim

canım ben kısaca benim tedavimden bahsediyim.adetimin 3ncü günü vajinal ultrasonla kontrol.5.gün günde 2 tane klomen.sonra 13ncü günden başlayıp.yumurtaların kontrolü 18mm den büyük olunca pregnyl veya ovitrelle (çatlama iğnesi) ile çatlatma.sonra iğneden 30-36 saat arası ilişki başlayıp gün aşırı ilişki.sonra iğneden 4-5 gün sonra tekrar vajinal ultrasonla yumurta kontrolü çatlamışmı diye.sonra eğer çatlamışsa progestan oral günde 2 tane 10gün kullanılıyo.sonrası adet olursam başa dönüp aynı şeyler.eğer progestan bittikten 10gün sonra hala hastalanmamışsan hamişsin dedi.ve bebişiyani keseyi görmek için tekrar doktora ama ben henüz bunu yaşayamadımmmmm:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…