SEMA cım.demek istediğim,,doktorun iyi görmüş sonucu.1-2 gün daha sıvıdan sebep umutlanmış.ilişki takvimi önermiş yine...bu da her an herşeyin olabileceği anlamına gelir.
o da allahın izniyle...........
aman aman sakın SEMACIM...çalışmalarla ilgili olduğunu o na nasıl bahsetmezsin bilemiyorum çünkü doktorun söylediklerini anlatacaksın ya.
bak hayatım şöyle yapsan olmaz mı bi tanem.anlat ta o kısım sana kalsın....
inan sende çıkart aklından.bil ma psikoloji uygula kendine
şu 3 günü değerlendir...yada 1-2 gün herneyse...
eşini sen iste sadece kendin için hadi güzel kardeşim olur mu?
kızlar mrb bende adet olduktan sonra gonaphene başlıyacam +çatlatma iğnesi olucam... ama kafam karıştı acaba gonaphene mi daha iyi klomenmi sanki klomen daha iyi klomenle daha çok hamile kalan olmuş bana mı öyle geliyor... sizlerin fikirlerini de alabilrmiyim kızlar....
merhaba kızlar kontrolüm vardı sagolsun dr bilgi vermekten aciz bir adam sadece evet folikiüller oluşmuş günaşırı ilişki dedi boyutlarını sordum birtanesi 11 mm biraz daha büyükde var dedi sayısını söylemedi buay ilaçla tedaviyi bitirdi artık aşılama yaptırırsın başka merkezde çünki tüp bebek merkezleri daha deneyimliymiş neyse bakalım ilişkiye devam edelim belki olur degilmi kızlar ısı ölçümü yapıyordum sabah heycandan unuttum
maysimirna canım sana bişiy soracağım bu üstüne görme nasıl oluyor bilgin varmı benim bu açık kahverengi lekelenme üstüne görme olabilirmi? yada kendimi kandırmayayım sanırım adet oluyorum offff ya gonapheneyle hemen hamile kalacağımı sanıyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?