sakın canım, hiç merak etme erecekişn muradına sakın üzülme Allahın bir bildiği vardır, o doğru zamanı bilir, bizim aklımız ermez. Herşeyin hayırlısı, daha zor şeyler yaşayan arkadaşlarımız var onu bırak daha ne acılar var hayatta. Sabır... Takma kafana bu kadar, oluruna bırak zaten olacak inan bana.içimdeki ağlama isteğini anlatamam ve ağlayacağım sonra uyuyacağım.iyi geceler umarım kimsenin moralini bozmamışımdır.
burdayım canım bugün sabahtan okuldaydım öğleden sonrada misafir vardı ama ara ara okudum sizleri sadece yazma fırsatım olmadı.canım gözün aydın inşallah hep güzel haberler alırsın.bu arada belim çok ağrıyor adet belirtisi çünkü hep belim ağrır adet olmadan.neyse bebeğinin cinsiyetini öğrenir öğrenmez haber ver ilk hediyesini ben almak istiyorum.uygun gördüğün bir adresi verirsen kargolarım.senin adına çok mutluyum.
çok doğru bunların hepsini biliyorum çevremdede daha zor durumda olanlar var zaten ama bile bile üzülüyorum.çok istiyoruz allah ım dualarımızı kabul eder inşallah.ama insan hisseder ben kesin hamile değilim yani buu ay için ümidim yok.aslında çok iyi çalıştık 1 gün aksadı ama ben adetimin geleceğinden %100 eminim.hatta %200 emin olmak için pazartesi kan tahlili yaptırıcam sonrada rahat rahat 8 ocağın gelmesini bekleyeceğim.bu arada günaydınlar hayırlı sabahlar.canım çok naziksin gerçekten benim için en büyük hediye sizlerinde buradan hamileyim diye hykırmanız olucak emin olabilirsin
bel agrısına gelince hemen adete yorumlama tatlım benim bebegimi ögrendigim güne kadar adet belirtileri vardı ama ısı ölçümü yapıyordum ısım yüksekti birde memişlerde dolgunluk vardı bu bende normal birşey degildi hele test yaptıgım gün kasık agrısıyla uyandım eyvah gelicek dedim ama bebişim geldi pozitif düşün buay olmassa sonraki ay gelir bebişte yeterki kafana takmamaya çalış kaydirigubbakcemile3
çok doğru bunların hepsini biliyorum çevremdede daha zor durumda olanlar var zaten ama bile bile üzülüyorum.çok istiyoruz allah ım dualarımızı kabul eder inşallah.ama insan hisseder ben kesin hamile değilim yani buu ay için ümidim yok.aslında çok iyi çalıştık 1 gün aksadı ama ben adetimin geleceğinden %100 eminim.hatta %200 emin olmak için pazartesi kan tahlili yaptırıcam sonrada rahat rahat 8 ocağın gelmesini bekleyeceğim.bu arada günaydınlar hayırlı sabahlar.
evet canım 1.5 yıldır benimde.senin söylediğin gibi sorun da yok.ama olmuyor rabbim hayırlı zamanı nı bekliyor muhakkak ama insanoğlu hep istiyoruz.acaba çocuk ta olduktan sonra ne düşüneceğiz hep merak ediyorum.bende bu ay klomen kullandım 23 aralıkta pregnly oldum.ben gelecek aya sakladım tüm ümitlerimi.inşallah bu ay bol bol hamiş haberi alırız sizlerden.günaydın ebrunisa, valla ne diyeceğimi bilemiyorum, benim de 1,5 yıldır her ay hayal kırıklığı, bir de bizim bi sorunumuz yok düşün bişey olmamasına rağmen olmuyo, ben geçen ay başladım klomen ve pregnyl e geçen ay hamile olduğumdan o kadar emindim ki ama maalesef sonuç yine hüsran oldu. bu ay pek ümitli değilim ama yine de ümitsiz olmuyo bu ay doktor iğneden sonra 3 gün ilişki dedi ama biz 1 kere yapabildik hayatımızı çok olumsuz atkilenmeye başladı artık o kadar çok üzülüyorum ki yani yazılı soruları hazırlamam gerekiyo ama bir türlü kafamı toparlayıp oturamıyorum.....:çok üzgünüm:
geçen yıl 23 kasımda evlenen bir arkadaşım vardı dün o doğum yaptı aslında çok mutlu oldum ama bilinç altımda benim niye olmadı diye basit bir kıskançlık söz konusu canım sıkkındı biraz.ama şimdi iyiyim.yanlış anlaşılmasın sakın tabi kimin ne zaman olacağı belli olmaz ama insanın biran içi gidiyor.ama bunada şükür diyorum.
Başak çok teşekkür ederim iyi dileklerin için sen şimdi içinde çok masum bir canlı taşıyosun Allah dualarını geri çevirmez bize dua etmeye devam et neolur. öpüyorum seni ve kızını inan senin için beyazmelek için ve diğer hamile arkadaşlar için çok mutluyum burdan her hamile haberi aldığımda sanki ben hamile kalmışım gibi yüzümde güller açıyo çok seviniyor ve heyecanlanıyorum...a.s.ebrunisa gibi bende bebk istemeye başladıgımızda çevremdede bebk isteyen tanıdıklarım vardı hepsi hamile kaldı ve dogum yaptı nerdeyse 7 aylık oldu bebekler bende içimde hep bir üzüntü yaşardım acaba benim neden olmuyor diye hep dua ettim allah hayırlısını ver diye tam ümidimi kaybettigimde bebk fikrini 1 sene ertelemeye karar vermişken süpriz yaptı yavrum bana ama benimle beraber hep kızımda dua ederdi allahım izin verde kardeşim gelsin diye belkide kızımın dualarını kabul etti allahım birde şuna inanıyorum herşeyin vakti zamanı varmış rabbim ol deyince oluyormuş kızlar umudunuzu kaybetmeyin dualarım sizinle
reglim 8 ocak iğnenin etkisiyle değişirse bilmiyorumbenimde okulda iki öğretmen arkadaşım hamile hem de biri bu ay ilk defa öylesine denediler ve söylemesi ayıp ben altta değildim dedi (kusura bakma bu kadar açık yazıyorum)
sadece korunmadık dedi ve şimdi hamile herkese dileğim Allah herkese sağlıklı bebişler versin ama ne yalan söyleyim ben de çok kıskandım onu :bbo: senin reg günün ne zamandı canım?
mehtapcım canım klomen kullandıgın için yumurtalıkların uyarılıp fazla yumurta oluşumu oluyor adetin ikinci günü büyümeye başlıyorlar ve çatlayıp döllenene kadarda bu kasık agrıları oluyor canım belki bir tarafında birden fazla yumurta oluşumu vardır sancılarının şiddeti ondan olabilir canım bu sadece benim tahminim umarımda dogrudur ne kadar yumurta olursa şansın o kadar yüksek olur inşallah göemüş oldugun adet son adetindir
3 yıldır tüp bebek hariç bir takım ameliyatlar ilaçlar her yolu deneyipte hamile kalamayan bir arkadaşım vardı her an yanında oldum olamadığım zamanda telefonla destek oldum şimdi 4 aylık hamile ve beniunuttu.insanın en çok gücüne giden bu oluyor.eğer birgün hamile kalırsam hiçbiryerde boş konuşmayacağım çünkü çocuk sahibi olamayan ne insanlar var kimileride varki eşini ikna edipte doktora bile gidemiyor.ebrunisa gibi bende bebk istemeye başladıgımızda çevremdede bebk isteyen tanıdıklarım vardı hepsi hamile kaldı ve dogum yaptı nerdeyse 7 aylık oldu bebekler bende içimde hep bir üzüntü yaşardım acaba benim neden olmuyor diye hep dua ettim allah hayırlısını ver diye tam ümidimi kaybettigimde bebk fikrini 1 sene ertelemeye karar vermişken süpriz yaptı yavrum bana ama benimle beraber hep kızımda dua ederdi allahım izin verde kardeşim gelsin diye belkide kızımın dualarını kabul etti allahım birde şuna inanıyorum herşeyin vakti zamanı varmış rabbim ol deyince oluyormuş kızlar umudunuzu kaybetmeyin dualarım sizinle
canım pazartesi yaptırıcam ama eşimin gelmesini bekliyorum bir ihtimal bugünde olabilir.ama akşam haberleşiriz eve akşam döneceğim sonucu şimdiden vereyim. 0.1 eminim.öptüm sizleri.merhaba kızlar nasılsınız ben çok mutluyum bebişimin kesesini gördük 5 haftalık olmuş 10 gün sonrada kalp atışını duymak için gidicem allahın izniyle. sizler nasılsınız varmı yeni hamiş haberleri bu arada ebrunisa ne alemdesin kan testini ne zaman yaptıracaksın hadi kızlar 2009 uğurlu gelsin hepimize hamişler çoğalsın allahım sen isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?