Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

içimdeki ağlama isteğini anlatamam ve ağlayacağım sonra uyuyacağım.iyi geceler umarım kimsenin moralini bozmamışımdır.
sakın canım, hiç merak etme erecekişn muradına sakın üzülme Allahın bir bildiği vardır, o doğru zamanı bilir, bizim aklımız ermez. Herşeyin hayırlısı, daha zor şeyler yaşayan arkadaşlarımız var onu bırak daha ne acılar var hayatta. Sabır... Takma kafana bu kadar, oluruna bırak zaten olacak inan bana.

canım çok naziksin gerçekten benim için en büyük hediye sizlerinde buradan hamileyim diye hykırmanız olucak emin olabilirsin
bel agrısına gelince hemen adete yorumlama tatlım benim bebegimi ögrendigim güne kadar adet belirtileri vardı ama ısı ölçümü yapıyordum ısım yüksekti birde memişlerde dolgunluk vardı bu bende normal birşey degildi hele test yaptıgım gün kasık agrısıyla uyandım eyvah gelicek dedim ama bebişim geldi pozitif düşün buay olmassa sonraki ay gelir bebişte yeterki kafana takmamaya çalış kaydirigubbakcemile3

a.s basakcim kalp atislarini duymussun bebisinin ne mutlu zaman cabuk geciyor bir bakmissin kollarinda cennet kokulun.. butun hamile arkadaslarim ne olur bizede dua edin hamilelerin duasi kabul olurmus Allahim hayirlisiyla bizimde bebislerimize kavustugumuz gunleri goster yaarabbim AMiN :Saruboceq:

çok doğru bunların hepsini biliyorum çevremdede daha zor durumda olanlar var zaten ama bile bile üzülüyorum.çok istiyoruz allah ım dualarımızı kabul eder inşallah.ama insan hisseder ben kesin hamile değilim yani buu ay için ümidim yok.aslında çok iyi çalıştık 1 gün aksadı ama ben adetimin geleceğinden %100 eminim.hatta %200 emin olmak için pazartesi kan tahlili yaptırıcam sonrada rahat rahat 8 ocağın gelmesini bekleyeceğim.bu arada günaydınlar hayırlı sabahlar.

günaydın ebrunisa, valla ne diyeceğimi bilemiyorum, benim de 1,5 yıldır her ay hayal kırıklığı, bir de bizim bi sorunumuz yok düşün bişey olmamasına rağmen olmuyo, ben geçen ay başladım klomen ve pregnyl e geçen ay hamile olduğumdan o kadar emindim ki ama maalesef sonuç yine hüsran oldu. bu ay pek ümitli değilim ama yine de ümitsiz olmuyo bu ay doktor iğneden sonra 3 gün ilişki dedi ama biz 1 kere yapabildik hayatımızı çok olumsuz atkilenmeye başladı artık o kadar çok üzülüyorum ki yani yazılı soruları hazırlamam gerekiyo ama bir türlü kafamı toparlayıp oturamıyorum.....:çok üzgünüm:

evet canım 1.5 yıldır benimde.senin söylediğin gibi sorun da yok.ama olmuyor rabbim hayırlı zamanı nı bekliyor muhakkak ama insanoğlu hep istiyoruz.acaba çocuk ta olduktan sonra ne düşüneceğiz hep merak ediyorum.bende bu ay klomen kullandım 23 aralıkta pregnly oldum.ben gelecek aya sakladım tüm ümitlerimi.inşallah bu ay bol bol hamiş haberi alırız sizlerden.

geçen yıl 23 kasımda evlenen bir arkadaşım vardı dün o doğum yaptı aslında çok mutlu oldum ama bilinç altımda benim niye olmadı diye basit bir kıskançlık söz konusu canım sıkkındı biraz.ama şimdi iyiyim.yanlış anlaşılmasın sakın tabi kimin ne zaman olacağı belli olmaz ama insanın biran içi gidiyor.ama bunada şükür diyorum.

benimde okulda iki öğretmen arkadaşım hamile hem de biri bu ay ilk defa öylesine denediler ve söylemesi ayıp ben altta değildim dedi (kusura bakma bu kadar açık yazıyorum)
sadece korunmadık dedi ve şimdi hamile herkese dileğim Allah herkese sağlıklı bebişler versin ama ne yalan söyleyim ben de çok kıskandım onu :bbo: senin reg günün ne zamandı canım?

ebrunisa gibi bende bebk istemeye başladıgımızda çevremdede bebk isteyen tanıdıklarım vardı hepsi hamile kaldı ve dogum yaptı nerdeyse 7 aylık oldu bebekler bende içimde hep bir üzüntü yaşardım acaba benim neden olmuyor diye hep dua ettim allah hayırlısını ver diye tam ümidimi kaybettigimde bebk fikrini 1 sene ertelemeye karar vermişken süpriz yaptı yavrum bana ama benimle beraber hep kızımda dua ederdi allahım izin verde kardeşim gelsin diye belkide kızımın dualarını kabul etti allahım birde şuna inanıyorum herşeyin vakti zamanı varmış rabbim ol deyince oluyormuş kızlar umudunuzu kaybetmeyin dualarım sizinle

Başak çok teşekkür ederim iyi dileklerin için sen şimdi içinde çok masum bir canlı taşıyosun Allah dualarını geri çevirmez bize dua etmeye devam et neolur. öpüyorum seni ve kızını inan senin için beyazmelek için ve diğer hamile arkadaşlar için çok mutluyum burdan her hamile haberi aldığımda sanki ben hamile kalmışım gibi yüzümde güller açıyo çok seviniyor ve heyecanlanıyorum...a.s.

reglim 8 ocak iğnenin etkisiyle değişirse bilmiyorum

başakcım klomen veya benzeri bi ilaç kullanmıyorum şimdilik.bugüm 13. günüm p.tesi veya salı dr'a gidecem kısmetse.ilaç kullanmadığım halde bu kadar ağrı olurmu?akşamdan beri ayıptır söylemesi kasık ağrısı artık arkaya vuruyo.inşallah senin dediğin gibidir tatlım yumurtam fazladır,ve bu ay hayırlısıyla RABBİMİN izniyle hepimiz böyle oluruz:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:sonrada böyle:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaar.

3 yıldır tüp bebek hariç bir takım ameliyatlar ilaçlar her yolu deneyipte hamile kalamayan bir arkadaşım vardı her an yanında oldum olamadığım zamanda telefonla destek oldum şimdi 4 aylık hamile ve beniunuttu.insanın en çok gücüne giden bu oluyor.eğer birgün hamile kalırsam hiçbiryerde boş konuşmayacağım çünkü çocuk sahibi olamayan ne insanlar var kimileride varki eşini ikna edipte doktora bile gidemiyor.

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

02-01-09 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EMİNEKAYA:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
fındıkk kurdum 81:::::::::::::::::::::GONAPHENE
irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
ROSEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
BERAY:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
BAŞAK 35:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
beyz@:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::GONOPENE
maviş83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:

pushing::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:

************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR********************

ARALIK AYI LİSTEMİZ

elmas kahraman ::::::::::::::::::::::28 ARALIK ?????????
mavideniz:::::::::::::::::::::::::::::::::28 ARALIK ?????????
gamzeli :::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ARALIK ?????????
berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::.::30 ARALIK ?????????
duygumm:::::::::::::::::::::::::::::::::31 ARALIK ?????????
hayat70::::::::::::::::::::::::::::::::::::31 ARALIK ?????????

OCAK AYI LİSTESİ

reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK ?????????
polenss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK ?????????
arifeyvz :::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 OCAK
a.akilli :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 OCAK
NBNH :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
nazanorbay::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
papatyaaaa::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
seldafid:::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
ebrunisa::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
angell2008:::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
zeytinn79::::::::::::::::::::::::::::::::::9 OCAK
bernadette:::::::::::::::::::::::::::::::::9 OCAK
cerot::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 OCAK
black pearl::::::::::::::::::::::::::::::::11 OCAK
merseray :::::::::::::::::::::::::::::::::12 OCAK
GÜL84 :::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 OCAK
emell::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 OCAK
neyzen_x::::::::::::::::::::::::::::::::::13 OCAK
Sevgim21::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
sudeyoncaa:::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
reyyan89:::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 OCAK
ARZU38 :::::::::::::::::::::::::::::::::::15 OCAK
Mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::16 OCAK
vildan 83::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 OCAK
selinn_1687:::::::::::::::::::::::::::::::18 OCAK
umutlu 22::::::::::::::::::::::::::::::::::20 OCAK
nisan 13::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 OCAK
beyazbeyaz:::::::::::::::::::::::::::::::21 OCAK
nina55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 OCAK
interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 OCAK
Balsurat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 OCAK
gülücük:::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 OCAK
BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK
ceylan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK
ceylan83 ::::::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK
ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 OCAK
Karamelek-07::::::::::::::::::::::::::::30 OCAK

SUBAT AYI LİSTESİ

bumuyani :::::::::::::::::::::::::::::::::::3 SUBAT[/QUOTE]

SELAM KIZLAR, HIZLI OKUMA YAPTIM 2 GÜNDÜR GİREMİYORDUM NETE... İNŞALLAH DOĞRU YAZMIŞIMDIR. PUSHİNG İSİMLİ BİR ARKADAŞIMIZ KLOMENLE HAMİLE KALDIM BENİ EKLEYEBİLİRSİNİZ DEMİŞ. RANACIĞIMIN LİSTESİ ÜZERİNDEN ONU EKLEDİM.

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız ben çok mutluyum bebişimin kesesini gördük 5 haftalık olmuş 10 gün sonrada kalp atışını duymak için gidicem allahın izniyle. sizler nasılsınız varmı yeni hamiş haberleri bu arada ebrunisa ne alemdesin kan testini ne zaman yaptıracaksın hadi kızlar 2009 uğurlu gelsin hepimize hamişler çoğalsın allahım sen isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et

selam kızlar birkaç gündür siteye gitremedim bilg bozuktu umarım herşey yolundadır ve yeni bebiş haberleri vardır ben maalesef 31 aralıkta hastalandım yeni tarihim 1 şubat ama tedaviye ara vermeye karar verdik çünkü eger hamilelik olursa okulların açıldıgı zamana rastlıyor dogum ve oglum bu yıl okula başlayacak rabbim bilir ama galiba benden birkaç ay daha bebiş haberi yok.

canım pazartesi yaptırıcam ama eşimin gelmesini bekliyorum bir ihtimal bugünde olabilir.ama akşam haberleşiriz eve akşam döneceğim sonucu şimdiden vereyim. 0.1 eminim.öptüm sizleri.

mavişim gözünaydın tatlım bebişinin kesesini görmüşsün.hayırlısıyla pıt pıt atan minicik kalp sesinide duyar sağlıcakla

kucağınada alırsın annesii.darısı nerde bebiş isteyen varsa hepsinin başına inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah....
ebrunisa canım umutsuz olma inşallah görürsün çift çizgiyi bitanem..

Son düzenleme:
maviş gözünaydın canım,inşallah hayırlısıyla kucağına da alırsın bebeğini....
bu arada kızlar benim çok fazla kasık ağrılarım olmaya başladı,özellikle dün gece çok kötüydüm...bir de gece mide bulantısından uyuyamadım..ve sabah ta bulantı devam etii..kan testi yaptırmaya da çıkamadım,inşallah bunlar hamilelikle alakalıdır...

slm hanımlar regl oldum..... yeni tarihim 3 şubat. pazartesi doktora gideceğim... doktor adet gördükten sonra gel demişti....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…