selammm kızlar ben geldim...........
hemen size haberleri veriyim!
bugün doktora gittim. hala regl olamadım çünkü. tahliller vajinal ultrason falan derken özeti şu:
hamile değilim.
tahliller normal.
yumurtlıklar normal.
15mm yumuşum varmış........hihoyyyt
hemde kendiliğinden! :dance: allah ım inşallah büyür çatlar ve hamişlik yaşantıma başlarım!
aslında moralim çok bozuktu. sinirlerim alt üsttü rsmen. bugün birden doktora gideyim artık dedim. kısmet. yumurtayı görecekmişim demekki! kaydirigubbakcemile3
doktor progestan verdi. hamilelik de olsa etkilemez bu ilaç dedi. kullanan varmı? hamilelik olmazsa regl olacakmışım.... kızlarrrrr varmı kullanan?
yaaa ne olu bana bi akıl verin beklemek çok zor adet tarihim 12 ocak ama acaba şimdi kan testinde çıkarmı birde şunu sorucam geçen ay yumurtam 17. günümde çatladı (pregnyl ile ) iğneden 14 gün sonra hasta olunurmuş benim de öyle oldu ama bu ay 12. günümde vurduk çatlatma iğnesini eğer 14 gün sonra regl olacaksam 9 ocakta regl olcam yani her zaman çatlatma iğnesinden 14 gün sonra mı reg olunur bu doğrumu lütfen cevaplayı şimdiden teşekkürler
merseraycığım ben aralığın 2 sinde iğne olmuştum ama 20 sinde adet gördüm. yani bu 14 sonra adet olunacak denklemini bozuyor. birazcık sabret lütfen. hem daha nerden baksan 10 günün var. accık dayan be canımkaydirigubbakcemile2 allah gönlündeki muradı versin. Başakçığım tebrik ederim canım çok mutlu oldum inan. arayı uzatma arada bebişten haberler ver bize. kaydirigubbakcemile3
hadi hayatcığım umudumuz sensin. o kadar çalışmayla fazlasıyla hakettin sen bu bebişii.gamyoncuiremsu hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz. balsurat sendeki ağrılar normal canım. ben de mahvolmuştum taa ki adet görene kadar. bir de hamilelik belirtisi yapıyor kullandığımız klomen ve pregly ilaçları. hatta ben büyük ihtimalle hamileyimdir dedim ama değilmişim. ikinci ayım benim de klomende. yine aynı iştahsızlık var. ama karnım 5 aylık hamileymişim gibi şişiyor. klomen bir taraftan yumurtaları büyütürken bir taraftan da gebişliğe hazırlıyor sanırım bizleri:roflol:
burdayım canım bugün sabahtan okuldaydım öğleden sonrada misafir vardı ama ara ara okudum sizleri sadece yazma fırsatım olmadı.canım gözün aydın inşallah hep güzel haberler alırsın.bu arada belim çok ağrıyor adet belirtisi çünkü hep belim ağrır adet olmadan.neyse bebeğinin cinsiyetini öğrenir öğrenmez haber ver ilk hediyesini ben almak istiyorum.uygun gördüğün bir adresi verirsen kargolarım.senin adına çok mutluyum.kızlar ebrunisadan haberi olan varmı ?
23 aralıkta vuruldum belim ağrıyor benimki regl belirtisi inşallah seninki öyle olmazbende 25 Aralıkta vuruldum,belim ağrıyor benim son iki gündür.Test almamak için kendimi zor tutuyorum.Daha 8 gün oldu ama merak işte.Bir an önce öğreneyimde boşuna hergün umutlanmayım diyorum.Yok ben konya da okudum şu anda Boluda oturuyorum.
bende 25 Aralıkta vuruldum,belim ağrıyor benim son iki gündür.Test almamak için kendimi zor tutuyorum.Daha 8 gün oldu ama merak işte.Bir an önce öğreneyimde boşuna hergün umutlanmayım diyorum.Yok ben konya da okudum şu anda Boluda oturuyorum.
Evet erken ama merak kemiriyor beni,merakımdan performans notlarını giremiyorum kaç gündür kafamı toparlayıp.Benim adetimden önce belim falan ağrımaz,bir gün önce başım ağrır hafif sadece başka bir belirtisi yoktur aslında adetim.Ama klomenden kaynaklanan bir durum olabilir çünkü ilk defa kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?