Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Ben bu ay başladım canım. Biraz sersemlik yaptı bende, araba kullanmaya çekinir oldum. Hakkımızda hayırlısı olsun da...

yaaa ne olu bana bi akıl verin beklemek çok zor adet tarihim 12 ocak ama acaba şimdi kan testinde çıkarmı birde şunu sorucam geçen ay yumurtam 17. günümde çatladı (pregnyl ile ) iğneden 14 gün sonra hasta olunurmuş benim de öyle oldu ama bu ay 12. günümde vurduk çatlatma iğnesini eğer 14 gün sonra regl olacaksam 9 ocakta regl olcam yani her zaman çatlatma iğnesinden 14 gün sonra mı reg olunur bu doğrumu lütfen cevaplayı şimdiden teşekkürler

merseraycığım ben aralığın 2 sinde iğne olmuştum ama 20 sinde adet gördüm. yani bu 14 sonra adet olunacak denklemini bozuyor. birazcık sabret lütfen. hem daha nerden baksan 10 günün var. accık dayan be canımkaydirigubbakcemile2 allah gönlündeki muradı versin. Başakçığım tebrik ederim canım çok mutlu oldum inan. arayı uzatma arada bebişten haberler ver bize. kaydirigubbakcemile3

başak cım kalp atışlarını duymuşsun miniğin... gözün aydın canım... darısı bizlere inşallah.......

15mm yumurtam varmış başak... hala regl olmadım diye gittim. nerdeyse 2buçuk ay oldu ya... ama yumutam olmuş... doktor geç yumurtluyorsun demekki dedi... progestan verdi. hayırlısı canım ya...

bu yumuş büyür inşallah çatlar sonra spermle buluşurlar canım... yumurtam 15mm ya gelişmesi için yemem gereken bişey varmı? ne tavsiye edersiniz kızlar?

umutlu canım teşekkür ederim sabretmeye çalışıyorum, bakalım, Allah hepimize nasip etsin inşallaha.s. :Saruboceq:

inşallah canım dediğin gibidir... hakket iii çalıştık ama bakalım....Allahın dediği olur....

inşl canım.. ben 13 aralıkta iğne vurulmuştum....
sen konyada mı yaşıyor sun bende konyalıyım..

bende 25 Aralıkta vuruldum,belim ağrıyor benim son iki gündür.Test almamak için kendimi zor tutuyorum.Daha 8 gün oldu ama merak işte.Bir an önce öğreneyimde boşuna hergün umutlanmayım diyorum.Yok ben konya da okudum şu anda Boluda oturuyorum.

kızlar ebrunisadan haberi olan varmı ?
burdayım canım bugün sabahtan okuldaydım öğleden sonrada misafir vardı ama ara ara okudum sizleri sadece yazma fırsatım olmadı.canım gözün aydın inşallah hep güzel haberler alırsın.bu arada belim çok ağrıyor adet belirtisi çünkü hep belim ağrır adet olmadan.neyse bebeğinin cinsiyetini öğrenir öğrenmez haber ver ilk hediyesini ben almak istiyorum.uygun gördüğün bir adresi verirsen kargolarım.senin adına çok mutluyum.

23 aralıkta vuruldum belim ağrıyor benimki regl belirtisi inşallah seninki öyle olmaz

senin henüz erken ama ... testin yanlış sonuç verebilir... çünkü etkileyebiliyor....

Evet erken ama merak kemiriyor beni,merakımdan performans notlarını giremiyorum kaç gündür kafamı toparlayıp.Benim adetimden önce belim falan ağrımaz,bir gün önce başım ağrır hafif sadece başka bir belirtisi yoktur aslında adetim.Ama klomenden kaynaklanan bir durum olabilir çünkü ilk defa kullanıyorum.

bende ilk kez kullanıyorum... onu verdiği heyecan var .....

içimdeki ağlama isteğini anlatamam ve ağlayacağım sonra uyuyacağım.iyi geceler umarım kimsenin moralini bozmamışımdır.

selam ben yeniyim uzun zamandır yazılanları okuyordum ama hiç yazmadım.. bende bebiş isteyenlerdenim isteyen herkes bu arzusuna kavuşur umarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…