Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ewet canım maalesefki yan etsi öyle..bendede mide bulantısı çok oldu..tabi iştahsızlıkta zaten 1lokmacığım tamamen elden ayaktan düşecegim diye çok korktuk..yerimseniben

cANIM aynı şekilde bende ...4 gündür o küçücük happ eridi bitirdi beni iyice :jeyyar:

cANIM aynı şekilde bende ...4 gündür o küçücük happ eridi bitirdi beni iyice :jeyyar:

peki canım agrın varmı..karnın veya kasıkların rahmin agrıyor mu..klomen veya pregl bende kist yaptı ve çok agrım oldu..5 gün önce adet oldum şuan Allah a şükürler olsun ki iyiyim..inşallah sende böyle şeyler yoktur..takibe yarın mı gideceksin ..

Canım geçmiş olsun Bırdaha kistle falan karşılaşmazsın inşallah...Benim yumurtalar büyümüyor sanırım öyle abartı bir kasıklarımda agrım olmadı.Hafif var arada :)evet canım yarın 9. gün dr kontrole çağırdıı..

selam kızlar klomende bu ay 2. ayım bugun basladım ama dr sadece ilacı verdi takip falan yapmıyor bende bu ay ovulasyon testi almayı dusunuyorum birde haftaya rahim filmine cagırdı bakalım ne olacaka.s.

yenı tarıhım 3şubat arkadşalr ama buay klomen kullanmıycam istersenız eklemeyın listeye listenın adına bakınca olmaz yanı burda olmma dımı hersey gonlunzce olsun

kızlar herkese iyi senelerrr
Allah gönlünüze göre bir 2009 versin hepinize....hamiş patlaması olacak demiştim size..bekleyin ve görün..bu sene doğum yılıymış..Rezzan Kiraz bile sööledi..medyumlar da demişşş:))) e patlamanın bir parçası da biz olabiliriz yani dimi bu kadar uğraşa:)))
inanarak bekleyin, mutlaka gelecek bebişlerr...
çok öpüyorum hepinizii....

merhaba arkadaşlar ben hala regl olmadım.... göğüs uçlarım acımaya , akıntılarım gelmeye ve kasıkların hafif hafif ağrımaya devam ediyor....

hadi hayatcığım umudumuz sensin. o kadar çalışmayla fazlasıyla hakettin sen bu bebişii.gamyoncuiremsu hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz. balsurat sendeki ağrılar normal canım. ben de mahvolmuştum taa ki adet görene kadar. bir de hamilelik belirtisi yapıyor kullandığımız klomen ve pregly ilaçları. hatta ben büyük ihtimalle hamileyimdir dedim ama değilmişim. ikinci ayım benim de klomende. yine aynı iştahsızlık var. ama karnım 5 aylık hamileymişim gibi şişiyor. klomen bir taraftan yumurtaları büyütürken bir taraftan da gebişliğe hazırlıyor sanırım bizleri:roflol:

kıslar herkese hayırlı cumalar.nasılsınız canlarım?benim size bi sorum vaar..30 aralık 9. günümdü ve sağ kasığımda hafif,solda daha şiddetli ağrım oldu ara ara hala var.kıslaaaar yoksam ben yumurtluyomuyum?ama daha erken değilmiki?
akşamdan beride sağ tarafta bi ağrı anlayamadım.bilgisi olan cevaplarmı lütfeeeeeenn........

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

02-01-09 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EMİNEKAYA:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
fındıkk kurdum 81:::::::::::::::::::::GONAPHENE
irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
ROSEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
BERAY:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
BAŞAK 35:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
beyz@:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::GONOPENE
maviş83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:

************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR********************

ARALIK AYI LİSTEMİZ

elmas kahraman ::::::::::::::::::::::28 ARALIK ?????????
mavideniz:::::::::::::::::::::::::::::::::28 ARALIK ?????????
gamzeli :::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ARALIK ?????????
berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::.::30 ARALIK ?????????
duygumm:::::::::::::::::::::::::::::::::31 ARALIK ?????????
hayat70::::::::::::::::::::::::::::::::::::31 ARALIK ?????????

OCAK AYI LİSTESİ

reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK ?????????
polenss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK ?????????
arifeyvz :::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 OCAK
a.akilli :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 OCAK
NBNH :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
nazanorbay::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
papatyaaaa::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
seldafid:::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
ebrunisa::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
angell2008:::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
zeytinn79::::::::::::::::::::::::::::::::::9 OCAK
bernadette:::::::::::::::::::::::::::::::::9 OCAK
cerot::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 OCAK
black pearl::::::::::::::::::::::::::::::::11 OCAK
merseray :::::::::::::::::::::::::::::::::12 OCAK
GÜL84 :::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 OCAK
emell::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 OCAK
neyzen_x::::::::::::::::::::::::::::::::::13 OCAK
Sevgim21::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
sudeyoncaa:::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
reyyan89:::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 OCAK
ARZU38 :::::::::::::::::::::::::::::::::::15 OCAK
Mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::16 OCAK
vildan 83::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 OCAK
selinn_1687:::::::::::::::::::::::::::::::18 OCAK
umutlu 22::::::::::::::::::::::::::::::::::20 OCAK
nisan 13::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 OCAK
beyazbeyaz:::::::::::::::::::::::::::::::21 OCAK
nina55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 OCAK
interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 OCAK
Balsurat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 OCAK
gülücük:::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 OCAK
BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK
ceylan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK
ceylan83 ::::::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK
ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 OCAK
Karamelek-07::::::::::::::::::::::::::::30 OCAK

SUBAT AYI LİSTESİ

bumuyani :::::::::::::::::::::::::::::::::::3 SUBAT

yenı tarıhım 3şubat arkadşalr ama buay klomen kullanmıycam istersenız eklemeyın listeye listenın adına bakınca olmaz yanı burda olmma dımı hersey gonlunzce olsun

canim yeni tarihini listeye ekledim yanilmiyorsam sema arkadasimizda hamile kaldigi ay klomene ara vermisti sendende subatta mujdeli haberlerini bekliyoruz insallah.. hepimizin her sey gonlumuzce olsun :Saruboceq:

balcım benimde 3.günüm bugün klomende sanırım benimkilerde büyümüyo ben hiç bişiy hissetmiyorum çok nadir anlık küçük sızıların haricinde
yumurtaların büyümesi için ağrı mı olması gerekiyo acaba yaaaa offf

selam kızlar çok mutluyum sizinle paylaşmak istedim bebegimin kalp atışlarını aldı dr canlanmış bebegim ben duymadım ama kalbinin attıgını söyledi allahıma çok şükür 8 haftalık olduk teyzeleri şimdi hep sizler için dua ediyoruz kızım ben ve bebişimiz allah herkese nasip etsin kızımın yemek günüydü bu gün yemeklerini yaptım saglık ocagından gelirkende marketten bütün sınıf arkadaşlarına kocaman çikolatalar aldım biraz erken gidip çocuklara dagıtıcam allahıma binlerce şükür saglıkla kucagımada almayı nasip eder inşallah

başak canım gözünaydın.inşallah sağlıcakla kucağına alırsın tatlı yiğenimizi.bizleri dualarından eksik etme tatlım.başakcım ben bi soru sordum ama kimaseden henüz bicevap çıkmadı.benim gibi olan yokmu aranızda kıslaaaaaaaaaaaaaaar.

mehtapcım canım klomen kullandıgın için yumurtalıkların uyarılıp fazla yumurta oluşumu oluyor adetin ikinci günü büyümeye başlıyorlar ve çatlayıp döllenene kadarda bu kasık agrıları oluyor canım belki bir tarafında birden fazla yumurta oluşumu vardır sancılarının şiddeti ondan olabilir canım bu sadece benim tahminim umarımda dogrudur ne kadar yumurta olursa şansın o kadar yüksek olur inşallah göemüş oldugun adet son adetindir

selammm kızlar ben geldim...........

hemen size haberleri veriyim!
bugün doktora gittim. hala regl olamadım çünkü. tahliller vajinal ultrason falan derken özeti şu:
hamile değilim.
tahliller normal.
yumurtlıklar normal.
15mm yumuşum varmış........hihoyyyt

hemde kendiliğinden! :dance: allah ım inşallah büyür çatlar ve hamişlik yaşantıma başlarım!

aslında moralim çok bozuktu. sinirlerim alt üsttü rsmen. bugün birden doktora gideyim artık dedim. kısmet. yumurtayı görecekmişim demekki! kaydirigubbakcemile3

doktor progestan verdi. hamilelik de olsa etkilemez bu ilaç dedi. kullanan varmı? hamilelik olmazsa regl olacakmışım.... kızlarrrrr varmı kullanan?

selam kızlar hepinize mutlu yıllar diliyorum inşallah 2009 bizim içinde güzel olur ve inşallah hamile kalırız.

Başakcım çok sevindim, Allah tamamına erdirsin inşallah..ne mutlu sana seneler sonra yine aynı duyguyu yaşamayı nasip etti sana Rabbim..Darısı ben ve bütün isteyenlerin başına:)
Birkaç haftaya kalmaz sen de duyarsın onun pamukcuk kalbinin pıt pıt atışını annesi İnşallah
sevgilerimle..

:sm_confused:Canım hiçbir fikrim yok ..Hayırlısıyla bekleyelim ve görelim :1rolleyes:

Başakk canım kalp atışlarını duymuşsunuz hadii hayırlı olsunn .Rabbim sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasıp etsınŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…