ewet canım maalesefki yan etsi öyle..bendede mide bulantısı çok oldu..tabi iştahsızlıkta zaten 1lokmacığım tamamen elden ayaktan düşecegim diye çok korktuk..yerimseniben
cANIM aynı şekilde bende ...4 gündür o küçücük happ eridi bitirdi beni iyice :jeyyar:
peki canım agrın varmı..karnın veya kasıkların rahmin agrıyor mu..klomen veya pregl bende kist yaptı ve çok agrım oldu..5 gün önce adet oldum şuan Allah a şükürler olsun ki iyiyim..inşallah sende böyle şeyler yoktur..takibe yarın mı gideceksin ..
merhaba arkadaşlar ben hala regl olmadım.... göğüs uçlarım acımaya , akıntılarım gelmeye ve kasıkların hafif hafif ağrımaya devam ediyor....
yenı tarıhım 3şubat arkadşalr ama buay klomen kullanmıycam istersenız eklemeyın listeye listenın adına bakınca olmaz yanı burda olmma dımı hersey gonlunzce olsun
Canım geçmiş olsun Bırdaha kistle falan karşılaşmazsın inşallah...Benim yumurtalar büyümüyor sanırım öyle abartı bir kasıklarımda agrım olmadı.Hafif var arada :)evet canım yarın 9. gün dr kontrole çağırdıı..
balcım benimde 3.günüm bugün klomende sanırım benimkilerde büyümüyo ben hiç bişiy hissetmiyorum çok nadir anlık küçük sızıların haricinde
yumurtaların büyümesi için ağrı mı olması gerekiyo acaba yaaaa offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?