- 1 Aralık 2008
- 1.161
- 0
- 156
KISLAR LİSTEMİZİ GÜNCELLEŞTİRMEK İÇİN ARA SIRA YARDIMCI OLURSAM KIZMAZSINIZ DİMİİ?
Kızlar ya hasta olmama daha 6 gün var ama feci şekilde sol kasığıma ağrılar giriyor o kadar kötü ki biraz önce oturup ağladım.Bu ay tedaviyede ara vermiştim ilaçtan da değil nedendir sizce bir fikri olan varmı....:a015:
ben adet oldum arkadaşlarsenağlamayeni tarihim 6 şubat
Bende dün allahıma şükürler olsun anestezı rahim flimi çektirdim.Dün klomen ilacım akşam bitti.Fakat dün adetimin 9. günüydüü dr usg baktı yumoşlara şuan görünürde yok dedi büyümemişler dedi :)dedim hiçmi yok :) yok var ama soylemedım sana küçük olduğu için dedi kaç mm dedim :roflol:10 mm dedi.Haftaya cuma günü adetimin 16.günü oluyor kontorle cagırdı :)Belkide daha erken diye büyümemıstır yumoşlar :)Kızlarr vajinall usgden korkuyorumm acıyormuu :)
canim uzme kendini yeni bir ay yeni bir umut onunde.. sabirli ve metanetli ol ve inan.. bu arada tedavinde kacinci ayin bilmiyorum ama bu ilaclar bir kac ay sonrada etkisini gosterebiliyor canim bebisin gelmesi icin moral lazim haydi bakalim toparlan ve moralini yuksek tut oldu mu.. :1hug:
bence hamilesin kesinsaol arkadaşım şükür valla sesimi duydun bu ay ilk kez klomen kullandım ve adetin 27.günündeyim bugün adet tarihimi 8 ocak yazdırdım çünkü iki ay önce kimyasal gebelik yaşadım ve geçen ay üm 30 gün sürdü adet aram şimdi bu ay 14.gün aşırı kasık ağrım oldu son günlerde baş dönmesi akıntıda artma gaz fazlalığı baş ağrısı ve uyku halim mevcut sigara kokusundandan etkilenir oldum bu şüphelerimden dolayı sabah gebelik testi yaptım daha adet tarihime 4 gün var fakat ikinci çizgi silik öıktı hamilemiyim ben şimdi eşim karşımda oturuyor fakat daha onunla paylaşamadım testide gizli yaptım ne dersin canım ...
sende sağol canım ama inan belirtiler onu gösteriyor.bende 8 ocakta adet olucam benimde çift çizgi çıktı testte ama benim başka hamilelik belirtim yok.allah gönlümüze göre versin canım.amin.başlık açmaya bile elim gitmiyor bi tuhaf oldum arkadaşım saol sesimi suyduğun ve cevap yazdığın için....
evet klomenci ve pregnylci benim bu ay arka arkaya 2 kez silik çizgi çıktı.ama ben adetimi bekliyorum.Tebrik ederim canım ya kadere bak bende 8 ocak fakat şunu söylüyüm ben şimdiye kadar yaptığım testleri saklıyorum ve çift çizgi silikte olsa hiç çıkmamıştı hepsini tekrar tekrar kontrol ederdim ama yok bu sefer farklı oldu senin şuan belirtin olmayabilir öyle hamile kalan bir sürü insan var senin çizgin belirginmi çıktı sende klomencimisin?
Bende dün allahıma şükürler olsun anestezı rahim flimi çektirdim.Dün klomen ilacım akşam bitti.Fakat dün adetimin 9. günüydüü dr usg baktı yumoşlara şuan görünürde yok dedi büyümemişler dedi :)dedim hiçmi yok :) yok var ama soylemedım sana küçük olduğu için dedi kaç mm dedim :roflol:10 mm dedi.Haftaya cuma günü adetimin 16.günü oluyor kontorle cagırdı :)Belkide daha erken diye büyümemıstır yumoşlar :)Kızlarr vajinall usgden korkuyorumm acıyormuu :)
saol arkadaşım şükür valla sesimi duydun bu ay ilk kez klomen kullandım ve adetin 27.günündeyim bugün adet tarihimi 8 ocak yazdırdım çünkü iki ay önce kimyasal gebelik yaşadım ve geçen ay üm 30 gün sürdü adet aram şimdi bu ay 14.gün aşırı kasık ağrım oldu son günlerde baş dönmesi akıntıda artma gaz fazlalığı baş ağrısı ve uyku halim mevcut sigara kokusundandan etkilenir oldum bu şüphelerimden dolayı sabah gebelik testi yaptım daha adet tarihime 4 gün var fakat ikinci çizgi silik öıktı hamilemiyim ben şimdi eşim karşımda oturuyor fakat daha onunla paylaşamadım testide gizli yaptım ne dersin canım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?