Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

KISLAR LİSTEMİZİ GÜNCELLEŞTİRMEK İÇİN ARA SIRA YARDIMCI OLURSAM KIZMAZSINIZ DİMİİ?

ne demek canim tesekkurler destegin icin a.s. gun icinde kim uygunsa duzeltilmesi veya eklenmesi gerekenlerde birbirimize yardimci olalim aslinda biz; sen ben seldafid listeyi baslatan hamile arkadaslarimiza yardimci oluyoruz dimi a.s

Selam arkadaşlar. Bu saatte hala uyku tutmadı. Maviş gözün aydın canım tekrar, hayırlısıyla keseyi görmüşsün. Çok sevindim.hihoyyyt vildan83 maşallaahhh arkadaşım ne güzel büyümüş yumurtaların. Hayırlısıyla senin de güzel haberlerini alırız inşallah. Ebrunisa inşallah Allah gönlüne göre verir tatlım. Ben de bugün doktora gittim ama maalesef sadece bir tane yumurtam oluşmuş ve o da sadece 14 mm.benneyaptımki Pazartesi yine gel dedi ama o zaman da 17. günüm. İhtimal çok düşük yani. Valla bu ay dört defa vajınal ultrasyona girdim-tatlicadiarzu- Ne olacak bizim halimiz arkadaşlarkafamçokkarıştı Oğlum akşam ne diyor biliyor musunuz, anne bi kardeş doğuramadın bana yaa:çok üzgünüm:Keşke doğuarabilsek, keşke hayırlısıyla hepimiz bebeklensekk:Saruboceq:

Canım hadi inşallah umut ettiğimiz olmuştur. Tedaviyi bıraksan da klomenin etkisi 2-3 ay daha devam ediyormuş diye duymuştum arkadaşlardan.. Bu ay benim 2. ayım ama bir daha ilaç kullanır mıyım bilemiyorum. Sadece ilaç kullanmakla da bitmiyor ki, iki günde bir muayeneye:bbo:Valla müdürden izin istemeye utanır oldum.sengözlerimebaksanab Ama ne yapayım bebek arıyoruz yaaa.

Hala uykum gelmedi arkadaşlar. Ben bu yumurtalara fazla taktım galiba kafayısenağlamaHerkese Allah rahatlk versin...

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

04-01-09 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EMİNEKAYA:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
fındıkk kurdum 81:::::::::::::::::::::GONAPHENE
irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
ROSEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
BERAY:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
BAŞAK 35:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
beyz@:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::GONOPENE
maviş83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ :hooray:

************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR********************

ARALIK AYI LİSTEMİZ

elmas kahraman ::::::::::::::::::::::28 ARALIK ?????????
mavideniz:::::::::::::::::::::::::::::::::28 ARALIK ?????????
gamzeli :::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ARALIK ?????????
berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::.::30 ARALIK ?????????
duygumm:::::::::::::::::::::::::::::::::31 ARALIK ?????????

OCAK AYI LİSTESİ

reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK ?????????
polenss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK ?????????
arifeyvz :::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 OCAK ?????????
NBNH :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
nazanorbay::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
papatyaaaa::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
seldafid:::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
ebrunisa::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
angell2008:::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
zeytinn79::::::::::::::::::::::::::::::::::9 OCAK
bernadette:::::::::::::::::::::::::::::::::9 OCAK
cerot::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 OCAK
black pearl::::::::::::::::::::::::::::::::11 OCAK
merseray :::::::::::::::::::::::::::::::::12 OCAK
GÜL84 :::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 OCAK
emell::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 OCAK
neyzen_x::::::::::::::::::::::::::::::::::13 OCAK
Sevgim21::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
sudeyoncaa:::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
reyyan89:::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 OCAK
ARZU38 :::::::::::::::::::::::::::::::::::15 OCAK
Mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::16 OCAK
vildan 83::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 OCAK
selinn_1687:::::::::::::::::::::::::::::::18 OCAK
umutlu 22::::::::::::::::::::::::::::::::::20 OCAK
nisan 13::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 OCAK
beyazbeyaz:::::::::::::::::::::::::::::::21 OCAK
nina55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 OCAK
interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 OCAK
Balsurat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 OCAK
gülücük:::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 OCAK
BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK
ceylan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK
ceylan83 ::::::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK
ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 OCAK
Karamelek-07::::::::::::::::::::::::::::30 OCAK

ŞUBAT AYI LİSTESİ

bumuyani :::::::::::::::::::::::::::::::::::3 ŞUBAT
Hayat70::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 ŞUBAT
a.akilli ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT

Bende dün allahıma şükürler olsun anestezı rahim flimi çektirdim.Dün klomen ilacım akşam bitti.Fakat dün adetimin 9. günüydüü dr usg baktı yumoşlara şuan görünürde yok dedi büyümemişler dedi :)dedim hiçmi yok :) yok var ama soylemedım sana küçük olduğu için dedi kaç mm dedim :roflol:10 mm dedi.Haftaya cuma günü adetimin 16.günü oluyor kontorle cagırdı :)Belkide daha erken diye büyümemıstır yumoşlar :)Kızlarr vajinall usgden korkuyorumm acıyormuu :)

ben adet oldum arkadaşlarsenağlamayeni tarihim 6 şubat

canim uzme kendini yeni bir ay yeni bir umut onunde.. sabirli ve metanetli ol ve inan.. bu arada tedavinde kacinci ayin bilmiyorum ama bu ilaclar bir kac ay sonrada etkisini gosterebiliyor canim bebisin gelmesi icin moral lazim haydi bakalim toparlan ve moralini yuksek tut oldu mu.. :1hug:

a.s Balcim hadi bakalim hayirlisiyla buyur insallah yumosun eger ilac sonrasi daha etkili olmasini istiyorsan bal+tarcin+corekotu karisimini gunde bi cay kasigi ac karna uygulayabilirsin yumoslarin buyumesinde yardimci oldugu soyleniyor birde gunde bir tane kuru incir ye oldu mu.. eger iliski esnasinda bir problem aci vs. hissetmiyorsan vajinal usgden korkmana gerek yok canim

canım benim allah razı olsun biz korunmayalı 6 ay oldu 7. aya girdik ilk kez klomen kullanmıştım yumurtamda büyümüştü ama olmadı ne yazıkki:çok üzgünüm: inşallah bir dahaki ay olur

kızlar dün ki yazıma kimse cevap vermedi eğer aranızda okuyup cevap vermek isteyen olursa birşey paylaşmak istiyorum çatlıyacam yoksa...

saol arkadaşım şükür valla sesimi duydun bu ay ilk kez klomen kullandım ve adetin 27.günündeyim bugün adet tarihimi 8 ocak yazdırdım çünkü iki ay önce kimyasal gebelik yaşadım ve geçen ay üm 30 gün sürdü adet aram şimdi bu ay 14.gün aşırı kasık ağrım oldu son günlerde baş dönmesi akıntıda artma gaz fazlalığı baş ağrısı ve uyku halim mevcut sigara kokusundandan etkilenir oldum bu şüphelerimden dolayı sabah gebelik testi yaptım daha adet tarihime 4 gün var fakat ikinci çizgi silik öıktı hamilemiyim ben şimdi eşim karşımda oturuyor fakat daha onunla paylaşamadım testide gizli yaptım ne dersin canım ...

bence hamilesin kesin

başlık açmaya bile elim gitmiyor bi tuhaf oldum arkadaşım saol sesimi suyduğun ve cevap yazdığın için....

başlık açmaya bile elim gitmiyor bi tuhaf oldum arkadaşım saol sesimi suyduğun ve cevap yazdığın için....
sende sağol canım ama inan belirtiler onu gösteriyor.bende 8 ocakta adet olucam benimde çift çizgi çıktı testte ama benim başka hamilelik belirtim yok.allah gönlümüze göre versin canım.amin.

Tebrik ederim canım ya kadere bak bende 8 ocak fakat şunu söylüyüm ben şimdiye kadar yaptığım testleri saklıyorum ve çift çizgi silikte olsa hiç çıkmamıştı hepsini tekrar tekrar kontrol ederdim ama yok bu sefer farklı oldu senin şuan belirtin olmayabilir öyle hamile kalan bir sürü insan var senin çizgin belirginmi çıktı sende klomencimisin?

evet klomenci ve pregnylci benim bu ay arka arkaya 2 kez silik çizgi çıktı.ama ben adetimi bekliyorum.

balcım hadi bakalımcanım o kadar büyümüşler ya büyürler artık inşallah bende büyüdüklerini öğrenirim çarşamba günü

canım vajinal usg den bende çok korkuyodum biliyosun hatta burda sormuştumm yaptıramam sanıyodum ama allah şükür o cesareti topladım korkacak bişiy yok canım ne ağrı ne sızı bişiy hissetmiyosun sadece utanıyo insan biraz

canım tebrik ederim 2 çizgi silik bile olsa hamilesindir demek bende adetim geçtiginde bile tek çizgi çıkıyordu bence eşine müjdeyi ver derim yakınlarda hastanede yaptır idrar testi kesin çıkar ama gidersen idrarını tut bir süre yapma hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…