selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende şuanda klomen kullanıyorum salı günü doktora gidicem inş. olur bu kez... bebiş isteyen herkes en kısa zamanda o duyguyu yaşar umarım..
Evet canım bal+atrçın+çörekotu bende duydum arkadasım yapmıstı ve o ay yumoşalrı büyümüştü :)bende bugun baslayım çok sagolasuın canımŞeniza.s Balcim hadi bakalim hayirlisiyla buyur insallah yumosun eger ilac sonrasi daha etkili olmasini istiyorsan bal+tarcin+corekotu karisimini gunde bi cay kasigi ac karna uygulayabilirsin yumoslarin buyumesinde yardimci oldugu soyleniyor birde gunde bir tane kuru incir ye oldu mu.. eger iliski esnasinda bir problem aci vs. hissetmiyorsan vajinal usgden korkmana gerek yok canim
Ceylan :) canım sen korkunu atlattın ohh ne güzell :) bende mecburrr baktırıcam :)balcım hadi bakalımcanım o kadar büyümüşler ya büyürler artık inşallah bende büyüdüklerini öğrenirim çarşamba günü
canım vajinal usg den bende çok korkuyodum biliyosun hatta burda sormuştumm yaptıramam sanıyodum ama allah şükür o cesareti topladım korkacak bişiy yok canım ne ağrı ne sızı bişiy hissetmiyosun sadece utanıyo insan biraz
canım tebrik ederim 2 çizgi silik bile olsa hamilesindir demek bende adetim geçtiginde bile tek çizgi çıkıyordu bence eşine müjdeyi ver derim yakınlarda hastanede yaptır idrar testi kesin çıkar ama gidersen idrarını tut bir süre yapma hadi hayırlısı
merhaba aynı gün dr.gidicez hadi bakalım hayırlı haberler alırız inşallah.hemen cevap yaz bende sabah 9:30 gidicem sen ne zaman gidicen.:1rolleyes::1rolleyes:
aynen patlayacam koca da yok çalışıyoröf ya ne sıkıcı bir gün havada kapalı içim daraldı tövbee yaaa kızlarrr çok sıkıldım ben bugün patlayacam birazdan nerdeyse..
aynen patlayacam koca da yok çalışıyor
kızlar cuma günü doktor 15mm yumurta gördü. progestan verdi.
şimdi bu yumurta ne zaman çatlar sizce? kaç mm olunca çatlar?
kızlar cuma günü doktor 15mm yumurta gördü. progestan verdi.
şimdi bu yumurta ne zaman çatlar sizce? kaç mm olunca çatlar?
inanamıyorum üçüz :1shok: :1shok: başka çocuğunuz var mı yoksa bir taşta 3 kuş olmuş..inşallah sağ sağlim kucagına alırsın bbeişleri..çok çok şaşırdım..Allah yardımcın olsun arkadaşım..a.s.selam kızlar bene klomen kullandım ve ilk ayıma hamile kaldım üstelik üçüz çok şaşkınım ayrıca endişeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?