Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

angell2008 canım bu senin 3 bebeginmi olucak maşşallah canım şahsen ben 2 ciyi zor yaptım tebrikler canım

selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende şuanda klomen kullanıyorum salı günü doktora gidicem inş. olur bu kez... bebiş isteyen herkes en kısa zamanda o duyguyu yaşar umarım..

merhabalar bende aranıza yeni katılmak istiyorum bende klomen kullanıyorum bu ay 2.kullanışım oluyor ve yarın bitiyor ve salı günü sabah dr.gidiyorum yumurtalarıma bakacak geçen ay 11.gün gittigimde dr.bana 16,5 cm çatlamış dedi.ilişki önerdi o gün ve yarın fakat 1 hafta sonra adet oldum stresten olabilir dedi dr.inşallah bu ayda öyle olmaz.inşallah ALLAH herkesin dualarını kabul eder.

selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende şuanda klomen kullanıyorum salı günü doktora gidicem inş. olur bu kez... bebiş isteyen herkes en kısa zamanda o duyguyu yaşar umarım..

merhaba aynı gün dr.gidicez hadi bakalım hayırlı haberler alırız inşallah.hemen cevap yaz bende sabah 9:30 gidicem sen ne zaman gidicen.:1rolleyes::1rolleyes:

Evet canım bal+atrçın+çörekotu bende duydum arkadasım yapmıstı ve o ay yumoşalrı büyümüştü :)bende bugun baslayım çok sagolasuın canımŞeniz
Ceylan :) canım sen korkunu atlattın ohh ne güzell :) bende mecburrr baktırıcam :)

balcım zaten inan hiçbişiy görmüyo 1 saniyecik o kadar ben ondan biraz daha rahattım çok korkmuştum utanmıştım ama bakmadığını görünce rahatladımm bide erkek benim doktorum düşün

teşekkür ederim canım senin yazılarını takip etmiştim eşime imada bulunuyorum ama testi gösteremedim biraz bekle dedi bana ama dayanamadım işte bu arada 3. bebiş benim bunu sağlığım için doğurmak zorundayım doğrusu geçen sene kaybettiğim bebekten sonra daha çok ister olduk ona çok üzüldük ayrıntıları hamilelik belirtilerinde hamilemiyim şimdi başlığında bulabilirsin bitanem...

merhaba aynı gün dr.gidicez hadi bakalım hayırlı haberler alırız inşallah.hemen cevap yaz bende sabah 9:30 gidicem sen ne zaman gidicen.:1rolleyes::1rolleyes:

serpilcim ben salı günü saat 3 te gidicem bakalım inş hayırlı haberlerle döneriz..kaydirigubbakcemile

ben klomeni ikinci kez kullanıyorum 2 ay önce kullandım bana yan etki yaptı onun için ara verdik bu kez umarım öyle bişey olmaz.. birde bu ilaçların bi süresi varmı arkadaşlar kaç kere kullanabiliyoruz.

a.s kişiye göre degişiyor bence kist falan olmadıkça kullanılmasında bence sakıncası yok bildigim kadarıyla 6 ay falan denenebiliyor.hadi bakalım hayırlısı ben sabah gitcem gelince haber veririm.korkuyom geçen ayki gibi çatlamış olmasından 11.gün çatlamıştı geçen ay salı günü 10.gün oluyor benim.:1rolleyes:

öf ya ne sıkıcı bir gün havada kapalı içim daraldı tövbee yaaa kızlarrr çok sıkıldım ben bugün patlayacam birazdan nerdeyse..

kızlar cuma günü doktor 15mm yumurta gördü. progestan verdi.

şimdi bu yumurta ne zaman çatlar sizce? kaç mm olunca çatlar?

CADIARZU

canım ya sanırım 22 demi çatlıyorduki ay tamda bilmiyorum yanlış söylemekte istemiyorum..çatlama iğnesi vermedimi..CADIARZU

nerde okuduğumu bulamadım ama 2009 burç yorumumda(boğa) ,eylülde doğum yapacaklar ikiz doğurabilir yazıyodu..ben yarın klomene başlıyorum.klomen kullananlar ikiz gebelik yaşayabiliyomuş:)
şarkıcı gülşen ne diyo: YA TUTARSA!! YA TUTAR DA AŞK EL VERİRSE...YA TUTAR DA BİRİ DENK GELİRSE:)))))))

hepimiz için hayırlısı olsun dicek bişey yok başka...

Canım benim bildiğim 22 mm çatlıyor.7 aydır yumurta takibiyaptırıyorum 22-23 mm olduğunda doktor çatlatma iğnesini vuruyor. Normal 28 günde adet oluyorsan adetinin 14 ve 15 günleri yumurtalar çatlar. 14 ve 15 günler ; 2 gün öncesi, 2 gün sonrası doğurganlık için şanslı günlerdir.

selam kızlar bene klomen kullandım ve ilk ayıma hamile kaldım üstelik üçüz çok şaşkınım ayrıca endişeli

:1shok:
selam kızlar bene klomen kullandım ve ilk ayıma hamile kaldım üstelik üçüz çok şaşkınım ayrıca endişeli
inanamıyorum üçüz :1shok: :1shok: başka çocuğunuz var mı yoksa bir taşta 3 kuş olmuş..inşallah sağ sağlim kucagına alırsın bbeişleri..çok çok şaşırdım..Allah yardımcın olsun arkadaşım..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…