selam kızlar bene klomen kullandım ve ilk ayıma hamile kaldım üstelik üçüz çok şaşkınım ayrıca endişeli
selam kızlar bene klomen kullandım ve ilk ayıma hamile kaldım üstelik üçüz çok şaşkınım ayrıca endişeli
arkadaşlar,bu arada liste tutulmuyor mu artık bilen var mı?ben de 5 ocak klomene başlama tarihi ile katılmak istiyorum..hala öyle bi liste varsa tabi..
zeze26 daha önceden listeye adını yazdırmadın zannedersem rana able arkadaşımız listeye bakıyor şuan girince senide listeye ekler canım
canı çıktımı yine izgi, bak gördünmü boşuna moralini bozdun çok sevindim canım. İnşallah sağlıkla alırsın kucağına.sende sağol canım ama inan belirtiler onu gösteriyor.bende 8 ocakta adet olucam benimde çift çizgi çıktı testte ama benim başka hamilelik belirtim yok.allah gönlümüze göre versin canım.amin.
sağol canım ama sadece silik çizgi var başka belirtim yok belim ağrıyor ama adet ağrısı çünkü adetten önce hep ağrır neyse sabah tahlile gidicem özele gidersem 45 dk. devlette saat 3 te veriyorlar artık dersten çıkışıma göre haber veririm size dua edin lütfen yoktan var eden rabbim bizede versin.iyi geceler.canı çıktımı yine izgi, bak gördünmü boşuna moralini bozdun çok sevindim canım. İnşallah sağlıkla alırsın kucağına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?