Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

selam kızlar bene klomen kullandım ve ilk ayıma hamile kaldım üstelik üçüz çok şaşkınım ayrıca endişeli

Canım rabbim saglıcakla kucagına alamyı nasip etsin yavrularınıııı:Saruboceq:
:sm_cool:Harika yaa üçüzz rabbimin mucizelerii sonsuzz işteee :)
hihoyyytİnşallahh benimdee ilk klomenlee ikizlerimm tutarrsositososito

kızlar benim durum şu. en son adet tarihim 23 ekim. o zamandan beri adet olmadım. klomen kullanmıştım. o zaman 2 tne yumurta gördü doktor ama iki gün sonra yumurtalar yoktu. yani sağlıklı yumurt oluşmadı. o zamandan beri adet olmayı bekliyorum. olmayınca artık cuma günü doktora gittim.
tahliller normal. vajinal ultrasonla baktı. bir tane yumurta var dedi. yani tekrar yumurta oluşmuş. progestoran verdi. hamilelik oluşmazsa adet olacaksın dedi. şimdi bu yumurta ne kadar zamanda çatlama durumuna gelir bende onu merak ediyorum.........

selam kızlar bene klomen kullandım ve ilk ayıma hamile kaldım üstelik üçüz çok şaşkınım ayrıca endişeli

canım ya çok sevindim tebrik ederim... bende bu ay ilk kez klomen kullandım adetime 4 gün var ama çok fazla belirtilerim oldu şüphelenip test yaptım 2.çizgi silik çıktı ama bende korkuyorum valla çoğul olur diye normaldede 1-2 yumurtam oluyordu ve çatlıyordu bu ay bakalım ilaçla kaç yumurtam oldu 14.günü çok aşırı kasık ağrım oldu bayağı yumurtladım sanırım hayırlısı bakalım beta hcg de ne çıkacak...

aaaa ne güzel:roflol: hayırlısı olsun..Allah yardımcın olsun..sağlıkla kucağına al inşallah..bakımda zorlanırsın amakafamçokkarıştı..olsunsırnaşık şey

arkadaşlar,bu arada liste tutulmuyor mu artık bilen var mı?ben de 5 ocak klomene başlama tarihi ile katılmak istiyorum..hala öyle bi liste varsa tabi..

zeze26 daha önceden listeye adını yazdırmadın zannedersem rana able arkadaşımız listeye bakıyor şuan girince senide listeye ekler canım

arkadaşlar,bu arada liste tutulmuyor mu artık bilen var mı?ben de 5 ocak klomene başlama tarihi ile katılmak istiyorum..hala öyle bi liste varsa tabi..

canim muhtemel olman gereken adet tarihini ver senide listeye ekleyelim tamam mi.. klomende ilk ayinmiydi ?

maşallah canım ya senin adına çok sevindim allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.bizim içinde dua et olurmu hamilelerin duası kabul olurmuş

zeze26 daha önceden listeye adını yazdırmadın zannedersem rana able arkadaşımız listeye bakıyor şuan girince senide listeye ekler canım

Basakcim sana bir sorum olacak yanlis hatirlamiyorsam hamile kaldigin ay klomen arti igne kullanmistin degilmi doktor kontrolundemi uyguladin birde gunde kac klomen aldin ignenin dozunuda merak ediyorum canim
benim adetim belki hatirlarsin 3 hafta gecikmisti yeni doktorumda randevuyu ocak sonuna verdi o zamana kadar beklemek istemedigim icin suanda adet sokucu ilac kullaniyorum insallah birkac gun icinde adetim gelecek sonrasinda elimde bir kutu gonaphene var acaba kullansammi diye dusunuyorum ne kadar dogru olur bilemiyorum hersey hesapladigim gibi olursa yeni doktormun ofisine gittigimde adetimin 17. gunu olacak eger kendim gonophene kullanirsan 17. gunundede yumurtam tam olgunlasmassa o zaman icin doktor sence olgulastirici igne verirmi yani o gunden sonrada igne kullanilabilimi.. canim benimle fikrini paylasirmisin.. bu konuda bilgisi olan arkadaslariminda fikirlerini bekliyorum simdiden tesekkurler..

maşallah canım ya senin adına çok sevindim allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.bizim içinde dua et olurmu hamilelerin duası kabul olurmuş

sende sağol canım ama inan belirtiler onu gösteriyor.bende 8 ocakta adet olucam benimde çift çizgi çıktı testte ama benim başka hamilelik belirtim yok.allah gönlümüze göre versin canım.amin.
canı çıktımı yine izgi, bak gördünmü boşuna moralini bozdun çok sevindim canım. İnşallah sağlıkla alırsın kucağına.

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

04-01-09 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EMİNEKAYA:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
fındıkk kurdum 81:::::::::::::::::::::GONAPHENE
irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
ROSEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
BERAY:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
BAŞAK 35:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
beyz@:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::GONOPENE
maviş83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ :hooray:

************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR********************

ARALIK AYI LİSTEMİZ

elmas kahraman ::::::::::::::::::::::28 ARALIK ?????????
mavideniz:::::::::::::::::::::::::::::::::28 ARALIK ?????????
gamzeli :::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ARALIK ?????????
berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::.::30 ARALIK ?????????
duygumm:::::::::::::::::::::::::::::::::31 ARALIK ?????????

OCAK AYI LİSTESİ

reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK ?????????
polenss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK ?????????
arifeyvz :::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 OCAK ?????????
NBNH :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
nazanorbay::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
papatyaaaa::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
seldafid:::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
ebrunisa::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
angell2008:::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
zeytinn79::::::::::::::::::::::::::::::::::9 OCAK
bernadette:::::::::::::::::::::::::::::::::9 OCAK
cerot::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 OCAK
black pearl::::::::::::::::::::::::::::::::11 OCAK
merseray :::::::::::::::::::::::::::::::::12 OCAK
GÜL84 :::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 OCAK
emell::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 OCAK
neyzen_x::::::::::::::::::::::::::::::::::13 OCAK
Sevgim21::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
sudeyoncaa:::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
reyyan89:::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 OCAK
ARZU38 :::::::::::::::::::::::::::::::::::15 OCAK
Mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::16 OCAK
vildan 83::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 OCAK
selinn_1687:::::::::::::::::::::::::::::::18 OCAK
umutlu 22::::::::::::::::::::::::::::::::::20 OCAK
nisan 13::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 OCAK
beyazbeyaz:::::::::::::::::::::::::::::::21 OCAK
nina55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 OCAK
interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 OCAK
Balsurat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 OCAK
gülücük:::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 OCAK
BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK
ceylan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK
ceylan83 ::::::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK
ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 OCAK
Karamelek-07::::::::::::::::::::::::::::30 OCAK

ŞUBAT AYI LİSTESİ

bumuyani :::::::::::::::::::::::::::::::::::3 ŞUBAT
Hayat70::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 ŞUBAT
a.akilli ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT
zeze26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ??????

canı çıktımı yine izgi, bak gördünmü boşuna moralini bozdun çok sevindim canım. İnşallah sağlıkla alırsın kucağına.
sağol canım ama sadece silik çizgi var başka belirtim yok belim ağrıyor ama adet ağrısı çünkü adetten önce hep ağrır neyse sabah tahlile gidicem özele gidersem 45 dk. devlette saat 3 te veriyorlar artık dersten çıkışıma göre haber veririm size dua edin lütfen yoktan var eden rabbim bizede versin.iyi geceler.

inşallah ebrunisacım ve angell2008 cim hamilesinizdir...haberlerinizi dört gözle bekliyoruzzzz..ebru05 sende hayırlısıyla evlatlarını kucağına alırsın.hep onlarla mutlu olursun ..inşallah...sizleri çok öpüyorum.herkese iiiyyi gecelerrr...

arkadaslar merhaba ben yeni üye oldum ve bugün klomene basliyorum birkizim var yaklasik 6 aydir ikinci için bekliyoruz dr um bu ilaci verdi regl tarihimde 28 ocak gibi olur benide listenize eklermisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…