Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

inşallah bebiş vardır canım.....bende hala adet olmadım,ama testler negatif .. kan testi yaptırmaya da bir türlü cesaret edip gidemedim....ama bugün sanki adetliymiş gibi sancılanmaya başladım (

kızlar şimdi doktordan geldim yumurtamın büyüklüğü 16mm normalmi... sizce çatlama iğnesi verdi cuma günü yapılacak..

serpilcim bu sabah doktora gidecektin yazmamışsın sonucu.. merak ediyorum nerelerdesin. benim yumurta 16mm çıktı :Saruboceq:

mrh ben gecen ay klomen +catlatma ignesi kullandım deneme basarısız oldu şimdi tekrar doktorum kolmen vedi üç defa kontrole gittim yumurtanın boyutu 16mm olmuş yıne ıgne yapmadı 2 gun sonra yıne gel dedı beklıyorum artık umudumu yıtırdım sızce ne olur bu ay ümit yokmu ltf cevap

kızlar şimdi doktordan geldim yumurtamın büyüklüğü 16mm normalmi... sizce çatlama iğnesi verdi cuma günü yapılacak..
Selam canım. Büyüklüğü gayet iyi cumaya kadarda 20 mm olur. tam kıvamı yani. Sıkma canını rahat ol. Normalde günde 1-1,5 mm büyürler çatlayana kadar ve 17 mm den sonra her an çatlayabilirler.

rana_able,gamzeli ve başak ablacım ilginiz ve dualarınız için çok teşekkür ediyorum..dediğim gibi Allah ım benim yaşadıklarımı düşmanımın başına vermesin..yeni bir bebeğim olursa acım hafifleyecek ama yaşadıklarım hep kalbimi acıtacak..evladı için ağlayan anne babaları her gördüğümde kahroluyorum..en son Ankara da ölen 7 gencin ailelerinin halini gördüm..yine acım tazelendi...yine canım yandı..çok ağladım..en büyüğü 21 yaşındaydı çocukların..yetiştir o yaşa getir ve acısını yaşa...Allah sabır versin...
Allahım SAĞLIKLIYSA, HAYIRLIYSA versin,isteyen bütün kullarına yarabbim..

benimde aynı tedavide 3. ayım canım. son ay gittiğimde yumurtalar senin gibi büyümemişti. 2 gün daha bekleyelim dedi sonra çatlatma iğnesi verdi.Şimdi beklemedeyim. umut yok mu diye doktoruma sormuştum. Her zaman var dedi. Ben de sana söylüyorum şimdi. umut her zaman var. Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz ama pes etmek yok

canım ben de bu ay ilk kez klomen kullanıyorum..karnımda biraz sancı var ama hiçbir şeye yormuyorum...kist olabilir diye de çok korkuyorum çünkü daha eylül ayında erittim bi tane..ama kist olursa da yapacak bişey yok..mecbur bekliycez..sen de çok kafana takma aklına getirmemeye çalış..her şey olacağına varıyor..olumlu düşün olumlu olsunkaydirigubbakcemile5

Selam canım. Büyüklüğü gayet iyi cumaya kadarda 20 mm olur. tam kıvamı yani. Sıkma canını rahat ol. Normalde günde 1-1,5 mm büyürler çatlayana kadar ve 17 mm den sonra her an çatlayabilirler.

seldacım teşekkür ederim dahada rahatladım::ecrin_bebek: birde benide listeye eklermisiniz ne yapmam gerekiyo adet tarihim 29 ocak

cevap için teşekkürler bir sorum daha olacak catlatma iğnesi sonrası kasıklarda ağrı oluyormuş olmaması olumsuz bişeymi benim ilkinde olmamıştı

cevap için teşekkürler bir sorum daha olacak catlatma iğnesi sonrası kasıklarda ağrı oluyormuş olmaması olumsuz bişeymi benim ilkinde olmamıştı

ben daha önce çatlatma iğnesi vurulmadım.ama bildiğim kadarıyla bünyeden bünyeye değişiyor..bazılarında çok ağrı yapıyor bazılarında hiç ağrı mağrı olmuyor..
hakkında hayırlısı olsun..:Saruboceq:

arkadaşlar moralim çok bozuk kendimi çok kötü hissediyorum bugün kan tahlili yaptırdım bhcg 2.29 çıktısenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

arkadaşlar moralim çok bozuk kendimi çok kötü hissediyorum bugün kan tahlili yaptırdım bhcg 2.29 çıktısenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

canın sağolsun lütfen üzülme...önce sen sağol,sağlıklı ol...aynı şeyleri yaşıyoruz bak..her ay umutlanıyoruz..her ay hayal kırıklığı yaşıyoruz...her şey insan için..acılar da mutluluklar da..bir an önce toparlanmaya bak ki bebişin sağlıklı olsu emia.s.

evet senden ümitliydik bu ay canım üzüldüm gerçekten..umut olmasa yaşayamazdık..bekle canım inşallah şubatta muradına erersin:1hug:

inşallah cnm allah herkese nasib etsin yaa çok üzücü bişi bu yaa ama adetime daha var yinede bi umut diyorm saçma ama olsun :1no2:

çok teşekkür ederim desteğin için artık benim için yeni ay yeni ümit diye bişey yok ben vazgeçiyorum benim çocuğum olmuyo bir an önce kendimi buna alıştırsam iyi olur, artık hiç bişey teselli etmiyo beni.......senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…