BİRTANEM BEN AYIN 31 NDE KAN TESTİ YAPTIRDIM FAKAT SONUÇ 0.01 Dİ
şimdi biraz daha geçsin diye bekliyorum tekrar tekrar hüsrana uğramaktan yoruldum..
SEVİL de benle aynı durumda ikimizinde testleri negatifti fakat reglimiz gelmedi..:1no2:
a.s kişiye göre degişiyor bence kist falan olmadıkça kullanılmasında bence sakıncası yok bildigim kadarıyla 6 ay falan denenebiliyor.hadi bakalım hayırlısı ben sabah gitcem gelince haber veririm.korkuyom geçen ayki gibi çatlamış olmasından 11.gün çatlamıştı geçen ay salı günü 10.gün oluyor benim.:1rolleyes:
Selam canım. Büyüklüğü gayet iyi cumaya kadarda 20 mm olur. tam kıvamı yani. Sıkma canını rahat ol. Normalde günde 1-1,5 mm büyürler çatlayana kadar ve 17 mm den sonra her an çatlayabilirler.kızlar şimdi doktordan geldim yumurtamın büyüklüğü 16mm normalmi... sizce çatlama iğnesi verdi cuma günü yapılacak..
mrh ben gecen ay klomen +catlatma ignesi kullandım deneme basarısız oldu şimdi tekrar doktorum kolmen vedi üç defa kontrole gittim yumurtanın boyutu 16mm olmuş yıne ıgne yapmadı 2 gun sonra yıne gel dedı beklıyorum artık umudumu yıtırdım sızce ne olur bu ay ümit yokmu ltf cevap
mrh ben gecen ay klomen +catlatma ignesi kullandım deneme basarısız oldu şimdi tekrar doktorum kolmen vedi üç defa kontrole gittim yumurtanın boyutu 16mm olmuş yıne ıgne yapmadı 2 gun sonra yıne gel dedı beklıyorum artık umudumu yıtırdım sızce ne olur bu ay ümit yokmu ltf cevap
Selam canım. Büyüklüğü gayet iyi cumaya kadarda 20 mm olur. tam kıvamı yani. Sıkma canını rahat ol. Normalde günde 1-1,5 mm büyürler çatlayana kadar ve 17 mm den sonra her an çatlayabilirler.
cevap için teşekkürler bir sorum daha olacak catlatma iğnesi sonrası kasıklarda ağrı oluyormuş olmaması olumsuz bişeymi benim ilkinde olmamıştı
bende yarın kontrole gidicem kızlar korkuyorum ne alemde acaba benim yumoşlarr
arkadaşlar moralim çok bozuk kendimi çok kötü hissediyorum bugün kan tahlili yaptırdım bhcg 2.29 çıktısenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
bende yaptrdm 2.27 çıktı:çok üzgünüm:
ümitlenmiştm
evet senden ümitliydik bu ay canım üzüldüm gerçekten..umut olmasa yaşayamazdık..bekle canım inşallah şubatta muradına erersin:1hug:
inşallah cnm allah herkese nasib etsin yaa çok üzücü bişi bu yaa ama adetime daha var yinede bi umut diyorm saçma ama olsun :1no2:
canın sağolsun lütfen üzülme...önce sen sağol,sağlıklı ol...aynı şeyleri yaşıyoruz bak..her ay umutlanıyoruz..her ay hayal kırıklığı yaşıyoruz...her şey insan için..acılar da mutluluklar da..bir an önce toparlanmaya bak ki bebişin sağlıklı olsu emia.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?