benim bildiğimde 25-27 nin üzerinde olursa gebelik olma ihtimali var
canım 2. denemem bende haftaya cuma dr a gideceğimmerhaba canım kaçıncı denemen senin. ben bu ay ikinci denemedeyim...şu anda kullanıyorum klomeni.... cumartesi bitecek ve doktora gideceğim...
:teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyyt:lepi::
kızlaaaarrrr bir tane daha HAMİŞİMİZ oldu SEVİLL78 arkadaşımız 3 haftalık hamile:roflol::
Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin..
hepinize selamı var birkaç gün annesinde kalacak o yüzden giremiyor klübe..
:teytey::teytey::nazar
serpilcim bu sabah doktora gidecektin yazmamışsın sonucu.. merak ediyorum nerelerdesin. benim yumurta 16mm çıktı :Saruboceq:
merhaba iyi geceler arkadaşlar ben bişey sorcaktım yumurtalar çatlamadan öncemi ilişkiye girmek gerekiyor yoksa çatladıktan sonramı tam zamanını bilen varmı?
a.sa.s
ya kusura bakma yazamadım.salı günü gittigimde 16,50 digeride 10,6 cm olmuşlar
2 gün sonra gel dedi bugün tekrar gittim.4 tane olmuşlar sagdakide ona yetişmiş dedi.16,9
11,2
16,0
12,7 ben bişey anlamadım zaten bilen varsa yazsın lütfen dr.sordum her ay bir yumurtamı olur evet dedi.peki şimdi neden bende 4 yumurta var ve 2 si 16 cm den büyükbide sordum igne yapcakmısınız gerek yok dedi bana cumartesi bir daha gitcem bakalım kısmet hayırlısı olsun sen ne yaptın tekrar gittinmi.:1rolleyes::1rolleyes:
gamzeli canim uzulme neolur demekki bu ay nasip degilmis herseyin hayirlisini isteyelim insallah subat ayinda sevincli haberini aliriz umudunu kaybetme...
amin canım inşallah şubatta gerçekleşir hayallerimiz...bu arada yeni tarih 16 şubat...
[FONT="Arial [FONT="Comic Sans MS"][/FONT]Black"][/FONT
arkadaşlar bu arada korkularım başladı acaba benim bebeğim olur mu diye.ama hepimi,zin hakkında hayırlısı olsun:CüvCüv:]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?