Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

günaydın kızlar ısım hala sabit ama bu sabah sanki kasıklarımda dolgunluk var adet olucam galiba günüme daha var ama neden erken sinyaller gönderiyor bilmiyorum belimde agrıyor acaba sabaha kadar klima çalışıyor acaba üşütmüş olabilirmiyim yada kendime bahanelermi yaratıyorum valla ben ben olmaktan çıktım vücudumda olumlu olumsuz bahaneler arıyorum galiba kafayı yiyiyoruz nekadar zayıf iradeli bir kadın oldum şu sıpaların bizi düşürdügü duruma bakarmısınız kızlar dogunca ne yapalım onlara?

günaydın kızlar a.s. başakcım aynı bendede kasıklarsa bir sancı var anlatamam. ben noramlde soldanyumrtladım ama inadına sağda sancım var. adet olacak gibi bi sancı değil aslında ama bakalım hayırlısı. benimde çok az kaldı cumartesi büyük gün. ben şimdiden 10 tane test sipariş ettim nette :roflol: 9tanesi negatif 10. pozitif çıkabilir ihtimali :roflol:

Bence pozitif düşünmek lazım canım. Senin durumunu çok iyi anlıyorum. Bu sefer testi adetin geçince yap bence. Boşuna ekstra stres yapma. bebişin bir zamanı var gelecek, o zamanı bekliyor annes.....
Ben de bu aralar kritik günlere girdim, dün eşimle çalışmalara başladık. Önümüzdeki 3-4 gün yoğun çalışmamız lazım sırnaşık şey Bu gün de doktora gideceğim pzt mutlaka gel dedi. Yumurtanın büyüklüğüne bakacak. Yarın-yarından sonra da çatlar sanırım yumurtam. Geçen ay büyümemişti klomen kullandım. Çok heyecanlıyım bu ay ne olacak diye.....

KIZLAR GÜNAYDIN....biraz önce doktordan geldim 1 tane yumurtam varmış sizce nasıl?ve bugün ilk çatlatma iğnemi oldum hemen çatlarmı acaba ya çok heyecenlıyım kendimi fazla kaptırmaktan korkuyorum 9 aydır bekliyorum hamile kalmayı

semacım nasılsın düzeldinmi adetin nasıl bu ay kafanız rahat deneyin bakalım hiç birşey düşünmeden bence en iyisi o yani düşünnmemek ama insan yapamıyo biliyorum hayırlısı olsun hepimiz için...

başakçım sıra sende bakalım inşallah adet olmazsıın findığa bi kardeş gelir...

kırmızıbeyaz nasılsın? seninle hiç konuşamadık ama yazılarını okuyorum insanlara ne güzel destek oluyosun :))))
senin gibi hiç umudunu yitirmemiş biri lazım buraya :)))))

21.07.08 itibariyle listemiz

HADİ BİR HAMİŞ HABERİ BEKLİYORUZ LİSTEMİZ YAVAŞLADI NERDESİNİZ HAMİŞLERİMİZ??

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************
**********************************TEMMUZ********** *************************************

CANGEMA..................................2 TEMMUZ .................................?????
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ..................................????......
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ..................................?????....
CAM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMU:::::::::::::::::::::::::::::::::??????
AYISIGI44::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......
ZYNP1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????.....
NESEMESE:::::::::::::::::::::::::::::::19 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::?????.....
SULTANIM83:::::::::::::::::::::::::::::..24TEMMUZ
ESRAKO....................................25 TEMMUZ
DIPTISDIPTIS..............................26 TEMMUZ
BASAK35 ::::::::::::::::::::::::::::::::::27 TEMMUZ
NESLİHAN RONA::::::::::::::::::::::::??????????
JAPANGIRL::::::::::::::::::::::::::::::::???????? ??
FİLİZİM::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::30 TEMMUZ
MAYSİMİRNA ::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......(tatilde beklemede
AZEERDAL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::AŞILAMAYA GEÇTİ)

****************AĞUSTOS***************************

ASİSTANTRUS...............................3 AĞUSTOS
FUSFULU::::::::::::::::::::::::::::::::::.:4 AĞUSTOS
SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS
KIRMIZIBEYAZ.............................6 AĞUSTOS
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::6 AĞUSTOS
****ÜsLuB****...............................6AĞUSTOS
MAVİŞ83.....................................8AĞUSTOS
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS
ROSEM......................................10 AĞUSTOS
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS
SULTAN49..................................11 AĞUSTOS
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS
GiZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞUSTOS
loresimax::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞUSTOS?????
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.17 AĞUSTOS
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????????
OelfidaO......................................*???????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BEYAZBULUT::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
EMİNEKAYA....................::::::::KLOMEN:hooray:
fındıkk kurdum 81 ::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:

eşitlik devam ediyo klomen =gonaphene

günü geçen arkadaşlar ses verin noldu size durumunuz nedir?hala haber yok noldu unuttunuz bizi...haberleşelim canlarım muckkkk

kızlar moralim bozuldu akşam ve biraz önce kahverengi lekeler geldi daha adetime 3 gün var ilaçtan erken gelebilirmi kasıklarımda bacaklarıma vuran ağrılar vardı onlar da geçti adetse akşama belli olur heralde:a015:

betty cim canım çok iiyim bugün herşey yolunda
dün büyük bi tartışmanın sonunda kabullendi durumunu eşim.bu ay dr yok hiç bişe düşünmeden olcak diye uğraşmadan deniyelim bakalım nolcak.ne derse eyvallah bu ay kocişi dinlicem bakalım.

hala aynı yani hala bişe yok sadece wc de parça geliyo o kadar.aman napalım herşey olcağına varır. kısmet inşallah allahım sizden güzel haberler almayı nasip eder....

bettycim klomenle istenen tek yumurtanın olgulaşması hadi hayırlısı canım çatladığını da sancılardan anlarsın yumuşun hangi taraftaysa o taraf ağrı yapar akşama doğru başalr dr kaçıncı saate ilişki önerdi.... bize 30-36 saat arası ilişki önerdi sonrasındaa gün aşırı.....hımmm yoğun çalışın istekli ol çalışırken aceye getirmeyinnnn.....

başakcım canım ben bebişim doğunca pamuklara sarcam kıymetlimi..... kimselere alletmicem babasıyla ben koklicam sadece..... hiç kızmıcam nazlımaaaaaaa

başak sabır canım az kaldıııı strres yok . allahım hakkında hayırlısını nasip etsinnnn... fındığına bi kardeş gelir inşallahhh

canım sagol ama adet sancılarım var gibi sabahları belim ve kasıklarım agrıyor karnımda şiş zaten buay gonaphene kullandım ilçtan emin degilim hayırlısı canım

canım inşallah hastalanmazsın bebişten dolayııııııııı....hastalanırsan da yeni umutlarla çalışmalara başlarsınnnn :teselli:

canım bize herhangi bir saat söylemedi bu akşam ve yarın ilişki dedi.
poponun altına yastık koy ayaklarını duvara dik yarın saat kırk dakika yat dedi bakalım 21. günde progesteon tahlili istedi o ne için biliyomusun?

adetin 21 günü yapılan test galiba bildigim kadarıyla yumurtanın kendi kendine çatlayıp çatlamadıgı hakkında birde yumurta rezervlerini kontrol için oluyor benimki sınırda çıktı yani eskisi gibi yumurta yapamıyormuşum yumurtalarım azalmış dedi dr

başak bide ben sana birşey sormak istiyorum sen fındığa ilk hamile kaldığında böyle uğraşmışmıydın merak ettim hemen hamile kalmışmıydın?

başak bide ben sana birşey sormak istiyorum sen fındığa ilk hamile kaldığında böyle uğraşmışmıydın merak ettim hemen hamile kalmışmıydın?

canım hiç bukadar ugraşmamıştım fındıktan önce evlendikten 3 ay sonra hamile kaldıgımı ögrendim ama malesef o bebegim karnımda öldü sayfamızı geriye dönük incelersen yazmıştım yaşadıklarımı düşükten sonra zaten 40 gün ilşki yasagı vardı 5 ay sonra kızıma hamile kaldım ilk tecrübem acı oldugu için kızımda kafama takmadım sadece adetimin gecikmesini bekledim aradan nerdeyse 6 yıl geçtigi için sanki ilk defa hamile kalacakmışım gibi heycanlanıyorum ama şu kadarını söyleyeyim arkadaşım siz siz olun hamile kalınca stresten uzak durun stres başlı başına düşük nedeni ben kaynanamların oyununa geldim benim bebegimin sebebi onlardır bu tavsiyelerimi dinleyin kızlar çünki sizleri kardeşim gibi görüyorum hiçbirşey karnınızdaki yavrunuzdan degerli degildir ayy yine uzun oldu neyapayım tecrübelerimi size aktarıyorum aklınızda bulunsun canlarım çok anaç ruhluyum canım

cnm ben okumuştum daha önceki yazıları zaten düşük yaptıını falan biliyorum da ne kadar zamanda hamile kaldığını bilmiyodum...bebeğine çok üzülmüştünm gerçekten ben öyle kayınvalidelerden nefret ediyorum kusura bakma ama beddua etmek istemiyorum allah onları bildiği gibi yapsın ...senide en yakın zamanda bebeğine kavuştursun...:)))

ben senin yazdıklarını kulak arkası etmiyorum zaten aklımda tutuyorum sonuçta daha tecrübelisin yani...önemsiyorum yazdıklarını....

canım zaten ben yeterince ettim bedduamı kaynanamın evine evlendikten sonra ilk defa gitmiştim ondan sonra ne kendim nede eşimi gönderdim uzun bir süre aryada mesafe koydum herşeyimiz resmi şahsen arayıp sormam bile ama şimdi kıymetliyim bergamada izmirli gelinim derler bana geçmiş ola neyse canım seninde canını sıkmak istemezdim insanın başına ne gelicek bilemiyoruz inşallah saglıklı bebegini alırsın kucagına en kısa zamanda .

çok saol cnm ,ne sıkılması? paylaşıyoruz işte üzüntülerimizi sevinçlerimizi...
benim hoşuma gidiyo burada konuşmak...bizler aynı şeyleri yaşadığımız için daha iyi anlıyoruz birbirimizi...

canım ben varım ama çıkıcam sabahtan beri burdayım biraz işlerimi toparlayayım akşam üzre gelinligi bitmiş gelin kızımızın onu bakıp almata gidicegiz kardeşim gelmeden duş alıp hazırlanmam gerek sonra görüşürüz canım galiba gündüz nöbetçisi sen kalıcan

betty 007 aranıyor.canım,merhaba,
çatlatma iğnesi ile beraber tam çatlama saatini bildirmemesine şaşırdım canım.....vurulduğun saatten 36.saat sonra tam çatlıyor............sen spermleri boşa kullanma.eşinde dinlensin.....24.veya 36 .saat te deneyin..ayaklar,yastık falan gibi bunları söylemeside çok egzantrik geldi bana.....biraz klasik bir doktor anladım...........hadi bakalım.çok düşünme bunları.............canım birde bursa dan yazan çok arkadaş var.burası istanbul çok zor olur toplanmamız ama ben bursa da otursam kesin herkesi toplardım........buluşurduk..sizde yapsanıza..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…