simdi son 7 günüm bu hafta nasıl geçecek bilmiyorum ama sanki içimden bir ses ümitlenme adet olacaksın diyor çünki heray aynı sahneler adetime 1-2 gün kala test yapılır ve sonuç aynı negatif valla kendi kendimizi strese sokuyoruz
KIZLAR GÜNAYDIN....biraz önce doktordan geldim 1 tane yumurtam varmış sizce nasıl?ve bugün ilk çatlatma iğnemi oldum hemen çatlarmı acaba ya çok heyecenlıyım kendimi fazla kaptırmaktan korkuyorum 9 aydır bekliyorum hamile kalmayı
semacım nasılsın düzeldinmi adetin nasıl bu ay kafanız rahat deneyin bakalım hiç birşey düşünmeden bence en iyisi o yani düşünnmemek ama insan yapamıyo biliyorum hayırlısı olsun hepimiz için...
başakçım sıra sende bakalım inşallah adet olmazsıın findığa bi kardeş gelir...
kırmızıbeyaz nasılsın? seninle hiç konuşamadık ama yazılarını okuyorum insanlara ne güzel destek oluyosun :))))
senin gibi hiç umudunu yitirmemiş biri lazım buraya :)))))
kızlar moralim bozuldu akşam ve biraz önce kahverengi lekeler geldi daha adetime 3 gün var ilaçtan erken gelebilirmi kasıklarımda bacaklarıma vuran ağrılar vardı onlar da geçti adetse akşama belli olur heralde:a015:
betty cim canım çok iiyim bugün herşey yolunda
dün büyük bi tartışmanın sonunda kabullendi durumunu eşim.bu ay dr yok hiç bişe düşünmeden olcak diye uğraşmadan deniyelim bakalım nolcak.ne derse eyvallah bu ay kocişi dinlicem bakalım.
hala aynı yani hala bişe yok sadece wc de parça geliyo o kadar.aman napalım herşey olcağına varır. kısmet inşallah allahım sizden güzel haberler almayı nasip eder....
bettycim klomenle istenen tek yumurtanın olgulaşması hadi hayırlısı canım çatladığını da sancılardan anlarsın yumuşun hangi taraftaysa o taraf ağrı yapar akşama doğru başalr dr kaçıncı saate ilişki önerdi.... bize 30-36 saat arası ilişki önerdi sonrasındaa gün aşırı.....hımmm yoğun çalışın istekli ol çalışırken aceye getirmeyinnnn.....
başakcım canım ben bebişim doğunca pamuklara sarcam kıymetlimi..... kimselere alletmicem babasıyla ben koklicam sadece..... hiç kızmıcam nazlımaaaaaaa
başak sabır canım az kaldıııı strres yok . allahım hakkında hayırlısını nasip etsinnnn... fındığına bi kardeş gelir inşallahhh
başak bide ben sana birşey sormak istiyorum sen fındığa ilk hamile kaldığında böyle uğraşmışmıydın merak ettim hemen hamile kalmışmıydın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?