canlarım.....vallahi bir kardeş gibi,bir dostumu arar gibi gözlerim yazılarınızı arıyor.o gün okumazsam,bilmesem ne yaptığınızı boşlukta gibi hissediyor,merak ediyorum sizleri.......
sema cım....sen sağlıklı doğurgan bir kadınsın.açıkcası 24 yaş da çok çok erken.bak aslında sudenaz da en sonunda 9 ayın sonunda---------- yeter artık evliliğimin ilk günenden beri tadını çıkartamamışım,oh be artık kendim ve eşimle hayatı yaşamak istiyorum birazda demişti.------------aynı yaştasınızda.........
bak şimdi konserler,gezmeler derken eminim şu an keyfi yerinde...burdan da kulaklarını çınlatmış olalım........benim 36 aydır daha tutmadı.ama yılmıyorum......hepimizin hayatında yaşanacak şeylerin tarihleri aslında önceden yazılmış.ne yapsak boş oluyor........
gel bu ay istersen kendini dinlendir.ben senin yerinde olsam.biraz ilaç kullanmazdım.hiç olmazsa bu ay............sen doktorlara bakma.onlar para ve hasta peşinde.hedefleri var...tabi ki ayağına giden müşteri her masrafa her yapılacak müdahaleye hazır gibi onlar yönlendiriyor bizleri.....halbuki biz hemen kendimizle oynatıp da ,,ümitlere hemen kapılmak için gitmiyoruz ki.sormak danışmak ta var aslında......ama onlar işin psikolojik tarafında değil,anatomik tarafındalar....
bence,,,,,1 ay ara ver.öbür ay ne istersen paylaşalım,dr.una git nasıl kendini hazır hissediyorsan...ah birtanem bu can bizden davacı olacak sonra..
BAŞAK IM ...sen yapıyoşun?
tamam işte bende birşey yok oglunuzun tekrar gitmesi gerek dersin laf yerine gider valla aslanlar gibi gelin bulmuşlar daha ne istiyorlar böyle insanlara kızıyorum valla benimde çocukluk arkadaşım var benden 1,5 sene önce evlendi bebegi olmayınca arkdaşıma yüklendi kaynanası ve görümcesi kızda dr gitti herşeyi normalmiş megerse eşinin sperm sayısı azmış ameliyat olması gerkiyormuş babası bunu bilirken kimseye söylememiş kız çok eziyey ettiler eşide ameliyat oldu ama tam yapamamışlar terarlanması gerkmiş garibim evde oturup incik boncuk yapıyormuş sıkıntıdan kocası olacak grizekalıda kendine bulmuş birtane........ onunla gününü gün ediyor kızda saf evde kocam gelcek diye bekliyor ee şimdi arkadşımın yaşı ilrledi yarın birgün senin buyaştan sonra çocugun olmaz derlerse ne yapar bilemiyorum işte böyle örümcek beyinli insanlarla anlaşmak zor tatlım umarım sıkmamışımdır seni.
başak cım......ben çeşmeyi hiç görmedim...tv.deki gibi sokaklar hep çıplak mı dolu.......yani yanlış anlatmayayım....yani nasıl sayfiye yerleri diye...bir kere izmir de şöyle bir tur atmıştık....oraya yolum düşmüştü..ama çeşme yi televizyon da ki magazin prog.görüyorum....tabi ki evlat bu...bak anacığım hala beni düşünüyor....geçenlerde...sen gelmez oldun şarkısında annem de babam da hıçkıra hıçkıra ağlamışlar...evlat evlattır....yaşa başa bakmaz.........
şunda da haklısın..ara sıra bir yerlere gönderip karıkoca ilişkisini sıcak tutmak lazım....hep flört zamanı gibi....kadınlıktan vazgeçemeyiz.....elinde ne kadar imkan varsa değerlendir....bak ben 24 saat öpüyorum...
eşinin bu sonuçlarına göre,,,elbette dr.un gördü haberdar,,,,,,,,,,hem sayı hem de 3 cc.ye göre değerler düşük.......saat/hareketlilik normal sayılır...o normal.......
evet canım...eşin ürolojik bir muayeneden geçti mi?daha önce yada senden sonra..............
ve senin kadın doğum uzmanın ne diyor...sadece sana neden yoğunlaştı........
canım dogru söylüyorsunda benimde adetim az gelir 1 gün ertesi gün akşam üzeri bitergeçen ay dogru dürüst gelmedi pedlerim hep damla damla oldu ama gebelik olsaydı dr yumurtalık kontrolümde vajinal ultrasonda görürdü degilmi
bence görürdü canım...............................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?