arkadaslar bi soru sorabilirmiyim bende bu ay ilk defa klomen kullandim besinci gün basladim bes gün içtim dr um yumurta olusmus iki gün sonra çatlatma ignesi vuralim dedi ama ben vurdurmadim kendi çatlar dedim geçen ay sadece çatlatma ignesi vurulmustum ise yaramadi o yüzden vurdurmadim klomen ayin onunda bitmisti dün kasiklarimda siddetli bir agri oldu sizlerdede böyle bisey oldumu
benide yazın. 14 ocaktııı
canım evet anadolu hastanesinde abdurrahman bey var ona gidiyorum. sende eskişehirliymişsin. senin doktorun kim?
delikafadulden
kızllarrr acill yardım
pregynl bulamıyorum..salı yada çarşamba aşılamam olcak fakat ben istanbulda özellikle avrupa yakasındaki bir çok eczaneden sordum yok deniliyor..bu konuda bana yardım edebilecek arkadaşlar lütfen cevap verin...bütün gün iğne aradık ağlama krizlerim tuttu resmensenağlamasenağlama
slm kıslar nasılsınız bugün pek giren olmamış.sadede geleyim dün adetgümdü yaa,ben dayanamadım test yaptım(uzun bi aradan beri ilk kez)tek çizgi çıktı zaten umudumda yoktu.çöpe attım 115dk sonra dayanymydım alıp tekrar baktım ve çoook silikte olsa ikinci çizgiyide gördüm.yinede tereddütteydim,kasık ve bel ağrısı çok şiddetli başlamıştı,saat 4 gibi hafif bi pembe leke geldi.testi bu sabah tekrarladım ve yine çift çizgi biraz daha belirgin,ama ara ara kanamam devam ediyo.neyse eşime bugün test yaptığımı söyledim leke geldi dedim.hemen hastaneye gittik.alttan ultrasonla baktı,henüz kese gözükmüyo varsa bile çok küçüktür,sen daha gününü bile geçmemişsin dedi.bende, merak edip test yaptım dedim.kan testine gönderdi.akşam saat 7,30da sonucunu aldım veeeee beta,92,64 hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm.
ama kıslar sevinemedim bile hem lekelenmem devam ediyo hemde dış gebelik olabilir dedi.progestan ve folik asit verdi.p.tesi testi tekrarlayalım dedi.
kıslar şimdi,isterseniz beni hamişler listesine ekleyin,ister biraz daha bekleyelim,artık size bırakıyorum.şayet eklerseniz ilaçsız yazarsınız.hepinizi çooooooooook seviyorum iyiki varsınız iyiki kk var.bu arada dualarınızı esirgemeyin bacılarım benim duam tüm bebiş isteyenlere.
canım bende ankarada bulamamıştım....
konyadan getirtmiştik....
depolarda yokmuş....
böyle fazla uğranmayan eczanelerde vardır herhalde oralara bakın...
hihoyyyt:teytey::teytey:
CANIM benim çok sevindim..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin nazarlardan korusun maşallah...:lepi:
RANA.ABLE. mehtapcim tebrik ediyorum canim insallah bebisin sana sıkı sıkı tutunur.. dualarimiz seninle..[/COLOR .!.:[/FONT][/B]
Canım ben devlet hastenesi doktoru Fatih Öğüç e gidiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?