sıkma canını böyle konuşuyorlar gereksiz saçmalıyolar ama takma kafana benim kayınvaldemden hiç bi şikayetim yok bu konuda ama çevremde bildigim insanlar var takma kafana salla gitsin :CüvCüv:
slm kızlarrr,
önceliklesayfaları açar açmaz hamile haberleri almak beni çok mutlu etti.Allah tamamına erdirsinn:hooray:
Nazancım aşılama yaptırmışmışsın.hayırlısı olsun arkadaşım inşallah bu ay seninde ii haberlerini alıcaz.
bende sabah doktora gittim.21 cm yumurta oluşmuş.çatlatma iğnesini verid hemen ama bulabilene aşkolsun.saatlerce aradım.yaptırmamaya kara verdiğim bir anda son bir yere gittim ve buldum çok şükür...ama yine de keyfim yok.doktorum moralimi bozdu.pko sorunumdan dolayı her gittiğimde seni tüp bebek merkezine gönderiyim deyip duruyor.çok canım sıkılıyor...doktorumu değiştirme kararı aldım...bu ay hastalanırsam yeni doktora gidicem.....yine bana böyle diyyooooooooo.....senağlamasenağlama
GAMZELİ birtanem seni çok iyi anlıyorum senin kayınvalidenin sözlerine bu kadar alınman ve eşine yansıtman aslında senin elinde olan birşey değil kullandığımız ilaçlar bizi bu hale getiriyor..yokk öyle hemen pes etmek..iğnenin etkisi geçmiş değil..iyi şeyler düşün olmadı akşam eşini bizim siteye koy hepimizin nasıl delirdiğini okusun seni anlar...sakın dargın kalma iğnen boşa gitmiş değil sıkma canını inşallah hamile kalırsında sağlıkla fakirlerde kayınvalidenin bönkürlüğünden nasiplensinler inşallaaaahh...kızlar bu yaşlılarımız olgun olup yol göstereceklerine böyle abuk subuk şeylerle kafamızı karıştırıyorlar valla GAMZELİM kaynanın söylediklerine güldüm sende gül boş ver..ne güzel seni seviyorki senden sebep fakir doyuracakmış:roflol:
sıkma canınııııı
kızlar batı bahat hastanesini biliyormusunuz ikitellide orda reşat bey var o doktora giden varmı yada daha önce gitmiş olan o benim doktoromda burdan başka giden varmı merak ettim tanıyan varsa yazarsa sevinirim
canım dayımda varikosel vardı,ameliyattan korktuğu için hep erteledi ve 12 yıl bebekleri olmadı..en sonunda batı bahat hastanesinde tüp bebek yaptırdılar..şimdi 7 aylık biri kız,biri erkek ikizleri oldu:teytey: yanlış hatırlamıyosam yengemin doktoru da reşat beydi..
kızlar batı bahat hastanesini biliyormusunuz ikitellide orda reşat bey var o doktora giden varmı yada daha önce gitmiş olan o benim doktoromda burdan başka giden varmı merak ettim tanıyan varsa yazarsa sevinirim
canım ben düşük yaptıktan sonra gitmiştim. çok güleryüzlü ve ilgili bir doktor. Göbekten muayene etti. Vitamin verdi ve eşime sperm testi yaptırdı ve bir ay sonra çalışmaya başlayın dedi.(düşükten sonra 3 ay ara verilmesi gerekiormuş) sonra yolladı. Ama üstünden 8 ay geçti ben de hala hareket yok. Sonra başka bir doktora gitmeye başladım. Reşat bey inanılmaz yoğun. Randevu alıyorsun ama yine de 2 saat bekliyorsun
gamzeli varikosel ne hastalıgı
merhaba arkadaşlar 1 yıl önce 1 düşüğüm olmuştu bir yıldır uğraşıyorduk bebek için bu ay klomen kullandım ve yumurta takibi yapıldı fakat yumurtalarım bu ay pek büyümedi o nedenle pek umudumuz yoktu ama günüm geçince test yaptırdık şuan hamileyiimmmm allah isteyen herkese nasip etsin pazartesi doktora gidicem yaniii klomenle ilk ayda hamile kalanlardan oldummmm......hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2
merhaba arkadaşlar 1 yıl önce 1 düşüğüm olmuştu bir yıldır uğraşıyorduk bebek için bu ay klomen kullandım ve yumurta takibi yapıldı fakat yumurtalarım bu ay pek büyümedi o nedenle pek umudumuz yoktu ama günüm geçince test yaptırdık şuan hamileyiimmmm allah isteyen herkese nasip etsin pazartesi doktora gidicem yaniii klomenle ilk ayda hamile kalanlardan oldummmm......hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?