Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

sıkma canını böyle konuşuyorlar gereksiz saçmalıyolar ama takma kafana benim kayınvaldemden hiç bi şikayetim yok bu konuda ama çevremde bildigim insanlar var takma kafana salla gitsin :CüvCüv:

takamamak için elimden geleni yapıyorum ama olmuyor...o öyle konuşurken hiç belli etmemeye çalıştım,yemeğini çayını hazırladım,güldüm..ama gittikten sonra dayanamayıp eşime patladım..

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

22-01-2009 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EMİNEKAYA:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
fındıkk kurdum 81:::::::::::::::::::::GONAPHENE
irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
ROSEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
BERAY:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
BAŞAK 35:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
beyz@:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
maviş83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
sevil78::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ

***********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR**************************

OCAK AYI LİSTESİ

reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK ?????????
polenss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK ?????????
angell2008::::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK ?????????
eylül01::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 OCAK ????????
askkizi::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK ????????
sudeyoncaa:::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK ????????
reyyan89:::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK ????????
samyeli26::::::::::::::::::::::::::::::::: 14 OCAK ????????
vildan 83::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 OCAK ????????
selinn_1687:::::::::::::::::::::::::::::::18 OCAK ????????
ces_nar:::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 OCAK ????????
nisan 13::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 OCAK ????????
beyazbeyaz:::::::::::::::::::::::::::::::21 OCAK ????????
interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 OCAK
Balsurat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 OCAK
gülücük:::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 OCAK
ilinay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 OCAK
serpil2003::::::::::::::::::::::::::::::::::27 OCAK
BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK
ceylan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK
ceylan83 ::::::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK
nlgunözkan23::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK
esemos:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 OCAK
ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 OCAK
Karamelek-07::::::::::::::::::::::::::::30 OCAK

ŞUBAT AYI LİSTESİ

arifeyvz ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ŞUBAT
bumuyani :::::::::::::::::::::::::::::::::::3 ŞUBAT
Hayat70::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 ŞUBAT
ebrunisa::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ŞUBAT
sevdalinka59::::::::::::::::::::::::::::::::4 ŞUBAT
nazanorbay::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBAT
seldafid:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBAT
qusel::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBAT
nilufer_3457:::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBAT
a.akilli ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT
zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT
cerot ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 ŞUBAT
NBNH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
neyzen_x::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
zeytinn79::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
nese_206::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
merseray ::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
simarik_gril::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ŞUBAT
bernadette:::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ŞUBAT
bihter41:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ŞUBAT
papatyaaaa:::::::::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBAT
eemell::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ŞUBAT
BLACK_PEARL::::::::::::::::::::::::::13 ŞUBAT
APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBAT
GAMZELİ:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ŞUBAT
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ŞUBAT
umutlu 22:::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ŞUBAT
mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ŞUBAT
RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::20 ŞUBAT
Diyar23:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??
26eser26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::??

NİNA..DURMAK YOK ÜZÜLMEK YOK. ÇALIŞMAYA UMUT ETMEYE DUA ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ TAMAM MI?

black cim sanım sağol..inşallah hepimiz buradan iyi haberler alırız..
canım iğneyi bulmana sevindim..eğer drundan memnun değilsen benim dra git kadın hiç uğraştırmıyor ve çok iyi..sana da yakın AVCILAR da TÜLAY EGELİ..bence yumurtan iyi büyümüş tam kıvamında canını sıkma iyi olacak inşallah...pko lu çok hasta var hamile kalan biliyorsun SEVİL de de o sorun var..dualarım seninle

kızlar batı bahat hastanesini biliyormusunuz ikitellide orda reşat bey var o doktora giden varmı yada daha önce gitmiş olan o benim doktoromda burdan başka giden varmı merak ettim tanıyan varsa yazarsa sevinirim

canım benim ilk önce hayırlı olsun demek istiyorum..inşallah ALLAH gönlüne göre verir..müjdeli haberlerini bekliyoruzz..

seninde dediğin gibi ilçalardan dolayı daha hassasım galiba.kocaman kadına nasıl konuşmasını öğretecek değilim,yinede üzülüyorum işte..ama en sonunda gayet sakin bi şekilde,ben düşük yaptığımda geçmiş olsun bile demediniz,altlı üstlü oturuyouz bir kere nasılsın bakmadınız..çocuğumun olup olmadığıyla şimdi neden bu kadar ilgileniyosunuz ki ? dedim....hemen konuyu değiştirdi..ama akşam patladım ,olan da bana ve eşime oldu

Gamzeli cim. Benim cennetlik bir kayınvalidem var. Görseniz bu kadar iyi bir insan varolabilir mi dersiniz öyle bir kadın. Hiç bebek konusunda sıkıştırmaz hiç lafını açmaz. Kaynım temmuzda evlendi ekim ayında eltim hamile kaldı. Bunu öğrenince eşime demiş ki ''bu hamileliğe sevinemedim bile ben hep sizin için dua ediyordum demiş'' bunu duydum ya ben. Ezildim resmen. Inan kısır gelin dese hani kızarsın cahilliğine verirsin. Demek istediğim ister insanlar aptal aptal konuşsun isterlerse iyi niyetleriyle hareket etsinler her türlü üzülen biziz. Aslında bizim üzüntümüz kişilerden bağımsız. O yüzden kulaklarını tıka canım dışarıya. Eşini de arada bırakma. Biz kadınız her zaman güçlü olmak zorundayız.

kızlar batı bahat hastanesini biliyormusunuz ikitellide orda reşat bey var o doktora giden varmı yada daha önce gitmiş olan o benim doktoromda burdan başka giden varmı merak ettim tanıyan varsa yazarsa sevinirim

canım dayımda varikosel vardı,ameliyattan korktuğu için hep erteledi ve 12 yıl bebekleri olmadı..en sonunda batı bahat hastanesinde tüp bebek yaptırdılar..şimdi 7 aylık biri kız,biri erkek ikizleri oldu:teytey: yanlış hatırlamıyosam yengemin doktoru da reşat beydi..

ay ne güzel ya maşallah bende uzun yıllardır ona gidiyorum bekarkende gidiyordum benim adet kanamalarım çok oluyor çünküeşim bi türlü gitmediki sperm testi yaptırmaya uyuz ediyor beni ya

canım ben düşük yaptıktan sonra gitmiştim. çok güleryüzlü ve ilgili bir doktor. Göbekten muayene etti. Vitamin verdi ve eşime sperm testi yaptırdı ve bir ay sonra çalışmaya başlayın dedi.(düşükten sonra 3 ay ara verilmesi gerekiormuş) sonra yolladı. Ama üstünden 8 ay geçti ben de hala hareket yok. Sonra başka bir doktora gitmeye başladım. Reşat bey inanılmaz yoğun. Randevu alıyorsun ama yine de 2 saat bekliyorsun

seldafid, na kadar şanslısın canım,ALLAH bozmasın....takmamam gerektiğini biiyorum ama,olmuyor işte...eşime yansıttığım için de pişman oldum,o da çok üzülüyor....neyse ki annesine hiç benzemeyen,anlayışlı ve düşünceli bir eşim var...

evet çok iyi çok güler yüzlü ama youn hafat içi daha sakin abimin eşi hamile onuda oraya götürüyoruz bu ay sonu gidicez gine yani belki bende giderim bebegin cinsiyeti belli olcak :ecrin_bebek:

merhaba arkadaşlar 1 yıl önce 1 düşüğüm olmuştu bir yıldır uğraşıyorduk bebek için bu ay klomen kullandım ve yumurta takibi yapıldı fakat yumurtalarım bu ay pek büyümedi o nedenle pek umudumuz yoktu ama günüm geçince test yaptırdık şuan hamileyiimmmm allah isteyen herkese nasip etsin pazartesi doktora gidicem yaniii klomenle ilk ayda hamile kalanlardan oldummmm......hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2

kızlar bugün çok mutlu oldum hamiş haberleri gelıyo çünkü 2.hamiş haberi:)ne güzel benımde umutlarım çoğalıyo bole duyunca cuma günü iğne olacağım oyuzden çok heycanlanıyorum arkadaşları duydukça güngüneş hayırlısı olsun canım bende ılk kez klomen kullandım

yaşasınnn 2 hamiş daha var tebrikler kızlar darısı başımıza iki gündür topicte bol hamişli bi gün olsun diyordummmm bugünde diyorum o zamannnnn

bolll hamişli bi gün olsun kızlarrrrr sıra bize de gelsinnnnn

:teytey:
harikasınız arkadaşlar bugün 3. hamilemizin haberini aldık Allah nazarlardan saklasın..sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..

vallahi kendim hamileymişim gibi sevindim süperrr ohhhhhihoyyyt:teytey:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmm...kızlar yaaa bu ne güzel bir gün 3. hamiş haberiiii

hihoyyyt2009 bereketiyle geldi topiğimize maşallah..darısı bizlerin başına..inanıyorum ALLAH ellerimizi boş bırakmayacak...harika bir gün:teytey:kaydirigubbakcemile3

ÇOK SEVİNDİM ARKADAŞIM. ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN. İZNİNLE SENİ LİSTEYE YAZICAM. ÇÜNKÜ BU SAYFAYA BENİM VE BİR ÇOK ARKADAŞIN GİRİŞ NEDENİ İLAÇ KULLANARAK HAMİLE KALAN OLUP OLMADIĞI VE YAŞANAN SÜREÇLERLE İLGİLİ BİLGİLERİMİZİ DENEYİMLERİMİZİ PAYLAŞMAK. NE KADAR ÇOK HAMİŞ O KADAR UMUT. İİ BAK KENDİNE. VAKİT BULURSAN DAHA AYRINTILI PAYLAŞ BİZİMLE GEÇİRDİĞİN AŞAMALARI (YUMURTA BÜYÜKLÜĞÜN NE ZAMAN NE KADARDI FALAN GİBİ) SEVGİLER kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…