Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ne mutlu sana tebrik ederim canımkaydirigubbakcemile5 darısı başımıza inşallah..böyle güzel haberler de olmasa ne yapardık bilmiyorum..her hamilelik haberi umutlarımızı kat kat artırıyo..
canım incir kürü uyguladın mı?ne kadar zamandır uğraşıyordun bilgi verirsen çok seviniriz...tekrar tebrikler

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
bravo
çok çok çok tebrik ederim
darısı bekleyenlere
Allah sorunsuz bir hamilelik
hayırlı evlat nasib etsina.s.

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

22-01-2009 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EMİNEKAYA:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
fındıkk kurdum 81:::::::::::::::::::::GONAPHENE
irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
ROSEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
BERAY:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
BAŞAK 35:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
beyz@:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
maviş83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
sevil78::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:

***********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR**************************

OCAK AYI LİSTESİ

reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK ?????????
polenss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK ?????????
angell2008::::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK ?????????
eylül01::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 OCAK ????????
askkizi::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK ????????
sudeyoncaa:::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK ????????
reyyan89:::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK ????????
samyeli26::::::::::::::::::::::::::::::::: 14 OCAK ????????
ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 OCAK ????????
vildan 83::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 OCAK ????????
selinn_1687:::::::::::::::::::::::::::::::18 OCAK ????????
ces_nar:::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 OCAK ????????
nisan 13::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 OCAK ????????
beyazbeyaz:::::::::::::::::::::::::::::::21 OCAK ????????
nina55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 OCAK
interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 OCAK
Balsurat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 OCAK
gülücük:::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 OCAK
ilinay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 OCAK
serpil2003::::::::::::::::::::::::::::::::::27 OCAK
BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK
ceylan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK
ceylan83 ::::::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK
nlgunözkan23::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK
esemos:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 OCAK
ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 OCAK
Karamelek-07::::::::::::::::::::::::::::30 OCAK

ŞUBAT AYI LİSTESİ

arifeyvz ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ŞUBAT
bumuyani :::::::::::::::::::::::::::::::::::3 ŞUBAT
Hayat70::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 ŞUBAT
ebrunisa::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ŞUBAT
sevdalinka59::::::::::::::::::::::::::::::::4 ŞUBAT
seldafid:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBAT
qusel::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBAT
nilufer_3457:::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBAT
a.akilli ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT
zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT
cerot ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 ŞUBAT
NBNH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
neyzen_x::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
zeytinn79::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
nese_206::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
merseray ::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
simarik_gril::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ŞUBAT
bernadette:::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ŞUBAT
bihter41:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ŞUBAT
papatyaaaa:::::::::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBAT
eemell::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ŞUBAT
BLACK_PEARL::::::::::::::::::::::::::13 ŞUBAT
APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBAT
GAMZELİ:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ŞUBAT
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ŞUBAT
umutlu 22:::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ŞUBAT
mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ŞUBAT
RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::20 ŞUBAT
Diyar23:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??
26eser26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::??

sebossk canim tebrik ediyorum insallah Allahim saglicakla kucagina almayi nasip eder bizler icinde dua et oldumu guzelim darisi burada bulunan butun arkadaslarimizin basina..

sabah sabah süper bir haber kaydirigubbakcemile5çok sevindim bizler içinde dua et lütfen darısı bizimde başımıza Allah saglılklıca kucagına almayı nasip etsin:CüvCüv:

slm sebossk de gebe kalmış tebrik ediyorum ve bravo diyorum becermişsin ya..ne zamandır istiyorudun hemen mi gene kaldın..?

gamzeli sana soru sormuştum ama gördügünü sanıyorum ama..bende baktın geçmişe çatlatma ignesi dimi vuruldugun..ne zaman test yapıcaksın pekii?

kızlar gonal f ignesi vurulan varmı? hepinize iyi bol neşeli huzurlu gün diliyorum

canım hayırlı olur inşallah.bizlerede dua et.benimde klomen ve pregnly de 2. ayım.

Sebossk arkadaşım tebrik ederim. Allah kucağına almayı da nasip etsin.
Bir ara uğrarsan sayfaya kendini biraz tanıtır mısın? Geçirdiğin süreçleri bizlerle paylaşırsan çok seviniriz..tekrar tebrikler

kızlar ben dün aşılama yaptırtım..korkunç birşeydi insanın canı çıkıyor acıdan..inşallah ALLAH hepinize böyle müdahalelere gerek kalmadan sağlıkla bebişlerinizi verir..

bilgi olsun diye aşamalarını yazacağım..

klomenle başlanıyor yumurtalar istenilen olgunluğa gelince(16 mm ve üstü)çatlatma iğnesi yapılıyor 36 saat sonra eşin labratuarda yıkanmış spermleri içi sperm dolu olan şiş uzunluğunda birşeyle tüplere kadar girilip sperm bırakılıyor..minimum 40 dk yatıyorsunuz sonra eve gönderiyorlar..bütün bunların maliyeti 500 ytl aşılama 200 ytl labratuarda sperm yıkanması 50 ytl kadar kullanılan ilaçlar..tomlam 750 ytl..

aşılamadan sonraki ikinci günde ilişki gün aşırı..yine ikinci günü progestan hap günde 3 tane 10 gün boyunca..kilolu bayanlara rahme sürülen jel veriliyormuş..
evet arkadaşlar durum bundan ibaret 10 gün sonra kanda gebelik bakılacak..Allah önce sağlık evilerimizde huzur hayırlı rızıklar versin sonra bebişlerimizi versin amiinn:Saruboceq:

canım bu hap hormon hapı kadınlık hormonu içeriyor...iğneden sonra 10 gün boyunca senin hamileliğe hazırlanmanı sağlıyor(rahim duvarını kalınştırmak için)çünkü gebeliğin oluştuğu ilk hafta embriyoyu kabul etmiyor tutunmasını engelleyebiliyor..özellikle doğum yapmamış kadında emriyonun oluşması kadar rahme tutunması da mucize..10.gün sonunda emriyo oluşmadı iğne yapıldı yumurta çatlamdı o zaman oluşmuş olan kistleri vücuttan atıyor(kistler çatlamayan yumurtalardan oluyor..)
arkadaşım uzun oldu sanırım..sonuçta kullanmanda hiçbir sakınca yok..faydası var..
Allah inşallah buradaki herkesin ve senin emeklerini boşa götürmez ve hamilelik haberlerini alırız..

çok zor valla ya maddi manevi göçüyor insan Allah kimseye aratmadan versin bebişlerimizi ben daha sadece ilaç içtim 4 ay boyunca ama igne falan hiç olmadım burdan sizlerden duyup ögreniyorum çokda korkuyorum geçen ayda bi şey olmayınca doktora falanda gitmedim çok sinirlerim bozuluyor burda hamile kalan birini duyuncaca çok seviniyorum moral oluyor inşallah Allah seninde bu çektigin acılar karşılıgını verir bu ay hamile kalırsın :Saruboceq:

peki arkadaşım işlem ne kadar sürüyor..ve anestezi falan yapılıyormu?Benimde başıma gelecek çünkü bilgi alim senden.

sebossk senın adına çok sevındım gercekten bırının hamıle olduğunu duyunca burdan insan çok sevınıyo nasıl oldu neler yaptın bizle paylaş müsait olduğunda darısı bizlerin başına

merhaba arkadaşlar artık dayanamadım dün kan tahlili yaptırdım.biraz önce sonucu aldım.veeeeee HAMİLEYİM okadar heyecanlıyım ki ALLAH TÜM İSTEYENLERE VERSİN.benimki ilaçsız oldu.

birtanem haklısın ama insanız ve doğduğumuz an annelik güdüsüyle doğuyoruz..bende seninle aynı psikolojik durumları yaşadım regl oldum gün tamam diyordum bir daha uğraşmayacam adet bittiğinde yine yanıp tutuşuyordum..

birde çevremizdeki insanların komşuların akrabaların ayyy daha yokmu bişşeyy gibi lafları insanı kurşun yemişten beter ediyor...çok zor bir süreç Allah hepimize yardımcı olsun...hadi biz bir nebze buradan yazışıyoruz,paylaşıyoruz sorunlarımız, ya kocalarımız zavallılar onların hali daha perişan çünkü onlar birde bizim hormon dengesizliklerimize katlanıyorlar...

Sebossk tebrik ederim arkadaşım. Allah sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah. Analı babalı büyüsün yavrucağın.:Saruboceq: Emelciğim kasığında batma olan sendin sanırım. Bu batmalar bende de oluyordu canım.Yumurtalar büyüdğü için oluyormuş. Klomeni bıraksan bile etkisi devam ediyormuş diğer arkadaşların dediği gibi. Arkadaşlar ben dün gittim doktora. Ultrasyonla baktı ve nurtopu gibi bi kistim oluşmuşbenneyaptımki 3 mm. çapındaymış. Bu ay klomene devam edemeyeceğiz dedi. İğne veriyorum, bir ay sonra adetinin 3. günü gel iğneye başlayalım dedi. Klomenin daha etkilisiymiş. İlkini doktor gösterecekmiş geri kalanını ben kendim yapacakmışım. İşin kısası adet oldum diye üzülürken bir de kistle tanıştım. Allah hepimize hayırlısını versin. Aranızda bu iğnelerden kullanan var mı arkadaşlar.

tebrik ederim canım,ALLAH sağolıla kucağına almayıda nasip etsin...darısı başımıza :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…