:CüvCüv:Arkadaşlar ben hamile kaldımhihoyyyt eVET becerdim başardım:teytey: iki AY KLOMEN KULLANDIKTAN SONRA DÜN HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM HEPİNİZ İÇİN DUA EDİYORUM ALLAH EN YAKINDA HAYIRLISIYLA SİZE DE NASİP ETSİN:Saruboceq:
:CüvCüv:Arkadaşlar ben hamile kaldımhihoyyyt eVET becerdim başardım:teytey: iki AY KLOMEN KULLANDIKTAN SONRA DÜN HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM HEPİNİZ İÇİN DUA EDİYORUM ALLAH EN YAKINDA HAYIRLISIYLA SİZE DE NASİP ETSİN:Saruboceq:
canım hayırlı olur inşallah.bizlerede dua et.benimde klomen ve pregnly de 2. ayım.:CüvCüv:Arkadaşlar ben hamile kaldımhihoyyyt eVET becerdim başardım:teytey: iki AY KLOMEN KULLANDIKTAN SONRA DÜN HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM HEPİNİZ İÇİN DUA EDİYORUM ALLAH EN YAKINDA HAYIRLISIYLA SİZE DE NASİP ETSİN:Saruboceq:
arkadaşlar iyi akşamlar.ya lütfen acele biri cevep yazsın bu konuda bilgisi olan ben önce kloman kullandım adetimin 5 günü sonra 5 gün daha bekledim yumurtalarım tam büyümüş dedi drum ama çarşamba günü prengly ignesi vuruldum.Dr.um bana igne yaptıktan sonra ayın 19 da başla 10 günpregeston diye bi ilaç verdi.10 gün sonra adet olursanda gel olmazsanda dedi.
BENİM SORUM BU İLACI KULLANAN VAR MI?NE İŞE YARIYOR VE BENİM ÇOK BAŞIM DÖNÜYO NORMAL Mİ? NEEEEEEEEEEE OLUR CEVAP YAZIN
çok zor valla ya maddi manevi göçüyor insankızlar ben dün aşılama yaptırtım..korkunç birşeydi insanın canı çıkıyor acıdan..inşallah ALLAH hepinize böyle müdahalelere gerek kalmadan sağlıkla bebişlerinizi verir..
bilgi olsun diye aşamalarını yazacağım..
klomenle başlanıyor yumurtalar istenilen olgunluğa gelince(16 mm ve üstü)çatlatma iğnesi yapılıyor 36 saat sonra eşin labratuarda yıkanmış spermleri içi sperm dolu olan şiş uzunluğunda birşeyle tüplere kadar girilip sperm bırakılıyor..minimum 40 dk yatıyorsunuz sonra eve gönderiyorlar..bütün bunların maliyeti 500 ytl aşılama 200 ytl labratuarda sperm yıkanması 50 ytl kadar kullanılan ilaçlar..tomlam 750 ytl..
aşılamadan sonraki ikinci günde ilişki gün aşırı..yine ikinci günü progestan hap günde 3 tane 10 gün boyunca..kilolu bayanlara rahme sürülen jel veriliyormuş..
evet arkadaşlar durum bundan ibaret 10 gün sonra kanda gebelik bakılacak..Allah önce sağlık evilerimizde huzur hayırlı rızıklar versin sonra bebişlerimizi versin amiinn:Saruboceq:
kızlar ben dün aşılama yaptırtım..korkunç birşeydi insanın canı çıkıyor acıdan..inşallah ALLAH hepinize böyle müdahalelere gerek kalmadan sağlıkla bebişlerinizi verir..
bilgi olsun diye aşamalarını yazacağım..
klomenle başlanıyor yumurtalar istenilen olgunluğa gelince(16 mm ve üstü)çatlatma iğnesi yapılıyor 36 saat sonra eşin labratuarda yıkanmış spermleri içi sperm dolu olan şiş uzunluğunda birşeyle tüplere kadar girilip sperm bırakılıyor..minimum 40 dk yatıyorsunuz sonra eve gönderiyorlar..bütün bunların maliyeti 500 ytl aşılama 200 ytl labratuarda sperm yıkanması 50 ytl kadar kullanılan ilaçlar..tomlam 750 ytl..
aşılamadan sonraki ikinci günde ilişki gün aşırı..yine ikinci günü progestan hap günde 3 tane 10 gün boyunca..kilolu bayanlara rahme sürülen jel veriliyormuş..
evet arkadaşlar durum bundan ibaret 10 gün sonra kanda gebelik
bakılacak..Allah önce sağlık evilerimizde huzur hayırlı rızıklar versin sonra bebişlerimizi versin amiinn:Saruboceq:
peki arkadaşım işlem ne kadar sürüyor..ve anestezi falan yapılıyormu?Benimde başıma gelecek çünkü bilgi alim senden.
çok zor valla ya maddi manevi göçüyor insanAllah kimseye aratmadan versin bebişlerimizi ben daha sadece ilaç içtim 4 ay boyunca ama igne falan hiç olmadım burdan sizlerden duyup ögreniyorum çokda korkuyorum geçen ayda bi şey olmayınca doktora falanda gitmedim çok sinirlerim bozuluyor burda hamile kalan birini duyuncaca çok seviniyorum moral oluyor inşallah Allah seninde bu çektigin acılar karşılıgını verir bu ay hamile kalırsın :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?