Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

eylülcüm kocaelide hangı doktora gıdıyorsun buyur ya kafana takma bakalım bıraz sabret bende cok sabırsızdım

canım yaa lütfen kusuruma bakma,gerçekten görmedim...
evet çatlatma iğnesi vuruldum..doktorum profasi diye bir iğne vermişti ama bulamadığım için pregnyl yaptırıdım ayın 20 sinde..doktorum 15 gün sonra test yapabilirsin demişti,yani şubat 6-7 gibi yapmayı planlıyorum canım.

Ranacım günaydın. Valla bügün sayfamız esti gürledi. Maşallah güzel bir gün bu gün. Allah hamiş sayımızı arttırsın hayırlısıyla. sevgiler

kocaelinindenbirkaçyıl önce ayrıldım. şu ana başka şehirdeyim. haftayada ankarada olacam orda yumurta takibnini nereye yaptırabilirm bilmiyorum.

9 mm den büyürmü ya?? büyürse kaç günde büyür?

Vallahi ne güzel ne bereketli bi gün bu arkadaşlarr:sm_cool: Bütün arkadaşları tebrik ediyorum yeniden. Ben iğneden bahsetmiştim ya daha önce. Bu iğne bana 360 liraya mal olacakmış ssk lı olduğum halde. Duyunca dondum kaldım birden arkadaşlar. Sizce de çok değil mi? Bir de bu iğnelerden kullananan olmadı mı acaba hiççç:tomato: Kendi kendimize uğraşırken daha kolaydı sanki

kocaelinindenbirkaçyıl önce ayrıldım. şu ana başka şehirdeyim. haftayada ankarada olacam orda yumurta takibnini nereye yaptırabilirm bilmiyorum.

9 mm den büyürmü ya?? büyürse kaç günde büyür?
mesela bana 19mm olunca yapıcam iğnenı dedı pazartesi 13tü cumaya kadar 19 oluyokı ole dedı heralde hızlı buyuyolar canım bende cok bılmıyorum :1no2:

çok sağol arkadaşım ilgin için.
iğne yapıncı kaç gün içinde ilişkie girmek lazımdı .
benim bugün 12.gün ben 14ile 23günler arası eşimin yanında olabilecem bu ay kaçırırımıyım yumurtayıbilemiyorum kafayı yemek üzereyim hesap yapmaktan...

iğneden sonra 3gun sanırım

arkadaşlar sağolun valla bilgiler için.
1 mm büyürse haftaya cumaya 17-18 mm oluyor bu yeterlimi doğal yolla olmasına yoksa çatlatma iğneside vurdurmam lazım mı?

arkadaşlar sağolun valla bilgiler için.
1 mm büyürse haftaya cumaya 17-18 mm oluyor bu yeterlimi doğal yolla olmasına yoksa çatlatma iğneside vurdurmam lazım mı?

canım eğer yumurtalarının çatlama problemi yoksa kendiliğinden çatlıyorsa gerek olmayabilir ama bana kalırsa druna danış bence her halükarda yapmanda fayda var..16 mm ve yukarısı çatlatma iğnesi için uygundur..Allah yardımcın olsun..

Eşim ile ben ayrı şehirlerde çalışıyoruz. özel sektörde çalışıyorum . izin almam sıkıntılı oluyor. gelecek haftaya izin ayarladım ..
Bu ay klomende kullandım
ama şimdide yumurtanın 12.günde 9mm olduğunu ve yeterince büyümediğini öğrendim. 9 gün izinde tutar mı tutmaz mı bilemiyorum. Allah hayırlsını versin hepimize...

eylülcüm merhaba ben burda hamiş kaldım tanıyanlar tanır hiç üzülme yumurtaların geç büyüyodur belki benim dr um 2 günde 1 çağırdı büyüene kadar ilk kullandığımda klomeni günse 2 tane aldım ama 20nci gün büyüdü yumurtam hiç ümidini kaybetme emi bak bende pko var hiç yumurtlamadığımda oluyo ve ben ilaçsız hamiş kaldım allahın izniyle tek yol stressiz olmak başka da bi çözümü yok emin ol

teşekkür ederim canım ewt senin gibi benimde bu ay hiç umudum yoktu hatta hasta olmayı bekliyordum benim bu ay 2 güne bir yumurta takibi yapıldı ama ancak 20. günde yumurta 17 mm olmuştu adet olursan çatlamamıştır dedi olmazsan çatlamıştır dedi tedavi sürecim sadece bu kadardı ama yumurta takibinde baya zorlanmıştım allah yüzüme baktı isteyen herkese allah nasip etsin......kaydirigubbakcemile5 :teytey:

alllahımmmm tebrik ederim güngüneşşşşş bol hamişli bi gün olsun demiştim dualarımmı kabul oluyo neeee

bolll hamişli bi gün ve yarın olsun arkadaşlarrrrrrr

güngüneş haırlı olsun ..

allah bizede hayırlısı ile nasip etsin

yumurta takip sonuçlarını yazsan çok iyi olur bizim için. ilk gittiğin gün kaçtı mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…