gamzeli sana soru sormuştum ama gördügünü sanıyorum ama..bende baktın geçmişe çatlatma ignesi dimi vuruldugun..ne zaman test yapıcaksın pekii?
kızlar gonal f ignesi vurulan varmı? hepinize iyi bol neşeli huzurlu gün diliyorum
gamzeli beni görmüyorsun sanırım her seferinde es geçiyorsun galiba..üsteki alıntıyı önceki sayfalardan alıp getirdim...ama yazılarını okudum inan kayınvalidenin yaptıgına çok üzüldüm..ne diyelim allah ıslah etsin fazla üzülüp kendini hırpalama arkadaşım...yeni hamiş daha çıktım tebrik ederim ne güzel 2 hamiş haberi aldık bugün darısı diger günlere..kızlar gonalf kullanan yokmu ?sormuştum ama kimse cvp vermemiş..
mesela bana 19mm olunca yapıcam iğnenı dedı pazartesi 13tü cumaya kadar 19 oluyokı ole dedı heralde hızlı buyuyolar canım bende cok bılmıyorum :1no2:kocaelinindenbirkaçyıl önce ayrıldım. şu ana başka şehirdeyim. haftayada ankarada olacam orda yumurta takibnini nereye yaptırabilirm bilmiyorum.
9 mm den büyürmü ya?? büyürse kaç günde büyür?
çok sağol arkadaşım ilgin için.
iğne yapıncı kaç gün içinde ilişkie girmek lazımdı .
benim bugün 12.gün ben 14ile 23günler arası eşimin yanında olabilecem bu ay kaçırırımıyım yumurtayıbilemiyorum kafayı yemek üzereyim hesap yapmaktan...
bu arada rica ederım canım yardımcı olabıldıysek ne guzel iğneden 36 saat snra ilişkı ve 3güniğneden sonra 3gun sanırım
arkadaşlar sağolun valla bilgiler için.
1 mm büyürse haftaya cumaya 17-18 mm oluyor bu yeterlimi doğal yolla olmasına yoksa çatlatma iğneside vurdurmam lazım mı?
ayyyy canım benimŞeniz Allah ım tamamına erdirsin...bana da umut verdin..ben de ilk kez klomen kullandım ve yumurtalar büyümedi..doktorum belli olmaz çok umutlu olma dedi;gebelik olmazsa aşılamaya geçicez bu ay ..benim adetin 13.günü hala 10 mm.yumurtalar..senin kaçtı? incir kürü kullandın mı?lütfen biraz paylaşır mısın? çok heyecanlandım ben yadelikafadulden
ÇOK SEVİNDİM ARKADAŞIM. ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN. İZNİNLE SENİ LİSTEYE YAZICAM. ÇÜNKÜ BU SAYFAYA BENİM VE BİR ÇOK ARKADAŞIN GİRİŞ NEDENİ İLAÇ KULLANARAK HAMİLE KALAN OLUP OLMADIĞI VE YAŞANAN SÜREÇLERLE İLGİLİ BİLGİLERİMİZİ DENEYİMLERİMİZİ PAYLAŞMAK. NE KADAR ÇOK HAMİŞ O KADAR UMUT. İİ BAK KENDİNE. VAKİT BULURSAN DAHA AYRINTILI PAYLAŞ BİZİMLE GEÇİRDİĞİN AŞAMALARI (YUMURTA BÜYÜKLÜĞÜN NE ZAMAN NE KADARDI FALAN GİBİ) SEVGİLER kaydirigubbakcemile5[/QUO
teşekkür ederim arkadaşlar hepinize merak ettiğiniz bişey varsa tabiki yardımcı olurum sizi en iyi ben anlarım çünkü yumurtam 20. gün 17mm di allah herkese nasip etsin:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?