canım arkadaşlarım ne olur cevap yazın ben klomen kullandım ve yumurtalarım büyüdü ve prengly ignesi vuruldum ve oazartesi gününden beri dr um verdigi pregeston ilacını kullanıyorum ama felaket başım dönüyor ve halsizlik var şu an iş yerindeyim ama inanın hiç çalışmak canım istemiyor yani okadar sizdede oldumu böyleşeyler yoksw tedavi tuttumu bebiş belirtilerimi tecrübelerinize ihtiyacım var .CEVAP NE OLUR........
inşallahhhh canım inşallahh benımde ılk denemem olacak bu ay okadar heycanlıyımkı çokda umutluyum inşallah :dance:Canım çok sağol iyi niyetin için.
inşallah buradaki herkes iki aya kadar hamile kalır.
Benim regl sabah geldii... kırmızı karrtttt şutu vurduuu klomenn foss oldu:roflol::roflol:
Yeni REGL Tarihim 22 Şubat eklersin canım yerimseniben
Benim regl sabah geldii... kırmızı karrtttt şutu vurduuu klomenn foss oldu:roflol::roflol:
Yeni REGL Tarihim 22 Şubat eklersin canım yerimseniben
:roflol:Ne yapalım canım sağlık olsunn ağlamaktan bıktım artıkk sıkıldımm.26 aydırr beklıyorum ılk klomende adet olmuşum vızz gelir diğer aylarda oldugumdan bır fark göremiyorum üzümtğm aynı yanii.Salllaaaa demekten yapacak birşeyimiz yokkaydirigubbakcemile2:roflol:İlahi balsuratçığım.kaydirigubbakcemile3 Allah seni hep güldürsün. Ne güzel anlatmışsın kırmızı kart olayı.Sağlık olsun dimi şekerim. Bi dahaki aya umutla inşallahkaydirigubbakcemile5
a.s Balcim klomende ilk ayindi degil mi canim belki doktorun bu sefer dozu arttirir ve daha etkili olur ben inaniyorumki birkac ay icerisinde guzel haberi alacaksin tedaviye devam canim bol sanslar.. :1hug:
Evet bu aydaa Kırmızı karttt şuttuu vurduuuuuuuu KLOMENN foss olduu..:roflol::roflol::roflol:
Diğer topiğe yazmıştım bunu dün kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?