YOK CANIM NE MAHSURU OLACAK. SÖYLERKEN ZOR AMA YAZARKEN KOLAY. 32 YAŞINDAYIM...
ayyyyy canım kötü olmuş ama inşallah gıtmeden kalırsın o gelene kadarda 4 ay gecmiş olur a.sfisfisfisSelam kızlar...
Bugün çok yorucu bir gündü.Karneleri verdik malum.İnanın her çocukla resim çekilmekten ağız kaslarım uyuşmuş.Her poza gülmekten.İnanın bu aralar kendimi,uğraşlarımı unuttum.Bir de moralim bozuldu.Benim kociş 2 aya kadar yurt dışına gidebilir.eğer o zamana kadar hamile kalamazsam uğraşlarım boşa çıkacak.çünkü kociş en az 4 ay olmayacak.fisfisfis
kızlar her at umutlandıkca bıde donup arkama bakıyorum kı 3 ay 5 ay 1 sene daha gecmıs benımle bırlıkte evlennler 2 bebıslerını alacak kucagına artık cok agrıma gıtmeye basladı ben 3 aydr klomen tedaısı goruyorum gecen ay prgly bu ayda ılk defa pvotrelle vurundum ama gene bos gene bos davıden sıklmaya basladım her seyı de denıyorum nrden ya neden her ay gectıkce bıraz daha zor oluyo benım ıcın napıcam bennnnn
ayyyyy canım kötü olmuş ama inşallah gıtmeden kalırsın o gelene kadarda 4 ay gecmiş olur a.s
slm emel ben sinem sende mi klomen kullanıyosun
eemel lütfen karamsarlık yok İNŞALLAH hepimiz bi gün bebişlerimizi kucagımıza alacagız
umutlu ne ignesi cnm senin o kadar para vermişsin ssk ödüyor yüzdesimi o kadar tutuyor bende gonal f yi aldım 316 ya ama 3 yıl dolmadıgı için kendi paramla aldım onu..benimde 11.günümde 9 ml di doktor geç büyüyor senin yumurtalar demişti..sizce sansım ne kadar var bilmiyorum..p.tesi doktora tekrar gidecem bakalım artık hayırlısı..hepinizie bol huzurlu hemişli günler diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?