Lütfen sıkma canını canım, dua et. Rabbim herşeyi daha iyi bilendir. Bakarsın ummadığın bir anda, uğraşmadığın bir anda oluverir. Örnekleri çok. Dualarından vazgeçme, umudunu asla yitirme.:Saruboceq:
kızlar benim lekelenmelerim başladı bugün 3 gün önceden beni listeden silebilirsiniz bu ilk ayımdı klomende bu ay kullanıp kullanmayacağıma karar vermedim henüzzz o yüzden tekrar yazmayın isterseniz kullanırsam haber veririm sizeee
Evet canım klomenle ilk ayımdı zaten pko olduğu için yumoşta büyümemişti inşallah çatlamıştırda kist olmamıştır.Olmamıştır ama inanıyorum :)Drum bu sefer dozu günde 4 tane yaptı kafamçokkarıştıbakalım yumoşlar büyücekmibenneyaptımki:jeyyar:İnşallah canım dediğin gibi olur Şeniz
umut tarihim 10 şubat..
selam bana soru işareti koyulmuş... Şöyle sööylüm bu ay bana drlar yumurtan büyümez dediler fakat gec büyüdü ve şans eseri dr gittim ve öğrendim hatda çatladıgını gördüler kendi kendine çatlamış iğne olmadan. gec yumurtladıgım icin gec adet olursun dediler yani 14 ocagı 15 gün kadar gecsin öyle test yap gebe deilsen adetde olmazsan gel dediler bilginize.. sevgilerr
a.s canim bendede pco var bende uc aylik ilac tedavisi gormustum birinci ay gunde 1 ikinci ve ucuncu ay gunde 2 olmak uzere.. benim dorduncu ayimda ilacsiz tedavi cevap vermisti hamile kalmistim gerci dusuk oldu ama diyecegim o ki; pco biraz zaman gerektiren bir rahatsizlik umudumuzu kaybetmeyelim tadaviye devam edelim ben inaniyorum birgun bizde bebek sahibi olacagiz
umutlu ne ignesi cnm senin o kadar para vermişsin ssk ödüyor yüzdesimi o kadar tutuyor bende gonal f yi aldım 316 ya ama 3 yıl dolmadıgı için kendi paramla aldım onu..benimde 11.günümde 9 ml di doktor geç büyüyor senin yumurtalar demişti..sizce sansım ne kadar var bilmiyorum..p.tesi doktora tekrar gidecem bakalım artık hayırlısı..hepinizie bol huzurlu hemişli günler diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?