ay çok iyimiş yaaaa ama benim dr 450-- 500 civarı dedi çorlu vatan hastanesinde çektircem
AMİN GÜZELİM. iÇİNİ FERAH TUT. SAĞLIKLIYSA BEBİŞİN SIMSIKI TUTUNUR ZATEN SANA.. DUALARIM SENİNLE. O YATMA VE BEKLEME İŞİNİN NE KADAR CAN SIKICI OLDUĞUNU BİLİRİM. DOKTORLARIN NE KADAR RAHAT OLDUĞUNU DA. ONLAR BİRAZ DAHA REALİST BAKIYORLAR DURUMA. BİZ TAMAMEN DUYGUSAL BAKIYORUZ. SEN GÜZEL ŞEYLER DÜŞÜN BEBEĞİNİN HAYALİNİ KUR. ALLAH HAYIRLISINI VERSİN SAĞLIK VERSİN SANA VE BEBEĞİNE. kaydirigubbakcemile3Canımsın, İnşallah dua edin valla. Doktorumda rahat ama bana sinir geldi tabi canım ya.Allah çaresiz dert vermesin hiçbirimize, ne diyim.
RANA.ABLE 26.Ocakda kırmızı kart gördüm =((
Aşılamaya geçilicek artık ama ben bi kaç ara vermeyi düşünüyorum.Yaza doğru aşılama istiyorum..Biraz kafam dağılsın.Belki kendiliğimden kalırım.Ne bileyim bi ümit=)
Yinede tarihimi vereyim bakarsınız bi mucize olur =)
26 şubat yeni tarihim =) SevgiyLe kalın.
a.s BeyaAZz cim kullandigimiz ilaclar biliyorsundur sonrasindada etkisini gosteriyor insallah sendede bu sekilde olur ve asilamaya gerek kalmaz canim hakkimizda hayirlisi neyse o olsun.. Bebislerimize en kisa zamanda kavusmamiz dilegiyle..
canım yumurtalardaki hareketlenmeler de fena sancı yapabilir. Ben ona yordum ağrılarını. Doktorun çağıracak nasıl olsa yumurta takibine değil mi? O zaman kist olup olmadığını sor. Sonuçta adetinin 10. Günündesin yumoşlar başalmıştır büyümeye.kızlar ne olur cevap verın klomen kullanıyorum bugun son ılacı ıctım yanlız sol kasıgımda sancı var ve kasıgım atıyor sankı içerden bı zorlama var acaba yumurtalar kıst mı oldu patlayacak mı kıst baya korktum sızce neler oluo
canım .kızlar ben dün yazmıştım adet oluyorum diye hani ama iki gündür iki damla açık pembe geliyo toplasanız 2 damla geldi yani neden böyle oldu acaba yoksa kistmi olduu
kızlar reçetede pregnyl iğne yazıyo
bide 2 toz 1 su yazmış doktor...
benim iki tane mi almam gerekiyo bu iğneden?
iğnenin bir tanesinden kaç tane toz çıkıyo bilen varmı?
kızlar ben dün yazmıştım adet oluyorum diye hani ama iki gündür iki damla açık pembe geliyo toplasanız 2 damla geldi yani neden böyle oldu acaba yoksa kistmi olduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?