kızlar bi şey yazmıycakmısınız sol kasıgımda ara ara agrıda oluyor şimdi işde degilde evde olsaydım gebere gebere aglardım çok sinirlerim bozuldu niye böyle bir leke geldi
akıntı diyorsun bak... bence adet değildir..
Canım arkadaşım. Ne olur canını sıkma. Yerleşme kanamasıdır o büyük ihtimal. Çok olursa sorun. Kuzenim vardı onun da oldu kanaması . Biraz dinlenme ve progestanla atlattı 7 aylık hamile şimdi. Yani her kanamayı lekelenmeyi kötüye yorma canım. allahın izniyle inşallah kucağına alırsın minnoşunu. kaydirigubbakcemile3Kızlar naber yazamıyorum yatıyorum çarşambadan beri, çarşamba çok az bi kanamam oldu bi önceki gün doktorum smir almıştı akıntı var diye muhtemelen ondan olmuş, halada arada kahverengi leke oluyo, progestan alıyorum çok moralim bozuk kurbanlık koyun gibi yatıyorum Allah sonumu hayır etsin. Dertsiz başıma dert ne aldırırsın smir çıkıp gitseydim keşke. Pişmanım ama olan oldu gerçi bi mikrop çıktı smir sonucu çok önemli diil ama onun içinde antibiyotik verecekmiş 4. ay. arkadaşlar akıntınız sarı gibiyse hamile kalmayı beklemeyin smir yaptırın hamileyken yaptırıpta benim gibi kafayı yemeyin öptüm hepinizi.
ama ginede kırmızı akıntı gelmesi kötü degilmi:çok üzgünüm:
evet arkadaşım . büyük ihtimalle klomen veya gonaphene verecek ve gerekli görürse çatlatma iğnesi yaptıracak. adetin 5. günü ilaç içeceksin. Günde 1 ve ya 2. sonra yumurtaların ebatına bakmak için seni çağıracak. Biraz git gel,biraz umut biraz merak içinde geçen günlerden sonra inşallah hamile kalacaksın. aramıza hoşgeldin.merhaba kızlar
benim bu ay yumurtlamam olmadı adetim geçeli 1 hafta oldu (kantesti yaptı gebelik yok) doktora gittim haftasonu adet söktürücü verdi adetin 2 veya 3 günü gel yumurtlamana yardımcı ilaç vereceğim dedi yanılmıyorsam bu söylediğiniz ilaçlardanmı verecek bilgilendirirmisiniz beni.
kızlar slm ben bu ay ılk defa klomen kullandım bugun son gunum yarın kontrole gıdıcem ıns sorun cıkmaz sızlere bı sorum olacak bende klomenı ıctıkten sonra acayıp terleme oluyor yanı terleme gıbı degılde vucudumu ates basıyor bunalıyorum sızde de oldu mu ????
Herkese merhaba;
12.gün 9 mm olan umurtam
15.gün 14. mm olmuş nasıl sizce?
selda abla sen nerdesin yaa yazımı okusanda cevap yazsan diyorum.bi tane daha sorum olcak ben tedaviye başlamadan önce ilaç kullanmadan öncede hep adetlerimin 14.15.16. günlerinde lekeler gelirdi nedenini bilmiyorum ama gelirdi bu ayda ilaç kullanmadım ondanmı geldi acaba ama neden ya niye geldiki şimdi ben adet günümü falan beklememe gerek yok hamile kalamıycam demekki
ya bide fiyatı nekadardır siz ne kadara çektirdiniz.....
ne kadar geldi ki?
Yorumu olan arkadaşlar var mı?????
canım şimdi okudum yazdıklarını. Kist varsa o biraz kanama yapabilir diye biliyorum. ama lekenme ve kanamalar ciddi olabilir. mutlaka doktorunu bir arayıp sor. Çünkü ben de fazla bişey bilmiyorum senin durumunla ilgili. İhmal etme ama tamam mı?
canım ben 200 tl doktor ücreti 184 tl film çekme ücreti ödedim. Ama üniversite ve devlet hastanelerinde ücretsiz ya da çok daha cüzi bir bedele çektirebilirsin. Hatta uygun fiyata çeken özel hastanelerde var. Ben kendi doktorumun çekmesini istedim o da öyle istedi zaten. Pahalı bi doktor ama ne yapayım biraz cebimiz delinecek artık dedikmirmirmirmir..ya bide fiyatı nekadardır siz ne kadara çektirdiniz.....
Bence güzeL canım..Doktorun bişey dedimi ?
Benim 18.gün 18 ml.di..Hayırlısı olur umarım..
Canımsın, İnşallah dua edin valla. Doktorumda rahat ama bana sinir geldi tabi canım ya.Canım arkadaşım. Ne olur canını sıkma. Yerleşme kanamasıdır o büyük ihtimal. Çok olursa sorun. Kuzenim vardı onun da oldu kanaması . Biraz dinlenme ve progestanla atlattı 7 aylık hamile şimdi. Yani her kanamayı lekelenmeyi kötüye yorma canım. allahın izniyle inşallah kucağına alırsın minnoşunu. kaydirigubbakcemile3
Canım ben İst.Şafak hastanesinde çektirmişdim..Normalde 300.00 lira ama SSK lıya 198.00..
canım ben 200 tl doktor ücreti 184 tl film çekme ücreti ödedim. Ama üniversite ve devlet hastanelerinde ücretsiz ya da çok daha cüzi bir bedele çektirebilirsin. Hatta uygun fiyata çeken özel hastanelerde var. Ben kendi doktorumun çekmesini istedim o da öyle istedi zaten. Pahalı bi doktor ama ne yapayım biraz cebimiz delinecek artık dedikmirmirmirmir..
doktor iki gün sonra çalışmalara başlayın dedi. seninki 18 mm olunca dokto ne dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?