Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

merhaba kızlar
benim bu ay yumurtlamam olmadı adetim geçeli 1 hafta oldu (kantesti yaptı gebelik yok) doktora gittim haftasonu adet söktürücü verdi adetin 2 veya 3 günü gel yumurtlamana yardımcı ilaç vereceğim dedi yanılmıyorsam bu söylediğiniz ilaçlardanmı verecek bilgilendirirmisiniz beni.

Canım arkadaşım. Ne olur canını sıkma. Yerleşme kanamasıdır o büyük ihtimal. Çok olursa sorun. Kuzenim vardı onun da oldu kanaması . Biraz dinlenme ve progestanla atlattı 7 aylık hamile şimdi. Yani her kanamayı lekelenmeyi kötüye yorma canım. allahın izniyle inşallah kucağına alırsın minnoşunu. kaydirigubbakcemile3

evet arkadaşım . büyük ihtimalle klomen veya gonaphene verecek ve gerekli görürse çatlatma iğnesi yaptıracak. adetin 5. günü ilaç içeceksin. Günde 1 ve ya 2. sonra yumurtaların ebatına bakmak için seni çağıracak. Biraz git gel,biraz umut biraz merak içinde geçen günlerden sonra inşallah hamile kalacaksın. aramıza hoşgeldin.

evetcanım bende deoluyo ates basıyo hele ıgneden sora

seldafid teşekkür ederim açıklaman için allah en kısa zamanda dualarımızı kabul etsin ve mutlu haberlerimizi paylaşalım en kısa zamanda inşallah

canım şimdi okudum yazdıklarını. Kist varsa o biraz kanama yapabilir diye biliyorum. ama lekenme ve kanamalar ciddi olabilir. mutlaka doktorunu bir arayıp sor. Çünkü ben de fazla bişey bilmiyorum senin durumunla ilgili. İhmal etme ama tamam mı?

telefon açsam gel diycek en iyisi adet olmayı bekleyim ablacım o zaman zaten gidicem teşekür ederim yanıtladıgın için

ya bide fiyatı nekadardır siz ne kadara çektirdiniz.....
canım ben 200 tl doktor ücreti 184 tl film çekme ücreti ödedim. Ama üniversite ve devlet hastanelerinde ücretsiz ya da çok daha cüzi bir bedele çektirebilirsin. Hatta uygun fiyata çeken özel hastanelerde var. Ben kendi doktorumun çekmesini istedim o da öyle istedi zaten. Pahalı bi doktor ama ne yapayım biraz cebimiz delinecek artık dedikmirmirmirmir..

Son düzenleme:
Canımsın, İnşallah dua edin valla. Doktorumda rahat ama bana sinir geldi tabi canım ya. Allah çaresiz dert vermesin hiçbirimize, ne diyim.

ya bende kendi dr çeksin istiyorum ama pahalı yaaa
aslında devlet hastanesine gidemiyorum bildiğim kadarıyla biz tsk lıyız ama uygunu varkende daha fazla para niye verelim diyorum bilmiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…