Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

simeraycım canım 2 kutu iğne alıyosun eczacılar bilmiyo her kutuda 1 toz 1 su var canımmm

kızlar ben bu ay ilaç içmedim bendende bugün kan geldigini yazmıştım okuduysanız benim kistim olabilirmi?bide kist olunca ne yapılıyor nasıl gidiyor kist?

test yaptın mı emelcim belki yumurtan tutunmuştur canım hayırlısı

ben hiç yumurta testi yapmadımki nasıl oluyor bilmiyorum bu akşam eve giderken alsam eczanaden ne diyip alcam bide deger ne çıkarsa olumlu oluyor daha adet günüme var 11 şubatta olucam zeytin gittiyse başka biri cevaplayabilirmi kızlar lütfen şimdi bende çıkıcam saat 6 da işyerindeyim şu anda

canım piyasada satılan ovülasyon testleri var. Idrarla yapıyorsun. Hergün. Değer yok. çift çizgiyi gördükten sonra 48 saat içinde yumurtan çatlayacak manasına geliyor. O günleri kaçırmadan çalışmalarını yapıyorsun. Sonra allah kerim.
OVÜLASYON TESTİ DİYE SORABİLİRSİN ECZANELERE.İÇLERİNDE KULLANMA TALİMATI VAR ZATEN

Son düzenleme:

peki selda abla o test pahalımı ne kadardır biliyomusun bide hergün aynısınımı kullancam bi kereye mahsus degil dimi

peki selda abla o test pahalımı ne kadardır biliyomusun bide hergün aynısınımı kullancam bi kereye mahsus degil dimi

canımcım bu testler farklı adetlerde. Sanırım en azı 5'lik 10'luk
falan. Hergün bir tanesini kullanıyorsun. Muhtemel yumurtalama tarihinde başlıyorsun (adet uzunluğuna göre belirleniyor.) negatifse testi yapmaya devam ediyorsun. Pozitifse testi bırakıp eşinle çalışmlara başlıyosun. 25-30 ytl den fazla ise alma. Ben çok önce araştıordım 5'lik kasetten oluşan test 25 tl idi. Nasıl yapacağın ne zaman başlayacağın kullanma talimatında var.
Ben de bu ay alacaktım ama koşturmaktan fırsat bulamadım.senin adet tarihin şubat 11 ise bugünlerde yapmalısın. yani büyük ihtimal bu hafta yumurtan çatlar. Sevgiler

Son düzenleme:
kızlar ben dün yazmıştım adet oluyorum diye hani ama iki gündür iki damla açık pembe geliyo toplasanız 2 damla geldi yani neden böyle oldu acaba yoksa kistmi olduu

Ceylannım inşallahh konuştuğumuz gibii yerleşme lekesi (kanamasıdır)Ama bana büyük bir ihtimal öyle geliyorr dikkat et kendineee ve dr ara bakalım ne dicekkk.Bencee müjdelii haberrr alıcaz gibime geliyorr hadi hayırlsıı bakalımm güzel haberlerını beklıyoruzz canım ınsallahh adett degıldırdee bebeişş yerleşmiştir:CüvCüv::sm_cool:

a.s kizlar bugun 2:30 da yeni doktorumla ilk randevum var Turkiyede aksam saati oluyor biraz heyecan yaptim bakalim neler soyleyecek adetimin bugun 10. gunu yumoslar ne durumda merak ediyorum bu ay ilacta almamistim birkac kur denedim insallah pco yu alt etmisimdir :roflol: :sm_cool: hayirlisini diliyorum gelismeleri donuste yazarim canlarim ..

Selam ranacım seni on-line görüyorum. 8 saat mi var aramızda? doktora gittin mi merak ettim canım..

Not:sory.. şimdi gördüm şekerim.

Selam ranacım seni on-line görüyorum. 8 saat mi var aramızda? doktora gittin mi merak ettim canım..

canimcim 7 saat fark var aramizda dedigim gibi doktora gitme saatini bekliyorum donuste sizide bilgilendiririm ilgin icin sagolasin tatlim..a.s.

Kızlar doktordan geliyorum smear testinden dolayı olmamış, bebeğin kesesinin arkasında bir kanama alanı yada pıhtı var, kendine yer açarken pıhtıya denk gelmiş ve orası kanamış Allahım çok büyük, çok şükür öylece kalmış, çok küçükmüş bebeği etkilemiyomuş zamanla erir muhtemelen kese genişledikçe dedi doktor ama tabi düşük ihtimali yüzde 10 da olsa olabiliyomuşayağa kalkmamam lazım yatıyorum, en az 3 hafta daha yatıcam ayakları kaldırıp bana dua edin bu ayda hamile kalmadım diye üzülmeyin Allahım beni üzmeden sağlıkla olsun diye dua edin İnşallah benimkide normale döner kafayı yiycem yoksa her tuvalete gidişimde ödüm kopuyo valla. Öptüm kızlar size duacıyım Allahım İnşallah bu ay yüzünüzü güldürür sağlıkla.

Canım Seldacım saol canım ya Allah sanada sağlıkla nasip eder inşallah arkadaşım.

canım benim tabiki dualarımız seninle...çok şükür kötü birşey yok 3 hafta dediğin neki balımm...Allah seni ve bebeğini korusun..
kız unutma 3 haftada çalıştı aha bu hale -tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3 geldik bebek olsun diye..şimdi oldu 3 hafta da yat dinlen..korkma.(biraz gül diye yazdım)
dualarımız seninle..

nazocuk özlemişim kız seni Allah iyiliğini versin , yapmak ta doğurmakta yine bi derece kolaymış 6 günde 9 doğurdum valla Allah hiçbirinize yaşatmasın. Neyse Allah çaresiz dert vermesin, tatsız işler tabi ama ,her seferinde yüreği hopluyo insanın hele ilk kanı gördümya dedim gittiiiii. Allahtan biraz geldi hemen kesildi şu kahverengilerde gitse tam olacak. Canımsın sen benim .

korkma canım içini ferah tut..güzel şeyler düşüna.s. her şey güzel olacak senin için..dualarımız seninle...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…