kızlar reçetede pregnyl iğne yazıyo
bide 2 toz 1 su yazmış doktor...
benim iki tane mi almam gerekiyo bu iğneden?
iğnenin bir tanesinden kaç tane toz çıkıyo bilen varmı?
test yaptın mı emelcim belki yumurtan tutunmuştur canım hayırlısı
canım piyasada satılan ovülasyon testleri var. Idrarla yapıyorsun. Hergün. Değer yok. çift çizgiyi gördükten sonra 48 saat içinde yumurtan çatlayacak manasına geliyor. O günleri kaçırmadan çalışmalarını yapıyorsun. Sonra allah kerim.ben hiç yumurta testi yapmadımki nasıl oluyor bilmiyorum bu akşam eve giderken alsam eczanaden ne diyip alcam bide deger ne çıkarsa olumlu oluyor daha adet günüme var 11 şubatta olucam zeytin gittiyse başka biri cevaplayabilirmi kızlar lütfen şimdi bende çıkıcam saat 6 da işyerindeyim şu anda
canım piyasada satılan ovülasyon testleri var. Idrarla yapıyorsun. Hergün. Değer yok. çift çizgiyi gördükten sonra 48 saat içinde yumurtan çatlayacak manasına geliyor. O günleri kaçırmadan çalışmalarını yapıyorsun. Sonra allah kerim.
OVÜLASYON TESTİ DİYE SORABİLİRSİN ECZANELERE.İÇLERİNDE KULLANMA TALİMATI VAR ZATEN
peki selda abla o test pahalımı ne kadardır biliyomusun bide hergün aynısınımı kullancam bi kereye mahsus degil dimi
kızlar ben dün yazmıştım adet oluyorum diye hani ama iki gündür iki damla açık pembe geliyo toplasanız 2 damla geldi yani neden böyle oldu acaba yoksa kistmi olduu
Selam ranacım seni on-line görüyorum. 8 saat mi var aramızda? doktora gittin mi merak ettim canım..
Canım Seldacım saol canım ya Allah sanada sağlıkla nasip eder inşallah arkadaşım.AMİN GÜZELİM. iÇİNİ FERAH TUT. SAĞLIKLIYSA BEBİŞİN SIMSIKI TUTUNUR ZATEN SANA.. DUALARIM SENİNLE. O YATMA VE BEKLEME İŞİNİN NE KADAR CAN SIKICI OLDUĞUNU BİLİRİM. DOKTORLARIN NE KADAR RAHAT OLDUĞUNU DA. ONLAR BİRAZ DAHA REALİST BAKIYORLAR DURUMA. BİZ TAMAMEN DUYGUSAL BAKIYORUZ. SEN GÜZEL ŞEYLER DÜŞÜN BEBEĞİNİN HAYALİNİ KUR. ALLAH HAYIRLISINI VERSİN SAĞLIK VERSİN SANA VE BEBEĞİNE. kaydirigubbakcemile3
Kızlar doktordan geliyorum smear testinden dolayı olmamış, bebeğin kesesinin arkasında bir kanama alanı yada pıhtı var, kendine yer açarken pıhtıya denk gelmiş ve orası kanamış Allahım çok büyük, çok şükür öylece kalmış, çok küçükmüş bebeği etkilemiyomuş zamanla erir muhtemelen kese genişledikçe dedi doktor ama tabi düşük ihtimali yüzde 10 da olsa olabiliyomuşayağa kalkmamam lazım yatıyorum, en az 3 hafta daha yatıcam ayakları kaldırıp bana dua edin bu ayda hamile kalmadım diye üzülmeyin Allahım beni üzmeden sağlıkla olsun diye dua edin İnşallah benimkide normale döner kafayı yiycem yoksa her tuvalete gidişimde ödüm kopuyo valla. Öptüm kızlar size duacıyım Allahım İnşallah bu ay yüzünüzü güldürür sağlıkla.
Kızlar doktordan geliyorum smear testinden dolayı olmamış, bebeğin kesesinin arkasında bir kanama alanı yada pıhtı var, kendine yer açarken pıhtıya denk gelmiş ve orası kanamış Allahım çok büyük, çok şükür öylece kalmış, çok küçükmüş bebeği etkilemiyomuş zamanla erir muhtemelen kese genişledikçe dedi doktor ama tabi düşük ihtimali yüzde 10 da olsa olabiliyomuşayağa kalkmamam lazım yatıyorum, en az 3 hafta daha yatıcam ayakları kaldırıp bana dua edin bu ayda hamile kalmadım diye üzülmeyin Allahım beni üzmeden sağlıkla olsun diye dua edin İnşallah benimkide normale döner kafayı yiycem yoksa her tuvalete gidişimde ödüm kopuyo valla. Öptüm kızlar size duacıyım Allahım İnşallah bu ay yüzünüzü güldürür sağlıkla.
kızlarrr moralim çok bozuk bu gün adet oldum çok mutsuzum.... yeni tarihim 26 şubat...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?