Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

beyazzz tebrik ederim. sağlıkla doğsun sağlıkla büyüsün inşallah. kanındaki melekle bizim içinde dua et. bize de nasip olur inşallah.

canım benim benim sivilce sorunum hiç olmadı olsaydı da çok kötü olurdu çünkü bende siyah nokta ve sivilce sıkma gibi bir huyum var dayanamıyorum hemen sıkıyorum ama arada adet olucagım zaman falan bi iki tane çıktıgı zamanda terramycin diye bi ilaç var ya bilirsin sarı bir krem ondan sürüyorum canım sivilcemi sıkıp üstüne küçük bir nokta sıkıyorum sonra iyleşiyor izde kalmıyor bildigim tek şey bu canımcım

canım benim 22 Mart beklediğim tarih bende inş.ilk klomencilere katılırım ilk çatlatma iğnesine katılamadım nasip Allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin

canım hoşfeldin aramıza imşallah tedavin hayırlı ve güzel bebişli sonuç verir....

LİSTEMİZ KABARIYORRRRRRRRRRRR BOL HAMİŞLERRRRR:CüvCüv::CüvCüv:

canım benim Hoşbulduk a.s.Hamişler artsın daima ..:hooray:

BeyaZz tebrikler canım Allah sağlıklı kucağına almak nasip etsin her taşın altından sen çıkıyorsun senden kurtuluşum imkansız sen git meleğin gelsin kaydirigubbakcemile3

ceylan nasıl böyle bi kaç tane kişiye senin şu anda yazdıgın gibi yazıyorsunuz ben yapamıyorum şekerim

BeyaZz tebrikler canım Allah sağlıklı kucağına almak nasip etsin her taşın altından sen çıkıyorsun senden kurtuluşum imkansız sen git meleğin gelsin kaydirigubbakcemile3

Meleğim ben olmadan gelmez ki :dance:
Anne sözü dinler o teyzesii :dance:
Ayh Ceylanımmm Saol =) İlk sen öğrenmişdin burdan,ilkde sen kalırsın umarım :hooray:

canım tuttuma şansımız nedir bilmiyoeum ama bildiğim güzel bişi var ikiz olma ihtimali yüzde 20 kere kadar çıkıyo....

ceylan nasıl böyle bi kaç tane kişiye senin şu anda yazdıgın gibi yazıyorsunuz ben yapamıyorum şekerim

Alıntı yapacağım kişilerin alıntı yap'ın yanındakini mo-no mu okumuş değilim ona tıkla tıkla sonra en son kişide alıntı yap dersen olur canıma.s.

Geçmiş olsun cerot. Allah sağlı sıhhat versin evladına ve korusun inşallah. Sebep neymiş ki canım ya o derece ateşlenmesine neden olan.
seldafid canım virütik dedi dr..gribin değişik bir mikrobu imiş..ateş ve kusma ile başladı..3. gün öksürmeye başladı..kreşin en kötü yanı bu canım..çocuklar birbirine bulaştırıyor hep( çok sağol bitanemmm....

:roflol::roflol: delüüüüüüüüüü..bir uğradın tam uğradın yani topiğee...sen çok yaşa e miii..özletme gün içinde gir yahu...valla işten atılacam ben her fırsat bulduğumda burdayım yakalanacam birgün:))

RANA.ABLE.
Listeden çıkartıLmak istiyorum =P
HamiLeyimmmmmmmmmmm =))

beyazzzzzzz canım çok sevdindimm..:teytey: inşallah arkandan patır patır geliriz:)) Allah kucağına almayı da nasip etsin arkadaşım....

sevilcim canım çok sağoll..evet aynen öyle 2 ateş düşürücüyü dönüşümli kullandım ve zor düştü ona rağmen..virütikmiş canım..demek ananede de olsa oluyor ha..kreştendir diyorum ben hep..gerçi çocuk bu dimi havadan olsa alıyor..amin canım benimmm..Allah şifa versin yavrularımıza daa bizlere de..sağlık en önemlisi..
gezdir cadını valla..öp benim yerime şapadanak kızını...
çok öptüm canımm

mavişim denizim yolu yarılamışsın..ne kalmış şurasında..hadi bakalım pozitif haberi bekliyorum senden de elimde mendillll:teytey: unutma stres yokkk...

öptüm hepiniziii:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…