emel ebru nisa ne oldu kuzum tavsiye de bulunmadınız?
http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-...icin-hangi-temizleyiciyi-kullaniyorsunuz.html kızlar özellikle pkolu olanlar bir göz atabilirmisiniz yardımcı olursanız sevinirim..belki konu yeri burası degil ama görmeyebileceginizi düşünerek buraya eklemek istedim..
canım benim bir bilgim yok bu konuda sadece şu avon işine bulaşma. onlardan fayda değil zarar görürsün.kız hani link verdim ya önceki sayfada o linkteki adres için diyorum..
canım benim 22 Mart beklediğim tarih bende inş.ilk klomencilere katılırım ilk çatlatma iğnesine katılamadım nasip Allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsinSELAM CEYLAN. HAYIRLI OLSUN CANIM TEDAVİN.
MUHTEMEL ADET TARİHİNİ VERİRSEN SENİ DE LİSTEMİZE EKLEYELİM.
İLK DENEMEDE HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZ VAR. SON ÖRNEK YAZGÜLÜM MESELA. ALLAH UZATMASIN. AMMA UZARSA DA NE YAPYCEZ KENDİMİZİ ÜZÜP YIPRATMİYCEZ..kaydirigubbakcemile3
canım hoşfeldin aramıza imşallah tedavin hayırlı ve güzel bebişli sonuç verir....
LİSTEMİZ KABARIYORRRRRRRRRRRR BOL HAMİŞLERRRRR:CüvCüv::CüvCüv:
canım benim 22 Mart beklediğim tarih bende inş.ilk klomencilere katılırım ilk çatlatma iğnesine katılamadım nasip Allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin
canım benim Hoşbulduk a.s.Hamişler artsın daima ..:hooray:
BeyaZz tebrikler canım Allah sağlıklı kucağına almak nasip etsin her taşın altından sen çıkıyorsun senden kurtuluşum imkansız sen git meleğin gelsin kaydirigubbakcemile3
arkadaşım şansımızın ne kadar oldugunu bi bilsem bende cuma günü doktora gidecem alahım hayırlısı bakalım bu ay ilk defa klomen kulandım ama halen kan geliyor anlamadım kasıklarımdada agrı devam ediyor
ceylan nasıl böyle bi kaç tane kişiye senin şu anda yazdıgın gibi yazıyorsunuz ben yapamıyorum şekerim
BEYAZ tebrikler canım darısı başımıza...hihoyyythihoyyyt
Alıntı yapacağım kişilerin alıntı yap'ın yanındakini mo-no mu okumuş değilim ona tıkla tıkla sonra en son kişide alıntı yap dersen olur canıma.s.
Meleğim ben olmadan gelmez ki :dance:
Anne sözü dinler o teyzesii :dance:
Ayh Ceylanımmm Saol =) İlk sen öğrenmişdin burdan,ilkde sen kalırsın umarım :hooray:
mavi deniz canım açtığın linke bişiyler yazdım canım bakarsın
seldafid canım virütik dedi dr..gribin değişik bir mikrobu imiş..ateş ve kusma ile başladı..3. gün öksürmeye başladı..Geçmiş olsun cerot. Allah sağlı sıhhat versin evladına ve korusun inşallah. Sebep neymiş ki canım ya o derece ateşlenmesine neden olan.
evet uzun zaman oldu sayfaya girmeyeli neden girmediğim malum..üzülüyorum..MEHTAPGÜLÜM canım en önce sana diyeceklerim var..Allah bize neyi layık görürse onu verir..sonuç her ne olursa olsun kendini üzme birtanem..çocuklarada yansıtma onlarda üzülmesin..
evet diğer bacılarım SELDA(lakabı yumurta çatlatan,düşüren,yumurtaya sahip çıkamayankaydirigubbakcemile2)SEVİL(gebesever çatlak prof.:sm_cool:.)RANA(gavur ellerinde çocuk peşine düşmüş hint fakiri)CEROT(hafif çatlak bir aşılamayı beceremeyen sperm tutamayan:1shok:)MAVİDENİZ(umutlu boynu tutulan kırmızıları görüp delirendelikafadulden)BALSURAT(kırmızı kartçı fanatik KLOMENCİ klava:) kızlar valla hepinizin bende böyle lakapları var AFFINIZA SIĞINARAK...
kızlar inanın bu ay ben herkesten ümitliyim bu akıntılar ve ağrılar hayra alamet olsun..kızlar benimde akıntım var hiç olmazdı..zaten çalış çalış bu hale geldim-tatlicadiarzu-benim koca hala gözü seyiriyor garibim:1shok:kaydirigubbakcemile3..
yok yoookk ben hepinizi sihirli sopamla hamile bırakacam en geç 2 ay diyorum başka da birşey demiyorum..
RANA.ABLE.
Listeden çıkartıLmak istiyorum =P
HamiLeyimmmmmmmmmmm =))
Canımm, görmemişim gerçekten. Çok geçmiş olsun. Benim cadıda hastaydı geçen hafta acaip ateşlenmiş ananesindeyken bi ibrufen bi calpol zor düşürdük tam mevsimi, Allah hepimizin evladını görünür görünmez kazalardan, hastalıktan, çaresiz dertlerden vee kötü niyetli insanlardan esirgesin. Bende cadımı sinemaya götürcem şimdi sıkıldı evdee. Allah cümlenize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin, tatlı tatlı tombiş tombiş İNŞALLAH.
beyazz arkadaşım tebrikler rabbim sağlıklı bişekilde kucağına almayı nasi etsin.darısı bizim başımıza arkadaşlar bende klomen kullanıyorum listeye benide yazarsanız sevinirim adet günüm 16 mart sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?